Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mikor vettem kb 1éve volt 2999, lehet hogy most mégolcsóbb :)

Kiváncsi leszek az ArmA kijön-e majd 20k alatt..

Sanyix
Hát a goty-ban minden bennevan, de a goty nem is alap 1.0-ás ofp :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Igaz, de GOTY-hoz csak egy kell.<#guluszem1>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Sanyix
ok, de még ha eredeti ofp-je lenne, res nélkül akkor sem tud 1.96-ot felrakni, émmeg erre gondoltam :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Azért írtam, hogy eredeti, mert a tört verzióval kapcsolatban nincs tapasztalatom.

f2d
Jaja nekemis imkább az a bajom, hogy rengeteg idõt töltök számítógépes játékokkal. Az árak mostanában kezdenek konszolidálódmi, de ha valami újonan drága, akkor várok és egy kis idõ múlva "reális" áron megvehetem.

Sanyix
Nem is mondta senki hogy neked nem eredeti van :) amúgy 1.92 beta-tól kezdve "szabad" a gém.

joebacsi
áhh ezt a 3 rongyot már csak kifizetem egy ilyen játékért :)
csak jussak el odáig...meg félek mostanában megvenni, mert eléggé el vagyok havazva, és már így is túl sok idõt b@szok el játékokra :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

f2d
Nekem eredeti van, de azt olvastam, hogy a Bohemia az utoló patch-ben "szabaddá" tette a gémet.

Sanyix
Hát alapra nem tud 1.96-ot rakni, ahhoz resistance kell, de azt se tudja felrakni arra a ripre, mer indításkor beleköt a serialba :)

f2d
Az 1.96-ot felteheted, ugyanis ez nem tartalmaz semmiféle védelmet. (GOTY-hoz külön van)

Ja a GotY 2999-Ft!!!! :D nagyon megéri (TESCO)

joebacsi
már azis peccsek után :)
nekem még a legalapabb alap van biztonsági másolaton (azis rip, ezért nemtudom peccselni), de közeljövõben meglepem magam sztem ezzel a goty edisönnel, addig nemakarok ezzel szenvedni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az alapjátékban van a EAST sideon Su25 de az is pocsék :D

joebacsi
én csak a legalapabb játékkal játszottam, és abban ugye csak a10 van mint repülõ, és azis eléggé szutyokul van megoldva, késõbb vannak normális vadászgépek, normális fizikával és joy támogatással megoldva?
(próbálgattam mission editorban az a10 vs. mi24et...háát vicces, hogy a helinek nagyobb esélye van kilõni a repülõt, mint fordítva :))

joebacsi
vagy fél percig néztem, hogy mi a furcsa ezen a fényképen...aztán rájöttem, hogy nem is fénykép :)

Sanyix
Egyik sem :) ofp, ikar's f14 meg valami najaf sziget.

Egyébként ez ArmA vagy OFP Afghanistan vagy egyik se?

Sanyix
Aha

F/14 tomcat ?

Sanyix

Hát ami az ArmA-t illeti nincs annyira odébb H1 :)(reméljük)

Köszi. Az elmúlt 5 évben reménykedtem hogy majd a következõ gépemmel már faszán fog menni, de a mostani gépbõvítés elmarad. Az ArmA gépigényét majd meglátjuk, az OFP2 gépigényére pedig inkább nem gondolok - túl jól néz ki :D - meg az amúgy is "odébb" van még. Remélem hogy a következõ 5 évre szintén feladják a leckét!

Ja

Esrohnoil
Hiába van akármilyen géped ha nincs optimalizálva eléggé a motorja, mindig szaggatni fog.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
Hát ha veszel egy 4400+-os athlon 64 x2-t azon lehet hogy menne :D, videokártya mind1.

