Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt az ofp.inforol szedtem le máshol meg jelszavas letöltésüt találtam.esetleg tudsz egy jol müködöt?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
ezt az üzit irja ki a telepito:
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Köszi elöre is
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
bin2cpp
unpbo 1.3
Ezek közül én az utolsót használtam, nekem egész jól mûködött, de errõl is, meg a többirõl is azt írják, hogy sokszor hibásan konvertál. Ráadásul vagy az ofp.info-ról, vagy az OFPEC-rõl lehetne leszedni õket, de most mind a kettõ tropa... nekem meg hiába van meg otthon, ha nincs gépem...
2. az UnPBO vagy hasonló progival 'unpbo'-zd ki 😊
3. ennyi 😉
nagyon megköszönném, ha valaki tudna adni linke(ke)t!
valamint hol talál6ok a (crackelt) patchek?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Az opf-ban ha multiplayerben lehetnek cheaterek a szervereken?
úgy értem van punkbuster vagy ilyesmi?
thx
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vagy itt: www.ofp.info
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
..\OperationFlashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nosplash -nomap -mod=Y2K3.
De pl CSLAII-nek sajat inditoja van.. Ez a 30-as dolgot nem tudom mert nekem az OFP-m ugy nez ki hogy alapban benne van az en sufni tuningom, es arra raktam CSLAII-t meg Y2K3-at szep sorjaban ahogy megjelentek, de emlekszem hogy a Y2K3 nekem is szorakozott de mint irtam sajat cuccokbol ki tudtam javitani a hibait (asszem RHS cuccokbol volt benne valami beta ami minden szart hianyolt...kicsereltem veglegesre..de ez volt vagy egy eve nem biztos hogy jol emlekszem...)
http://tootallinc.atwar.net/download.php?list.7
vagy:
http://ofp.gamezone.cz/?oblast=news&search=y2k3
Az FFur european crisis modot csak simán kell telepiteni és utánna müködik vagy bármelyik moddnál egy bizonyos paramétert kell beirni az exe után?
www.armed-assault.hu
ofp.hu-n még nincs fent linkekkel a leírás, ami ez lenne:
"Ahhoz, hogy csatlakozz az OFPHu-s szerverre, szükséged lesz rá, hogy minden frissítést telepíts az OFP-re, illetve hogy letöltsd és a megfelelõ helyre bemásold az OFPHu-n használt módosításokat. Ehhez nyújt segítséget ez a leírás.
Amennyiben az OFPHu magyar szerveren szeretnél játszani, a következõképpen kell telepítened a Flashpointot:
1. OFP: Cold War Crisis (alapjáték) telepítése
2. OFP: Resistance telepítése
3. 1.96-es patch telepítése (az 1.96-es exe szerencsére NOCD-s, így ezzel már a CD-t sem kell feleslegesen pörgetned), Letöltés (normál), GOTY verzióhoz Letöltés
4. OFPHu AddonPack5 telepítése, Letöltés
5. Ofp Ultra Tools (OUT) addonfrissítõ segédprogram telepítése, Letöltés"
Out még nincs.
Most futó csomagok:
AP5 Gold
OFPHu CTI
Finmod Coop
aztán ha megvan, akkor ofp.hu-n van fent szervermonitor, ott láthatod melyik portra lehet belépni, mi a jelszó, milyen parancssorral kell felépni.
pl ap5 gold parancssor:
c:\games\operationflashpoint\flashpointresistance.exe -nomap -nosplash -connect=ofp.hu -port=2240 -mod=ap5_gold -password=ofphu
Az AP5 az adversarial port, tehát ahol egymás ellen nyomjuk, a finmod a kooperatív hely, és a cti pedig az ofp királya, ahol egész szigetekért megy a harc
ha feljössz #ofp.hu irc-re, ott is tudunk segíteni
www.armed-assault.hu
BTs DxDll Config for Conspiracies (v2.0)
És mégegy láma kérdés opf.hu-n nem találtam.Szájbarágosan hol van leirva hogyan kell csatlakozni multihoz.1.96-os Goty-m van.
És ha letöltök egy modot akkor csak olyan szerverhez tudok kapcsolodni ahol pont ugyanazok vannak telepitve?