4624
Operation Flashpoint
-
pedro870 #3622 Sajnos be kell látni, az OFP grafikája elavult, csúnya....;)
-
Nem bugzik. -
hmm ez fincsinek tűnik :)
nem bugzik az építgetős része? mert volt bf42re is egy ilyesmi mod, igaz scifi környezetben (Empires), de azért közel sem volt tökéletes, és elég kevesen játszották :( -
tpM #3619 OK :) -
tpM #3618 Így frissítettem : OUT -> kijelöltem az ofp exe-t (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE) aztán a telepítési helyet is. -> Frissítés fül kijelöltem az ofphu_cti-t aztán benyomtam a frissítés gombot. -
ezekszerint nem jól frissítettél, mert még mindíg a cti ből hiányol pár addont. -
tpM #3616 Sanyix, van egy gondom leszettem az outot frissítettem a cti-z ahogy írtad ,de mikor csatlakozni akarok még mindig ezt írja : Cannot load mission missing addons : CWK kodiak , cti:objects. mi a megoldás ? -
WWII online :)
amúgy amiket felsoroltál, azok egyértelműen előnyök az ofp részéről...nem mondtam hogy jobb-rosszabb, egyszerűen csak más :) -
tpM #3614 OK. DE nézd meg már az ofp-t : napszak váltakozás, dagály-apály , csillagképek hónapoktól függően, + melyik gémben lehet még ilyen nagy terepet bejárni!? -
Hát a cti egy olyan mint a C&C játékok összekeverve az ofp-vel :) Van a sziget, városokkal, amiket a resitance véd. Van a west és east oldal, 9-9 (van 15-15 ös verzió is) csapatvezérrel (ezek lehetnek a játékosok), az egyik csapatvezér a commander akinek különleges jogai vannak. A csapatvezérek respawnolnak az elsődleges épületeknél (command center, barracks, light factory, heavy factory, aircraft factory), ezeket a commander építhet az mhq(mobil hq) segítségével (szóval az mhq-t védeni kell rendesen). A csapatvezérek emberei viszont nem respawnolnak, de pénzért lehet új katonákat vagy járműveket venni. A pénz az elfoglalt városoktól függ, minél több van, annál nagyobb a bevétel. Az elsődleges épületeket csak a commander, csak mhq-val tudja építeni, de másodlagos épületeket (falak, védelmi eszközök) bármelyik csapatvezér tud építeni repair/support járművel. Ha nem játszik mindegyik csapatvezér helyén játékos, akkor a helyét a mesterséges intelligencia veszi át, és ezeket az MI vezéreket csak a commander irányíthatja.
A két szembenálló fél célja vagy az össes város befoglalása (ilyenkor visszaszámol 2 percet, és ha a addig megtartja az az oldal az összes várost akkor győzelem), vagy a másik fél minden elsődleges épületének és mhq-jának elpusztítása. A játékmódban minden fegyvert, járművet lehet vásárolni, és mivel egy csapatvezérnek 11 embere lehet, így ki lehet számolni oldalanként 108 ember szaladgálhat/nyikoroghat/repkedhet a pályán, nem számolva a resistancet -> szóval eléggé be tud lassulni erősebb gépen is :). -
a CTI pontosan mit is takar, mert én eddig azt hittem, hogy szimpla conquest játékmód ofp-re, de így rákeresve a hozzászólásokra kicsit túlmutat ezen :)
találok róla valahol egy részletesebb leírást? -
kúszás, optikai célzóka van bfben is, és bf2 kapott egy teljesen új squad-commander rendszert, ami azért már partiban van az ofp féle megoldással (sőt, túl is mutat rajta, bár nem épp az élethűség irányába :)) -
tpM #3610 OK. OFP= Szimulátor ezér kicsit nehezeb a kezelhetősége , de ha viszont megszokja az ember nem nagy kunszt és sokkal több a lehetőség benne. pl.: lehet benne : kúszni,célozni (optika) ,12 fős osztagot irányítani stb -
