Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos be kell látni, az OFP grafikája elavult, csúnya....😉

www.armed-assault.hu

Sanyix
Nem bugzik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

joebacsi
hmm ez fincsinek tûnik 😊
nem bugzik az építgetõs része? mert volt bf42re is egy ilyesmi mod, igaz scifi környezetben (Empires), de azért közel sem volt tökéletes, és elég kevesen játszották 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OK 😊

Így frissítettem : OUT -> kijelöltem az ofp exe-t (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE) aztán a telepítési helyet is. -> Frissítés fül kijelöltem az ofphu_cti-t aztán benyomtam a frissítés gombot.

Sanyix
ezekszerint nem jól frissítettél, mert még mindíg a cti bõl hiányol pár addont.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix, van egy gondom leszettem az outot frissítettem a cti-z ahogy írtad ,de mikor csatlakozni akarok még mindig ezt írja : Cannot load mission missing addons : CWK kodiak , cti:objects. mi a megoldás ?

joebacsi
WWII online 😊
amúgy amiket felsoroltál, azok egyértelmûen elõnyök az ofp részérõl...nem mondtam hogy jobb-rosszabb, egyszerûen csak más 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OK. DE nézd meg már az ofp-t : napszak váltakozás, dagály-apály , csillagképek hónapoktól függõen, + melyik gémben lehet még ilyen nagy terepet bejárni!?

Sanyix
Hát a cti egy olyan mint a C&C játékok összekeverve az ofp-vel 😊 Van a sziget, városokkal, amiket a resitance véd. Van a west és east oldal, 9-9 (van 15-15 ös verzió is) csapatvezérrel (ezek lehetnek a játékosok), az egyik csapatvezér a commander akinek különleges jogai vannak. A csapatvezérek respawnolnak az elsõdleges épületeknél (command center, barracks, light factory, heavy factory, aircraft factory), ezeket a commander építhet az mhq(mobil hq) segítségével (szóval az mhq-t védeni kell rendesen). A csapatvezérek emberei viszont nem respawnolnak, de pénzért lehet új katonákat vagy jármûveket venni. A pénz az elfoglalt városoktól függ, minél több van, annál nagyobb a bevétel. Az elsõdleges épületeket csak a commander, csak mhq-val tudja építeni, de másodlagos épületeket (falak, védelmi eszközök) bármelyik csapatvezér tud építeni repair/support jármûvel. Ha nem játszik mindegyik csapatvezér helyén játékos, akkor a helyét a mesterséges intelligencia veszi át, és ezeket az MI vezéreket csak a commander irányíthatja.
A két szembenálló fél célja vagy az össes város befoglalása (ilyenkor visszaszámol 2 percet, és ha a addig megtartja az az oldal az összes várost akkor gyõzelem), vagy a másik fél minden elsõdleges épületének és mhq-jának elpusztítása. A játékmódban minden fegyvert, jármûvet lehet vásárolni, és mivel egy csapatvezérnek 11 embere lehet, így ki lehet számolni oldalanként 108 ember szaladgálhat/nyikoroghat/repkedhet a pályán, nem számolva a resistancet -> szóval eléggé be tud lassulni erõsebb gépen is 😊.

joebacsi
a CTI pontosan mit is takar, mert én eddig azt hittem, hogy szimpla conquest játékmód ofp-re, de így rákeresve a hozzászólásokra kicsit túlmutat ezen 😊
találok róla valahol egy részletesebb leírást?

joebacsi
kúszás, optikai célzóka van bfben is, és bf2 kapott egy teljesen új squad-commander rendszert, ami azért már partiban van az ofp féle megoldással (sõt, túl is mutat rajta, bár nem épp az élethûség irányába 😊)

OK. OFP= Szimulátor ezér kicsit nehezeb a kezelhetõsége , de ha viszont megszokja az ember nem nagy kunszt és sokkal több a lehetõség benne. pl.: lehet benne : kúszni,célozni (optika) ,12 fõs osztagot irányítani stb

Sanyix
Hát ha a multikódot nézzük akkor kiforrottabb a bf, de ha a játékmódot nézzük akkor nem 😊 sztem az ofp CTI jét semmien multi mód nem veri egy játékban sem 😊

joebacsi
ha azt vesszük énis bf fanatikus vagyok (csapat szinten játszuk már cirka 3 éve), de szeretem ofp-t is. Mind a kettõ oldalán van sok pro, és kontra...az egy dolog, hogy bizonyos tekintetben a bf egy "árkád fos" az ofphez képest, de ezért egy sokkal egyszerûbb kezelhetõséget kapunk (ami még mindig jóval összetettebb az fps-ek nagy részéhez képest), és a jármûvezetgetõs fps-ek közül messze a bfnek a legkiforrottabb a multija.

