4624
Operation Flashpoint
-
#3461 Mi az OFP verziószáma? -
Suri hun #3460 Felraktam a ffur1985 a OPF mappában lett egy ffur1985 mappa, ezek után csináltam egy parancsikont. A progi el is indul, de a grafika nem változott ez miért van. Bocsi ha noob a kérdés, de még nem használtam modot. THX -
#3459 Van még magyar szerver, ahol szoktak lenni multiparty-k? Úgy játszanék most vele. -
#3458 kép jól:
-
#3457 igen egyszerűbb, mert csak 1szer kell beállítani és nem bosszant többet a 2 egérkurzor:)
más: egy kis finomítás az OFP sérülés modellen, ami még kihozható a motorjából
CAVS test tank abrams
az oldaluk CAVS -
#3456 1.0-án nemis megy addon :D -
Suri hun #3455 PLS valaki küldje el a magyarosítást, mert sürgősen kellene.
THX
-
neuro #3454 Tedd fel az összes patch-et (1.96-ig) utánna készíts egy könyvtárat a játék root-jában (mondjuk dredd) azon belül pedig egy olyat, hogy "Addons".
Ezek után másold be a pbo-kat a ..\dredd\Addons könyvtárba. A játékot indítsd el a következő opciókkal: "...\...\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -mod=dredd
Ha így sem megy, akkor valami nem stimmel az adonokkal. Nekem is volt már olyan, ami az istennek sem akart működni. -
DreddHUN #3453 most a legfontosabb problemem hogy miértnem műkszenek az addonok pedig mindent a leírtak szerint múvelgettem -
neuro #3452 -
Suri hun #3451 Tudna nekem valaki küldeni egy magyarosítást, mert az OFP oldalról nem tudom letölteni. Én az egeres problémát úgy szoktam megoldani, hogy a játékon belül változtatom a képernyőfrissítést pl 100-85-100 és már jó is. -
#3450 2990 ft au OFP GOTY, minden bennevan. -
neuro #3449 OFP GOTY 2990HUF -
#3448 És ha megcsinálod a leírtakat, akkor elsőre sem alt tabot kell nyomnod ;) hanem jácchac. -
DreddHUN #3447 mond egy összegző árat amiben a coldwarcrisis a redhammer meg a resistence van megveszem azon nem múlik de kihagyatm egy mondat részt függ attól hogy mennek a módok hogy fenntvan egy patch mert még suta 1.0 -
#3446 vedd meg az eredetit -
DreddHUN #3445 Nem meg betettem az összes olyan cuccot amit odakéne de nem műkszikmi lehet a gond ja és leszedtem egy pár patcht elkezdeném telepíteni (furcsálom hogy csak egy sarlókalapácsos ikon van) de kiírja hogy "Please insert the correct CD-ROM, select ok and restart application" és ennyi na erre mit csináljak. -
#3444 Erdekes. Nekem mindig elsore mukodik. Soha ilyen bajom nem volt mint amit leirtal.!!!! -
Vito Corleone #3443 Hi!
Ez az ofpnél olyan gond hogy nem mindig oldodik meg alt+tabbal, vagy kb 20*kell megnyomonod mire jo lesz. Az imént leírt modszer viszont megszünteti ezt a problémát véglegesen. -
#3442 A legtobbhoz adnnak readme-t, de a lenyeg hogy az addon konyvtarakba, ami vagy ../a jatek konyvatra/addons/ vagy ../a jatek konyvatra/res/addons/ illetve ha modba rakod csak akkor ../a jatek konyvatra/modkonyvtara/addons/ -
DreddHUN #3441 Na még egy kérdésem lenne amiket leszedtem rentgeteg addont pl hajók, tabkok, fegyverek, járművek ... és még ezekhez szükséges módokat hova kellene bemásolni? -
#3440 Mert az egyzserubb mint az alt+tab mi?! Lol :DDD -
#3439 Akár a különböző képfrissítés is segíthet. Amúgy nem ez az egyetlen gém aminek ilyen gondjai vannak (win-FOS) szóval ajánlott mindíg így használni. -
Vito Corleone #3438 Ez akkor szokott lenni ha a windows és játék felbontása és szinminősége megegyezző. Ha pl 1024*768 32bitben használod a wint és megy a game akkor jelentkezik ez a hiba. Változtasd meg vagy a játék vagy a win felbontását vagy a szinminőségét. -
DreddHUN #3437 ohh danke -
#3436 Jaja! -
#3435 Alt+tab kétszer és akkor rendeben lesz. -
DreddHUN #3434 Császtok!
