Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont: jóak volt :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ital: Metaxa, sör.
Gyümölcskenyér.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
rántotthal,burgonyasaláta,majonézes saláták...
töltöttkáposzta
rántottszelet
1000 féle süti
sör,bor,pálinka,forraltbor, stb...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ebéd : Kolozsvári rakott káposzta , siólé.
Vacsora : sült krumpli, fûszeres tarja, sütemény
sült kacsa párolt kápi, rizs
pezsgõ
kedvenc szelet
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
és rántott tonhal<#taps>#taps>
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
pálinka
mézes-chilis sült csirkemell rizzsel
bacönbe tekert csirkemáj lilahagymás krumplisalátával
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Sült csirkemell mustárosan bélszin, hátszín , fasírt
Krumplipüré, párolt zöldségek hada, rizs, majonézes - lilahagymás krumpli saláta, francia saláta, kaszinótojás, kukorica saláta, répa saláta
Sütemények, muffin

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hal, még nem tudom milyen formában hercegnõburgonyával
vakondtúrástorta
Most pedig langallót eszek !
Vacsorára pedig kolozsvári rakottkáposztát és teát iszok hozzá !
sült pecsenyehús, sült hurka, sült kolbász, agyvelõvel és vesével töltött hús, valami "érdekes" ragu, krumplipüré. És volt toros-káposzta is, de abból csak 1-2 falat ment már le. Mézes sütemény és tea+pálinka.
Enyhe ételmérgezést kaptam, mára hevertem ki és mertem elõször tepertõt/disznósajtot/házi májkrémet enni. De a kaják nagyon jók voltak.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sültcsirkecomb,burgonyapüre
somlóigaluska

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Banánleves???
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Rántott hús, burgonyapürével
Tejcsokis profitterol
Nem diéta ez az enyém, inkább csak változtatni szeretnék (újra) a táplálkozási szokásokon, azaz a meglévõ (rendszertelen és rossz) étkezéseimbe egy kis rendszert (és egészséges elemeket) csempészni, anélkül, hogy teherré válna a betartás és a rutin kényszere.
"Fontos különbség, hogy a kefírben sokkal nagyobb arányban alakul át a tejcukor tejsavvá, mint a joghurtban, így kefírt még a tejcukorra (laktóz) érzékeny személyek is fogyaszthatnak. Az élõflórás - azaz baktériumokat és gombákat tartalmazó - kefír jótékony hatásainak hátterében az emésztés elõsegítése áll. A bél baktériumflórája ugyanis betegségek, gyógyszerek hatására megfogyatkozhat, ilyenkor a savanyú tejtermékekben lévõ baktériumok újra benépesíthetik a beleket. A kefír több baktériumfajt tartalmaz, mint a joghurt vagy az aludttej, ezáltal még egészségesebb."
Forrás
Nem mindig az a jobb termék, ami kevesebb kcal energiát tartalmaz. De fogyókúrás diétáról beszélve annyira elenyészõ a különbség aközött, hogy iszol 2 dl joghurtot, amiben van 20 kcal energia, aminek 10%-a laktózból, azaz szénhidrátból származik (fogyókúra szempontjából a legrosszabb tápanyag), 90% pedig fehérjébõl, vagy iszol 2 dl kaukázusi kefirt, amiben van 35 kcal energia, ami 99%-ban fehérjébõl származik. Így azt javaslom, mindenki válassza azt, amelyik számára nagyobb élvezeti értékkel bír :-) Én imádom a kaukázusi kefirt, ezért azt iszom :-)
És ne feledd: fogyókúra alatt még a negatív kalóriás cuccokból (káposzta, zeller, cékla) sem szabad sokat fogyasztani, így a savanyú tejtermékekbõl pláne nem. Napi max 6-7 dl, és nem egyszerre.
Zab-, búzakorpa simán mehet hozzá.
Mi az elõnye (amennyiben van) a kaukázusi kefírnek a natúr joghurttal szemben?
Én is rászoktam, napi 0,5-1 l kaukázusi kefírt megiszom, nass helyett is, elég jól rendben tart, de a natúr joghurtban kevesebb a kalória ha pusztán a számokat nézzük.
(Zab/búza korpával enném a továbbiakban.)
Gyanítom azonban, hogy annyit nem számít az a néhány Kcal különbözet, szempont lehet viszont az probiotikus / preb. kultúrák eltérõ hatása az emésztésre..
Te miért döntöttél pont a kefír mellett?
Ha konkrét alapja van valami forrást tudsz adni?
Köszönöm!
Reggelire 1 kornspitz-t tolok 1 350-es kaukázusi kefirrel, nap közben ha picit is éhes vagyok, eszek egy kis mandarint, vagy 1 almát. Délben kb amit lentebb írtam, este pedig egy pici zöldköretet, ami délrõl maradt. Inni fõleg csapvizet vagy szénsavmentes ásványvizet szoktam. Üdítõt semmiképp. Néha picit csalhatsz. Mondjuk kéthetente ha nagyon megkívánsz egy tiltott dolgot: edd meg.
Nagyon figyelj arra, hogy ne érezz kínzó éhséget. A szervezeted ilyenkor leáll a zsírégetéssel. És sportolj. Neten keress rá: aerób edzés. Számítsd is ki a zsírégetõ pulzustartományt, és kardiózás közben maradj is ezen. Sokat segít, és így nem lesz plöttyedt a bõröd, mikor lefogysz. Néha láttam elvetemülteket, akik nagy pocakkal elkezdtek rohanni a futópadon, mint az õrült. Õk telibe izmot égetnek ilyenkor.
Azt a 20 kilót lazán le tudod adni 2-3 hónap alatt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
70 a cél, én szórakozásnak fogom fel :-) Persze egy jó pizzát azért betolnék szívesen :-)
Én ma tagliatelle tésztát fõztem ki és csípõs arrabiata szószt öntöttem rá meg parmezán sajtot reszeltem rá.
Én amióta nem vacsorázok és kevesebb húst eszek fogytam vagy 6 kilót. <#buck>#buck>
Ma is zöldköret + 2 pici szelet sovány afrikai harcsa lesz a menü vecsési savanyúkáposztával.
Kicsit unom már a diétás étrendet, de vezekelni kell azért a 4 éves zabálásért és kóla-fogyasztásért :-/
rakott krumpli volt a mai ebéd.
Corma chicken (kókuszos, gyömbéres csirke) currys rizzsel
Burfi (kókuszos szelet)
van elég jó választék az árak sem vészesek
tökfõzelék
pipibõl leves
zserbó

móricka sütemény <#vigyor2>#vigyor2>