Hát ha a multikódot nézzük akkor kiforrottabb a bf, de ha a játékmódot nézzük akkor nem :) sztem az ofp CTI jét semmien multi mód nem veri egy játékban sem :) -
ha azt vesszük énis bf fanatikus vagyok (csapat szinten játszuk már cirka 3 éve), de szeretem ofp-t is. Mind a kettő oldalán van sok pro, és kontra...az egy dolog, hogy bizonyos tekintetben a bf egy "árkád fos" az ofphez képest, de ezért egy sokkal egyszerűbb kezelhetőséget kapunk (ami még mindig jóval összetettebb az fps-ek nagy részéhez képest), és a járművezetgetős fps-ek közül messze a bfnek a legkiforrottabb a multija. -
tpM #3607 Ja. A doomba mondjuk nem is kell nagy tér, mer az "egymással szemben állunk és ellövünk 3 tárat egymásba" tipusú "shoot 'em up" sz@r :) -
Nemcsak bf fanatikusok jönnek ilyenekkel hogy hűdeszép az, hanem hl2-kkel meg dúmokkal is jönnek :) de körül nemnéznének hogy mekkora területen szaladgálhatnak ezekben a játékokban :) sőt szerintem ezek a játékok ocsmányak, ahhoz képest amekkora területet kell megjeleníteni, nagyon ronda a grafikájuk az ofphez képest
-
tpM #3605 Nagyon élethű volt :D -
neuro #3604 És pont őket akartam ezzel kifigurázni... -
tpM #3603 Azám!! Sok hasonló BF fanatikus van :) (Sajnos) :D -
pedro870 #3602 a részedről vicc, de általánosságban viszont sokan gondolkoznak így, szóval reagálni kell rá :) -
neuro #3601 csak vicc volt srácok. nem kell komolyan venni... :) -
tpM #3600 :D
-
tpM #3599 És ha szebb ??? Mire mész szép grafikával korlátozott játékteren? :D -
pedro870 #3598 nem szebb, csak technikailag fejlettebb :) szép szvsz az olyan látvány, mint ahogy a 3591-ben rálátsz a falura (mármint nem az hogy ilyen lövegekkel :), hanem a látótáv, a környezet valósághűsége - nem abban az értelemben, hogy minden levélnek nagyfelbontású textúraája van). ez nem csak technika -
neuro #3597 a bf sokkal jobb mer' szebb a grafikája!
-
tpM #3596 Azt meg már nem is kell említeni ,hogy a BF mi az OFP hez képest ;) -
van normális szingli kampány, nemcsak a hülye botok ellen lehet gyúrni a netes gammára, ha erre gondolsz...ezenkívül azért van még jópár különbség :) -
Ez nem olyan mint a battlefield. Ez szimulátor, nem arcade. Minden van benne amúgy :) -
Hi all! Ez a játék, olyan mint a battlefield, vagy itt rendes küldetéseken megyünk végig? -
tpM #3592 Mi ez? Invasion44? -
pedro870 #3591 OFP1 Parvus módra :)
-
tpM #3590 THX -
Úgy hogy letöltöd az outot kijelölöd az ofp könyvtáradat meg az indítófájlod, aztán a frissítés fülön ráfrissítesz az ofphu_cti-re. -
tpM #3588 Hogyan kell frissíteni? -
persze lehet így is játszani, de ha láttál már tájolót, annak nem csak annyi a funkciója hogy a szelencében forog az iránytű, hanem a szelencén van egy jelzés, és így azt forgatva a jelzéssel tudok rögzíteni egy irányt.
-
Frissítsd a cti modot out-al. -
tpM #3585 Hello-sztok van egy problémám : leszettem a cti-t , felraktam ,de mikor csatlakozni akarok ezt írrja : Cannot load mission missing addons : CWK Kodiak,cti_objects. Mi a teendő? plz help előre is THX. -
Nem azt félbe hagyták. Kiadták az addig elkészült cuccott, és vége. -
Fogalmam sincs, felbontás/videokártya minőség beállítás függő, meg attól hogy milyen fényhatások mellett látod az iránytűt, de ha nem látszik a szám, akkor is saccra meg lehet mondani, hogy kb mi lehet ott, de ez így elég gáz :).