Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok a filefront-on és az OFPBase-en kivûl további jó ofp letöltõ helyeket?
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy nemtom mire gondolsz amikor azt mondod, hogy "sarkosan" 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sikerült megszereznem az OFP GOTY-t. 😊 (I'm happy.) 😊
Nem tudtok esetleg egy olyan script-et a gémhez, amely finomítaná a repülõgépek egeres vezetési modelljét. Nekem nagyon sarkosan mozognak a gépek, és ez zavaró. Nem akarom becsmérelni ezt a nagyon király gémet, de IL2:FB, Lock On, Condor, FS2004 után az ember elvárja, hogy a repülõgépek vezetése ne olyan arcade legyen, mint a GTA-ban az autók vezetése. 😊
Õszintén szolva nem értem, hogy miért nem tudtak legalább egy Eurofighter Typhoon-os egeres vezetési modellt összehozni.
Üdv:
DJviolin
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
ott tudsz letölteni multi packokat, amikkel mindenki játszik
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
modból meg van több millió, lehet válogatni 😊
Köszönöm...
ezt irják a telepitésre:
To install the FFUR European,run the installer all you need to do is double-click the icon of the installer in the place you saved the download to.
When the installer opens, you will be presented with an introduction slideshow. If you do not wish to view the slideshow then simply click through it until the installer starts.
When the installer starts, you will be told to select the location for the install. This should be correct without you changing anything, but in a small number of cases this is wrong. Depending on the version you bought of Operation Flashpoint: Cold War Crisis, the game's main files will be installed in a directory either named "OperationFlashpoint" or "Operation Flashpoint". If you installed the original game to "OperationFlashpoint" then you will need to change the install path given to reflect this.
And that's about it! The files will begin to install and soon you will be playing FFUR European Crisis
--------------------------------------------------------------------------------
Quick Instructions
Download the Pack
install the folder to your OperationFlashpoint
run the ffur_launcher.exe
Have fun!!
de az ffur_lancher.exe inditásnál csak ezt adja be:
Pedig a hivatalos oldalrol töltöttem le,de semmi slideshow nem volt a telepités elött.
Hogyan telepitsem hogy jo legyen?
a triggerbe ami a tisztre (group leader)-re van állítva írd be az On Activation-be : officer01 moveincargo boat01
ennyi! <#email>#email>
2. a triggert F2-vel 'kösd' hozzá a tiszthez és a triggerben ezután változtasd a vehicle-t Group Leader-re.
3. csinálj egy MOVE-pontot a "leparkolási hely" hez jó közel és egy másikat ahova vinni akarod utána a tisztet aztán ezt a pontot Syncronize (F5)-tel kösd a triggerhez. fejbõl csináltam ,ha nem megy szójj 😊!
Üdv.
Még egy fontos kérdés: hogyan lehet scriptelni a küldetéseket, úgy általában?
Elõre is köszi!
Itt a gamepark-os verzió, hanggal.
Ez hogy mükszik?
Ha beirok valami a csávókba akkor a commandokra jelez, vagy csak a jeleket szkripteli?
a képeket itt találtam. kérdezz rá, hogy honnan szedték le 😊
Nem tudom, hogy itt mennyire szabad warezeskedni, de ha nem, akkor kérlek töröljétek ezt a hsz-t, és ha valaki priviben válaszolna, azt nagyon megköszönném.
Szóval a gamez.fee.hu-ról leszedtem az OFP GOTY *bwclone*-os tört verziót, de a 2. és a 3. lemezt egyszerûen nem képes beolvasni, hanem nagyon leterheli a procit.
Írtam már a warez szerkesztõnek is, hogy esetleg rossz képfájlokat töltött fel, de azt mondta, hogy másoktól még nem kapott visszajelzést.
Üdv:
DJviolin
pliiz help!