A teljes detailen való játékhoz multiba nincs jó gép....
Az OFP tipikusan az a játék amihez nem elég sohase az a cucc amid van... :D
Nekem a 3200+os bartonal meg 1Gnyi dualos 400as rammal sem megy maradéktalanul jól 1024es felbontásban közepes detaillel...
Ez van... :)

Ezt azért illene tudni angolul is :P

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

:D láccik hogy nem magyarítással vittem :)

Big dipper az a Nagy Medve (magyarul Nagy Göncöl) :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hi! az Uwar grass scriptet az .../Addons mappába kell vagy .../Users/'neved'/'küldetésed neve' elméletileg így megy

ui.: magas terrain detail-hez szerintem jobb gép kéne
Nekem :Intel AMd 2200+ , Radeon 9600xt , 256DDR és nekem se megy túl jól :(

Sziasztok, két kérdésben kérnék segítséget!

1) A minap felnyomtam a Terrain Detailt és a látótávolságot is maxra és alaposan beszaggatott a gépem :)))) (AMD 1900, 768 RAM, Radeon9600). Idõnként szaggat CTI közben is, de annak gondolm az az oka hogy túl sok az egység / AI / lassú a szerver / mittomén. Van tapasztalatotok azzal hogy milyen gép kell ha teljes (vagy azt megközelítõ) részletességen szeretnék játszani?

2) UWar Grass-et felraktam, de még valamit scriptelni is kéne hozzá. Beírtam a player inithez a scriptet, de azt mondja hogy nem találja az sqs file-t. Hová kéne raknom hogy lássa?

Üdv mindenkinek.

'Sztok! Aki akar 2,5Gb!!! email tárhelyet (gmail) az aggya meg az emailcímét
azt küldök neki meghívót.(van 100db és nemtudom hova elszórni :D)

Ja , A CWC 'Escape' nevû küldi. A notesz azt írja v.mi 'Big Dipper' csillagképet kell megkeresni és attól nyugatra van a sarkcsillag

Klapanciusz
Én abban a misszióban paraszt voltam, bepattantam a BMP-be amikor vittek valami sátorba, leírtottam a bázist oszt' az arréb parkoló Mi-24-essel eltepertem hazafele. Adtam egy pofont a valósághûségnek...

Esrohnoil
Sima ofp-ben volt egy küldi ahol a pilótával kellett meglógni az oroszoktól, ott én is a csillagképek alapján néztem meg merre milyen irány van, de ott nem volt a hapsinál se térkép, se tájoló.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
De tudtam, csak nem próbáltam. Vagyis még nem is kerestem a sarkcsillagot :)

Csirke4
Eztmég nemtudtad? :D:D:D
Sanyix
Ez lol. Akkor most mindenki tájékozódhat az ofp-ben a sarkcsillag szerint :DD (iránytû, gps, meg térkép nemér :D)

Boldog és lõporos valamint armed assaulttal teljes újévet mindenkinek! :D

THX 1000-rel

Sanyix
Attól hogy az oldal nemmegy, attól még az ftp megy.
Innen tötheted, majd ráfrissítesz out-al. berakod az ofp gyökérkönyvtárba, majd ráfrissítesz out-al.

De azt most honnan tudom leszedni? mer az ofp.hu rosz :(

Sanyix
Igen, mert nem a laser kell a cti-hez, az ofphu_cti kell alapból minden cti-hez, a laser pl csak kiegészítés amit szerencsére már ritkán használunk. És neked az ofphu_cti-t hiányolja.

'Sztok! van 1 problámám (már'megin') Leszettem a CTI-t , Aztán az OUT ban kijelöltem a @laser mappát és frissítettem , erre belemásolt egy lesz mappát egy rar fájlal meg egy Addons mappát ; csakhogy az Addons mappába full ua. van mint a @laser/Addons-ban és még így se tudok CTI-zni(csak Finmoddal) mert hiányolja : crhe , shippio04 , CWK kodiak stb..... plz v.ki help
elõre i THX

by tpM

Sanyix
egy szerver van, és nem ez megy :)

Csirke4
Ez megy a Magyar szervereken is?
Ja a portok is mennek már.

ja, volt némi probléma. De az ftp legutóbb még ment.

www.armed-assault.hu