4624
Operation Flashpoint
-
#4022 Regen jatszottam..nem emlekszem...amugy ha nem jutsz tovabb van egy kod amivel tovabb lep a kov kuldetesre... -
#4021 Kapd össze magad akkor :D -
#4020 ezen a héten már tényleg elmászok megvenni a packot, majd szólok, ha odajutottam :D -
#4019 Valaki segítsen már ki... Szeretnék már a köv pályán lenni :) -
#4018 Arról nem is beszélve, hogy elkezdik módszeres lemészárolni a túszokat. Szóval fogalmam sincs mit lehetne tenni :( -
#4017 Nem, mert amint zajt csapok hívják az erősítést, az meg kb 3 t-72-t jelent :D -
#4016 rég játszottam vele, meg kiegekkel abszolút nem, de esetleg máshol nemtudsz egy kis zajt csinálni, hogy a bmp odamenjen ellenőrizni mivolt az? :) -
#4015 4 rongyért odatolják a küszöbödre a 2 kieggel együtt :) -
#4014 De inkább valaki tanácsot adjon a küldetésre, mert már próbáltam mindent :( -
#4013 Láma kérdés jön:
Honnan lehet letölteni?
Egyszer leszedtem dc-ről, de nem indult el :( valami tömörített verzió volt, kicsomagoltam és nem ment... No mind1 :) -
#4012 Én inkább a T-80-ra esküszöm :) Eddig nem hagyott cserben. A tankos pályán egymagam lekaptam vele vagy 3-4 T-72-est :) -
#4011 BMP-vel nem kozelharcolni kell...a vilag vegerol HE-vel osztani az aldast....az ellenfel megcsak azt se tudja ki honnan loovi..mire feleszmel halott mind ;))) (Pl volgyben levo celt a dombtetorol...) -
#4010 Hát ja, de nem merek vele gyalogosokat támadni, mert tényleg egy szerencsésebb RPG, és már vége is a mókának.
Hostage pályára visszatérve, képtelen vagyok megcsinálni. Bent van egy BMP, és amint lelövöm a túszokat fogvatartó katonákat, elkezd patrolozni, és szét kap fél másodperc alatt. RPGvel meg nem lehet kiszedni, mert túl közel van a túszokhoz :(
Fogalmam sincs, hogy mit csáljak :( Ha legalább a BMP menne el, de nem... -
#4009 Hádde távoli harcra nagyon komoly :) 2 km-ről kiszedni egy tankot at6-al :) a 30mm-es ágyú is elég pontos, nagyon távolról lehet vele az m1-eket szétkopogtatni AP-val, HE-val meg ugye várost/erdőt tisztítani lehet katonáktól, páncélozatlan járművektől :D -
#4008 Hát van egy BMP-2-es a faluban, de azt megkaparintani :D Meg a BMP-t nem szeretem, mert szerintem guruló koporsó. Egy RPG és kaputt :) -
#4007 Anno emlekszem nekem is volt gondom pl tulerovel meg elfogyo loszerkeszlettel ezaltal..hat adigg keresgeltem ming szereztem egy BMP-2-t es adtam az orcajuknak a fedelzeti agyuval -
#4006 Probalj szetnezni a kornyeken hatha mashol pasztol egy ket konnyu celpont akinek megfelelo fegyvere van a celojjektumod kiiktatasahoz -
#4005 OFP:Resistance kampány "Hostage" nevű pályán elakadtam. Nem igazán tudom úgy leszedni az őröket, hogy azok ne hívják az erősítést. Olvastam már leírást is, de abban azt írják, hogy Bizonnal könnyű.. hát köszi, de nincs Bizonom. Csak AK-74em, és meg Dragunovom sincs sajna, mert az Ammo Low pályán szétment a teherautó, amiben volt. :P -
#4004 teccik az aláírásod -
#4003 Hát pedig úgy kell, befektetni az ai-kat a susnyásba, aztán hold fire, te magasabbról figyeljed ahogy jönnek, és jobbklikkekkel folyamatosan jelentsed az ellenségeket, add meg a lawosoknak targetnek a tankokat, és ha közel érnek akkor open fire. -
#4002 Valami taktikát tudna valaki mondani a Resistance-kampánybeli Ammo Low pályához? Egy konvojt kellene elkapni egy völgyben, 3 emberemmel. A gond csak az, hogy jön egy T72 is. Kiosztom a LAW-ot magamnak, meg még két emberemnek, de az embereim valami olyan hihetetlen balfasz módon céloznak, hogy egyszer nem láttam még a 20 visszatöltés alatt, hogy egyáltalán eltalálták volna azt a tankot.
