4624
Operation Flashpoint
  • Lockheed
    Uhhh... Úgylátom ma mellőzöm a logikát! Köszönöm...
  • neuro
    www.ofp.hu :)

ott tudsz letölteni multi packokat, amikkel mindenki játszik
  • Lockheed
    Van valami magyar OPF site? Én csak ezt találtam.
  • Lockheed
    Köszi Neuro.
  • neuro
    1.96-os az utolsó. azt tedd fel.
    modból meg van több millió, lehet válogatni :)
  • Lockheed
    Sziasztok! Eddig is rendszeres olvasója voltam a topicnak, bár inkább csak read-only -ban! Megvettem az OPF GOTY Editiont, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen patchokat és modokat lenne érdemes fölraknom!

Köszönöm...
  • Sanyix
    Ofp Watch ajánlom a használatát, hogy mindíg időben érjetek a szerverre :)
  • tpM
    Nemt'om :( ,de szerintem várd meg a FFUR2006-ot! az Euro nem jó nincs benne semmi extra :) még a moderwar crisis is jobb!
  • repvez
    A képet jobb katt tulajdonságok cimsoránál addja be.
  • repvez
    FFur help utoljára!
    ezt irják a telepitésre:

To install the FFUR European,run the installer all you need to do is double-click the icon of the installer in the place you saved the download to.
    When the installer opens, you will be presented with an introduction slideshow. If you do not wish to view the slideshow then simply click through it until the installer starts.
    When the installer starts, you will be told to select the location for the install. This should be correct without you changing anything, but in a small number of cases this is wrong. Depending on the version you bought of Operation Flashpoint: Cold War Crisis, the game's main files will be installed in a directory either named "OperationFlashpoint" or "Operation Flashpoint". If you installed the original game to "OperationFlashpoint" then you will need to change the install path given to reflect this.
    And that's about it! The files will begin to install and soon you will be playing FFUR European Crisis

--------------------------------------------------------------------------------

Quick Instructions
    Download the Pack
    install the folder to your OperationFlashpoint
    run the ffur_launcher.exe
    Have fun!!
    de az ffur_lancher.exe inditásnál csak ezt adja be:

Pedig a hivatalos oldalrol töltöttem le,de semmi slideshow nem volt a telepités elött.
    Hogyan telepitsem hogy jo legyen?

• tpM
    Ja, éss... : a tisztnek adj egy nevet pl: officer01 és a hajónak is pl:boat01
    a triggerbe ami a tisztre (group leader)-re van állítva írd be az On Activation-be : officer01 moveincargo boat01

ennyi!
  • tpM
    Hi! ezzel én is sokat szenvedtem :) 1. ahova a hajó ér csinálj egy triggert kb 2x2-set (pontosan oda ahova a hajó leparkol)
    2. a triggert F2-vel 'kösd' hozzá a tiszthez és a triggerben ezután változtasd a vehicle-t Group Leader-re.
    3. csinálj egy MOVE-pontot a "leparkolási hely" hez jó közel és egy másikat ahova vinni akarod utána a tisztet aztán ezt a pontot Syncronize (F5)-tel kösd a triggerhez. fejből csináltam ,ha nem megy szójj :)!
    Üdv.
  • Sobel
    Srácok segítsetek. Egy küldetést szerkesztek, ahol az oroszokkal vagyunk Desert Island-en. A feladatunk, hogy egy amerikai bázison, kinyirjunk egy ellenálló tisztet. Úgy akarom megnehezíteni a dolgot, hogy egy idő után a tiszt meglóg. Beraktam egy hajót, a térkép jobb felső sarkába, ami 15 perc múlva ér a bázishoz. Hogy lehetne azt beállítnai, hogy a hajó várja meg a tisztet, míg beszáll, s úgy megy tovább?
    Még egy fontos kérdés: hogyan lehet scriptelni a küldetéseket, úgy általában?

Előre is köszi!
  • bricsi01
    Bocs, kicsit hibás lett.
    Itt a gamepark-os verzió, hanggal.
  • bricsi01
    Hi!

