Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Most NOD32+AVG Anti Spyware-t használok, de azt kérdezném h AVG Anti Spyware-t AVG antivirussal használjam vagy nem feltétle,és jó igyis?
és téked vót....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de nincs bekapcsolva
De most már az asztali géppel is probléma van. Raktam rá NOD-ot ( a szervizben anno Antivirt telepítettek rá), és rögtön talált is vírust: Rbot trójait meg Win 32/Adware Ezula módosulatot. Ahogy utánaolvasgattam, utóbbitól nem könnyû megszabadulni, és a NOD valóban nem tud vele mit kezdeni.
Chaos Anno Domini
Az a gond, hogy angolul sajna nem tudok, így egy angol nyelvû féregírtót nem biztos, hogy megfelelõen tudnék alkalmazni.
Szóval most így áll a helyzet.
Chaos Anno Domini
A laptopomat megtámadta a Trojan.Startpage nevû vírus, és nem tudok vele mit kezdeni. Úgy tûnik nekem, hogy a NOD 32 befuccsolt, nem bír el vele. A riasztási ablakban az áll, hogy a WINDOWS nevû mappán belül a Temp-ben van a vírus. Sógi megnézte, fájlokat törölt, de semmi változás.
Tud valaki ajánlani valamilyen más vírusírtót, ami talán több szerencsével jár, mint a NOD?
Nagyon megköszönném a segítséget.
szal okosság=programhoz valo crack,serial,ami a demo programot fullossá teszi,vagyis a fizetös progikat fulossá teszi,nemkell megvenni pénzért...
tûzfalnak akkor ajánlom a kerio tûzfalat a fizetösek közül,az ingyeneseknél meg a comodo a jo tûzfal...
a windows tûzfal szrt nem ér,0,1%ban védi a gépet.
A biztonság érdekében felteszek még vagy 3-4 tûzfalat, meg vagy 6 antivirust. xD
Chaos Anno Domini
grat a szerencsétlen naphoz ami majd eljön ^^ talán egy virus fog megtámadni,és elkrja a géped,ujrakell raknod xD
Csak mert névrokona a másik antivírusnak. Érdekes.
Chaos Anno Domini
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget.<#worship>#worship>
Különben sikerült leszednem.<#eplus2>#eplus2>
Még egyszer köszönöm a segítséget.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Telepítsd fel a SpyBot S&D-t, a Spyware Terminatort(ez nem tudom hogy fut-e 98-on elvileg fut. próbáld meg), továbbá állítsd be a nodot szigorúbbra EZ, vagy pedig EZ alapján, majd mindegyiket futtasd le csökkentett üzemmódban.
Chaos Anno Domini
Köszönöm a hozzászólást. <#worship>#worship>
A kérdésedre a válasz. Igen a NOD naponta frissit
Tudod az a gond, hogy a gép nem az enyém. Hanem a párom tesójáé.
---- és szerintem fél az XP-tõl azért nem akarja, és az istenért nem tudom rábeszélni egyenlõre........ [#violeSzia Vírus Kommandó.
Köszönöm a hozzászólást.
A kérdésedre a válasz. Igen a NOD naponta frissit
Tudod az a gond, hogy a gép nem az enyém. Hanem a párom tesójáé.
---- és szerintem fél az XP-tõl azért nem akarja, és az istenért nem tudom rábeszélni egyenlõre........ <#violent>#violent>
Akkor semmilyen megoldást nem tudsz ajánlani ami biztos lenne a formázáson kívül.... 😊<#falbav>#falbav>