4624
Operation Flashpoint
  • burninhell
    mármint a magyarokon :)
  • burninhell
    helló!

mikor szoktatok játszani a szervereken?
  • tpM
    Hi all! minden OFP-s figyelmébe :
    FIGYELEM! A Clan of Pilots klán tagokat keres, versenyre való tekintettel, lehet csak ideiglenesen a verseny erejéig jelentkezni, részletek: http://clanofpilots.blogdreams.com

Fly or Die

a "verseny" : az Online Warfare által megrendezett Desert Combat II kb 1 hete rakták ki a hirdetést és 4 klán jelentkezett szóval idő az van.
    Szóval ha esetleg valakit érdekel de más klántag akkor ideiglenesen átjöhet a CoP-ba ;) 3ember kell még! good luck!out

ui: ne feledjétek, a részvétel a fontos! :)
  • lachun
    szerintem, ha nem probáltad és szereted a harciszimulátorokat ezt ne hagyd ki, mert nagyon üttös játék és fillinges is!!!
  • burninhell
    helló

a 2es és 3as cd rossz... gondolom a spitfire által készített másoaltot szedted le. én is így jártam, de van másik verzió már. ugyanaz a neve csak benne van h REPACK.. az jó lesz, csak megtalálni nehéz a neten :)
  • Sanyix
    Ja elég sokan.
  • hardt
    Köszi...sokan játszák amugy neten vagy ilyesmi?
  • neuro
    cdgalaxis, automex és a többi online/offline bolt - 3000Ft
  • hardt
    HOl kapható még és mennyibe kerül?
  • neuro
    vedd meg a boltban az eredetit, az biztosan menni fog
  • hardt
    Hi all ! letöltöttem az operation falshpointot összeraktam a file okat be rakom daemon tool ba za egyes cd -t de a 2 est és a 3 ast már nem lehet... tehát berakom daemon tool ba és nem lesz semmi... mintha üres lenne nem indul el :( mi lehet a baj? hallottam vaami BlindWhrite programról... de sajnos nem értem mit lehetne vele csinálni... légyszi ha tudtok segitsetek elöre is kösz!!!
  • Z Cargo
    Trükk: Indítás után a bal felső sarokba kattintasz. Lemegy tálcára, klikk rá,visszajön teljes képernyőre.
    Így a Flashpoint nagyobb prioritást kap mint az asztal.
  • Sanyix
    Felbontás, képfrissíté, színmélység, ezek közűl valamelyik külömbözzön.
  • bricsi01
    Be van lőve mindkettő meg akár még szedek Operával, s ezek villognak be.
    Igen, átlátszanak ugrálava.
    Felbontás mint különbség jó?
  • joebacsi
    kikapcsolod őket játék alatt?
  • Sanyix
    Mármint átlátszanak az a cuccok? Vagy állíts be külömböző képernyőtulajdonságot a vindózban és az ofp-ben, vagy nyomj alt tabot, majd újra, és akkor jól lesz.
  • bricsi01
    Helló!

Mit tok tenni az ellen, hogy miközben játszok beugrálnak a mögötte menő cuccok(Torrent,MSN).
    A 1.96 már fennt van.
    ???
    Köszi.
  • joebacsi
  • Sanyix
    Az kizárt dolog, me' nemtudják :)
  • repvez
    Bakker igy benyalni .Nem is néztem a dátumot.Pedig de eltudtam volna viselni, föleg ugy ,hogy még telot se kellett volna cserélni hozzá, ha képeknek hinni lehetett volna ,mert nekem is K700i-m van.
    De legalább lehet igy ötletet adtak másoknak hátha megcsinálják.
  • tpM
    Az csak ápr.1-i tréfa volt :D az egész átverés! :)
  • Sanyix
  • repvez
    Az de durva kiadják a gamet mobilra is Javas és symbian változatban.Lesz bene multiplayer is BT-n keresztül.
  • Z Cargo
    Igazad van. A haverommal leültünk hogy multiban, coop-ban megcsinálunk egy küldetést. A térkép előtt legalább húsz percet azon agyaltunk hogy megtervezzük ki mit csinál majd. aztán kb. 2 óra hosszat tartott mire mindent megcsináltunk.Itt nem lehet eszetlenül rambózni, itt gondolkodni kell.
    Figylelj!Gondolkodj!Cselekedj! ez az alapelv...
  • Sanyix
    Nem sokan játszanak az OFP-vel itthon, legalábbis kevesen multiznak, itthon inkább az iqlight játékok a népszerűek.
  • tpM
    Olyan mod van amit magyarok csináltak AP5 (Addon Pack), az igazi honvéd egységes mod meg még nincs kész, mégcsak a szigetet csinálják.
    az AP5-öt leszedhezed innen : www.ofp.hu
  • Z Cargo
    Szóva még a földön fáklya.OK, ezt még nem próbáltam.

