4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3502 Sorry nemtom elküldeni v.mi baja van gmailnek :( -
tpM #3501 Jaa én meg a ofp.hu-val kevertem. KÖSSZ -
#3500 Ofp.info-t írtam :) -
tpM #3499 Wárj egy kicsit megkeresem. -
tpM #3498 A quicksquadot nemtodom leszedni a ofp.hu-ról . -
Suri hun #3497 Köszi jöhet!!!! -
#3496 Hát én szereztem egy minta xml-t egy (másik klán xml-jét) és aszerint csináltam egyet jegyzettömbben :) vagyis csak így próbáltam ki, és ment. De amugy az ofp.nifo-n van pár ilyen squad készítő program, pl quicksquad. -
tpM #3495 és nemtudod véletlenül hogyan kell ofp squadot csinálni? -
#3494 Nemkell 5. generációs videokártya, csak HW T&L-es legyen, szóval geforce1 vagy annál jobb, mert az ofp-re egy gyorsabb videokártya semmien hatással nincs, alig észrevehető a gyorsulás van csak én pl 2.-ról 5. generációra váltottam, és ugyanúgy megy. Jó erős proci és sok memória kell neki. -
tpM #3493 nkem asszem megvan elküldjem e-mailbe? -
#3492 Persze hogy van, ott van az aláírásomban a címe, nameg irc-n #ofp.hu csati ahol segítünk ha valami gond van, megmondjuk mit hogy kell, meg a játékosok úgy általában ezen a csatin lógnak :).
Amúgy ide is kéne egy faq mer ezt is 20 hozzászólásonként megkérdezi valaki :) -
Suri hun #3491 Ezt keresem
OFP Magyarítás 1.85,1.90
Leírás: Kemény 10 perces munkával elkészült az OFP magyarítás frissítése 1.85-re. Backup-ot készít a felülírt file-okról. Ha meguntad a magyar szöveget és menüt, csak visszamásolod a backup könyvtárból a benne található file-okat, és kész.
A magyarítás 1.90-hez is ugyanaz!!!!
www.ofp.hu -
tpM #3490 Újabb magyarításról nemtudok :( -
tpM #3489 Na v.ki árujja el hogy kell ofp squadot csinálni. lécci -
Suri hun #3487 Ott már néztem és a link ami van az a gmiki-re mutat de ott meg egy 1000éves fordítás van amit baromi macerás telepíteni ezért kértem. -
tpM #3486 Akkor www.magyaritasok.hu -
Suri hun #3485 Nem engedi leszedni valami gond van a szerverrel -
tpM #3484 www.ofp.hu Magyar OFP Szerver itt van Magyarítás :D -
Suri hun #3483 Azt már leszedtem tegnap de ott is ugyan az a baj. Bocsi, hogy ilyen láma vagyok de teljesen süsü vagyok ezekhez a modok-hoz. Ha megvan neked a magyarosítás akkor küld már el légy szíves mail-be. [email protected]
-
tpM #3482 Asszem.... van ebben a csomagban worlds és azt bele kell másolni az ofp könyvtárába és felülírni. vagy szedd le pl.: a FFUR2005 modern war-t az ofp.info-ról. -
Suri hun #3481 De neked a Program Files van telepítve a játék? Ez a kép amit beraktál ez a textúra csomag nincs benne a ffur1985 full mod-ba. Amúgy ha ezt leszedem akkor ezt hogyan kell telepíteni?
-
tpM #3480 Szedd le az www.ofp.info-ról a FFUR HighResolution Island packot. -
tpM #3479 én személy szerint : C:\Program Files\Codemasters\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nomap -nosplash -benchmark -mod=ffur1985 (én is csak fejből) -
Suri hun #3478 Azért KÖSZ! Ja most még fejből (munkahely) megpróbálom leírni, hogy miként állítottam be a parancsikont. A parancsikon ffur1985 nevet kapta c:\Games\OperatinoFlashpoint\Operationres.exe” –valami –valami –valami ffu1985. Azt valahogy így néz ki -
tpM #3477 ffur highres island: -
tpM #3476 Nem otthonról netezek (sajna) és nincs msn-em telepítsd újra néhányszor az ofp-t vagy a ffur-t (vagy mindkettőt) :) de ímélbe megbeszélhettyük;) : [email protected] -
Suri hun #3475 Nem raktam még fel. Van msn címed mert ha van és elküldenéd mailbe akkor olyan 17-18.00 környékén felhívnálak és akkor szóban megtudnánk beszélni, hogy mi lehet a gebasz. -
tpM #3474 Én egyszer felraktam az ffur-ban lévő Lauma Sky pack-ot és akkor nekem is elcseszte.Te nem raktad fel? -
Suri hun #3473 Tehát nekem úgy van, hogy a OPF mappán belül van egy ffur1985 mappa. Csináltam egy parancsikont amire ha rákattintok elindul a játék . A elején menü teljesen megváltozott a fegyver textúrája megváltozott és a hangja is, de a fák lombja vagy a talaj meg a járműveké nem. -
tpM #3472 Persze. az FFUR "Total Conversion Mod" -
neuro #3471 Nem kell semmit felülírni. Csak feltelpíted és kész is. Biztos hogy jó az ffur-re mutató parancsikon paraméterezése? -
Suri hun #3470 De nálad lecserélte a textúrákat is? -
tpM #3469 Nemhiszem.Én csak feltelepítettem aszt jáccottam. (egész jó) -
Suri hun #3468 Nem azt kell csinálni, hogy ami mappákat csinál a ffur1985 mappába azokkal felül kell írni esetleg a opf/res/addon fájlokat?????????????????????? -
Suri hun #3467 Nekem elég jó gépem van, tehát nem az a probléma. Most akkor leírom pontosan . tehát a játékban a hangok megváltoztak de a tereptárgyak és a járművek textúrája nem. -
tpM #3466 Hát az ffur-hoz kb 512ddr ram , 1800Mhz ,WinXP és 5. generációs videókártya kell pl.: GeForce 5200fx . Én személy szerint Ati Radeon 9600xt-t használok és tökéletesen megy. -
Suri hun #3465 Teljesen eredeti GOTY verzió és rajta a 1.96patch. -
tpM #3464 Hello-sztok ofp squadot Quicksquad progival lehet csak csinálni? -
tpM #3463 az FFUR-hoz 1.96 final patch kell. -
tpM #3462 Én 2999-ért vettem az Ajka-i TESCO-ban