Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rántott hús , krumlipürével
nem a legszebb tálalás de éhes voltam így csak gyors kiszedtem egy gyors fotó és hamm xD

anno 1987
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Itt: ma krumplileves kolbásszal, túróstészta pirított szalonadarabokkal mespékelve
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
marcipánszelet
füstölt gomolya
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
sült kacsa
tört krumpli
párolt káposzta

currys csirke aszalt gyümölcsös,borsós rizzsel
most meg sül a sütõben a sajtos pogi

Aszalt szilvával és camambert-el töltött csirkemell rizzsel
Amerikai fánk tepsiben sütve
itt találtam egy ebéd értékelõs oldalt, hátha segít valakinek.
http://www.mitettemma.hu/
átlag leírás van 1-2 kajáról rajta.
csípõs zöldséges sült tészta marhahússal.
mákos tészta
túrórúdi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dijoni párolt csirkemell (fehérboros, mustáros, tejszínes, hagymás, szalonnás raguval), zöldséges rizs
Kovászos uborka
Svájci somlói galuska
rakott tészta
Montanai marharagu, babos, chilis, mustáros hagymával, kukoricás rizs

rakottkrumpli

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Zöldbabfõzelék, vagdalt,
Tejfölös uborkasaláta,
Virginiai meggyes-csokoládés kocka
<#finom>#finom>
töltöttkaraj,burgonyapüre,ubisali
somlóigaluska

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Német kuglóf csokiöntettel
mákostészta

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
valamilyen svéd márványsajt
tejberizs kakaóporral illetve nutellához hasonló csokikrém szerûséggel