Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Sziasztok.
Letöltöttem a OFrP mod mind a hat file-át, és azt szeretném megkérdezni, hogy van-e hozzá küdetés vagy kampány. Ha létezik, akkor azokat honnan tudom letölteni? Ugyan ezt kérdezem a BW mod-dal kapcsolatban is.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Nem lenne rossz a BF2 ha nem lenne minden játékos amatõr fragvadász. Semmi taktika, semmi csapatmunka, csak futkosás össze-vissza. Egyébként ez a bajom az Americas Armyval is: ott is mindenki megy a saját feje után és legtöbbször egymás lövöldözik a csapattársak.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
BF2 palyafutasa nalam: Felrak..kiprobal...2 kort megyek botok ellen...kopkodve uninstall es run OFP(sufnituning modommal) or CSLAII or a tobbi epp inaktiv modal....kenterbeveri, ubereli,megeszi reggelire...
Sanyix
Navégre 😊 meg letöltheted a cti modot is és ctini is jöhecc 😊
Béefkettõbe belese kellett volna kezdeni 😊 arkád bugos szar 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lehet lekellene tölteni az AP5-öt és nekiállni multizni ofp-vel. A BF2-t ugyanis már nagyon unom a sok ugrálós futkosós amatõr miatt.

Sanyix
Ja a multi miatt, hogy egyenlõ erõviszonyok legyenek, de sajnos az ofp engine miatt, ez az egyenlítés néha érdekesen mûxik 😊 úgyhogy én jobban szeretem a kiegyenlítetlent, úgyis van mindennek elõnye is meg hátránya is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
ahaaa..."es az miret jo?" Multi miatt?
(Hat amugy igencsak elgondolkoznek en is hogy mivel menjen neki egy Chalanger II-nek...<#rolleyes>...T-90 vagy mas modern mbt...)
Sanyix
Mer az ap-ban ki vannak egyenlítve a tankok, szóval nem a valóságot tükrözik.

Seaweed
Nem bizony! (ORCS) Amugy miert?!
Sanyix
Nyugi ez nem AP5 😉

Helyesbítsünk csak!

Így jársz ha egy T-90-el packázol és láma vagy. <#hawaii>
Seaweed
Igy jarsz ha egy T-90-el packazol <#nevetes1>

Seaweed
Van 😄DDD
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116602507
Esrohnoil
Belenéztem. Nagyon állat. Jót nevettem. 😄
Az emberek feje messzirõl világít. Lopakodni sincs sok értelme... 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

van olyan is? 😛

Sanyix
ArmA topik? 😊

Egész bíztató dolgok:

XeLSiS has interviewed Placebo about ArmA, BIS and the sequel - and posted it in this thread.

XeLSiS - What new features can Modders & Players look forward do?

Placebo - For now features of the game are being kept quiet, but we're getting closer to what we can share about it, for sure the game is definitely turning out to be more than the anticipated Opf v1.5 (with the next big game being known as “game2”😉, this game is really developing into a "game2" of its own standing, maybe we should start calling the other one "game3"

http://ofp.gamezone.cz/forum/index.php?showtopic=22214&st=0&#entry468640

Sanyix
Már vagy 1 éve van a mod, vagy többéve? 😄
Csak szétkell nézni az ofp.info-n és megvan.

jointeer
van, majd holnap délután belinkelem addigis dudnájtö

köcsög

Esrohnoil
Ez nagyon súlyos. 😄DD
Van is rá letölthetõ, mûködõ mod? 😊
<#violent><#nevetes1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
GTA-sorozat mehet a kukába. 😄

hát nagyritkán felszoktam menni, de nincs nagy idõm, barátnõm mellet nemlehet (nemengedi😄) azt h mér nem csinálom meg arra meg van egy ésszerü magyarázat: lusta vagyok 😄

Csirke4
Francba megelõztél 😄
jointeer

no comment😊)))

köcsög

jointeer

azér mienmán ezis<#idiota>

köcsög

Sanyix
Ja az tényleg reklám

Esrohnoil
"Screenshotok játékokból"
Lécci ide is linkeld be. 😊

jointeer
kösz

köcsög

Sanyix
Reklám? jólteszed <#smile> így tovább<#vigyor3>

Seaweed
Hat pl a kep cimebol 😉
jol van azt én honan tudjam<#wow3>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Seaweed
Szerinted a kepeket honnan linkeltem be? <#ravasz1> (Csak engem a WWII modok nem erdekeltek..csak modern modokat probtam ki/ jatszok veluk...kepeket azert raktam be hogy hatha valakinek aki eddig nem nyomta ofp-vel megtetszik 😊)) REKLAM 😄)
Sanyix
Háttemeg ménem irczel és csinálod meg az ofpdet ? 😊

http://ofp.gamezone.cz/index.php?special=articles/mods.html
válogas még vietkong is lehetsz😄DDD

Sanyix
Mindegyik olyan ofp modba amiben voltak németek 😊

jointeer
mejikbe:o

köcsög

Sanyix
Eddigis lehetett 😊

menjél a cseh oldalra és ott vannak a modok, én onan szedem le öket mindig!!!

Seaweed
Jah lehet nem tudom..en nem probaltam meg kiezt..csak a weblapjat neztem ott semmit se lehet leszedni a downloads link alaltt
http://www.inv44.com/

innen lehet de ez a olasz hadszinter ha jol evszem ki:
http://www.revgraph.com/i44if/

meg 1 WWII-s mod:
http://ofp.gamezone.cz/_hosted/lib4145/
invazon 44 mod sajna nem teljes már régenkint van + van egy csomo adons ww2 is !

Esrohnoil
nyami

jointeer
látom végre lehet a németekkel is lenni😊

köcsög

Seaweed
Ezt meg nem lehet letolteni...nincs kesz..de kepek vannak..

jointeer
google<#zavart2>

köcsög

Axon
Tudtok mondani 2. vh-s modot az Operation Flaspoint-hoz és azt is honnan lehetne letölteni?

hu de finom képek ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz igennnnnnnnnnnnnnnnn<#finom>

Esrohnoil
Huh, mekkora páncéllemezek. 😄

Seaweed
<#eljen><#eljen>

Bah! Mondj egy olyan új alaplapot, amin nincs kérés nélkül 2 integrált háló, egy hang, egy videó és egy mittomén milyen csip...

Most megy a játék, annyit tettem, hogy bekapcsoltam a hardware gyorsítást az opflash audio menüjében. Legalábbis 1 órája nem lõtte le a gépet.

Milyen hangkarit érdemes venni? Persze max 15-ért!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-