1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
  • lck #926
    Nortont ha lehet hanyagold. Már jobb mint pár éve volt, de ha már választhatsz leginkább Kaspersky Internet Security
    Vagy ha engedsz a tömegnyomásnak akkor NOD.
  • FlyingV
    Sziasztok! Összeomlott a gépem kis túlzással, bár a Vista egész jól bírja a rendszerfolyamatok leállását - szóval bekaptam egy vírust. Az lenne a kérdésem, hogy milyen szoftvert ajánlotok? Ma szeretnék venni valamilyen jó kis vírusirtót, ami lehetőleg legyen teljeskörű (tűzfal, kémprogramtakarítós etc). Ha létezik ilyen, és ráadásul nem is fogja le a gépet (fontos kritérium), kérlek adjatok tanácsot! Én így laikusként Norton Internet Security és NOD 32 között vacillálok - utóbbi majdnem fele árú, mint az előbbi.

Köszönöm, további minden jót!

FV
  • etele34
    Talán ezek segítenek még. NORTON Removal Tool. Bár Nortonnál sosem lehet biztosra menni. Tudja szivatni a felhasználót rendesen. Csak azt nem értem, hogy egy ekkora nagy cég miért nem képes ezt(is) megoldani már végre?
  • lck #923
    Nortonra írtam, nem Kaspersky-re. Igen, Kaspersky elég jól törli magát, de Norton nem igazán érti hogy el akarod távolítani. Persze - főleg az újabb Nortonok már elfogadhatóan eltávolíthatók, de ezt inkább egy win reinstallal tenném.
  • Vardar
    Rendszervisszaállítást ki mind kettőtöknél
    Aztán egy Avast!+Nod+Kaspersky+Avira keresés. Meg Hijackthis log.
  • L7wy
    Biztos érdemes???? És mért ne hagyná, Kaspersky nyom nélkül törli magát...
  • lck #920
    Érdemes - ha hagyja.
  • Viktorr
    Kaspersky 2009 vagy Norton 2008 a jobb?
    Érdemes -e lecserélnem a Nortont Kasperskyre?
  • vsanya
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy a gépemen a NOD32 win32/virut.Q vírust észlel és nem lehet megtisztítani a fileokat. Hogy tudnám ezt a vírust eltávolítani? Milyen vírus ez, mert állandóan ezt kapom meg és sajna odáig jutok, hogy le kell formáznom a gépet, mert nem lehet leirtani. Előre is köszi a válaszokat!
  • netmester
    mégy annyit hogy a vírus sistemmapákat zabál ezerrel
  • netmester
    helo egyik haverom ezt a nevű vírust kapta meg: joke.bluescreen.vd
  • etele34
    Márhogy melyik program segített? Amit #911-ben belinkeltem? Csak kíváncsi vagyok semmi több.
  • davidvagyok
    Köszönöm a tanácsot a program segített,már semmi gond,minden visszaállt a normális kerékvágásba.
  • etele34
    Pedig ismernie kellene a NOD-nak.
    Próbáld meg csökkentett módban lefuttatni a NOD-ot. Vagy még tedd fel ezt. Sok esetben segített. Hátha Neked is segít.
  • davidvagyok
    Érdekes vírus,eltüntette a C: merevlemezt a sajátgépből,nem tudom elindítani a Vezérlőpultot,a keresést,meg ilyeneket a start menüből.
  • davidvagyok
    Hello.Kaptam egy módosult Win32/genetik trójait,amit a Nod32 nem tud kirtani mit tegyek?
  • units
    NIS

Nemtudtamkihagyni:)
  • lck #909
    Próbáld ezzel.
  • Spice1
    mepróbáltam amit mondtál,de igysem tudja kiirtani,megint ottvan..:(
  • Doomista
    avira
  • RAZOR27
    Valszeg ez egy folyton újragenerálódó fájl lehet, ez esetben próbáld meg csökkentett állapotba kiirtani.
  • Spice1
    hi!

