15537
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Attól még,hogy finom "saját készítésű" kajákat linkelünk nem biztos,hogy éppen profin van lefotózva.
Én is csak telefonnal kattintgatok.
Érdemesebb lenne jó minőségű képeket össze szedni. -
subwayben tonhalas szendvics
-
miért nem egy egyszerű js? a flash-t amúgy se szeretik sokan, meg tiltják is alapból. -
Valószínűleg igen,de akkor a tisztelt topiklakóknak össze kellene szedni a képeket a saját készítésű kajákból amik belekerülnének.Ahogy Dean javasolta.Bár ez a mostani is űber jó:) -
Ebédre. Hagymás, tojásos krumpli, grillcsirkével. -
Azt meg tudnád oldani? :) -
hirtelen jött ötlet:
készítek/tünk pár ilyesmi képet, párosítva pl. leves + főétel, főétel + desszert stb. (egy képnek túl széles a banner) A szöveg színe harmonizálhatna a képen lévő étel színeivel, vagy az uralkodó színnel (mint itt a piros), és egy php minden oldal frissítéskor véletlenszerűen cserélné a képeket a bannerben. (a php már megvan, használtam sok helyen itt sg-n)
persze ez csak 1 terv, lehet rajta kalapálni. Flash-t nem szívesen venném elő ha nem baj :D -
aha. az jó lenne. -
Egy fasza slideshow flash banner kellene:) -
Mekis haburger -
Dean Winchester #10637 bocs a dupla postért!
leves,főétel,süti plusz 1-2 egyéb étel. pl. saláta,hambi,zsíros kenyér hagymával (ez tradicionális is)
a topic hátterénél bal oldalt az a sárga valami az körte ugye? (és nem olivabogyó?) -
Dean Winchester #10636 szerintem meg tök jó lenne olyan képeket berakni bannernek ami a topicból származik :D te is készítettél pár szép képet, finom kajákról. Abból kéne válogatni és úgy összehozni a bannert .D -
na elmehetsz... most ez felér egy kivégzéssel :D -
Igen olyasmire gondoltam mint a háttérkép, hogy folyik a nyála az embernek ha ránéz. :) -
Olyan kép kell amire ha ránézünk akkor úgy érezzük,hogy azonnal KELL ! -
ilyesmikre gondolok :
leves+főétel+süti
-
Ha gondolod dobj pár képet és összehozzuk a banner. :) -
Igen fullos volt!
Banner ötletnek : valami tradicionális magyar kaják képei lehetnek
leves,főétel,desszert egy képen
vagy egy megterített asztal egy ebédlőben
-
Ez isteni lehett. :) -
aszalt szilvával töltött csirkemell,röszti,hagymakarikák
-
Ananászos-sajtos sült csirkemell, krumplipüré = OMNOMNOM -
Hölgyek urak!
A bannert frissíteni kellene.
Ötletek, megoldások? :)) -
Dean Winchester #10625 hagymás pirított máj (resztelt?:D) , zöldséges krumpli
csalamádé -
-
Dean Winchester #10623 köszönöm! -
Caprese saláta
Bazsalikomos mozzarella-saláta -
Dean Winchester #10621 help!
mi annak a salátának a neve és pontosan hogyan is készül amibe kell koktélparadicsom kettévágva, mozarrella sajt ? -
Dean Winchester #10620 valóban nincs rajta faggyú, hártyák vannak rajta de azt éles késsel könnyedén el lehet távolítani, az a vékony réteg ami rajta marad az meg sütéskor "elsül" . Picit talán erősebb de ha jó kézbe kerül akkor meg se mondod,hogy kecskehúst eszel :D
pl. egyik rokonom (gyerek, felnőtt egyaránt) mondta,hogy nem szereti a kecskehúst. Készítettünk rizses húst (szépen felkockázva mint a sertést,fűszerezve...stb) és nem tudta,hogy milyen húsból készült. Elfogyasztotta az ételt akkor annyit mondtam neki " meeeeh-meeeh-meeeeh "
:D
ugyanez igaz a túrós süteményekre is. (bár a túrónál azaz még a tejnél lényeges,hogy milyen ételt adsz az állatnak enni. Ha vegyesen kap minden féle zöldséget akkor ott se mondod meg,hogy milyen túróból készült a süti :D
-
Ha erősebb akkor szeretem.
A birkát is imádom de gondolom a kecske nincs olyan faggyús!?
-
"erősebb" a kecske, sokan meg se bírják enni... tápos városiak
-
karfiol leves
sertéspörkölt,tészta,savanyú ubi -
zöldségleves
sültkacsa, pároltkáposzta, burgonyapüre
körte -
kecskehús olyan mint a birka, vagy gyengébb? -
Dean Winchester #10614 kecskehússal paprikás krumpli
franciasaláta
(eddig utáltam a franciasalátát de mióta a koleganőm megkóstoltatta az ő verzióját azóta oda vagyok érte :DD
-
Karfiol leves
sült hús zöldséggel és sajttal
rizs
víz
-
IXEMGabeo #10612 fokhagymás sültcsirke, krumplipüré, paradicsom sali aztán benyomtam egy fagyit is utána:P
(csirkétől furcsa mód fingadoztam egy csomót) xD -
pizza
tökfőzelék pörkölttel -
én enyhén megvajazott és úgy felpirított zsömi alá nem adom, anélkül nincs hambi számomra -
Lángosos bódéban készíttette egy néni :)
A zsömi puffancs,friss salátalevél,lilahagyma,paradicsom,uborka.
A hús valami vékony jobbfajta fagyasztott.
ketchup,mustár olcsóbb,gagyi.
A zöldségek finomak voltak a többi semmi extra. -
mcdonalds v házi ?