4624
Operation Flashpoint
-
Fürtös #3582 Te sanyix most jut eszembe: az iránytün miért nem olvashatoak a számok?
-
tpM #3581 Hello-sztok . Lenne 1 kérdésem : az Operation Gulf War Crisis-nek van normális verziója? -
tpM #3580 :( 'Damn......... :( -
#3579 Nem, arma-ra adják ki csak :) -
tpM #3578 Hello-sztok nemtud v.ki ofp szervert az ofp.hu-n kívül ? -
tpM #3577 Mér? az Inv44-et jövőre aggyák csak ki ? -
#3576 Nemfogják :) max 2006 karácsonya lehet szép ebből a szempontból :D -
tpM #3575 Már csak az hiányzik hogy kiaggyák az Inv44 full-ot azt szép karácsony lesz :D -
tpM #3574 kiatták az FDF WWII Expansion-t :DDDDDDDDDDDDDDDD -
tpM #3573 Aszem az ACE Mega Codecs pack-ba van egy ilyen progi. -
tpM #3572 ........ asszem v.mi AVIA vagy ilyesmi. -
#3571 Inkább alaplap típust mondjá -
tpM #3570 Na nekem is lenne 1 ilyen kérdésem : nemtudja v.ki honnan lehet leszedni a Realtek AV 97 sound drivert? -
DreddHUN #3569 figyuztok ez a kérdés nem teljesen ide tartozik szal tudtok monsani egy olyan progit ami AVI-t (is) konvertál Divixbe vagy Xvidbe de ne VirtualDubot mondjátok (virtualDubMod sem jó). -
#3568 lehet, mert nekem is van ilyenem -
tpM #3567 Egyébként nemtudja v.ki ,hogy az Invasion44 full elkészült e már? -
tpM #3566 Egyébként nemtom minek tájoló , még egyszer se vettem hasznát. -
#3565 A játékban az iránytű arra áll amerre fordulsz, a tájoló forog. A térképen meg fordítva. Mi itt a gond? teljesen használható. Ha tudod merre akarsz menni, úgy fordítod az iránytűt hogy arra álljon amerre kell. -
#3564 igen a fájlokkel kapcsolatban erre gondoltam thx -
#3563 valszeg félreértettél :D
azzal hogy fordulok, még nem állítom a tájolót, azzal csak az iránytű forog benne.
azt szeretném elérni hogy a térképen beállítok egy irányt a tájolóval, azt rögzíteni tudjam, majd az fps nézetben a tájolón rögzített irányt tudjam követni.
a lehetőségeknél a tájolóhoz hasonló kezelési lehetőségekre gondoltam, tehát olyanokra pl ami az Options/Controll menüben nincs benne (márha vannak ilyenek)
a fájlokra meg megtaláltam a választ azóta. -
#3562 Esetleg lehet, hogy valami Airsoft, nem? -
tpM #3561 erre gondolsz? : PBO fájlok : ált. addonok,kiegek., kampányok
WRP fájlok : az ofp sziget fájlok
P3D fájlok : a PBO-ba "berakott" 3d modellfájlok -
#3560 Persze hogy tudod állítani a tájolót :) a játékban fordulsz :D
A játékban lévő lehetőségek meg korlátlanok :D azt nem értem ezt fájlok meghatározása dolgot hogy érted. -
LizardX #3559 nm -
tpM #3558 Nekem érdekes módon ha fel van rakva a dxdll nem indul el a normál(GoTy 1.96) game. és a Swissmod se. Pedig -nomap -nosplash stb. vel indítom, a többi modon pl.: y2k3 ,ffur ,fdf ,csla ezeken megy. -
Suri hun #3557 Köszi az infot. -
LizardX #3556 Attól tartok, hogy az élsimítás és a dxdll nem fog egyszerre működik. Ajánlom a hivatalos oldal fórumát (klatty), ott a dxdll-re keresve majdnem mindent meg fogsz tudni; amúgy is nagyon jó kis oldal! -
#3555 Valaki tudja esetleg hogy lehet-e a tájolót állítani a játékban?
pontosabban tehát a szelencéjét tudom-e forgatni valahogy ?
illetve tud-e valaki egy fullos leírást a játékról, és a benne lévő lehetőségekről, esetleg a fájlok meghatározásáról?
köszi -
#3554 nekem 1024×768-on igenis meglátszik az élsimítás, viszont ugyanúgy ahogy Suri-nak, nekem is a dxdll használatakor nem működik.
(VGA: GeForce 5200) -
Suri hun #3553 Valaki írjon már valamit arról, hogy miért nincs élsimítás ha használom a dxdll???? -
tpM #3552 Nem. Samsung Sync master 765mb 1600x1200. -
tpM #3551 Az otthoni Radeonomon (9600xt) van Hidravision + Smoothvision, az is élsimítás? -
#3550 LCD-d van? :D -
tpM #3549 Elképzelhető 47-óta elég sok ak-fajtát gyártottak de ez nem az (szerintem) -
tpM #3548 Szóval az élsimítás arra jó ,hogy ne legyenek recék? De hát nekem 1024x768 on van és tiszta rece az egész:( -
#3547 van félig-meddig műanyag kiadás is, vagynem? -
tpM #3546 fa + acél + 30db ólom -
#3545 Az élsimítást bekapcsolhatod a videokártyád beállításainál, a dxdll-nek semmi köze az élsimításhoz, és az alapjátéknak sem. Amúgy én azt vettem észre hogy ofp-ben 1024*768-as felbontáson, teljesen hatástalan az élsimítás (igazából nincs is nagy szükség rá), az élsimítás az újabb nfs-ekben jó, mer azis olyan játék, hogy recés minden él mint az állat. Az ofp nem ilyen. Viszont egy anisoizé szűrés az jóttesz az ofp-nek is :) -
#3544 ez meg mért műanyag? :c -
tpM #3543 AK 47