Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
itt találtam egy hasonló hambiról képet amit ettem kegyetlen
magic burger - hambi
túrós derelye<#vigyor5>#vigyor5>
(ez azért kibaszás, mert sült kolbász és sült hurka volt beígérve. Majdnem sokkot kaptam a derelye láttán)

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
itt sertés pörkölt tésztával volt illetve egy kis húsleves
elõtte zellerkrém leves
utána meg zserbó
Amúgy mint a hajómakettokat, valami pálcikával a szájába teszik.
(gyíkkal készültet már láttam, de ez nagyon extrém ahhoz képest is)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A kígyót még élve teszik bele a (vizes) üvegbe, vízzel felöntik, hogy felemelje a tetejére a fejét, majd felöntik fokozatosan szeszsûrítménnyel (esszenciával) kiszorítva a vizet. Ahány vidék annyiféleképpen készítik.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
egyébként igen,tiszta cukor meg egyéb adalékanyag de minden full házi készítésû ! a szilvabefõtt is házibefõttbõl készült.
most ez komoly???? kobrába van áztatva a szesz??? :O de hogy harapta át a kis kígyót mikor meg kellett volna fulladnia vagy elkábulnia :D
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Õk azért isszák mert azt hiszik,hogy átveszik az állat jó tulajdonságait.
Boldog születésnapot!
Ha sütõbe kerül bármilyen süti a magas hõmérséklet miatt az alkohol tartalma erõsen csökken.
Én tisztán ittam a hétvégén vietnámi pálinkát,ilyet:
nem hiszem,hogy ittam valaha rosszabb ízû pálinkát...
nem tudom,hogy rakják bele de pont így harapta az egyik a másik farkát

Szülinapomra kaptam egy Arsenal címerrel ellátott tortát! Mivel a pálinkát nem szeretem így picit meglepõdtem és rossz ízvilágra számítottam mikor megtudtam mivel is van megtöltve. Mint kiderült szilváspálinkás a töltelék.
Felvágtam , megkóstoltam és akkor jött a bombameglepetés! Brutálisan finom ízvilágot kaptam , a pálinkát nem is lehetett érezni vagy ha igen akkor a többi összetevõ nagyon szépen korrigálta :) Szóval finom lett.

Meg van a szombati kívánságom :DD
csak meggymag ne maradjon a töltelékben!<#wow1>#wow1><#szomoru1>#szomoru1>
Tegnapelõtt éjjel az elsõ pesti rétesházban voltunk és kaptunk ajándékba egy nagy adag kész tésztát.Csak ki kellett nyújtani,megtölteni kisütni.
A végeredmény finom lett még ha vizuálisan nem is olyan fullos.
Aztán még egy bölényburger is lecsúszott.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
20dekás szelet folyamatban
sajtos pogácsa meg reggel lesz kisütve
krumplipürés vagy sárgarépa fõzelék
rántott csirkemell
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Ebéd gyrostál, San benedetto ice tea (azt hittem valami gagyi márka, de még a nesteától is jobb)
MEg most ettem egy ki jégkrémtortát, van is róla képem, lehet majd feltöltöm
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Elõtte jéger, közben sör, utána jéger.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
tarhonya fõzõkolbásszal
Nyúlból leves
római tál aljára paradicsomkarika,paprika,vöröshagyma,fokhagyma,burgonya
tetejére nyuszihús
az egész megsütve állati finom
mellé csalamádé
spenót bundáskenyérrel :D