Ja. A doomba mondjuk nem is kell nagy tér, mer az "egymással szemben állunk és ellövünk 3 tárat egymásba" tipusú "shoot 'em up" sz@r 😊

Sanyix
Nemcsak bf fanatikusok jönnek ilyenekkel hogy hûdeszép az, hanem hl2-kkel meg dúmokkal is jönnek 😊 de körül nemnéznének hogy mekkora területen szaladgálhatnak ezekben a játékokban 😊 sõt szerintem ezek a játékok ocsmányak, ahhoz képest amekkora területet kell megjeleníteni, nagyon ronda a grafikájuk az ofphez képest <#vigyor1>

Nagyon élethû volt 😄

És pont õket akartam ezzel kifigurázni...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Azám!! Sok hasonló BF fanatikus van 😊 (Sajnos) 😄

a részedrõl vicc, de általánosságban viszont sokan gondolkoznak így, szóval reagálni kell rá 😊

www.armed-assault.hu

csak vicc volt srácok. nem kell komolyan venni... 😊

😄

És ha szebb ??? Mire mész szép grafikával korlátozott játékteren? 😄

nem szebb, csak technikailag fejlettebb 😊 szép szvsz az olyan látvány, mint ahogy a 3591-ben rálátsz a falura (mármint nem az hogy ilyen lövegekkel 😊, hanem a látótáv, a környezet valósághûsége - nem abban az értelemben, hogy minden levélnek nagyfelbontású textúraája van). ez nem csak technika

www.armed-assault.hu

a bf sokkal jobb mer' szebb a grafikája! <#nyes>

Azt meg már nem is kell említeni ,hogy a BF mi az OFP hez képest 😉

joebacsi
van normális szingli kampány, nemcsak a hülye botok ellen lehet gyúrni a netes gammára, ha erre gondolsz...ezenkívül azért van még jópár különbség 😊

Sanyix
Ez nem olyan mint a battlefield. Ez szimulátor, nem arcade. Minden van benne amúgy 😊

Speedbreaker
Hi all! Ez a játék, olyan mint a battlefield, vagy itt rendes küldetéseken megyünk végig?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Mi ez? Invasion44?

OFP1 Parvus módra 😊

www.armed-assault.hu

THX

Sanyix
Úgy hogy letöltöd az outot kijelölöd az ofp könyvtáradat meg az indítófájlod, aztán a frissítés fülön ráfrissítesz az ofphu_cti-re.

Hogyan kell frissíteni?

norbre
persze lehet így is játszani, de ha láttál már tájolót, annak nem csak annyi a funkciója hogy a szelencében forog az iránytû, hanem a szelencén van egy jelzés, és így azt forgatva a jelzéssel tudok rögzíteni egy irányt.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sanyix
Frissítsd a cti modot out-al.

Hello-sztok van egy problémám : leszettem a cti-t , felraktam ,de mikor csatlakozni akarok ezt írrja : Cannot load mission missing addons : CWK Kodiak,cti_objects. Mi a teendõ? plz help elõre is THX.

Sanyix
Nem azt félbe hagyták. Kiadták az addig elkészült cuccott, és vége.

Sanyix
Fogalmam sincs, felbontás/videokártya minõség beállítás függõ, meg attól hogy milyen fényhatások mellett látod az iránytût, de ha nem látszik a szám, akkor is saccra meg lehet mondani, hogy kb mi lehet ott, de ez így elég gáz 😊.

Te sanyix most jut eszembe: az iránytün miért nem olvashatoak a számok?

A Béna.

Hello-sztok . Lenne 1 kérdésem : az Operation Gulf War Crisis-nek van normális verziója?

😞 'Damn......... 😞

Sanyix
Nem, arma-ra adják ki csak 😊

Hello-sztok nemtud v.ki ofp szervert az ofp.hu-n kívül ?

Mér? az Inv44-et jövõre aggyák csak ki ?

Sanyix
Nemfogják 😊 max 2006 karácsonya lehet szép ebbõl a szempontból 😄

Már csak az hiányzik hogy kiaggyák az Inv44 full-ot azt szép karácsony lesz 😄

kiatták az FDF WWII Expansion-t 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Aszem az ACE Mega Codecs pack-ba van egy ilyen progi.