Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Darált húsos rakott tészta
Túróval töltött zsemle, csokis muffin

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nekem:
grízgaluska leves
sült kolbász és sült hurka, burgonyapüré, céklasaláta
és light kóla <#zavart1>#zavart1>
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Itt mustárban, hagymában pácolt hátszín volt párolva majd sütve
Hozzá bébirépa párolva és egy kis barna rizs
Cappy 100%-os Narancslé
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vacsorára kacsazsíros kenyér és fokhagyma, tejeskávé.
Halászlét ettem , ma kimondottan finom volt! Kellõképpen csípõs és szálka mentes!!! 😊

lista
BUÉK 😊
Igazából csak kólát iszom.
Hetente 1-2x egy pohár vizet, mintegy perverzióból (vagy ha nagyon unom az édes ízt).
vadászok lövöldöznek, így hétvégén lehet sikerül õzpörkölt-öt összehozni.
Holnap bolognai spagetti lesz (sajt nélkül)
és вoдaaaaaaaa 😊
Itt ma krumplileves lesz és túrós-lekváros palacsinta. ( én csinálni😊 )

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Viszont: jóak volt :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ital: Metaxa, sör.
Gyümölcskenyér.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
rántotthal,burgonyasaláta,majonézes saláták...
töltöttkáposzta
rántottszelet
1000 féle süti
sör,bor,pálinka,forraltbor, stb...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ebéd : Kolozsvári rakott káposzta , siólé.
Vacsora : sült krumpli, fûszeres tarja, sütemény
sült kacsa párolt kápi, rizs
pezsgõ
kedvenc szelet
és rántott tonhal<#taps>#taps>
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
pálinka
mézes-chilis sült csirkemell rizzsel
bacönbe tekert csirkemáj lilahagymás krumplisalátával
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Sült csirkemell mustárosan bélszin, hátszín , fasírt
Krumplipüré, párolt zöldségek hada, rizs, majonézes - lilahagymás krumpli saláta, francia saláta, kaszinótojás, kukorica saláta, répa saláta
Sütemények, muffin

hal, még nem tudom milyen formában hercegnõburgonyával
vakondtúrástorta
Most pedig langallót eszek !
Vacsorára pedig kolozsvári rakottkáposztát és teát iszok hozzá !
sült pecsenyehús, sült hurka, sült kolbász, agyvelõvel és vesével töltött hús, valami "érdekes" ragu, krumplipüré. És volt toros-káposzta is, de abból csak 1-2 falat ment már le. Mézes sütemény és tea+pálinka.
Enyhe ételmérgezést kaptam, mára hevertem ki és mertem elõször tepertõt/disznósajtot/házi májkrémet enni. De a kaják nagyon jók voltak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.