Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
tyúkhúsleves belsõségekkel és fõtt zöldséggel (a változatosság kedvéért 😄),
töltött csirke, zöldsaláta, sült krumpli
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kukoricás- füstölt sajtos csirkemell rizzsel
Banános-mascarponés krém
#9490: nm
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nagyon finomnak néz ki a browni<#finom>#finom>
Tócsni (wiki)
Tócsni receptje röviden (mindmegette)
Browni / csokis browni / amerikai brownie: csokis sütemény, újabb elcsábulási lehetõség...
Brownie (wiki)
egy Brownie recept (receptkeresõ)
sült kacsa
paradicsom szósz
fõtt burgonya
tócsni, browni ???? Mik ezek? 😄 a tócsni nevet mintha már hallottam volna de a brownit most olvasom életemben elõször.
Sajtod szereted? Túrót szereted? Kefírt szereted?
Amennyiben igen akkor barátkozz meg a tejsavbaktérium-kultúrák / gombák / oltók indirekt fogyasztásának gondolatával.. 😊
A vöröspenészes csak egy formája a penészes sajtoknak.
Ott vannak a brie / camembert (fehérpenészes), rokfortos, blue (kékpenészes) sajtok (aminek még a belsõ szerkezete is penészes - lamellásan).
A sokat reklámozott bioaktív (nem hõkezelt probiotikus) tejtermékeknél éppen ennek tényét emelik ki (élõflóra: bifidobacteria spp., lactobacillus spp.).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem egyszerû ízvilág. A második darab után gyakorlatilag rá lehet szokni... 😊

tökfõzelék rántott palacsintával (májasos töltelékkel)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
sültoldalas,burgonyapüre,csalamádé
palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
leveles tésztából készített olivabogyós,kukoricás,sajtos hasé fenyõmaggal a tetején
Sajtos-tejfölös lángos
Banános muffin, sajtos perec
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tejszínes gombás ragu rizzsel
Gesztenyés gríztorta
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kaukázusi kefír
zab
sült krumpli, mézes-mustáros-currys-gyömbéres sült csirke, majonézes zöldsaláta mozzarellával
holnap pedig rakottkrumplee

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
4 cl afináta
brokkolikrémleves pirított kenyérdarabokkal
mustáros sertéskaraj baconbe tekerve,krumplipürével
mogyorós-csokis muffin

Akkor, jó étvágyat hozzá!
Én még kevergetem a káposztát.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "