4624
Operation Flashpoint
  • Fürtös
    Te sanyix most jut eszembe: az iránytün miért nem olvashatoak a számok?
  • tpM
    Hello-sztok . Lenne 1 kérdésem : az Operation Gulf War Crisis-nek van normális verziója?
  • tpM
    :( 'Damn......... :(
  • Sanyix
    Nem, arma-ra adják ki csak :)
  • tpM
    Hello-sztok nemtud v.ki ofp szervert az ofp.hu-n kívül ?
  • tpM
    Mér? az Inv44-et jövőre aggyák csak ki ?
  • Sanyix
    Nemfogják :) max 2006 karácsonya lehet szép ebből a szempontból :D
  • tpM
    Már csak az hiányzik hogy kiaggyák az Inv44 full-ot azt szép karácsony lesz :D
  • tpM
    kiatták az FDF WWII Expansion-t :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • tpM
    Aszem az ACE Mega Codecs pack-ba van egy ilyen progi.
  • tpM
    ........ asszem v.mi AVIA vagy ilyesmi.
  • Sanyix
    Inkább alaplap típust mondjá
  • tpM
    Na nekem is lenne 1 ilyen kérdésem : nemtudja v.ki honnan lehet leszedni a Realtek AV 97 sound drivert?
  • DreddHUN
    figyuztok ez a kérdés nem teljesen ide tartozik szal tudtok monsani egy olyan progit ami AVI-t (is) konvertál Divixbe vagy Xvidbe de ne VirtualDubot mondjátok (virtualDubMod sem jó).
  • jointeer
    lehet, mert nekem is van ilyenem
  • tpM
    Egyébként nemtudja v.ki ,hogy az Invasion44 full elkészült e már?
  • tpM
    Egyébként nemtom minek tájoló , még egyszer se vettem hasznát.
  • Sanyix
    A játékban az iránytű arra áll amerre fordulsz, a tájoló forog. A térképen meg fordítva. Mi itt a gond? teljesen használható. Ha tudod merre akarsz menni, úgy fordítod az iránytűt hogy arra álljon amerre kell.
  • norbre
    igen a fájlokkel kapcsolatban erre gondoltam thx
  • norbre
    valszeg félreértettél :D
    azzal hogy fordulok, még nem állítom a tájolót, azzal csak az iránytű forog benne.
    azt szeretném elérni hogy a térképen beállítok egy irányt a tájolóval, azt rögzíteni tudjam, majd az fps nézetben a tájolón rögzített irányt tudjam követni.

a lehetőségeknél a tájolóhoz hasonló kezelési lehetőségekre gondoltam, tehát olyanokra pl ami az Options/Controll menüben nincs benne (márha vannak ilyenek)

a fájlokra meg megtaláltam a választ azóta.
  • [NST]Cifu
    Esetleg lehet, hogy valami Airsoft, nem?
  • tpM
    erre gondolsz? : PBO fájlok : ált. addonok,kiegek., kampányok
    WRP fájlok : az ofp sziget fájlok
    P3D fájlok : a PBO-ba "berakott" 3d modellfájlok
  • Sanyix
    Persze hogy tudod állítani a tájolót :) a játékban fordulsz :D
    A játékban lévő lehetőségek meg korlátlanok :D azt nem értem ezt fájlok meghatározása dolgot hogy érted.
  • LizardX
    nm
  • tpM
    Nekem érdekes módon ha fel van rakva a dxdll nem indul el a normál(GoTy 1.96) game. és a Swissmod se. Pedig -nomap -nosplash stb. vel indítom, a többi modon pl.: y2k3 ,ffur ,fdf ,csla ezeken megy.
  • Suri hun
    Köszi az infot.
  • LizardX
    Attól tartok, hogy az élsimítás és a dxdll nem fog egyszerre működik. Ajánlom a hivatalos oldal fórumát (klatty), ott a dxdll-re keresve majdnem mindent meg fogsz tudni; amúgy is nagyon jó kis oldal!
  • norbre
    Valaki tudja esetleg hogy lehet-e a tájolót állítani a játékban?
    pontosabban tehát a szelencéjét tudom-e forgatni valahogy ?

illetve tud-e valaki egy fullos leírást a játékról, és a benne lévő lehetőségekről, esetleg a fájlok meghatározásáról?

köszi
  • norbre
    nekem 1024×768-on igenis meglátszik az élsimítás, viszont ugyanúgy ahogy Suri-nak, nekem is a dxdll használatakor nem működik.
    (VGA: GeForce 5200)
  • Suri hun
    Valaki írjon már valamit arról, hogy miért nincs élsimítás ha használom a dxdll????
  • tpM
    Nem. Samsung Sync master 765mb 1600x1200.
  • tpM
    Az otthoni Radeonomon (9600xt) van Hidravision + Smoothvision, az is élsimítás?
  • Sanyix
    LCD-d van? :D
  • tpM
    Elképzelhető 47-óta elég sok ak-fajtát gyártottak de ez nem az (szerintem)
  • tpM
    Szóval az élsimítás arra jó ,hogy ne legyenek recék? De hát nekem 1024x768 on van és tiszta rece az egész:(
  • jointeer
    van félig-meddig műanyag kiadás is, vagynem?
  • tpM
    fa + acél + 30db ólom
  • Sanyix
    Az élsimítást bekapcsolhatod a videokártyád beállításainál, a dxdll-nek semmi köze az élsimításhoz, és az alapjátéknak sem. Amúgy én azt vettem észre hogy ofp-ben 1024*768-as felbontáson, teljesen hatástalan az élsimítás (igazából nincs is nagy szükség rá), az élsimítás az újabb nfs-ekben jó, mer azis olyan játék, hogy recés minden él mint az állat. Az ofp nem ilyen. Viszont egy anisoizé szűrés az jóttesz az ofp-nek is :)
  • jointeer
    ez meg mért műanyag? :c
  • tpM
    AK 47