4624
Operation Flashpoint
-
#3421 -
n0rad #3420 nnah, gyermekek, adok 2 linket a legjobb modokhoz/egységekhez
http://operationflashpoint.filefront.com/
http://ofp.gamezone.cz
biztos ismeritek, de csak jószándékból írtam meg ezeket...
egyébként az FFUR modok milyenek? jók?
-
#3419 Ezt a t80 packot próbáltátok? Hát nemgyenge. Van rajta működő sthora rendszer (T80UM1-en), bár azt furcsállom, hogy nemcsak az irányított, hanem az irányítatlan rakéták ellen is véd, pl law. Pontosan hogy is műxik ez a sthora? Amúgy csak az első találatig műxik a cucc, ha sérül a tank akkor má jöhetnek a rakéták :\ Viszont nekem kicsit kevésnek tűnik a lőszerkészlet, mert 13-13 apdsfs, he-frag, és heat van benne, nemtom a valóságban mennyit visz. -
tpM #3418 ^Egyébként hogyan lehet ilyen jó logókat csinálni a névhez(nick kép)??????
Mer én pl paint-el csinálom de nézzétek meg milyen sz*r:( -
tpM #3417 FFUR 2005 High Resolution Island Pack: Malden
-
tpM #3416 Asszem v.mi képjavitó izé :) -
tpM #3415 A wrptool-ban ->File->Inport Wilbur de az ablakban nem jeleníti meg a mentet file-t namindegy.THX maj még próbálkozok
-
#3414 ez a benchmark parameter ez mi a fene? -
#3413 Thx! Kipróbálok mindent, remélem megoldódik a bajom. Ha végkép semmi, akkor reinstall. -
#3412 adtak ki a kampányokhoz is patchet hátha segít:
Campaign 1985RedHammer -
#3411 Importtal be kell olvasnia, ha még hibásan is.
Amúgy akkora felbontású lon/lat cuccot betölteni, amekkora a sziget cellafelbontása, amikor új üres szigetet hozol létre wrptoolban, beállíthatod. Alap szigetek pl 256*256 cellásak, wrptoolban tehát 256-ot kell beállítani, így a lon lat felbontása is 256*256 legyen, különben torzul, bár attól még be kell töltenie. -
tpM #3410 Nemhiszem csak az Y2K3 ikonját indíts -benchmark paraméterrel ,hogy elkerüld a hibaüzeneteket. -
#3409 Thx. Van fent egy fegyver mod is, ami hozzáad pár fegyvert, bár lehet ez csak multiban van, mert eddig nem találkoztam velük, ez esetleg nem kavarhat be? -
tpM #3408 'Sztok van 1 kis problémám (csak az van :D)csináltam a Wilbur-ban 1 "terraint" aztán elmentettem lon/lat formátumba amiben a wrptool manual-ja írja ,de mégse tudja beolvasni a wrptool. Mi a baj? lécci segiccsetek! előre is kössz!!! -
tpM #3407 Egyébként nemhiszem hogy lenne a GoTY-ban akérmilyen bug is (legalábbis az 1.96 final-ban nincsen) :D -
tpM #3406 Menj a www.ofp.info-ra a search-be írd be Y2K3 . Szedd le az Y2K3 7.1 aztán utána a patch-eket is. Mint már mondtam remek mod :) -
#3405 Huhh, mán kaptam annyi tanácsot, hogy nagyon köszi!:)) Ezt a mod-ot honnan kaphatom le? Vagy csak simán keressek rá?:)) -
tpM #3404 Ja , "teljesen tönkre zúzni a tankokat"=egyszerűen repítsd darabokra , semmisítsd meg úgy hogyha odamész hozzá ne tuggy beleszállni. vagy rakj fel egy modot pl.:Y2K3 és vidd azon a kampányt, remek mod :) -
#3403 Thx. Ha végképp nem megy, akkor az lesz.:)
Gondolom, a lentebb írt "teljesen tönkre zúzni a tankokat" alatt az értendő, hogy abszolúte használhatatlanná tenni, vagyis ha mellé állok, akkor ne jöjjön elő az akció menüből az a 3 parancs, hogy bele tudjak ülni a tankba. Ez így világos is, de akkor mi az anyjának pipálja ki a küldetés ezen részét a noteszben? Nah mindegy, majd csinálok vele valamit.:) Köszi a tanácsoökat mindenkinek! -
tpM #3402 Telepitsd újra néhányszor , nekem is GoTY van , de nekem megy az a pálya. -
#3401 Ez igaz.
