Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
na most vagy a pörkölt kevés, vagy a tészta lett sok <#nevetes1>#nevetes1>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
miket nem veszel észre?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
májgombóc leves
székelykáposzta sok sok tejföllel
rizseshús,ubisali

sáláláláláááá
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

sáláláláláááá
sáláláláláááá
sáláláláláááá
brokkolikrémleves (kimondhatatlanul rühellem a brokkolit, a szagától rosszul vagyok, így én csak néztem ahogy a család többi tagja eszi 😄)
sült krumpli, rántott csirke, rántott sajt, mellé savanyított gyöngyhagyma és egy kis cékla
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Amúgy nokedli, hagymán-sonkán-füstöltvirslin párolt zöldségekkel (nem hangzik finomnak, pedig pörkölthöz szokott hasam vígan befogadta a füstölt hús izzel átitatott puhára fõzött répa-karfiol-gomba kombot)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
óó milyen kedves anyukám van, ahogy itt beszéltem a pizzáról.. egyszer csak megjelent egy friss, nagy szelet pizzával 😄 szóval most ezt vacsorázok 😊 meglepi volt

sáláláláláááá
Ma úgy látom amúgy a pörkölt-paprikás napja volt 😄D
Pedig pénteken ált. bableves+ mákostészta stb. kombó szokott Magyarban lenni 😄D
sáláláláláááá
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."