Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom lekapcsolták az FTP-ket és a portokat is (az ofphu-n)<#szomoru1>

ui. : BÚÉK<#pias>

Probléma megoldva . Kösszönöm a válaszokat!

c1g2-b820e-1097s-7k6t2-v1fay hopp kívülrõl fújom 😄 nincs más megoldás a reinstallon kívül pl.: v.mi átirogatós..ilyesmi?

ui : eredetim van csak otthonfelejtettem 😞

Sanyix
Valami el van rontva a regitry-ben. Telepítsd újra nincs más 😊 és használj normális serial, ha véletlenül nem eredetid lenne 😊.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lehet, hogy amikor a Resistance-t felraktad rossz serial-t adtál meg. Legalábbis nekem akkor csinálta ezt a régi-rossz-warezos idõkben.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

'Sztok! Megoldódott az alább írt FlashpointPerformance 3d fájlos problémám. Most jön a másik 😄 Mikor el a karom indítani a gamet ezt írja "Bad serial number given in setup" plz v.ki help.

Értem..........

Sanyix
Mer a szolgáltató szerint "jelszólopó" van a szerveren, és udp floodol is, bár kicsit furcsán fogalmaztak 😊 ezért csak a játékportok meg az ftp vannak bekapcsolva.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

De mér?

Sanyix
Le van állítva az oldal.

Csak nekem nem jön be az ofp.hu kb 6 órája???<#shakehead>

De eddig semmi baja nem volt. Csak miután újra lett telepítve a Windows. 😞

Sanyix
Akko vinyó hiba

De amikor megnyitom azt írja : a cél sérült vagy nem olvasható. nem tuggya megnyitni 😞

Sanyix
Hogy? jegyzettömbbel megnyitod, és beilleszted ezt a sort.

Hogy érted azt hogy rakjak bele 1 sort?

Sanyix
flashpoint.cfg-be rakjál egy ilyen sort, ha amúgy nincs: 3D_Performance="4083";

'Sztok lehet hogy hülyeség ,de nemtudná v.ki elküldeni nekem 1 mélben a 'Flashpoint.cfg 3d_performance' fájlt??
[email protected]

Úgy se megy. És a preferencesben a productnál nemmutat semmit 😞

Sanyix
preferencesben nyomsz egy autodetectet.

'Sztok Van 1 problémám : amikor el akarom indítani a game-t ezt irja : 'No entry Flashpoint.cfg performance' vagy v.mi hasonló. Mi a teendõ?? (reinstallon kívül)

Rossz a "mirror", letöltésvezérlõvel nem lehet letölteni.

Sanyix
Boldog karácsonyt mindenkinek 😊

'Sztok Boldog Ünnepeket mindenkinek (aki nem szójja le az ofp-t) 😄

Menj ki Budaorsre es beszelj a rendszergazdaval.
f2d
Ebbõl csak a Hellót értem.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
ArmA lesz az új rész, de nem a második. Nem mod és nem is kieg.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

bricsi01
Az ArmedAssault az mi?
Mod, vagy kieg ...stb?

bricsi01
Helló!

Ki vállalkozna arra, hogy egy AirShow servert nyitni?
S lennének a beugró nézõk és a bemutatók.

norbre
Ja viszont múltkor megnéztem újra ezt a missönt. Ha nem vagyok a tankban, és a koatonákat úgy osztom el hogy az egyik sofõr, a másik parancsnok, akkor megcsinálják.
Elõször azért volt fura mert ahogy odaáll a javítóteherautóhoz akkor már jelenti is hogy kész, amikor én csinálom akkor lgalább 2-3 mp.
De a lényeg h lecsekkoltam és mégis megcsinálják, de csak ebben a felállásban.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
FFUR van fent

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Szedd le az ECP-t vagy az FFUR-t ott okosabb az AI.

Patch ügyben próbáld a hivatalos oldalt vagy a 3dgamers és hasonló oldalakat. Vagy a google-t. Kiegészítõket innen: ofp.info

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

norbre
na de ha benne van a gémben akkor miért nem lehet használni? (gondolom mielõtt kiadták a játékot letesztelték)

Sanyix
Pedig te fogsz, mert az ai fogyatékos. 😊

SD456
Szevasztok!

1.40-es petch-et vagy javítócsomagot honnan tudok letölteni?
És még azt szeretném megkérdezni,hogy honnan tudok szerezni vagy letölteni jármûveket, repülõket stb...

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

norbre
köszi sokat segítettél 😄
a lényeg hogy ha benne van a játékban a lehetõség akkor miért nem tudom rendesen kihasználni? mert pl van egy missön ahol 5 tankot meg egy bmp-t kell felfegyverezni, tankolni, meg javítani, és van 10 katonám. ha kiadhatom parancsba ne én rohangáljak már minden jármûvel

Csirke4
<#wow3><#csodalk>
Sanyix
Azt csinálod rosszul, hogy mérnem te ülsz be a tankba, és te töltöd újra.

norbre
üdv!

Van egy egyéni küldetés amiben egy tankot el kell vinni a bázisra, ott kapok még 2 katonát, és a tankot fel kell fegyverezni, megtankolni, meg megjavítani.
Úgy csináltam hogy beszálltam commanderként a tankba, egy katonát drivernek, egyet meg lövésznek beültettem.
Amikor meg kiadtam a parancsot hogy "refuel", aszondja a sofõr h "Roger", és csak forog egy helyben. Mondom próbáljunk mást: "Repair" - aszondja "Roger", erre a teherautó odajön a tankhoz, de a buzi sofõröm megint csak forog körbe körbe a tankkkal és nem csinál semmi mást.
Ha csak annyit mondok neki hogy menjen ide vagy oda, lõjék ezt vagy azt, azt megcsinálják, de ez a javítósdi valamiért nem megy.
(Ha én vagyok a sofõr akkor meg tudom csinálni mindet)
Vajon mit csinálok rosszul?

köszi

Sanyix
Keressé rá. BW mod, az FDF mod east border sziget, és UWAR grass .

Csirke4
Pfúj ezt a szart honnan lehet letölteni?
Sanyix
Jó az aláírásod elsõ sora 😊 az enyimé is hasonló célú 😊

Esrohnoil
😄D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ocsmány az egész

www.armed-assault.hu

Seaweed
Azt meg elviselem..mert a erosebb geppel kompenzalhato valamelyest, de a motor gyengeit mar az se tudja kompenzalni 😊
Sanyix
Csak azzal? És azzal hogy ha van jópár cucc a látótérben akkor eléggé beszaggat? 😊

Seaweed
neeem 😊) nekem kizarolag a motor latotav bajaival van gondom..amugy nekem boven jo lenne 😊))
naa

www.armed-assault.hu