Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Búzasör.
Hamarosan elkészül és zabaaaaa! :-D

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Szezámos-mézes csirkemell, krumplipürével
Habroló
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csülökpörkölt tarhonyával
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
tojásos rizs
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
sültoldals,hagymásburgonya,csemegeubi
somlói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Békés megyében is terjesztem a resztelt kifejezést

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ebéd : Pörkölt nokedlivel
Vacsora : Pizza ( szerintem Hawaii lesz ) Vilmoskörte siólé
Ferrero Roché
paprikás lisztben sült hal, rizs
eszterházy torta

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Darált húsos rakott tészta
Túróval töltött zsemle, csokis muffin

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nekem:
grízgaluska leves
sült kolbász és sült hurka, burgonyapüré, céklasaláta
és light kóla <#zavart1>#zavart1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Itt mustárban, hagymában pácolt hátszín volt párolva majd sütve
Hozzá bébirépa párolva és egy kis barna rizs
Cappy 100%-os Narancslé
vacsorára kacsazsíros kenyér és fokhagyma, tejeskávé.
Halászlét ettem , ma kimondottan finom volt! Kellõképpen csípõs és szálka mentes!!! 😊

lista
BUÉK 😊
Igazából csak kólát iszom.
Hetente 1-2x egy pohár vizet, mintegy perverzióból (vagy ha nagyon unom az édes ízt).
vadászok lövöldöznek, így hétvégén lehet sikerül õzpörkölt-öt összehozni.
Holnap bolognai spagetti lesz (sajt nélkül)
és вoдaaaaaaaa 😊
Itt ma krumplileves lesz és túrós-lekváros palacsinta. ( én csinálni😊 )

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.