Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gulyásleves

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

sültkrumpli pizzával 😄

Legjobb herbál füstölők: http://amusingherbs.atw.hu/

smith09
Rántott sajt
rizs
tea
desigo
borsóleves
bakonyi sertésszelet,galuska,káposzta sali
georgesmatyas
szilvaleves

csirkemáj vadasan makarónival, gesztenyepüré+tejszínhab, kóla

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

desigo
guszta <#eljen>
desigo
Nem ez itt helyben,Gödöllõn készült.
smith09
Lasagne
narancs
víz
georgesmatyas

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

basszus de jól néz ki 😄

sáláláláláááá

Kmarha
Nem túl jó fénykép minõség, ezerszer jobb íz 😊

Saláta (saláta, lilahagyma, paradicsom, foghagymás sajt, reszelt répa) + szósz (fokhagymakrém, joghurt, kapor) + sültkrumpli (eredetileg rizzsel akartam) + grillezett foghagymássajt + bundázott halrudak + testes barna búza sör

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

itt vasárnap kivételével midnig van de ritkán mászok ki 😄
ma tejbegrízt ettem.. majd lesz pörkölt is tarhonyával 😄

sáláláláláááá

Kmarha
Csak nem egy jófajta óbudai fanni burger? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

georgesmatyas
semmi leves
marhapörkölt makarónival, laktam rá egy kis tejfölt és friss, még meleg kenyérrel ettem meg.
Mars csoki, kóla

Gombaleves
Fûszeres tepsis csirkemell
Madártej

georgesmatyas
Értem Én, hisz egy klánba tartozunk<#law>, csak nálunk csütörtök és vasárnap van piac 😄

ki kellett reggel mennem a piacra 😄 és úúgy megkívántam 😄 nem lehetett kihagyni

sáláláláláááá

georgesmatyas
Lángos szombaton?
amatõr....<#zavart1>

reggelire lángos, ebédre gulyásleves, paprikáskrumpli 😄

sáláláláláááá

Az egyik kedvenc kombóm: Gulyásleves, palacsinta.

PSN ID: Lord_Mortanius

smith09
Húsleves
Gyümölcsmártás + dara + hús
icetea
szomferi
done <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fabio Capello
érdekes, a honlapjukon azt mondják, 26-ig zárva vannak.

desigo
kínaiban
csípõs savanyú leves
rizs,zöldséges hús,káposzta saláta
Zúzapörkölt tarhonyával.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

moderálva
nagybek
én is elmentem a legendás magic burgerbe... tényleg brutális.

itt találtam egy hasonló hambiról képet amit ettem kegyetlen

magic burger - hambi

georgesmatyas
zacskós májgombóc leves
túrós derelye<#vigyor5>

(ez azért kibaszás, mert sült kolbász és sült hurka volt beígérve. Majdnem sokkot kaptam a derelye láttán)

desigo
rakott zöldbab
jajjjj utálom 😄 tömény borsó az egész... az ilyet rettentõen utálom 😄
itt sertés pörkölt tésztával volt illetve egy kis húsleves
smith09
Csirkehúsleves
krumplis tészta
káposzta saláta
víz
desigo
ma rántott gomba és rántott sütõtök volt rizzsel
elõtte zellerkrém leves
utána meg zserbó
georgesmatyas
nem az 😄 csak úri helyeken már nincs feles (5cl), hanem csak 3 cl...

Amúgy mint a hajómakettokat, valami pálcikával a szájába teszik.
(gyíkkal készültet már láttam, de ez nagyon extrém ahhoz képest is)

georgesmatyas
Borsópaprikás, citromfû tea

morcosqtya
Inkább fordítva: szeszbe van áztatva a kobra. 😊
A kígyót még élve teszik bele a (vizes) üvegbe, vízzel felöntik, hogy felemelje a tetejére a fejét, majd felöntik fokozatosan szeszsûrítménnyel (esszenciával) kiszorítva a vizet. Ahány vidék annyiféleképpen készítik.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Köszönöm!
egyébként igen,tiszta cukor meg egyéb adalékanyag de minden full házi készítésû ! a szilvabefõtt is házibefõttbõl készült.

most ez komoly???? kobrába van áztatva a szesz??? 😮 de hogy harapta át a kis kígyót mikor meg kellett volna fulladnia vagy elkábulnia 😄
5 cl
morcosqtya
Hosszú farkat akarnak nyilván.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

desigo
Vietnámi ismerõsök hozták.
Õk azért isszák mert azt hiszik,hogy átveszik az állat jó tulajdonságait.
georgesmatyas
Mennyi egy feles (3cl)?

desigo
Jól néz ki csak ugye tiszta cukor.
Boldog születésnapot!
Ha sütõbe kerül bármilyen süti a magas hõmérséklet miatt az alkohol tartalma erõsen csökken.
Én tisztán ittam a hétvégén vietnámi pálinkát,ilyet:
nem hiszem,hogy ittam valaha rosszabb ízû pálinkát...
nem tudom,hogy rakják bele de pont így harapta az egyik a másik farkát

georgesmatyas
azt a 2010-es szilvás gombócos országtortát kóstolnám még meg.<#finom>

georgesmatyas
ez kurvajó lehet

tegnapról maradt kaja majd jött a torta amit nagyon sajnáltam felvágni.
Szülinapomra kaptam egy Arsenal címerrel ellátott tortát! Mivel a pálinkát nem szeretem így picit meglepõdtem és rossz ízvilágra számítottam mikor megtudtam mivel is van megtöltve. Mint kiderült szilváspálinkás a töltelék.
Felvágtam , megkóstoltam és akkor jött a bombameglepetés! Brutálisan finom ízvilágot kaptam , a pálinkát nem is lehetett érezni vagy ha igen akkor a többi összetevõ nagyon szépen korrigálta 😊 Szóval finom lett.
desigo
úúú mekkora classic fav kaja <#eljen>
georgesmatyas
De rég volt már chilisbab felém<#finom>
Meg van a szombati kívánságom 😄D

georgesmatyas
Töltött káposzta

Fabio Capello
Karfiolleves
Gombapörkölt pennével

smith09
Májgombóc leves
Csilisbab
víz
georgesmatyas

csak meggymag ne maradjon a töltelékben!<#wow1><#szomoru1>