Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Melyiket próbáltad - Mi az hogy kudarc ?
Csibusz
hello lenne egy kérdésem szerintetek melyik vírusírtót tegyem fel? annyival probálkoztam már..dehát csak kudarc..Ajáljatok😊
air12
okés köszi

zvaragabor
Nod32-vel nagyon jó. Haználd így. Nod32-t állítsd be EZ alapján.

Chaos Anno Domini

air12
Hi!
Most NOD32+AVG Anti Spyware-t használok, de azt kérdezném h AVG Anti Spyware-t AVG antivirussal használjam vagy nem feltétle,és jó igyis?

Doomista
az gáz....
és téked vót....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

micsoda segítõkészség <#hehe> (én nemtok aztse tom mi az <#vigyor>)
Doomista
nencs warez !!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Segitséget kérnék . letöltöttem az Inter Video Copy Platinum 5-öt de lassan lejár a probaideje tud valaki codot vagy crac-et hozzá ?!
bmate0007
mondjuk az a 10perc elégg gáz

bmate0007
lehet hát! az Avast! Antivirus már eleve eléggé belassítja a gépet. Az extra mód pedig már csak extra ráadás. 😊

Helló! Újabb kérdésem van: lehetséges az, hogy az avast! extra mód belassítja a gépet?Jó, azelõtt sem volt tökéletes, de most majd 10 perc volt, mire "beizott" és reagált a parancsokra. Tényleg köszi a segítséget!
Köszönöm az infót!<#worship>
zvaragabor
Sajátgép tulajdonságok > A rendszer visszaállítása fül > kipipálod a kockát.

Chaos Anno Domini

-a vistán
vez.pult/rendszer/rendszervédelem,
de nincs bekapcsolva
A rendszervisszaállítást hol kell kikapcsolni? Hiába, nagyon laikus vagyok, bocs.<#lookaround> <#help>
Most épp nagy erõkkel vizsgálja a meghajtókat csökkentett módban. Már jelzett is jó egynehány adware-t. Basszus, meg lehet ezektõl egyáltalán szabadulni? A törléssel végleg eltûnnek?<#szomoru1><#confused>
Home.
bmate0007
Home vagy Prof. ?

Mármint Avira AntiVirt. Most látom, hogy a nevet lehagytam. Avast!-ot raktam az asztali gépre, eddig nagyon szimpi. Adware-t rögtön kiszúrta.
Oks, köszi! Megpróbálom azzal is.
De most már az asztali géppel is probléma van. Raktam rá NOD-ot ( a szervizben anno Antivirt telepítettek rá), és rögtön talált is vírust: Rbot trójait meg Win 32/Adware Ezula módosulatot. Ahogy utánaolvasgattam, utóbbitól nem könnyû megszabadulni, és a NOD valóban nem tud vele mit kezdeni.
zvaragabor
Avast-tal is leellenõrizhetitek a gépet, ingyenes, van belõle magyar verzió, és elég jó.

Chaos Anno Domini

Helló! Elõször is köszi a hozzászólást. Most az van, hogy a laptopon csökkentett üzemmódban a Kaspersky nevû vírusírtó futtatja a sajátgép vizsgálatot. 1007 fertõzött fájlt talált a Documents and Settingsen belül a Norton AntiVirus Quarantine nevû mappájában. Ezeket törölte. Újabb fertõzött cuccokat eddig nem talált. Ha ez így marad, akkor biztos lehetek benne, hogy eltûnt a Trojan a géprõl? Vagy inkább hagyjam az "öngyógyítást" és szaladjak a géppel szervizbe? Jó lenne, ha magam tudnám elintézni.
Az a gond, hogy angolul sajna nem tudok, így egy angol nyelvû féregírtót nem biztos, hogy megfelelõen tudnék alkalmazni.
Szóval most így áll a helyzet.
Doomista
szrntm nem kapcsolta ki a a rendszervisszaállítás-t,nekem is régen igy jött be nod után...

zvaragabor
csökkentett üzemmódban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett sem megy a törlés noddal? Esetleg manuálisan, kézzel törölni?