Ez hogy mükszik?
    Ha beirok valami a csávókba akkor a commandokra jelez, vagy csak a jeleket szkripteli?
  • tpM
    Jaja ,nekem is ismerős volt :) asszem ebbe F/16 , M4pack , AWP stb... cuccok vannak.
  • repvez
    FFUR-ra valaki segitsen pliz!Letöltöttem feltelepitemm de nem tudom elinditani.
  • Icebird
    upsz ez nem nyert, ez egy kampány:D
  • Menhir
    Bizony régi és gyakorlatilag semmire sem jó. Ha jól emlékszem, még manőverezni sem lehet az űrben, csak úgy lebegsz ott. Visszatérni pedig baromi sokáíig tart. Az űrbe kijutást a Breedben oldották meg jól. Nem is tudom, hogy van e még olyan FPS a Breeden kívül, ahol szabadon lehet ki-be járkálni a légkörből.
  • Icebird
    Operation Mercury Addon-Pack
    de mondjuk ez már régi addon
  • tpM
    tudom, a képeket nyilvánosságra hoztam az ofp.hu chatboxában :)
  • neuro
    http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=3;t=003135;p=0

a képeket itt találtam. kérdezz rá, hogy honnan szedték le :)
  • tpM
    Érdekes az ofp2.info-n nincs fenn. le lehet szedni valahonnan?
  • neuro
    valami ofp addon. mercury rising a neve :)
  • Sanyix
    LOL miez? :D
  • tpM
    aztaaaaa.... ezt má' tuti nem birja az ofp motorja :(
  • DJviolin
    Azt a k*rva!!!!
  • neuro

• MrTressy
    3k hufot simán megér
  • Sanyix
    nem, ez nem a fade.
  • tpM
    Asszem ez a híres FADE :) egyszer kiírtam CD-k re a GoTY-t és nem fogadta el 3. telepítő CD-t. Én is azt javaslom ,hogy vedd meg kemény 2999huf a TESCO-ban ;)
  • bricsi01
    Hi!

Ez hogy mükszik?
    Command azt csá, vagy csak szkript.
  • repvez
    valaki az ffur-al kapcsolatban észrevétel?telepitési utasitás egyebek.
  • DJviolin
    Megfontolom. :)
  • Sanyix
    Én hallottam erről a werzióról, és sokan írták hogy nem megy. De szerintem vedd meg a gémet, 3ezer ft a goty, és még eredeti cd kulcsod is lesz :), szóval játszhatsz neten is.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy itt mennyire szabad warezeskedni, de ha nem, akkor kérlek töröljétek ezt a hsz-t, és ha valaki priviben válaszolna, azt nagyon megköszönném.

Szóval a gamez.fee.hu-ról leszedtem az OFP GOTY *bwclone*-os tört verziót, de a 2. és a 3. lemezt egyszerűen nem képes beolvasni, hanem nagyon leterheli a procit.

Írtam már a warez szerkesztőnek is, hogy esetleg rossz képfájlokat töltött fel, de azt mondta, hogy másoktól még nem kapott visszajelzést.

Üdv:
    DJviolin
  • neuro
    letöltöd, kiírod, nyomtatsz és hajtogatsz hozzá dobozt és belerakod :)
  • tpM
    egyébként az FFUR 2006-ot ilyen díszdobozba aggyák majd? :D
  • repvez
    Hát mindjárt befordulok!Most jo a telepitö,de a leirás szerint ha feltelepitettem akkor nincs más dolgom mint a ffur_launch.exe-t elinditani.De ez a fájl csak egy olyan ablakot nyit meg ami a többi modot segit letölteni és nem a modot inditja el.Ha valaki probálta már ezt a modot az légyszi irja le mit hogy.Melyik mappába telepitsem hogy inditsam el stb ...A honlapon azt irja hogy egy slide shownak is kellett volna a telepités elött lenni ez nem volt, vagy ennyire rossz az angol tudásom ?Ami tényleg igaz is.
    pliiz help!
  • neuro
    http://ffur.net/ofp/

próbáld meg itt :)