Van egy eléggé zavarom próblémám(virusom).McAfee-t ahsználok és tegnap játék közben kilépettt a windows és üdvözölt egy kedves ki x-elhetetlen
    ablakkal hogy a rendszer 1 perc múlva lefog állni...Végigfutattam a progit talált is egy genereic.dx nevü virust,csak nemigazán tudtam eddig még eltávolitani,pedig végig csináltam a müveleteket(rendszer-visszaállitást)pont úgy,ahogy levolt irva a hivatalos oldalon.vki segitsen!!!
  • netmester
    helo
    szerintetek melyik a legjobb vírusírtó
  • Kipe
    Köszönöm a segítségeket, de eddig úgy látszik h sikerült azzal megoldani, hogy a saját gépemmel csináltam egy boot lemezt, arról be-bootoltattam a gépet majd újraindítottam és a windows xp lemezzel formáztam a c:-t és újratelepítettem a windows-t. Egyenlőre nem talál semmit a mbr-ban.
  • etele34
    Mebroot-Removal Tools
  • kollektor
    max egy tiszta rendszeren készített, rendszerindító lemezzel ,mely tartalmaz vírusírtót is - tudod rendbehozni,szerintem
  • kollektor
    minden marad - (még a vírus is,sajnos)
  • Kipe
    Sziasztok. Annyit szeretnék kérdezni, h mikor a mebroot nevű vírus leszedéséhez kiadom a windows javításánál a fixmbr parancsot, akkor a vinyóról minden adat elveszik, vagy újraindítás után minden marad, a vírust kivéve? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • slime001
    Avira, Avast, Nod32, Kaspersky, Bitdefender. De én ezek közül az Avirát ajánlom!
  • 50cent911
    Helo milyen virusirtot ajánlotok?nem nagyon értek hozzá,lemaradtam a noroton 2003nál:)
  • Vardar
    Vagy Red Alert 3-ra. Vagy eredeti Windows 98-ra.
  • Doomista
    megéri a nod,kaspersky,avira,megéri minden jot megvenni,télleg megéri,de azt a 6450 ft-t én elköltöttem inkább dvd lemezekre xD
  • Puhos
    Hi!

Vedd meg a Nod-ot, vagy tedd fel a trial verziót!
    Én vettem 1 éves licenct 6450 ft-ér /Nod32/ szerintem ennyit megér!
  • Kikoki
    és az a cracklog progi az hol van?:P...Honnan lehet leszedni?
    És köszi!
  • galfano
    ja pl nodnál ha valaki nem tudná megcrackelni akkor a cracklock progi időkorlátos szoftverekre tökéletes csak be kell húzni a exe fájlt.És örök progi lesz belőle.üdv
  • galfano
    hát inkább tüzfalnak a comodo pro.Irtonak a nod32 és még egy spyware terminator meg egy spyware blaster a tökéletes kombinácio.Ezek nem ütik egymást.Én is ezt a combot használom.persze meg még sok kis irtot őket nem kell telepiteni.
  • Kikoki
    Jahm és lehetőleg oan amit nem kell havonta letörölgetni hanem van hozzá egy konkrét patch és csak meg kel ltörni és müxik...Pl.:Mint régen Nod...thx
  • Kikoki
    Hello Mindenkinek!
    Vírusírtót keresek most Nodom volt de csak ien 30 napos szarság...:(
    És tűzfalnak jó a Cfos vagy m ia szösz?:D
  • Orionk
    köszi a válaszokat!
  • zvaragabor
    Ahogy Apocalipto is idézte, az svchost.exe-t más programok használhatják. Esetedben a trójai program komminikál az svchost.exe-n keresztül az internet felé. Azért sem lehet maga az svchost a kártékony állomány, mert a trójaiak nem fertőznek fájlokat.

Próbáld meg kinyírni a Manual removal instructions-ban leírtak alapján.