Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja 2250

Csirke4
Ezek mennek a szerveren? 😊

azta ennyi fincsiség😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sanyix
Szóval az ofphu coop portra ezek kellenek még az alap finmod 1.3-ra.
Winter nogojev
Russian weapon pack
FDF desert pack
FDF 1.4+ WW2 pack

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bezony

nem mondod 😊

egyébként már megtaláltam. a "letöltések" ugyan üres, de a modra lehet kattintani a szerver infónál

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

www.ofp.hu

ap5-öt lelehet most tölteni valahonnan?

Persze, hogy van ,lehet hogy 4-5 éves de nagyon jó game 😄,

ui.: a resistance benne van a GoTY ban 2999HUF

Sanyix
Nézzél fel a netre hogy hány játékszerver van, és láthatod hogy "páran" még játszanak vele 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

szerintem, a campányt is végig kéne nyomnod, na elösször az is meg izaszt az biztos!!!!

www.ofp.hu itt van szervermonitor, látni, hogy játszanak-e még 😊

www.armed-assault.hu

MarkBlade
ÉS van értelme? Mert elég régi a progi. Valaki játszik még vele? Mert az tény hogy klasszis de azéert egyedül rohangálni benne.. 😉
Szerintem Resistance-t már nem is lehet kapni külön... Ugyan így jártam a Neverwinter Nights-al: megvolt az alapjáték, de a kiegészítõk miatt meg kellett vennem úja a gold pack-ban.

igen , meg kell azt is, de már nem tul drága, asszem!!!!

MarkBlade
Megvenni kellene azt is mi?
Sanyix
Alappal nem érsz vele semmit szerveren, csak akkor ha van hozzá egy resistance-od is 😊

MarkBlade
Figyi csak érdeklõdés szinten van magyar szerver ahol játszanak páran mert még az alapot megvettem régebben.Érek vele valamit?
azt bizony , nem lehet!!!!

De az nemlehet ,hogy pl.: valami torrent fájlforrásból leszedni?

Ja, de gondolom az ideszállítás sem ingyenes 😄

Sanyix
rendelni kõ sztem jó pénzé 😊

Szerintem itthonra nem is lehet szerezni. Mer rendelni kell nem? A bótba nem kapni, vagy igen?

joebacsi
valaki halandó itthonról már játszott vbs-el? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na egy kis OFP:

Illetve VBS:

www.armed-assault.hu

a szerver maratt meg a game is maratt minden más változott... 😊

Sanyix
zerwer nem új, csak linugz lett a régire rakva 😊

Látom má' új szerver is van 😄

köszönöm
Sanyix
extra.irc.hu vagy elte.irc.hu vagy atw.irc.hu stb.

ahoj skacok.

valaki segítsen már. megint újratelepítettem a gépem.

az irc-n mi a server neve? mert nem tudom fejbõl. köszi elõre is
Igazából nekem nem is muszály ECP , csak legyen a Finmodban DSAI (Dinamic Speaking AI)

THX. sajnos a configokhoz nem értek

Icebird
mivel mind2 root configot használ nem fog rendesen müködni, viszont ha külön addonba konfigurálja pl a finmod az addonokat akkor már több esély van. Az effektekhez az ECPt kell másodiknak indítani. De legjobb megoldás egy config átírat.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

'Sztok!!! a FDF és a ECP közös futtatására nincs ötletetek? , úgy hogy az ECP-s effektek legyenek de közben legyenek benne FDF addonok (és mûködjenek) mer eddig azt sikerült ,hogy ugyan benne voltak az FDF addonok , de pl a RPD,RK 62..stb nem mûködnek. PLZ HELP. elõre is THX

'Sztok!!! van 1 problémám amikor egy küldiben csinálok 1 identity-t nem fogadja el, mi a probléma??? Pedig van description file is! ???
plz someone help

by tpM

Egy VBS-kb 120-150$ nemhiszem hogy ingyen is van.

Tudtok valahol ingyé'/ócsón VBS-t?

Ja, valami olyasmi volt hogy a Codemasters nem foglalkozott az OFP 'propagálásával'.

Sanyix
Nemtom 😄 BIS tudja valamin összekaptak azt csá 😊

Sanyix
Hát mer külföldrõl rendelted nem? 😊 én úgyemléxem hogy pl a cdgalaxisaban 16k volt, legalábbis azt írták.

Csirke4
Csúnya volt a logója!

Ubisoft kéne nekik!
joebacsi
codemasters-el mi volt a gond?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Icebird
2001 jun mikor kijött egyböl rendeltem is és postaköltséggel 13 körül volt.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Csirke4
Reggel van még 😄😄😄
Sanyix
Az össz eladás már rég 1,5 millió fölött van, asszem 6 hónappal a megjelenés után érték el az 1 millát, azóta eltelt egy kis idõ, volt reistance meg red hammer, szóval nagyon sokat adtak el belõle.

Gondolom azért nincs még kiadója, mert a BIS válogat, nehogy kifogjon még1x egy codemasters szerû kiadót.

f2d
Az össz eladás, úgy 1,5 millió felett van. 1 millió felett már megéri játékot fejleszteni, és a nagyobb kiadók is látnak benne üzletet. Mondjuk én azt nem értem, hogy akkor a következõ részeknek miért nincs még kiadója.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Sanyix
ofp anno 16k volt amikor kijött, mégis eladtak belõle pár hónap alatt jópár darabot 😊

Lehet de én nem 1/2 év múlva akarom megvenni 😄

f2d
20K? Ennyiért nem lesz egy eladási siker. Szerintem a jól bevált a marketingesek által meghatározott átlagáron fog kijönni, kb 10+-2K. 1, 1/2 év múlva meg 4-5K.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE