Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
krumplipüre rántott hallal
túrós palacsinta
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Sült kolbász, mustárral, friss kenyérrel, ecetes almapaprikával.
Mivel melóban vagyok, sört nem lehetett mellé inni így csak ásványvízzel öblítettem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Vacsora:Meggyes-Túrós rétes.

Túrógombóc ( vaniliáscukros darával, tejföllel )
Én készítettem. imádom ! :-)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Héjában sült burgonya..
Fejes saláta, ecetes cukros lében..
Epres-túrós torta 😊
én ma még csak egy kis sajtos péksütit, kávét, mûzlit ettem
már alig várom, hogy haza érjek, és ehessek rendeset
egyelõre meglepetés, hogy mit
de kb olyan volt, mint egy normál rántotthús csak belepakolták a májat meg a bacont és kicsit szaftos is volt,köret meg kis krumplik meghámozva és egészben megsütve, egy pici olívaolajjal és majorannával.
(De a kedvencem az az, hogy veszel csirkemájat, betekered baconnel és kisütöd csípõs zöldpaprikával, és ezt krumplipürével vagy pirítóssal eszed
)Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?