Lenne egy alapvetően primitív problémám amire nme találtam megoldást az hogy mikor elindítom a gamet a wines egér bennemarad a játékban és még melle az ofp-s egér is mozogál valaki mondjael hogy mit kéne ilyenkor csinálni. -
#3433 ArmA topic!!!! -
#3432 -
#3431 Jaja...Cifu cikkeben olvashatod is hogy mukodnek!
De ha mar megcsinaltam az osszeallitast akkor beteszem ide...meger enyit az RHS T-80 csomag ;))
T-80B:Gyakorlatilag semmi! A rideg es kemeny jooreg orosz acel only :D
T-80BM1: Az oreg acel modern vedelemmel! A nyilak mutatjak az ARENA rendszer lokatorat (fent), es repesztoltet veto koszorujat a torony peremen(lent).
T-80BV: Szimpla Kontakt reaktiv pancelzattal elatott tank. (Mely tudjuk hogy OFP-ben max az osszpancelon jelentkezhet (keszitotol fugg), a motor nem modellezi a reaktiv pancelzatot...a serulest is teljes testre meri)
T-80U:Kontakt-5 reaktiv pancelzat, lelogo gumilapokkal.
T-80UM: Detto mint T-80U elobb.
T-80UK: Kontakt-5 reaktiv pancelzat, es Sthora rendszer! Nyilak mutatjak alul OTShU-1-7 elektronoptikai egységeket, a lovegcso felett meg a ket TShU-1-11 infravörös érzékelő lathato!
T-80UE: Detto mint T-80UK!
T-80UD: Mint T-80UM es T-80U, azaz Kontakt-5.
T-80UM1: Mint lathato az U (Kontakt-5 ERA)sorozat es az M1 azaz ARENA rendszer lathato rajta, nyilak az ARENA lokatorat es repeszveto koszorujat mutatjak -
#3430 Na má megvan, csak eddig sikerül pont beletenyerelnem a sthora nélküli változatokba :) amúgy nagyon zsír, szépen 1-2 méterrel elrepülnek a hellfire-k a tank fölött :D de persze a heli irányába kell fordítani, tornyot különben eltalál, bár nem telibe, így akkorsem okoz nagy sérülést. -
#3429 Be kell kapcsolni? A cikkben azt írja, hogy lézeres, és infra irányítású ellen véd a TOW meg lézeres nem (bár lehethogy keverem )? -
#3428 Valamit kavarsz szerintem. ahogy cifu cikkeben a bopon is vagyon irva a Sthora van az csak a lezeres ravezetesu ellen tud vedelmet nyujtani!
nahmost azt viszont az ofp-ben be kell kapcsolni! Az ARENA-val ellentetben nem aktiv!
(Mingyart csinalok kepet rola) -
#3427 Azt viszont nem értem hogy hol a sthora? Mer ugye az UM1 arena-val kivédi a rakétákat, de a többi arena nélküli tankba lazán szállnak bele a tow-ok meg hellfire-k :) -
tpM #3426 Ja egész jók az FFUR cuccok(bár nekem az ffar rakéták elég lessúnak tűnnek) -
#3425 Ezen a kepen Arena rendszer van, es ezze lrendben is van a nem lezeres rakketak kiiktatasa is! -
#3424 RHS cuccok mindig is a legjobbak voltak... -
-
Szekig #3422 Valahol láttam az íszt és weszt oldali haditechnikákról egy naon jó leírást.... (gondolok itt az eredetikre)
Nem emlékszem már pontosan de az rémlik hogy a tankok nincsenek agyig töltve lőszerrel inkább személyzetből van több.... :D
Az a 13-13-13 az egész valósnak tűnik....