4624
Operation Flashpoint
  • repvez
    nálam nem ad be semmi tutorialhoz hasonlot csak egy zöld hátterü ofp.hu-s oldalt.
  • ZsozS
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Icebird
    Küldetésszerkesztő Tutorial
  • Icebird
    nem sokára fent lesz az ofp.hu-n a teljes leírás a Tartalom Menü-ben
  • ZsozS
    Tud valaki adni nekem a MAP EDITORHOZ leírást (ha lehet Magyarúl)
    előre is köcce
  • ZsozS

köszi Icebird! most hogy mondod már észre is vettem... kicsit felületes va'ok mostanában
  • ZsozS
    hja mindig van mit csinálnom...
  • Siluro
    Köszi a gratulációhoz. Váltottam Lock Onra, mint láttad, tehát a vMH 59 tagja vagyok már lassan egy yoo fél éve. Még mindig annyit dolgozol? Régen is alig jártál repülni.
  • Icebird
    amúgy az ofp.hu-n 2 patch van ha jobban elolvasod, a második a GOTY verzióhoz:)
  • ZsozS
    szia Siluro!
    Én mindig is ZsozS voltam, de még mindig 1.TG is vagyok, meg még régebben vezetem a HIT teamet...
    mi a pálya Siluro? hja gratulálok az eredményedhez, olvastam a jezfly -on!
  • Siluro
    Te a régi 1.TG_ZsozS vagy? :)
  • ZsozS
    oupsz már meg is találtam a fileshack-on.. azé' ha valaki akart volna segíteni...
    kössz ;)
  • ZsozS
    sziasztok!

segítsetek nekem pls! megvettem a OFP GOTY-t, csak nem találom hozzá sehol sem a legújabb frissítést.. )1.96 ha jól tudom! segítsetek lécc'i a ofp.hu-n lévő Ressistance friss nem jó...
  • neuro
    köszi!
  • Sanyix
    shift numpad - endmission
  • neuro
    Nincs valami cheat, amivel lehet ugrani küldetést a hadjáratban? Egyszerűen nem tudom megcsinálni az egyiket a Resistance-ből :)
  • Szekig
    Attól hogy játszunk nem azt jelenti hogy ez a topic nem halhat ki....
    Részemről keményvonalas OFP-s vagyok a mai napig és nemhiszem hogy 4nél többször írtam volna ide....
  • koschwarz
    hogy szerettem ezt a gammát, nálam etalon a mai napig...
  • Suri
    Még azért ne temesd! Azért még vagyunk páran akik nyomjuk a játékot. Például most próbálunk csinálni egy jó szigetet egy fullos sm-el. A koncepció az, hogy nem sok kicsi küldetés van hanem egy nagy. Plusz most csinálok egy sivatagos szigetet de még mind a 2 szigettel sok meló van. Most még vadul keresgéljük az addonokat.
    Lenne is egy kérdésem, van az olajkútas addon de ha multiba nyomjuk akkor nem mozognak azok oil pumpák, de sm meg jó, mi lehet a gond?
  • tpM
    nabazz, ez a topic is kihalt :\
  • Siluro
    ok, köszönöm szépen :)
  • Sanyix
    Valami crackes verziód van? Véletlenül nem 1.75-ös? Merthogy ahhoz volt valami fos crack ami ilyen kilépegetést okozott. Amúgy 1.96-os patchet töltsed le, az a legújabb(ezt használják multiban), és crackelni sem kell.
  • Siluro
    Sziasztok! Megszereztem az OFP-t és a Cold War Crisisre felraktam a Resistance-t. A bajom az, hogy csak az első küldetést tudom megcsinálni, a Stole the Car-t, és a többinél kidob a játékból. Mi lehet a gáncs? Nagyon szívesen játszanék ezzel mert nagyon yool néz ki, és tetszik is, de így sajnos képtelenség és idegesít, hogy nem megy. Előre is köszönöm!
  • Esrohnoil
    Persze, ha a 2 ürge messze van egymástól, előtte ajánlatos őket egymáshoz közel parancsolni.
  • neuro
    a sebesülteket a medic tudja gyógyítani. ki kell adni a parancsot a sebesültnek, hogy keressen magának egy orvost (ha jól emlékszem Action -> Heal at Medic)
  • bricsi01
    okéoké, mind ezt köszönöm, de hogy tom ellátni (Supportolni) a csapatot parancsnokként?
    Mert a fél csapat (Injured) azt nem tok mit tenni.
    Előre köszönöm, s az eddigieket is.
  • Esrohnoil
    Rádión kiadod a parancsot a bázisnak ha jól emlékszem.
    Rádió menüjét a "nulla" gomb alól éred el.
  • bricsi01
    Aham, zsír, kösz.
    Hogyan lehet akkor hívni a többit ha egyedűl megyek?
  • Esrohnoil
    Be kell jutni arra a területre ahol a tankok vannak, meg kell tisztítani, aztán a tankokat elfoglalni és elvinni a kijelölt helyre.
    A küldi elején tudsz választani h. egyedül mész be, és a többieket csak akkor hívod mikor tiszta a terep, v. pedig több embereddel együtt próbálod elfoglalni a tankokat.
    Tudom, elég nehéz veszteségek nélkül megcsinálni, de nem lehetetlen.
  • bricsi01
    Az Ammo Low pálya utáni, valami Scarp vagy mi.
    Tudom nagyjából mi a feladat de nem tom végrehajtani.
    Help!
    Köszöntem.
  • Esrohnoil
    Melyik konvojos? :)
  • bricsi01
    Helló!

Valamilyen campány help nincs?
    Mert elakadtam a Resistance kampányban a convojos utánin.
    Megköszönném.
  • dami
    atyám így rohan az idő akko holnap má meló ehh
  • tpM
    lol,a buláj már tegnap végetért :D ápr.27-30ig vót :)
  • dami
    most kapcsolok nem kéne neked a lanbulájon lenned
    mikó? most!
  • dami
    az okés mert veletek tudok jáccani meg amiket kipróbáltam szervereket mind okés volt csak ez nem ráadásul nem jelszavas tehát ez se gond.
  • Sanyix
    Tűzfalbeállítások? Ki van engedve az ofp a tűzfalon?
  • dami
    van egy ilyen szerver hogy WTF Wega Task Force (http://www.codejumpers.de/)leszedtem az addont hozzá + a két mappot létrehoztam hozzá az inditó parancsikont és amikor belépek becsatlakozik a szerverhez de csak a fekete kép és a várakozás a szerverre feliratot látom végig ha valaki már járt itt sikerrel kérem segítsen mert kipróbálnám ezt a modot nagyon

Köszike
  • Sanyix
    burninhell: Van amiko máskor is, használd az ofpwatch-ot, szerverfigyelő, csak be kell állítani a szervert, és hogy éppen melyiket figyelje. Amúgy irc-n #ofp.hu általában itt is írjuk ha van játék, meg lehet kérdezgetni, stb.
  • tpM
    kb. 21.00-kor ,10-15-en (vagy néha kevesebben ;)