Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Krumplifõzelék, 2 nagy rántott sajt, 2 nagy szelet kenyér
840 ft
brassói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elõtte egy korty Metaxa.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
camambert sajttal töltött csirkemellfilé baconbe tekerve,grillezve kukoricás rizzsel
gesztenyepüré

Ebédre szendvicset ettem.
vacsorára még egy szendvics.Ennyi az összes kajám.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(hegyen voltunk)
Bográcsban fõtt tészta, bográcsban fõtt csirke pörivel
Valami kekszes süti😄
Italt mindenki sejti😄
Ma:
Gulyás leves, friss kenyérrel😄
13 éve itt. Szép idő.
újházi tyúkhúsleves
grillezett kecskesajt salátaágyon
hortobágyi palacsinta
szûzpecsenye fûszeres pácban sült zöldségekkel és steakkrumplival
somlói galuska
esküvõi torta
hajnali 2-3 felé töltött káposzta 😄
Ma pedig lájtos kis salátázgatás... 😄😄
rántott hagymakarika = 4
fokhagymás sült steak burgonya = 4/5
nagy kifli félbe vágva, beletéve valami finomabb virsli, saláta, mustár, ketchup, sajt.
melegítve
És sör. Pilsner.
Markus Schulz For President!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Tegnap:
Sajtal, sonkával töltött rántott csirkemell
paradicsom saláta
sült krumpli
Ma:
Zeller krémleves
Szilvásgombóc

tepsis burgonya
sajtal-sonkával töltött csibemell rántva
ubisali
mézes-krémes
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Te ne a modern élettel foglalkozz, hanem azzal h egyél rendesen mert refluxot kapsz!
Egyébként rántotthús volt hasábburgonyával.
napközben csak péksütizek, meg amit be lehet dobni dolgozás közben is..
a modern életmód átka :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szeráj
gyros is jófajta,rizzsel vagy búzakásával ajánlom

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"