15435
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
paradicsomos káposzta
fasírt
friss kenyér
málnaszörp! -
ma:
krumplipüré
rántott sajt
tartármártás
túró-rudi
málnaszörp
-
aw, ne is mondd. azért hó elején párszor lehet nutellás palacsinta :DDD -
ja de mostmár nem hívlak (ki van takarítva)
-
Imádom a nutellát.
Csak mindenhol nagyon drága.
Kb. 900 ft egy kübli. :(( -
Timikecuncika #10660 Neked van kéjlakod :P
ám pörkölt nokedlival :) -
Palócleves
Finomfőzelék
Pipi ropogós
víz -
csirke vagy pulykazúza volt? -
Dean Winchester #10657 bográcsban készült zúzapörkölt, tészta,ecetes uborka
savanyaleves -
krumplis tészta
nutellás kenyér
víz -
a timike kéjlakban csak úgy ragadnak rá az efféle szavak :D -
Zöldségleves
Nokedli pörköltel
víz -
Timikecuncika #10653 Én aztán ilyesmire biztos nem! :P Ez jött ki a száján :D -
mire tanítod szegény gyereket?? :D -
Timikecuncika #10651 Krumplifőzelék, de a keresztfiam szerint ez puncifőzelék. :D -
Hát ha nézelődsz akkor lapozgass vissza és ami guszta volt az jöhet banner alapanyagnak :) -
Dean Winchester #10649 ne hülyéskedj már :D elég sok képed van ami nem profi de szerintem kurva jól néz ki... egy bannerbe miért kéne full profi kép? :D de jólvan ha többség azt szeretné akkor legyen, én csak ötletként gondoltam :D
jó lesz ez az új banner tuti :D
majd keresek én is pár képet és linkelem! (ha már 15 képet is lehet akkor lehetne akár azt is,hogy minden lakó a saját kedvenc kajáját belinkeli és azt fogja viszont látni a bannerbe?
egyébként mai menü:
tejberizs -
Mert nem tudtam,hogy ilyen is van:D
#10647: Igazad van,de akkor is össze kellene szedni képeket,legalább 10-15 kellene szerintem. -
Attól még,hogy finom "saját készítésű" kajákat linkelünk nem biztos,hogy éppen profin van lefotózva.
Én is csak telefonnal kattintgatok.
Érdemesebb lenne jó minőségű képeket össze szedni. -
subwayben tonhalas szendvics
-
miért nem egy egyszerű js? a flash-t amúgy se szeretik sokan, meg tiltják is alapból. -
Valószínűleg igen,de akkor a tisztelt topiklakóknak össze kellene szedni a képeket a saját készítésű kajákból amik belekerülnének.Ahogy Dean javasolta.Bár ez a mostani is űber jó:) -
Ebédre. Hagymás, tojásos krumpli, grillcsirkével. -
Azt meg tudnád oldani? :) -
hirtelen jött ötlet:
készítek/tünk pár ilyesmi képet, párosítva pl. leves + főétel, főétel + desszert stb. (egy képnek túl széles a banner) A szöveg színe harmonizálhatna a képen lévő étel színeivel, vagy az uralkodó színnel (mint itt a piros), és egy php minden oldal frissítéskor véletlenszerűen cserélné a képeket a bannerben. (a php már megvan, használtam sok helyen itt sg-n)
persze ez csak 1 terv, lehet rajta kalapálni. Flash-t nem szívesen venném elő ha nem baj :D -
aha. az jó lenne. -
Egy fasza slideshow flash banner kellene:) -
Mekis haburger -
Dean Winchester #10637 bocs a dupla postért!
leves,főétel,süti plusz 1-2 egyéb étel. pl. saláta,hambi,zsíros kenyér hagymával (ez tradicionális is)
a topic hátterénél bal oldalt az a sárga valami az körte ugye? (és nem olivabogyó?) -
Dean Winchester #10636 szerintem meg tök jó lenne olyan képeket berakni bannernek ami a topicból származik :D te is készítettél pár szép képet, finom kajákról. Abból kéne válogatni és úgy összehozni a bannert .D -
na elmehetsz... most ez felér egy kivégzéssel :D -
Igen olyasmire gondoltam mint a háttérkép, hogy folyik a nyála az embernek ha ránéz. :) -
Olyan kép kell amire ha ránézünk akkor úgy érezzük,hogy azonnal KELL ! -
ilyesmikre gondolok :
leves+főétel+süti
-
Ha gondolod dobj pár képet és összehozzuk a banner. :) -
Igen fullos volt!
Banner ötletnek : valami tradicionális magyar kaják képei lehetnek
leves,főétel,desszert egy képen
vagy egy megterített asztal egy ebédlőben
-
Ez isteni lehett. :) -
aszalt szilvával töltött csirkemell,röszti,hagymakarikák