Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello-sztok van egy nagy problémám leszettem az FFUR2005-öt rendesen felraktam és mikor az editorban lerakok egy Shilkát egyerûen kilép a játékból plz v.ki segítsen
(ofp GoTY 1.96 final)

Mámegint finmod idõszak van?...
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Sanyix
Finmodot is 😊

Tényleg, lehet jönni finmoddal coopozni, aki akar 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Akkó feltelepítem a gépemre jó.... <#mf1>
Aztán felmegyek a CTI szerverre azt <#violent><#gun><#violent><#bdead> mindenkit...

Muháháháhá! <#mf1>

Sanyix
Nem rák, OFP <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mi a rák az a OFP? 😄 😛

Nem tudom minek kell idióta exés kitömörítõt csinálni hozzá, elõször nekem is betolta az egészet a ofp fõkönyvtárba.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
berakod az ofp mappádba az egészet ami a tömörített fájlban van, van benne egy könyvtár is, gondolom ffur. Az ofp-t meg -mod=a mod neve paraméterrel indítod.
D:\Games\OperationFlashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nosplash -mod=ffur valahogy így kéne kinéznie a parancsikonban a cél-nak. De sztem a mod readme-jében is le van írva.

Sziasztok

Egy kérdésem lenne. Letõltöttem a teljes ffur módot, de nem sikerül elindítani. Tudna valaki segíteni hogy mit kell csinálnom, hogy elindúljon (mindegyik ofp és pach fent van). A választ elõre is megköszönöm.
Sanyix
Rosszul tudod.

A wrptool-on én úgy tudom csak textúrázni lehet

Sanyix
visitor szar -> wrptool
Amúgy nemnagyon van magyar tutorial.

hello nemtud valaki MAGYAR tutorialt a Visitor2-höz mert az angolt nem nagyon tudom kibogozni

Kössz megvan

Sanyix

Seaweed
Jo hat nekem van OFP elsokidasom is meg 10K-ert vasarolva 😛
Csirke4
Én Windsorban vettem 1.99 fontért... kb olyan 700huf volt 😄😄
Hello-sztok nemtudja v.ki honnan lehet letölteni az EECP-t?

Seaweed
jaja
Esrohnoil
Arról nem beszélve h. ha szólnánk a modiknak simán kapna egy rakat büntipontot...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
Erre rábasztál, mert aki ezt a topikot nézi annak valószínûleg meg van eredetibe a cucc, és nem fog a szaros oldaladra befizetni.
Meg amúgyis a warezoldal már lejárt dolog.

Ráadásul a saját sz*ros warezoldalát reklámozza...

Seaweed
Warezolunk?! Vegyetek meg 3K-t boven meger!
Toltehto a Operation Flashpoint GOTY Edition INNEN
f2d
Megvagyok nyugodva. Az örök értékek nem mennek ki a divatból.
A mult hétvégén voltam egy nagyon jó kis lan buliba. Ott még mindig az OFP volt a legnépszerûbb játék. Nagy megelégedésemre!
(Évente össze szokzunk hozni egy lan party-t, a Flashpoint-ot megjelenése óta nem tudta még más játék kiszorítani.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Ehh, valójában az ECP-re gondoltam... bocs
Seaweed
En ezt ajanlom:
http://tootallinc.atwar.net/download.php?list.7
A JAM már fent van, de ettõl még az "alap" fegyverek hangja nem változik, mondjuk a hadjáratos küldetésekben.

OFP-hez nem tud valaki egy jó hang mod-ot, amivel le lehet cserélni a fegyverek hangját?

Sanyix
Na sikerült pár élvezhetõ képet csinálnom a conspiracies modból,ugyanis minden képlopóval sokkal sötétebb a kép, mint a játékban, ráadásul a 32bit->24bit színmélység is meglátszik...

Érdemes kipróbálni, bár még eléggé bugos, de nagyon jó hangulata van, és a látvány sem utolsó 😊 Innen lehet tölteni és aki nemtud németül 😊

Seaweed
az nagyon zsir lesz akkor....uhh latom magam elott ahogy eljo a kanaan 😊)))
Sanyix
Lehet használni az ofps addonokat az arma-ban elvileg...

Sanyix
Megjelent a conspiracies (stalker) mod! Brutálisan néz ki kampányban, és elég jó megfelelõ hangulata is van, persze még sok a hiba benne, de kifeküdtem mikor elindítottam, és láttam, hogy hogy néz ki a gém 😊

Seaweed

Tetszik! Bar lehetne rendesen repkedni az OFP-ben (itt foleg a graf motor hibaira gondolok)....

Tenyleg! Nem tudjatok hogy az elkovetkezo utodokban (pl ArmA) lehet majd ezeket a mar elkeszult addonokat hasznalni?! (Mert ha igen akkor az nagyon zsir lenne!)
Seaweed
jo ez a FFUR cucc! (ez fentvolt ofp.info-n is)
Sanyix

Sanyix
tökmind1

Aki Gforce 6600gt-t hasznal, megmondana nekem, melyik a lejobb driver az OFPhez?
Sanyix
Na itt a WGL

Sanyix
pedig a WGL szigetekrõl bruttális képeket láttam olyan szépek, hogy áááááá
Amúgy ezekrõl a BIS fórumon olvastam, de nemnagyon írják honnan lehet tölteni.

Seaweed
A fuvet mint addont latam mar de nem tudom hol (regebben). (en bis forum atnyalazasat ajanlanam)
WGL szigetekrol nem halottam meg.
Sanyix
Néhány ofps screenshoton látni pár addont ,amit amúgy nemnagyon találok. Pl UWAR grass (elég szép fû, amit elvileg bármelyik szigetre lehet rakni), és a WGL szigetek, ezek gyönyörõen felújított alap ofps szigetek. Tudja valaki hol vannak ezek?

jointeer
vov magyarítás. repülögép:|

köcsög

Seaweed
Mapfact uj Nogovaja nagy kedvenc! Erdo kozepen leszallni...hmmmm mindig is az ilyen dolgok inditottak be 😉)) (+meg ha a latotavot is fel tudnam venni hogy lassak is es ne is szaggason...az lenne am a kanaan!...nah majd talan az ArmA-ban...)

Sanyix
gamezone.cz nemszereti a külsõ letöltésvezérlõket, akkor szokott hozzáférés megtagadásokat csinálni.

f2d
Addig piszkáltam, hogy német nyelvûre állítva a weblapot nekem is engedte a letöltést.

Seaweed
Nekem elkezdi olteni (bar nem toltotte mle..igy is van boven eleg megkezdett kapmanyom 😉)
f2d
Letöltöttem a BW MOD-ot errõl a honlapról. Utána a mission-okat is leakartam csipegetni, de azt írja, hogy nincs engedélyem. Így sokat nem tudok vele kezdeni, hiába szép is jó is a mod. Ha tudtok single mission-öket a legújabb BW mod-hoz, akkor légyszi osszátok meg velem is.
Elõre is köszi.

Seaweed
Akkormegy levesbe...mert igy semmi elorelepes...