Akárhova állítom le őket (még úgy is próbáltam, hogy közvetlen az út mellé szinte, a susnyásba), akármilyen közel is halad el az a tank, ők egyszerűen képtelenek eltalálni. A völgy tetejéről meg még esélytelenebb, egyedül meg nem tudom kiszedni a tankot, mivel jön egy BMP is, meg egy rakás baka is. -
Fürtös #4001 taktika: Bemész egyedül odalopozol 1 tankohoz és odahivod 2 társad stealth/danger/go prone módban öket beülteted a tankba és onnan csak arra kell vigyáznod h az ellenség ne tudjon beülni a tankokba mig az ai leszedegeti öket.
Vagy a jo öreg ruszki módszer:beülsz az egyik tankba egyedül és xarrá HEAT ezed a környezetet,mindkettö jo de a második stilusosabb -
#4000 ték -
#3999 rohand le őket, gyorsan zsákmánolj pár tankot, és kerüld a tűzharcokat -
#3998 A Resistance kampányban meg tudta vki csinálni veszteségek nélkül - v. minimális veszteséggel - a "Scrap" nevű küldetést?
Mi a jó stratégia ott szerintetek?
Ha egyedül megyek nagyon óvatosnak kell lenni, viszont egy idő után tuti lelőnek. :D De így a többiek nem hullanak el.
Ha viszem őket is, akkor meg hullanak mint a legyek...
Ez az a küldi ahol tankokat kell szerezni hajnalban egy orosz bázisról. -
#3997 Most magyaron egész jó hentek vannak, külföldön meg eddig is nagy hentek voltak.
Én úgy veszem észre mintha egyre többen játszanának, külföldi szervereken is. -
tpM #3996 Hát mostanában elég jó! 10vs10 körüli hentek vannak -
Kvázi #3995 Ezt könnyen megtudhatod a www.ofp.hu címen. Azt hiszem ma valami ünnepi hent lesz. ;) -
lammaer #3994 Mennyire él még az OFP a neten? Van esély rá játszani egy jót vele, vagy már kihalt szegényke? -
tpM #3993 Ma van az OFP 5.szülinapja :D happy birthday! -
#3992 mind2 az OFP tovább fejlesztése ami egymást fogja követni ArmA majd Game2 (OFP2) lesz, így értelem szerűen idővel minél jobb lesz. -
#3991 még1 kérdés:
Az Armed Assault jobb, szerinted, vagy a z OFP2??????? -
#3990 van foruma..es nem ez folytatas -
#3989 most voltam fent ezen az ofp.hu-n és valami Armed Assaultról írtak...
az megjelent már???mi az 1átalán?kiegészítő, vagy mi?
-
#3988 Nekem vagy egy eredeti alap jatek es egy Goty-m is -
#3987 nekem GOTY van:)
bakker nemis tuttam, hogy van ilyen topik..
ugyanis ez a game elég "régi", és azt hittem, cssk én szeretem:-) -
#3986 :)
Csak az alap van meg nekem eredetiben, de azt hiszem ideje beruháznom egy ilyen csomagra. Ennyit simán megér. -
#3985 Akinek még nincs ofpje: -
#3984 ha valakinél igy sem jó a közvetlen link, akkor az oldalon bejelentkezve jobb oldalt alul meg találja a Tartalom Menü-ben -
#3983 bejelentkezve müködik csak