1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
  • Apocalipto
    Az Svchost.exe a számítógépen futó olyan folyamat, amely a Windows rendszerben különböző funkciókat végrehajtó, önálló szolgáltatásokat tartalmaz. A Windows Defender alkalmazás például a svchost.exe folyamat által futtatott szolgáltatást használ..

A számítógépen az svchost.exe folyamat több példánya is futhat egyszerre oly módon, hogy az egyes példányok különböző szolgáltatásokat tartalmaznak. Előfordulhat, hogy a svchost.exe egyik példánya csak egyetlen alkalmazásszolgáltatást, míg egy másik példánya a Windows rendszerhez kapcsolódó számos szolgáltatást tartalmaz. A Feladatkezelőben tekintheti meg, hogy mely szolgáltatások futnak az svchost.exe egyes példányai alatt.
  • slime001
    Rendszer-visszaállitást kikapcsolni. Csökkentett módba vírusirtás Kaspersky-vel.
  • Orionk
    Sziasztok Barátaim!

SZal, vírusos a gépem. A nod32 mellett tettem le a voksom, hogy azt telepítem fel, és azt uszítom rá a vírusokra.
    SEGÍTSÉGETEKET KÉRNÉM.

Feltelepítettem a legújabb nod32-ot(verzió: 3.0.650.0-magyar). Kírtotta a vírusokat, sokat talált. DE még mindig maradt a gépemen valami trójai, vagy féregszeruség, mert a következok történnek. A NOD32 gyakran egy hibaüzenetet dob fel, hogy vigyázat, szakítsam meg az internetkapcsolatomat, mert kártevot talált(win32/Ozdok trójai). Akkor észlelte a kártevot, amikor a C:\windows\system32\svchost.exe program a webhez próbált kapcsolódni.

Most mit tegyek? Ilyenkor csak megszakítani tudom a netet, nem kínálja a NOD fel, hogy írtja a vírust. A fenti programot meg nem törölhetem, mert azt a windows állandóan használja, amikor a nethez kapcsolódik.
    Már csökkentett módban Ad-aware 2007 programot, és Spybot Search&Distroy programot használva próbáltam megtalálni a trójait, ami elbújt a gépen, valszeg a fent említett svchost.exe fájl mögé, DE SEMMIT nem találnak.

Mit csinálhatnék az újratelepítés helyett? Azt hittem, hogy a nod leírtja, de ezek szerint nem tud mindent leírtani?

Köszi elore is a segítségeteket.
    Üdv. Orionk
  • slime001
    De benne van. PSPeti, ehhez csak gratulálni tudok! :)
  • Vardar
    KISben nincs benne a KAV?
  • PSPeti
    Be-be sry! Sry a duplapostért!
  • PSPeti
    Szerintem a Kaspersky Antivirus és a Kaspersky Internet Security tökéletes páros Az eddigi tapasztalatok alapján ba-ba csúszik 1-2 vírus, de a KAV "lelövi" Én jogtiszta használó vagyok, és nagyon jó!!!!!!!!!! Ajánlom mindenkinek.
  • bmate0007
    omg xD
  • slime001
    Fejezd már be ezt a faszságot! :))
  • RAZOR27
    először kezdtem egy ingyenes avastal, azután virus buster egészen mostanáig...
  • Vardar
    Na jó. Te akkor tisztességes vagy. Én most próbaverziókon élek.
  • RAZOR27
    én...
  • Vardar
    Az itt lévők közül ki nem használt valaha illegálisan védelmi programot. Ehhez képest igenis tisztességnek számít.
  • slime001
    Majd megpróbálom visszafogni magam amikor ilyen faszságokat olvasok! :)))
  • Apocalipto
    Lehetnél kevésbé gúnyosabb is
  • slime001
    Úristen. Jó tudni hogy a mai világban az számit tisztességesnek aki megvesz egy antivirus programot.
  • Vardar
    Hogy egy tisztességes ember van a fórumban.
  • slime001
    Őőő ennek nekem miért is kéne örülnöm?
  • Vardar
    Az. Örülj neki, hogy megakarja venni.
  • slime001
    Nagyon köcsög lennék ha arra bátoritanám fel hogy használja illegálisan ezeket a programokat? :)
  • Vardar
    Szerintem egy AVG internet securityval olcsón megjárod és nem lehet kritizálni se.
  • slime001
    És te miért akarod ráerőszakolni a Kaspersky-t?:)
  • Apocalipto
    Nemtom mér akarod mindenkire ráerőszakolni a nodot..ha nekik bejött más használják azt egészséggel
  • slime001
    Próbálj ki más vírusirtókat és majd meglátod.
  • kalapos
    Miért mi a baj velük?
  • slime001
    Ezek közül egyikért se adnék 1 forintot se. NOD32?
  • Apocalipto
    Ezek helyett már inkább Kaspersky Internet Securityt vennék
  • kalapos
    Üdv.Szeretném megkérdezni hogy melyiket lenne érdemes megvennem?Norton Internet Security 2007 vagy BitDefender Total Security 2008.
    A nortont régebbi verzióját használtam azzal nem volt gondom de a bitdefend et nem ismerem.
  • Vardar
    Mennyi a gépigénye?
  • Doomista
    hát mivel nm találtam hzzá ugyebár fllá tételt,ezért én nem probáltam itthon,de szivesen meghallgatom az infokat amiket mondsz rola =) igy énis gazdagodok e program iránt adatokkal =) viszont az oldalát rendeszeresen nézem,jo hireik vannak,és télleg sok informáciot tárolnak.ha valamiben gondom volt,emailben egy rendes választ is kaptam tölük,szal nem piskota csapat =))
  • Doomista
    tudtommal nincs,de nem néztem ugy utána,szazl nem 90% hogy nincs,vagyis majd utánajárok hétvégén =)
  • Vardar
    Azt hittem crackelted a VirusBustert. Van hozzá crack egyébként?
  • RAZOR27
    nekem már többféle trójait is leszedett, de állítólag csökkentett módba bármint kilő ami az adatbázisba van.
  • Doomista
    de nem annyira de annyira de annyira mint én ! xD

rengeteget megnéztem,sajnos a kaspersky 2 trojait nem fogott meg,de leirtottam szal a probléma csak ott VOLT =)

lehet átállok nemtom miért csak funbol nodra...rég volt a gépemen,azota biztos hogy jobban rodukál,és leirtja a trojaiakat amik a gépemre akarnak jöni,mert 2 évvel ezelött asszem ezt nem végezte el :p
  • RAZOR27
    -énis azvagyok, de ssssssssssssssss-
  • Doomista
    meg vállalati gépekre.*
  • Doomista
    a virusbustert én kül. iskola számitogépekre ajánlom,oda télleg jo.de pl én aki nagy warzos,arra nem ajánlatos tulzottan =)
  • RAZOR27
    ja az eddigi frissítések csaknem 5Gb-ot foglal (majdnem 3 éve)
  • Doomista
    eltaláltad miért nem jött be,de kül elég nagy adatbázissal rendelkezik =)
  • RAZOR27
    Ja, viszonylag okos, nemcsúszik át rajta semmi, ha mégis azt utólag írtja, csak az a gond vele, hogy nemtudok GunZ-ozni meg Project torque-zni, mert vírusnak nézi őket, más negatívumát még nemismerem, 6k nem sok érte, főleg, hogy 1 évre vettem meg, és 3 éve frissítimagát gond nélkül xD