Chaos Anno Domini

Helló! Nagyon szupi lenne, ha valaki tudna tanácsot adni nekem!
A laptopomat megtámadta a Trojan.Startpage nevû vírus, és nem tudok vele mit kezdeni. Úgy tûnik nekem, hogy a NOD 32 befuccsolt, nem bír el vele. A riasztási ablakban az áll, hogy a WINDOWS nevû mappán belül a Temp-ben van a vírus. Sógi megnézte, fájlokat törölt, de semmi változás.
Tud valaki ajánlani valamilyen más vírusírtót, ami talán több szerencsével jár, mint a NOD?
Nagyon megköszönném a segítséget.
Doomista
oksa,nm 😛

hehe szpemmeld 😄, én ezt a fajta okosságokat simán cracknek meg serialnak hívom... megvan a kerio is meg az outpost is majd eldöntöm h mék legyen thenksz 😛
Doomista
ne szpemmeld teli a topikot thx....

szal okosság=programhoz valo crack,serial,ami a demo programot fullossá teszi,vagyis a fizetös progikat fulossá teszi,nemkell megvenni pénzért...

tûzfalnak akkor ajánlom a kerio tûzfalat a fizetösek közül,az ingyeneseknél meg a comodo a jo tûzfal...

a windows tûzfal szrt nem ér,0,1%ban védi a gépet.

a windows tûzfal nem elég? 😛
vírusírtónak elég a nod is csak jó legyen a tûzfal
outpostba van spyware amiben meg vírusírtó olyanról még nem hallottam 😛
mit értessz okosság alatt?
Doomista
milyet akarsz ? amiben van spyware és virus irto,meg egyéb,vagy sima tûzfal...ingyenes vagy fizetös ? jobb lenne ha fizetös,adok okosságot hozzá.

Most raktam újra a rencert mien tûzfal kéne rá?...
Nagyon beindultak a vírusos témák az utóbbi napokban <#vigyor>
Doomista
jaja ok...

zvaragabor
woah! Azannya six-six-six...valami sátáni vírus fog bejutni a gépemre, és elszabadul a pokol...^^
A biztonság érdekében felteszek még vagy 3-4 tûzfalat, meg vagy 6 antivirust. xD

Chaos Anno Domini

Doomista
és egy durva ték^^
grat a szerencsétlen naphoz ami majd eljön ^^ talán egy virus fog megtámadni,és elkrja a géped,ujrakell raknod xD

zvaragabor
mélykeletû bölcselet^^

Chaos Anno Domini

Doomista
Tudom,mivel ha nem jönne be neked,akkor nem lenne a gépeden.

zvaragabor
Amúgy nem rossz az esernyõs, nekem bejön.

Chaos Anno Domini

Doomista
Vágom,nekem az nincs,nem is kell 😄 És ez sem kell ^^

zvaragabor
Jelenleg nekem is Avira van a gépen. Már mint a másik Avira. Az esernyõs. 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
Nemtok róla,de télleg van avira antivirus,és ez is az,de mégis 2 különbözö cég csinálja :_=) D

zvaragabor
Tud valaki valamit errõl?
Csak mert névrokona a másik antivírusnak. Érdekes.

Chaos Anno Domini

Szia ZVARA gabor.

Köszönöm a hozzászólást és a segítséget.<#worship>

Különben sikerült leszednem.<#eplus2>

Még egyszer köszönöm a segítséget.<#worship><#worship>
zvaragabor
Szedd le a HijackThis-t, do a system scan and save the logfile, a tartalmát másold be a hijackthis.de oldalára, és analizáltasd. A sárga, piros "X"-eket fixáld, a sárga kérdõjeleken gondolkodj el, hogy mi lehet az, kell-e, biztonságos-e.

Telepítsd fel a SpyBot S&D-t, a Spyware Terminatort(ez nem tudom hogy fut-e 98-on elvileg fut. próbáld meg), továbbá állítsd be a nodot szigorúbbra EZ, vagy pedig EZ alapján, majd mindegyiket futtasd le csökkentett üzemmódban.

Chaos Anno Domini

Szia Vírus Kommandó.

Köszönöm a hozzászólást. <#worship>
A kérdésedre a válasz. Igen a NOD naponta frissit
Tudod az a gond, hogy a gép nem az enyém. Hanem a párom tesójáé.
---- és szerintem fél az XP-tõl azért nem akarja, és az istenért nem tudom rábeszélni egyenlõre........ [#violeSzia Vírus Kommandó.

Köszönöm a hozzászólást.
A kérdésedre a válasz. Igen a NOD naponta frissit
Tudod az a gond, hogy a gép nem az enyém. Hanem a párom tesójáé.
---- és szerintem fél az XP-tõl azért nem akarja, és az istenért nem tudom rábeszélni egyenlõre........ <#violent>

Akkor semmilyen megoldást nem tudsz ajánlani ami biztos lenne a formázáson kívül.... 😊<#falbav>