Érdemes az FDF oldalán a mission repistory-ból használni a single mission-okat.
    Jól vannak optimalizálva és izgalmasak a küldetések.

Miért is nincs Magyar MOD? Sokan háborúznak flash-el itthon is és van sok jó 3D-s programozónk. Egy jó mod biztos népszerű lenne...
  • Z Cargo
    Igen ,már próbáltam. Annyiban változott az eredmény hogy bentebb jutottam az erdőben.
    Ez az FDF_eastborder egyik multi pályáján történt.
    Másik hiba az FDF_rangerUAV küldetésnél: a bázis bejáratánál nem nyílik a sorompó és nem lehet továbbmenni és kiszállni sem....
  • tpM
    Hát pl nekem ez az FFUR 2006 indítási paraméterei : "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap -nosplash -benchmark -mod=WWII -mod=ffur2006

Z Cargo : A repülőben még a földön kapcsold be az Afterburnert (mint már Sanyix is leírta : utánégőt)
    vagy : UnPBO-zd ki a missiont , rakd bele az OFPmapp/Users/teneved-be és Editorba a repülőnél állítsd a Special-t "Flying" ra :D
  • Sanyix
    Hát a mig-21 pl olyan 300 körül kezd emelkedni, utánégetőt be kell kapcsolni :)
  • Z Cargo
    Kérdés FDF (Finnish Mod) -dal kapcsolatban. Az addon repcsikkel miért olyan nehéz felszállni? Nekem olyan mintha odaragadna a földhöz és nem tudom elemelni,a végén meg bezúzok a reptér végi erdőbe. Több küldetésben is ezzel találkozok.A hiba az én készülékemben van vagy már más is találkozott ezzel?
  • repvez
    Ezt egy kicsit részletesebben .A benchmark szot kell az indito fájl után irni vagy azt a nosplash nomap félét?
  • tpM
    indicsd -benchmark paraméterrel
  • repvez
    Nem tudja valaki hogy miért lép ki a játék ha ffur2006 al játszom?Nem mindig,de elég idegesitö.Ez csak egyedi eset vagy már másnál is elöfordult.
  • tpM
    Ja, de 5év múlva (remélhetőleg elérheztő lesz mindenkinek jobb gép) ki kéne próbálni! ász lenne egy FFUR 2006-os CTI :D
  • Sanyix
    FFUR-ből nem, merthogy multiban a többségnek játszhatatlan lenne a gém. Multiban nem csak egy pár egység van a szigeten, hanem néha több száz is...
  • repvez
    Nemtom nekem a filefront is jelszot kért vagy nem volt jo a szerver igy az ofpc.de rol jött le.Esetleg lesz belöle magyar server is ahol lehet multizni?
  • tpM
    filefront!?.........hogy ez nekem nem jutott eszembe :/ émmeg 4! órát szenvettem a gameparkos FTP-vel
  • neuro
    filefrontról jött le nekem is
  • tHommy
    ffur
    A filefrontos szerverről nekem full sebességgel jön.