Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnapelõtt éjjel az elsõ pesti rétesházban voltunk és kaptunk ajándékba egy nagy adag kész tésztát.Csak ki kellett nyújtani,megtölteni kisütni.
A végeredmény finom lett még ha vizuálisan nem is olyan fullos.
Aztán még egy bölényburger is lecsúszott.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
20dekás szelet folyamatban
sajtos pogácsa meg reggel lesz kisütve
krumplipürés vagy sárgarépa fõzelék
rántott csirkemell
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Ebéd gyrostál, San benedetto ice tea (azt hittem valami gagyi márka, de még a nesteától is jobb)
MEg most ettem egy ki jégkrémtortát, van is róla képem, lehet majd feltöltöm
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Elõtte jéger, közben sör, utána jéger.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
tarhonya fõzõkolbásszal
Nyúlból leves
római tál aljára paradicsomkarika,paprika,vöröshagyma,fokhagyma,burgonya
tetejére nyuszihús
az egész megsütve állati finom
mellé csalamádé
spenót bundáskenyérrel 😄

Csõben sült krumpli zöldborsóval és sonkával
Vakondtúrás torta

Házi márványkuglóf
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hajrá!
Én majd szombaton talán..
hol látsz te ott káposztát? 😄
ma õzpörkölt volt a menü, elõtte kis szilvából és körtébõl fõzött gyümölcsleves
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de mi is ez pontosan? 😄
<#finom>#finom><#finom>#finom>A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
sült putyka comb
krumplipüré
csalamádé
körte-alma-szölõ ital