15435
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
omnomnom
-
Egy nagy hotel cukrásza csinálta a párom szülinapjára :P -
akkor gondolom Auchanos :D -
klasszik rizseshús
túrótorta (nem teszkós)
bocsi, zajosak a képek kicsit, de hát a samu sosem volt jó "sötétben" -
Klasszik menü volt:
Jókai bableves
Túrós csusza tepertővel -
úgy úgy, én is valahogy így csináltam még anno, mikor megpróbálkoztam vele :D -
én szoktam csinálni itthon, 1:1 arányban ketchup + méz, kis erős pista bele és kisütni vele a cuccot...rohadt jó -
borsóleves
sült oldalas
szölö -
Ahol szoktam venni ott marha édesen csinálják, sőt én kérek mindig rá olyat trutyit amit kikapar a tepsi aljából. :)) -
Palóc leves.
Tejberizs. -
persze, ez is édes is, és csípős is egyszerre, de kb ahány büfé/étterem, annyi elnevezés... szóval tolhatod befele nyugodtan :D
amúgy nem olyan vastag a bundája (legalábbis itt nem spórolnak -még- a hússal), ha netán valaki az Arénában jár, az ottani kínaiban (a meki mellett van ha jól emlékszem), megkapja ugyanezt, csak talán azon nincs szezámmag, az is nagyon jól sikerült darab! -
Csak mert felénk ez valamiféle édes-csípős csirke néven fut ha jól emlékszem.
Tervezem régóta kipróbálni de ezeddig visszatartott a vastag bundája... :) -
hát hallod, meg nem mondom... édeskésnek édeskés ugye, de nem úgy, mint ha cukrozott dolgot ennél, a csípős paprika (talán chili) meg pont ellensúlyozza, szóval tök jó az egész :D
a trutyin viszont érzed az édességet ha magában eszed, de a hússal együtt isteni -
Ez mennyire édes egyébként? -
én Debrecenben, a Fórumban szoktam tápolni, már 10% kedvezményem is van 2-3 éve... :D
meg 11 golyót adnak, csak közbe jutott eszembe, hogy mióta akarok lőni már egy képet ide, aztán sikerült is, csak kicsit megfogyatkozva már :D
az a vicc, hogy minden alkalommal megfogadom, hogy legközelebb egy Angus XT-t tolok be (még nem próbáltam), de valahogy sose sikerül túljutnom a kínain :D -
melóhelyen ebéd:
spagetti (hús nélkül
)
császármorzsa
itthon vacsi:
gulyásleves
töltött paprika -
Isteni kaja nagyon szeretem.
Erzsébeten a Spar mellett a kínainál szoktam venni mikor melózom és ők nagy bő adagokat adnak mindig! :)) -
egy pici szaturációt tettem rá, nincs már a toppon szegény Nokia 5800-m
-
paradicsomleves
rizseshús -
Rántott sajt
hasábburgonya
ananászlé -
májgaluska leves
gombás hús,rizs -
Zöldségleves
Temesvári tokány & spagetti,
vörösbor
túrós muffin
-
lecsós szelet
tarhonya
víz
-
nekem holnap kínai lesz az ebéd, szezámmagos csirke + hagymás pirított burgonya + 0,5l kóla, már alig várom
-
Én is éhes voltam ezért ettem most egy almát és egy körtét.Ilyen se mostanában volt. -
Régen jártam erre.
Gratula a bannerért mindenkinek! Szép munka! (még saját fotókat is találtam benne.. :-) )
Meg is éheztem... pedig már nem kéne enni... (vagy még nem..) -
Na jó, győzött a lustaság. Lecsó kolbász, füstölt sajt, tepertő. Uzsinak egy fürt negédes fehér szőlő.
(alvás előtt egy-két üveg Leffe blond, és vigyorogva merülök álomba) -
annál kicsit nagyobb a tárcsa (legalábbis amin mi sütkéreztünk régebben), szépen lesikálva, alá fával/gázzal begyújtva -
Dean Winchester #10757 picit nyersnek tűnik!
a földeken használt tárcsán sütötted meg?? alá farakással tüzet raksz és a sima tárcsára rakod a húst??? -
Rendben, meggyöztél, akkor lábatlant csinálok vacsorára :) -
arról nincs kép de classic krumplibetúró tárcsa :) -
Muti a tárcsát?
Nekem van tárcsám amin szoktam sütni. :)) -
tegnap vacsora :
tárcsán sült harcsa,salátával
-
Majd, ha leugrok felétek, is azt kérek :P -
-
Lesz ami a lesz a héten csinálok ! :) -
ma fokhagymakrémleves
rakott krumpli kolbásszal
kókuszos muffin
este meg egy "futomaki"
(gombás,uborkás,tojásos sushi)
-
Életed akkor vesz új fordulatot, ha majd spenóttal fogod enni a bundáskenyeret! 
-
Most csináltam bundáskenyeret kakaóval:) -
+diós kalács is volt - de azt nem eszem