4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3542 De már kb 1éve -
tpM #3541 Nem tuttam. -
Suri hun #3540 LOL -
#3539 Ugye tudsz róla, hogy kb. két éve ment a kukába az egész XM29 program? BTW kb. két -két és fél éve már volt XM29 Addon. -
tpM #3538 Hát én Ajkán vettem nézd meg a térképen (Veszprémtől kb 50 km) -
Suri hun #3537 Melyik TESCO-ban lehet kapni? -
tpM #3536 Kössz!!!!!!!!!! -
tpM #3535 Sajna ezekhez én nem értek:( -
Suri hun #3534 Az a gondom ha fent van az alapjáték akkor van élsimítás, de ha felrakom a dxdll akkor megszűnik az élsimítás. -
tpM #3533 Nem is tuttam ,hogy van benne olyan :) -
Suri hun #3532 igen
-
tpM #3531 TESCO : GoTY 2999 ft -
tpM #3530 Az Anti-alising ra gondolsz? -
Suri hun #3529 Hol lehet most Bp megvenni a progit, mert kéne egy havernak. És még mindig érdekelne, hogy miért kapcsolja ki a dxdll az élsimítást. -
DreddHUN #3528 ja bocs rögtön az első oldalon van egy -
DreddHUN #3527 itt keressgess asszem a 5-6 oldalon találsz OICW-t ha ismeredt a hejet nem szóltam. -
Suri hun #3526 Az miért van, hogy ha fent van dxdll akkor az élsímitás megszünik? Van rá valami megoldás? -
#3525 Eszmeletlen jo! Pont olyan kivalo ha nem jobb mint a csapat Mi-26 es Mi-2-es addonja!! kotelezo darab! (Mar varom hogy pl a Y2k3-ba mikor kerul bele..elvezet lesz a mostanaban megjelent addonokkol sokadszorra vegignyomni a kampanyokat ;)) -
#3524 Van... Minden van csak keresni kell. -
#3523 Vegre!
-
tpM #3522 ilyen kéne az ofp-be : OICW (Objective Invidivual Combat Weapon)
-
#3521 Akkor rátenyereltél, nemnagyon szereti az ofp ezt a kártyát, meg úgy általában sok játék nemszereti :D de nézd meg majd a kékhalálnál milyen fájlal van baja, akkor kiderül mi a gond. -
DreddHUN #3520 creativ soundblaster life 5.1 -
tpM #3519 Nekem nem tükröződik a víz:( pedig beállítottam . Meg valami pixel shader meg hard light glare-t állítgattam ,de tele van fekete háromszögekkel a game.:( -
#3518 vezérlőpult/rendszer/speciális fül/indítás helyreállítás beállítások/ automatikus újraindításból vedd ki a pipát. Így kék halál lesz újraindulás helyett, és írja mivel van baja a vinfosnak. Valami driver lesz a hibás. Milyen hangkártyád van? -
#3517 Pedig nagyon nehéz :DD a zip tartalmát bemásolod az ofp mappádba és a dxdll mappában lévő config programmmal, beállítod. Mondjuk gém közben is lehet állítgatni. Amúgy a tükröződő víz visszafogja a játékot eléggé, a többi effekt is szép, viszont azok alig lassítják a gémet. -
tpM #3516 Na, látod ez jó kérdés én se tudom felrakni. -
DreddHUN #3515 figyuztok az miértvan hogy ha tolom a ofp-t és egy idő után szabálytalan időközönként egy piggyet kinyom a gép és paff ujraindul -
Suri hun #3514 már nem kell
-
Suri hun #3513 Valaki leírná nekem, hogy kell a dxdll telepíteni és, hogy kell használni. Mennyire fogja meg a gépet, és van e hatással a modokra is? -
tpM #3512 Vedd meg a TESCO-ban 2999 Ft. -
Suri hun #3511 Köszönöm!!!!!!! -
#3510 javítottam az ofp.hu linket, most már letudod szedni a magyarítást! -
neuro #3509 www.automex.hu
itt van ugyan annyiért -
DreddHUN #3508 ja bocs biztos fáradt voltam -
#3507 2-en leírtuk, már hogy 3000 ft az összes egyben, amikor először kérdezted. A cd galaxisban szokott lenni, de most nincs, nemtom hogy lesz e újra. -
DreddHUN #3506 tudtok monandi egy konkrét árat mejben benne van a cold war crisis meg a resistence de még a redhammer is jöhet hogy mire számítsak mert demeik katlógusban nem találtam egyet sem ofp ről csak azéfelhívni őket meg nincs moneyom. -
tpM #3505 Azér még próbálkozz az ofp.hu-n általába müxik. -
tpM #3504 Szóval ez jólessz majd az ArmA-ba is? -
Suri hun #3503 Jó lesz majd később is. Addig is köszi még egyszer.