4624
Operation Flashpoint
-
burninhell #3942 mármint a magyarokon :) -
burninhell #3941 helló!
mikor szoktatok játszani a szervereken? -
tpM #3940 Hi all! minden OFP-s figyelmébe :
FIGYELEM! A Clan of Pilots klán tagokat keres, versenyre való tekintettel, lehet csak ideiglenesen a verseny erejéig jelentkezni, részletek: http://clanofpilots.blogdreams.com
Fly or Die
a "verseny" : az Online Warfare által megrendezett Desert Combat II kb 1 hete rakták ki a hirdetést és 4 klán jelentkezett szóval idő az van.
Szóval ha esetleg valakit érdekel de más klántag akkor ideiglenesen átjöhet a CoP-ba ;) 3ember kell még! good luck!out
ui: ne feledjétek, a részvétel a fontos! :) -
lachun #3939 szerintem, ha nem probáltad és szereted a harciszimulátorokat ezt ne hagyd ki, mert nagyon üttös játék és fillinges is!!! -
burninhell #3938 helló
a 2es és 3as cd rossz... gondolom a spitfire által készített másoaltot szedted le. én is így jártam, de van másik verzió már. ugyanaz a neve csak benne van h REPACK.. az jó lesz, csak megtalálni nehéz a neten :) -
#3937 Ja elég sokan. -
hardt #3936 Köszi...sokan játszák amugy neten vagy ilyesmi? -
neuro #3935 cdgalaxis, automex és a többi online/offline bolt - 3000Ft -
hardt #3934 HOl kapható még és mennyibe kerül? -
neuro #3933 vedd meg a boltban az eredetit, az biztosan menni fog -
hardt #3932 Hi all ! letöltöttem az operation falshpointot összeraktam a file okat be rakom daemon tool ba za egyes cd -t de a 2 est és a 3 ast már nem lehet... tehát berakom daemon tool ba és nem lesz semmi... mintha üres lenne nem indul el :( mi lehet a baj? hallottam vaami BlindWhrite programról... de sajnos nem értem mit lehetne vele csinálni... légyszi ha tudtok segitsetek elöre is kösz!!! -
#3931 Trükk: Indítás után a bal felső sarokba kattintasz. Lemegy tálcára, klikk rá,visszajön teljes képernyőre.
Így a Flashpoint nagyobb prioritást kap mint az asztal.
-
#3930 Felbontás, képfrissíté, színmélység, ezek közűl valamelyik külömbözzön. -
#3929 Be van lőve mindkettő meg akár még szedek Operával, s ezek villognak be.
Igen, átlátszanak ugrálava.
Felbontás mint különbség jó? -
#3928 kikapcsolod őket játék alatt? -
#3927 Mármint átlátszanak az a cuccok? Vagy állíts be külömböző képernyőtulajdonságot a vindózban és az ofp-ben, vagy nyomj alt tabot, majd újra, és akkor jól lesz. -
#3926 Helló!
Mit tok tenni az ellen, hogy miközben játszok beugrálnak a mögötte menő cuccok(Torrent,MSN).
A 1.96 már fennt van.
???
Köszi. -
#3925 -
#3924 Az kizárt dolog, me' nemtudják :) -
#3923 Bakker igy benyalni .Nem is néztem a dátumot.Pedig de eltudtam volna viselni, föleg ugy ,hogy még telot se kellett volna cserélni hozzá, ha képeknek hinni lehetett volna ,mert nekem is K700i-m van.
De legalább lehet igy ötletet adtak másoknak hátha megcsinálják. -
tpM #3922 Az csak ápr.1-i tréfa volt :D az egész átverés! :) -
#3921 -
#3920 Az de durva kiadják a gamet mobilra is Javas és symbian változatban.Lesz bene multiplayer is BT-n keresztül. -
#3919 Igazad van. A haverommal leültünk hogy multiban, coop-ban megcsinálunk egy küldetést. A térkép előtt legalább húsz percet azon agyaltunk hogy megtervezzük ki mit csinál majd. aztán kb. 2 óra hosszat tartott mire mindent megcsináltunk.Itt nem lehet eszetlenül rambózni, itt gondolkodni kell.
Figylelj!Gondolkodj!Cselekedj! ez az alapelv... -
#3918 Nem sokan játszanak az OFP-vel itthon, legalábbis kevesen multiznak, itthon inkább az iqlight játékok a népszerűek. -
tpM #3917 Olyan mod van amit magyarok csináltak AP5 (Addon Pack), az igazi honvéd egységes mod meg még nincs kész, mégcsak a szigetet csinálják.
az AP5-öt leszedhezed innen : www.ofp.hu -
#3916 Szóva még a földön fáklya.OK, ezt még nem próbáltam.
Érdemes az FDF oldalán a mission repistory-ból használni a single mission-okat.
Jól vannak optimalizálva és izgalmasak a küldetések.
Miért is nincs Magyar MOD? Sokan háborúznak flash-el itthon is és van sok jó 3D-s programozónk. Egy jó mod biztos népszerű lenne... -
#3915 Igen ,már próbáltam. Annyiban változott az eredmény hogy bentebb jutottam az erdőben.
Ez az FDF_eastborder egyik multi pályáján történt.
Másik hiba az FDF_rangerUAV küldetésnél: a bázis bejáratánál nem nyílik a sorompó és nem lehet továbbmenni és kiszállni sem.... -
tpM #3914 Hát pl nekem ez az FFUR 2006 indítási paraméterei : "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap -nosplash -benchmark -mod=WWII -mod=ffur2006
Z Cargo : A repülőben még a földön kapcsold be az Afterburnert (mint már Sanyix is leírta : utánégőt)
vagy : UnPBO-zd ki a missiont , rakd bele az OFPmapp/Users/teneved-be és Editorba a repülőnél állítsd a Special-t "Flying" ra :D -
#3913 Hát a mig-21 pl olyan 300 körül kezd emelkedni, utánégetőt be kell kapcsolni :) -
#3912 Kérdés FDF (Finnish Mod) -dal kapcsolatban. Az addon repcsikkel miért olyan nehéz felszállni? Nekem olyan mintha odaragadna a földhöz és nem tudom elemelni,a végén meg bezúzok a reptér végi erdőbe. Több küldetésben is ezzel találkozok.A hiba az én készülékemben van vagy már más is találkozott ezzel? -
#3911 Ezt egy kicsit részletesebben .A benchmark szot kell az indito fájl után irni vagy azt a nosplash nomap félét? -
tpM #3910 indicsd -benchmark paraméterrel -
#3909 Nem tudja valaki hogy miért lép ki a játék ha ffur2006 al játszom?Nem mindig,de elég idegesitö.Ez csak egyedi eset vagy már másnál is elöfordult. -
tpM #3908 Ja, de 5év múlva (remélhetőleg elérheztő lesz mindenkinek jobb gép) ki kéne próbálni! ász lenne egy FFUR 2006-os CTI :D -
#3907 FFUR-ből nem, merthogy multiban a többségnek játszhatatlan lenne a gém. Multiban nem csak egy pár egység van a szigeten, hanem néha több száz is... -
#3906 Nemtom nekem a filefront is jelszot kért vagy nem volt jo a szerver igy az ofpc.de rol jött le.Esetleg lesz belöle magyar server is ahol lehet multizni? -
tpM #3905 filefront!?.........hogy ez nekem nem jutott eszembe :/ émmeg 4! órát szenvettem a gameparkos FTP-vel -
neuro #3904 filefrontról jött le nekem is -
tHommy #3903 ffur
A filefrontos szerverről nekem full sebességgel jön.