4624
Operation Flashpoint
  • repvez
    Mennyi az a nem sokára, két hét?
    ezt az ofp.inforol szedtem le máshol meg jelszavas letöltésüt találtam.esetleg tudsz egy jol müködöt?
  • neuro
    Szerintem rossz a telepítő csomag... próbáld meg máshonnan is letötleni, vagy egy másik ffur pack-ot - nemsokára jön a 2006-os verzió, esetleg várd meg azt :)
  • repvez
    Még mindig nem jövök rá mi lehet a baj.Lehet hogy a telepitö sérült vagy ennek a fájlnak fent kéne lenni már a játékban?
    ezt az üzit irja ki a telepito:

• Sanyix
    Végtelen. De azért mai közepes gépen elég jól megy, prociból kell gyors, videokártya mind1 csak HW T&L-es legyen :)
  • lachun
    nézd meg, az ofp.hun ,ott minden le van irva!!!
  • Speedbreaker
    Vki megtudja mondani, hogy mekkora a minimum gépigénye ennek a játéknak?
  • Csirke4
    unPBO :D
  • repvez
    letöltöttem az ffur europe crisis modot de a telepitésnél kér valamilyen effect.pbo fájt.azt honan lehet megszerezni vagy miben van benne?Esetleg az a ffur v6,0 lenne vagy a flashfx?
    Köszi elöre is
  • Sanyix
    Binview, teljesen jól műxik.
  • LizardX
    OFP Manager
    bin2cpp
    unpbo 1.3

Ezek közül én az utolsót használtam, nekem egész jól működött, de erről is, meg a többiről is azt írják, hogy sokszor hibásan konvertál. Ráadásul vagy az ofp.info-ról, vagy az OFPEC-ről lehetne leszedni őket, de most mind a kettő tropa... nekem meg hiába van meg otthon, ha nincs gépem...
  • neuro
    bin fájlokat (pl. config.bin) mivel lehet szerkeszteni?
  • tpM
    1. találd meg a PBO fájlt amibe benne van asszem a OFP/Data/Sound.pbo(?)
    2. az UnPBO vagy hasonló progival 'unpbo'-zd ki :)
    3. ennyi ;)
  • ChevyG #3810
    elszált az a vinyo, amin minden ofp cucc volt (csak a cd-k maradtak meg):(

nagyon megköszönném, ha valaki tudna adni linke(ke)t!
  • Szekig
    Ha már 1.75-ös megvan akko a 1.96os patch szabaddá teszi a gámát.
  • ChevyG work
    IIvh-s teljes mod létezik?

valamint hol talál6ok a (crackelt) patchek?
  • Csirke4
    Azt mivel lehet átalakítani? :D
  • Sanyix
    Hát jah illik tájékozódni, hogy nehogy meglepetések érjenek, tudni kell ki csítel
  • Szekig
    Sanyix ezt jól tudja...:D
  • Sanyix
    Nemnagyon vannak cheaterek, de ha mégis próbálkozik valaki azt észre lehet venni, mert a szerver ellenőrzi az ofp fájlok crc-jét, és ha valami nem jó, kiírja, úgy hogy az összes kliens lássa(mert amúgy ha módosított fájlt ír az nem még nem jelenti azt hogy cheat, ezért nem kell rögtön ítélni), de van olyan szerver is, ami bármilyen eltérésnél egyből kickel.
  • Seaweed
    http://ofp.gamepark.cz/

amugy csak eddig kellett volna visszaolvasni: #3797
  • bricsi01
    Hi!

Valakinek már feltünt, hogy nincs ofp.gamezone.cz ?
    Az volt a kedvencem.
  • norbre
    üdv!

Az opf-ban ha multiplayerben lehetnek cheaterek a szervereken?
    úgy értem van punkbuster vagy ilyesmi?

thx
  • tpM
    Ja itt az ArmA topic : SG : ArmA
  • koestler
    Két új képet raktak fel az armed assault oldalára a bistudiós fiúk...
  • repvez
    köszike.
  • neuro
    Próbáld itt: ofp.gamepark.cz
    Vagy itt: www.ofp.info
  • repvez
    Mi történt az ofp.gamezone.cz-vel nem akar bejönni?
  • pedro870

OFPHu VBS1 USARMY kiegészítő képtár
  • Seaweed
    -Arnyekok-fenyek szepek
  • Seaweed
    Most nezem
    -zsirul hullamzik a viz...uber leszallas apache-al..eddig :D
  • pedro870
    www.ofp.hu -n találtok egy új videót, amit Icebird készített OFP: Elite-tel (xboxos of). érdemes megnézni.
  • repvez
    Köszi majd probálkozok
  • Seaweed
    A komolyabb modok csinalnak maguknak parancsikont amivel indithatod oket, amugy a szokasos modon az inditoikonba beirsz egy kapcsolot ami az addon neve (lehet akar a sajat modod neve is)pl:
    ..\OperationFlashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nosplash -nomap -mod=Y2K3.
    De pl CSLAII-nek sajat inditoja van.. Ez a 30-as dolgot nem tudom mert nekem az OFP-m ugy nez ki hogy alapban benne van az en sufni tuningom, es arra raktam CSLAII-t meg Y2K3-at szep sorjaban ahogy megjelentek, de emlekszem hogy a Y2K3 nekem is szorakozott de mint irtam sajat cuccokbol ki tudtam javitani a hibait (asszem RHS cuccokbol volt benne valami beta ami minden szart hianyolt...kicsereltem veglegesre..de ez volt vagy egy eve nem biztos hogy jol emlekszem...)
  • repvez
    De több mint 30-at?Egyébként az ilyen nagyobb modokat csak telepiteni kell vagy kell valami plusz beállitás hogy müködjön?
  • Seaweed
    De 7.1-nel eleve ne hagyd abba mert van ket patch is hozza a 7.2 es a 7.3!!
    http://tootallinc.atwar.net/download.php?list.7
    vagy:
    http://ofp.gamezone.cz/?oblast=news&search=y2k3
  • Seaweed
    Kicsit hibas, nem egyedi nekem is ezt csinalta , sajat sufnituningombol lecserelgettem azokat a PBO-okat amikhez koze volt (nekem ujabbak voltak meg) es a hiba megoldodott. De mar nem emlekszem melyikek voltak sajna, viszont minden cuccom a ofp.info-rol valo szal ott megtalalod a hibadzo cuccok ujabb jol mukodod verzioit!!
  • repvez
    Tegnap letöltöttem az Y2K3 7.1-et de a telepitésnél egy csomo hibát dobott fel hiányzo pbo fálj nevekkel.De a kihagyás gombokra kattintva feltelepedett csak nem tudom hogy hogyan kéne müködésre birni.Vagy kell még valami mellé?
    Az FFur european crisis modot csak simán kell telepiteni és utánna müködik vagy bármelyik moddnál egy bizonyos paramétert kell beirni az exe után?
  • tpM
    Tényleg, az amcsiknak nincs harckocsivédelmi rendszerük mint pl az oroszoknál az ARENA , SHTORA ?
  • pedro870
    Kár, hogy kipukkanak ezek egy bokor mögül elrepített rpgtől...:)

• Sanyix
    Az a dxdll 2.0 izé csak egy config, fájl dxdll-hez, úgy beállítva, hogy a conspiracies modhoz megfelelő hangulatú fényhatásokat csináljon :) amúgy ofp.info-ról simán tölthető a 2.0-ás és 3.0-ás config is, de sztem conspiracies kampányon kívül nem érdemes használni, mer túl csöpögős :)