Ha nem jár sikerrel minden akna akkor a bokorból ahova félre kell húzódni, rakétavető vehető fel kis segítségnek. :D -
#3400 Thx, majd utána nézek. Mondom, remélem, bennem van a hiba.:)) -
#3399 Ha az a parancs hogy meg kell semmisíteni akkor nem elég ha kiölted belőle az embereket, fel is kell robbantani a tankokat, teljesen tropára zúzni. -
#3398 Nem mozdul egyik sem és az első pont ki van pipálva a noteszemben, ami ere utal. Ezért nem értem. -
#3397 Biztos mind a 4-et megsemmisítetted? -
#3396 Nah ezaz, hogy oda el is megyek, találkozok a sajátjaimmal, amit zölddel jelöl a térképen, de akkor is semmi. Remélem én vagyok csak fax és nem valami bug. -
#3395 Ha az az a küldi ahol le kell tenni az aknákat az útra, akkor utána el kell még jutni a dombon levő faluba. -
#3394 Üdv mindenkinek!
Kis segítség kellene. Eldobtam a tört játékot, most hogy potom pénzért kapható eredetiben. Azonban van egy kis bajom. Fent van a 1.96(asszem) peccs, a GOTY verzijó van meg és a Kampánynál a Defender nevű küldetésnél amikor megállítom a 4 tankot, a kipottyanó embereket legyakom, utána nem csinál semmit a gamma. Mi lehet a teendő?? Ez valami bug? Tudom, régi keletű a dolog, de nagyon megköszönném a segítséget, ha valaki tudna segíteni! -
#3393 Ja és ezt a motort csak úgy simán önmagában kiadhatnák úgy hogy olvasson addon könyvtárból pbo-kat, azt mindjá megcsinálnák a modderek a maradékot :DD -
#3392 És azt is írja, hogy mindez 2006-ban fog bekövetkezni. Ezzel kapcsolatban azért fenttartásaim vannak. -
neuro #3391 Lényeg hogy van egy motor, amit mind a két játék használni fog... :) -
#3390 Jah hát itt azt írja, hogy ugyanazt a motort használja, talán kis módosításokkal. Csak az hogy ofp2 az alapja az kicsit erős mer az amikor megjelenik... sztem a vbs2 előbb jelenik meg mint az ofp2 :D -
#3389 Nem beszélni magyar kicsit?? -
neuro #3388 In a press release on the 15th Bohemia Interactive announced that their next military grade training software will be demonstrated at I/ITSEC. Virtual Battlespace 2 (VBS2) is rumored with relative certainty to be using the same if not slightly modified engine as their next gen PC game formally known as Operation Flashpoint 2, which is also due for release in 2006. The VBS2 press release is here. The next generation sim press release (and screens) is here. Thanks to III/JG11_Winter for the news.
Ez alapján nekem az jött le hogy az ofp2 az alap. De hát tudja a fene, majd kiderül :) -
#3387 Hát én max fordítva tudom elképzelni :) -
#3386 Köszi. Azt hiszem, hogy nem fogunk csalódni a folytatásban. -
neuro #3385 Azok VBS2 képek, ami a hírek szerint az "ofp2"-n alapul. -
#3384 Az oldal alján látható képek a VBS-ből vagy a VBS2-ből vannak? Nagyon jól néznek ki. -
#3383 Miii vbs most novemberben, akkor holvanmár az arma :( -
neuro #3382 VBS 2: http://www.virtualbattlespace.com/press_vbs2_iitsec.htm