4624
Operation Flashpoint
  • repvez
    Neked hogyan sikerült letölteni?Nálam mind a két szervernél jelszot kér .Esetleg egy jelszo privibe jöhetne:
  • neuro
    a "hivatalos" ffur oldalon találtam mirrort. már le is jött. nekem tetszik, nem olyan gépigényes mint az előző ffur pack-ok.
  • Sobel
    Ja, akkor félreértettük egymást. Ezzel WWII mod se rossz, csak a kampányban olyan bugok vannak, mint például nem lehet lerakni az aknát, s hasonlók, de mission editorban van egy valag sziget, úgyjogy nagyon jó kis küldetéseket lehet csinálni.
  • Sanyix
    Hát igen, nembírt az egyes szerver a nagy adatforgalma, a 2.-est meg így jól leterhelik :) és még aztmondják hogy az ofp nem népszerű játék :)
  • tpM
    Neméri meg.... :/ semmi extra nincs benne csak új hangok stb.
    elcseszték olyanokkal mint pl. 1m-ről AK-74-el mellkason lövöd a katonát és nem hal meg (csak 3 után). az Animációk se jók pl.: fejbe lő a tank 12.7.-el azt rátámaszkodsz a fegyverre és lassan eldőlsz :) és van néhány bug.
  • neuro
    ffur2006-hoz nincsennek még mirrorok? iszonyat lassan jön a cseh szerverről...
  • tpM
    Ezt attam meg igen ! ez qrva jó! de nem az Invasion 44, annak csak demója van: a Husky hadművelet amit Szicílián kell végrehajtani a 82-s légidesszantal! a WWII v.3 collection meg az I44 teljesen más I44 honlap
  • Sanyix
    Ez nem i44, ez csak wwII, és nem ugyanaz.
  • Sobel
    tpm, van teljes i44. A http://operationflashpoint.filefront.com/file/WW2_Collection_Pack;34894 címről letölthető, 674 MB. Ez egy teljes mod. S van benne pisztoly. Próbáld ki a a liberation kampányt!
  • pic789
    Hogyan is müködik pontosan a nomap? én beírtam a -nomap szót a parancsikon cél rovatába az exe után, de nem akarja elfogadni. Hogy lehet elindítani -nomappal? (1.91v van nekem)
  • tpM
    Ja a Liberation is jó ,abba semmi ilyen bug nincs. az I44-nek meg csak a demóját atták ki! az I44demóba nincs is pisztoly!
    Ez a vh2 modpack egész jó , 3 kampány van benne patch
    szükséges Ojjektumok :D

• DJviolin
    Sziasztok!

Tudtok egy normális, szívásmentes magyarosítást az OFP-hez, a Red Hammer-hez, a Ressistance-hez?
  • Sobel
    TpM 91, te a liberation 1941-1945 mod-ra gondolsz, nem?
  • Sobel
    De igen kiadták, már elkezdtem a kampányt. S van még két félkész demo kampány benne, meg egy egy-két félkész tank, meg egy csomó súlyos bug. Pl. pisztollyal a kezedben nem tudsz mozogni, mert szószerint földbe gyökerezik a lábad:) Derékik a földben vagy:)
  • tpM
    az Invasion44-re gondolsz? azt még nem atták ki
    de viszont az ofp.gamepark.cz-ről lelehet szedni egy tök jó 700mb-s WWII válogatást.

ui : FFUR 2006 kijött FFUR 2006
  • Sobel
    Srcáok, játszott máe vki a WWII moddal?
  • DJviolin
    Mondtam hogy akarok?
  • tpM
    lol ,akko' nem tucc multizni.
  • DJviolin
    Havertól. Egyébként másolt.
  • joebacsi
    ty
  • zafirdrive
    Flashpoint GOTY
  • Sanyix
    Valaki valahol írta, hogy automex.hu-n lehet venni.
  • joebacsi
    honnan sikerült beszerezned?
  • Bucser
    hmmm ezt nem biztos, hogy kellett volna^^
  • Sanyix
    Hát joyon asszem amikor visszaveszed valamennyire a tolóerőkart, akkor kinyílik a féxárny. Szóval a tolóerőszabályzó össze van vonva a féxárnnyal. Billentyűzeten, meg az előre, hátra, w,s gombokkal szabályozhatod a sebességet. Ha nem nyomod egyiket se, tartja a jelenlegi sebességet... ha tudja :)
  • DJviolin
    Epropó!

