Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz

Kösz a választ.
LOD (Level of Detail): A játékokban ha messze vagy például egy katonától, akkor a gép egy egyszerûsített modellel számol, hogy gyorsabb legyen a mozgás. Ahogy egyre közelebb érsz hozzá folyamatosan részletesebb modellekkel cseréli le a figurát. Az ofp-s csuszkával azt tudod meghatározni, hogy ezek a modell váltások milyen távolságban következzenek be.

A 100%-os cpu használat természetes dolog 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Kösz a segítséget próbálkozok. Egyébként mi az a lod? Még egy kérdésem lenne az mennyire normális, hogy a játékok futtatása közben a CPU-használat folyamatosan 100%-on van és a kilépésig így is marad?
Sanyix
Hát lodot nemérdemes, hacsak 100 méter távolságon túl nem akar pálcikaembereket látni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Ofp-nek semmi nem elég, szóval semmit 😊 dxdll sem gyorsít, csak szebbé teszi a gémet, bár nekem úgytûnik csak a tükrözõdõ víz lassít a dxdll-ben, többi nem.
Megpróbálhatsz a flashpoint preferencesben finomhangolni a beállításokat. A szaggatás attól is függ, hogy milyen játékmódot játsszol, és milyen modokkal. Amúgy ofp-nek fõleg processzor kell, de abból kva gyors 😊 ez a baj, hogy majdnem mindent számítást a procival végeztet, videokártyát alig használja, ez valószínûleg amiatt van, hogy 3dfx kártyákra kezdték el régen fejleszteni, és ezekre optimalizálták+ akkor még nem voltak ilyen hûdenagy videokártyák. Talán az Armed Assaultban ezt a hibát is javítják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
LOD-ot vedd le, es a DXDLL-is kikapcsolhatod multiban nyugodtan. (csak feleslegesen izzasztja az amugysem tapos 3D motort...)
Sziasztok.

Nekem keményebb harci helyzetben ,multiban idegesítõen akadozik a játék. A dobozon feltüntetett gépigény megvan (Abit is-7 2.2ghz 512ram radeon 9600). Az õsszes pacht ,dxdllt ,videó drivert feltettem. Mit kellene feltennem, vagy beállítanom, hogy normálisan mûködjön a játék? A választ elõre is köszönöm.
Seaweed
Erre nem tudja a senki avalaszt? Nem ismeri fel?
Sanyix
Gondolom ofp sziget szerkesztéshez kellene ez a 2 dolog, néz körül ezen a fórumon. A wilbur innen tölthetõ. A terragenre meg keress rá guglin, biztos meglesz.

Sanyix
Sztem fullmind1 melyik 😊

Seaweed
EN tudom! De az OFP-ben a Mi-17-et akarjak vele lecserelni...
(hogy aki csinalja tudja e, a az rejtej...de az ofp.infon-n is Mi-17-kent emlegetik..ezert emlitetteme en is ugy. Nem akartam kavarast, ha valaki keresne <#wink>)
repvez
Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele.
repvez
Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele.
hello-sztok nemtudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Terragan-t és a Wilbur-t mer sehol se találom. Elõre is kössz

KraZ
Thx!

MAN T.G.A.

Seaweed
Nem tudja valaki hogy ez melyik sziget?! (amugy ez az uj beta Mi-17, ha valaki nem olvasna ofp.info-t)

jointeer
ez de geciszép:o

köcsög

http://www.ofp.hu ott minden levan írva...
Ha másik szerverre mennél akkor annak a weblapját kell elolvasnod... 😊

KraZ
Hi all!
Nem akar elindulni a multi.mert hiányol egy pár dolgot:crhe,cti_markers,cwkzodiac stb.
Honnan tudom ezeket letölteni?

MAN T.G.A.

Seaweed
hat ez kesz...

Jaa , kössz, mármegint 😄

Sanyix
Ott van az oldal elején az a táblázat 😉

ott nem találom 😄

Sanyix
www.ofp.hu

Valaki nemdudja mikor vannak az ofphu-n a szerverek ídõszakai pl.: Coop mettõl meddig meg ilyesmi?????

42nd Intruder
Need medic!

Jaa, kössz

Sanyix
Most finmod van a coopon, tehát nyílt, nincs jelszó.

Hello-sztok nemtudja v.ki mi a Coop-nak a jelszava , mert beírom ,hogy ofphu és azt írja ki ,hogy "Password required" (ez tudomásom szerint "jelszó szûkséges"-t jelent) v-ki lécci segitsen . Elõre is kössz

egyszerûen nem indul el pedig már próbáltam -nomappal meg anélkül de semmi eredmény ,de azért kössz.

Sanyix
Ha hibát okoz, akkor -nomap paraméter.

de ha felrakom a dxdll-t akkor meg nem indul el a mod v.miért akkor most micsinájjak???

Sanyix
dxdll nélkül nemis.

éredekes,nekem nem is tükrözõdik a víz.

Ja, vagy fojtogatják egymást 😊

Sanyix
Birkóznak, vagy csak buzulnak 😄

ez vajon mit ábrázol???

Kössz , de már megvan mi a hiba : fel volt rakva egy bizonyos Lauma Sky pack

na ide is benyomom ezt az új xboxos trailert 😊

OFP:E Trailer

www.armed-assault.hu

Seaweed
Ha mar a felet tudom majd hazsnalni az ArmA/OFP2 alatt a sufnituningomnak, "jo latasi viszonyok kozott"..es grafikai motor hibai miatt NEM visszafogva...en leszek az egyik legboldogabb emeber <#smile>
Seaweed
Puma is egeszen jo!....de ezek az Ikarosok minden cucukon ezt a "fotorealisztikus" undormany szkineket hasznaljak....RONDAK!
Seaweed
C-160 egesz jo..bar volna meg ezen is boven mit csizsolni (pl szkin randa)
Seaweed
jah valami remlik..anno akartam en magamnak ezt azt csinalni modokban..de aztan rajottem hogy zsinte mindent megcsinalt mar mas..szal elkezdtem inkabb gyujteni az addonokat...es ma mar olyan sufni tuting gyujtemeny van az OFP-em hogy csak na 😉)

Nah most jon az "uj" AS-330 Puma es C-160 Transal tesztje... (kepek alapjan ezek nem neznek ki olyan jol...)
Sanyix
Pbo-záshoz van zsír plugin totalcommanderhez. Úgy lehet pbo-ba turkálni, meg bármit csinálni, mintha csak zip tömörítés lenne 😊

Seaweed
En nem tudom..meg kene mar tanulnom (asszem valami pbo baztato progi kell hozza)

Jo az uj Mi-17 is! Szep uj (vegre jo) 3D modellje van! Repmodelljen van meg mit csinositani! ..de meg beta amugy is...
Viszont hogy ezek mostanaban mindenben an nyugathoz nyaljak magukat...kezvagyok..
Akarok ebbol majd keleti cuccotis 😉)) (remelem modderek megcsinaljak majd)
Sanyix
Majd lesz, eccerû az új skin 😊

Seaweed
Nagyon jo az uj Ka-52 Aligator!!! (Mar csak egy szep skin kene hozza....)
Köszi a leírásod alapján sikerült felraknom a módot.
Sanyix
És mit ír ki?
Amúgy -nomap paramétert próbáld.