Melyik a fék? :)
  • DJviolin
    Húúúúúúúúú srácok!

Ez a vit féle f16-os repülési modellje valami k*rva kellemes. :) Joy-al nyomom, és a repmodell már-már eléri a Falcon 4.0: Allied Forces szintjét is. Egyre jobban tetszik ez a gém. :)
  • DJviolin
    Köszi.
  • repvez
    Itt szerintem találsz az addonok között kedvedre valot.
  • DJviolin
    Megint én!

Tudnátok adni egy igazán minőségi f16-os modellnek a linkjét? Nagyon megköszönném. :)
  • DJviolin
    Megint én!

Tudtok a filefront-on és az OFPBase-en kivűl további jó ofp letöltő helyeket?
  • Icebird
    elég sok repülö készült és valamelyiknek nagyon eltalálták az irányítását. Volt valami video is amin egy kölök olyan dolgokat müvelt hogy csak néztem, Lock On videon láttam hasonlót.
  • DJviolin
    Asszem ilyen effekt a medal of honor-okban volt, és smooth-nak, vagy minek nevezték.
  • DJviolin
    Arra gondoltam, hogy az egérmozgást símábbá tenném egy beállítással. És itt nem az x-y tengely érzékenységére gondolok, hanem olyan effektre, mint ami az fps-ekben szokott lenni, hogy ha megállítjuk az egeret, akkor nem azonnal áll meg, hanem fokozatosan lassul.
  • Sanyix
    Nincs ilyen, mert scriptből nem megoldható. Amúgy hogy érted, hogy irányításra vonatkozó paraméter?
  • DJviolin
    Például fordulónál hirtelen átbillen, meg a cessna is egy-egy finom kormánymozdulatra úgy pattog, hogy a törlőrongy leesik a műszerfalról. :) De ezek tényleg csak kukacoskodások. :) Azért tényleg jó lenne, ha lenne egy ilyen script. :( 3-4 év alatt még senkinek sem jutott eszébe? Tényleg. Melyik fájlban kezeli az ofp az irányításra vonatkozó paramétereket? :)
  • Sanyix
    Azért mert, a repüléssel foglalkoztak a legkevesebbet, asszem eredetileg nem is akartak bele repülőket rakni. Az ofp a földi harcra koncentrál.
    Amúgy nemtom mire gondolsz amikor azt mondod, hogy "sarkosan" :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Sikerült megszereznem az OFP GOTY-t. :) (I'm happy.) :)

Nem tudtok esetleg egy olyan script-et a gémhez, amely finomítaná a repülőgépek egeres vezetési modelljét. Nekem nagyon sarkosan mozognak a gépek, és ez zavaró. Nem akarom becsmérelni ezt a nagyon király gémet, de IL2:FB, Lock On, Condor, FS2004 után az ember elvárja, hogy a repülőgépek vezetése ne olyan arcade legyen, mint a GTA-ban az autók vezetése. :)

Őszintén szolva nem értem, hogy miért nem tudtak legalább egy Eurofighter Typhoon-os egeres vezetési modellt összehozni.

Üdv:
    DJviolin
  • Sanyix
    A multi ja, csak keress egy olyan serialt, amit más azon a szerveren nem használ, különben összeakadsz velük, aztán jön a fade. De a biztos megoldás, az hogy megveszed 3000-ért a GOTY-t, akkor nem lesz gondod.
  • Neoncsoves
    Megy törttel is? :P