1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
-
Szóval a Kérdés :Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
Nincs ilyen....hogy miért??? sok válasz van
1.Vannak olyan "tökéletes" vírusírtók amely nem ismeri az adott vírust de egy gyengécske pedig igen.- illetve fordítva (vírus definiciók hiányosága)
2.Előfordulhat a "tökéletes" vírusírtónál nem ad ki frissítést aznapra vagy nem akarja frissiteni a adatbázist(beállítási hiba???)....és még sorolhatnám
Tehát ahogy akarja, kipróbál egy vírusölőt és ha tetszik használja
.
Nálam most jelenleg NOD32 2.7-es a nyerő
(de ez még változhat)
De egy biztos, legyünk mindenféle átverés ellen felkészülve.. -
Gratulálunk!
Te vagy ennek a weboldalnak 999.999 látogatója nézd meg mit nyertél!!
Ha ezt meg látom elröhögöm magam, arról nem is beszélve hogy 4-6 sulis gépen egyszerre jelent meg ez a false felhívás.
Eddig 12x láttam kész röhej
Egyszer se kattintottam rá és meg kértem a többieket hogy ők se kattintsanak rá.
-
Apocalipto #964 A számítógép leggyengébb pontja a felhasználó. -
Vlala #963 Megoldottuk. De valószínű, hogy nem végleg, mivel ez a "nagyon jó vírusirtó" nem jöhetett magától. A gépen Avast! dolgozik, de az internetes "nyetél, kattints ide" hülyeségekre egyedül a felhasználó cseréje lenne a megoldás. -
Waldec #962 Szerintem az iselég lesz ha megkeresi a mappáját és egyszerűan csak törli az egészet az UNLOCKER-el. -
Vlala #961 Köszi a gyors választ! -
Futassa le ezt a programot, elvileg leirtja.
Kis infó -
Vlala #959 Történés:
Egy ismerősöm panaszkodott, hogy tele van a gépe vírusokkal, a vírusirtó programja állandóan panaszkodik.
Megnéztem a gépet, "Personal Antivirus" van rajta. Sosem hallottam erről, azt sem tudom, melyik cég terméke... sem About, sem vewrziószám: gyanús. Rákerestem, és azt olvastam, hogy ez egy fake antivírus program, amely ijesztgeti az usert, hogy ha nem veszi meg azonnal a teljes verziót, sajtos hamburgert csinál a gépéből. Valószínűleg internetes "kalandjai" során szedte össze valahol.
Kérdés.
Hogy lehet ezt végleg kiirtani a gépről? -
add meg az e-mail címed küldök egy végtelet
-
nincs olyan hogy legjobb ^^
ingyenes virusirtók amik jóak nagyon:
avast! home edition
avira premium free
-
Sziasztok főleg kémprogramok(de persze minden vírus) ellen melyik a legjobb ingyenes vírusírtó? -
Kis visszaolvasásra is jó sok hülyeséget leírtál ebben a topicban - gratula. -
Sidewinder #954
Jónagyot.
Csak az lenne a személyes kérdésem,hogy nálatok betölti a Kasperky a központi honlapjai(kaspersky.ru,kaspersky.com) közül legalább az 1iket? Csak mer leszedtem a legújabb internet security programuk 30napos próbaverzióját a kaspersky.hu-ról,de nemtom aktiválni mert nem jön be a központi honlap,ahol lehetne.Nálatok szintén nem tölt be?Vagy csak egyszerűen utálja a Firefox 3-at és azért nem műxik?? Most leszedtem a Safe'n'Sec Pro+Anti Spyware 30 napos próbaváltozatát (a Starforce fejlesztői csinálják a Safe'n'Sec vírusírtokat) azzal egyelőre elvagyok,jól működik,letörölte,karanténba baszta a sok szart,ami veszélyes volt a gépre.Kösz a segítséget előre is. -
Most nincs fent az ESS, ezért nem tudom elmondani lépésről-lépésre, de bemész a beállításokba > tűzfal rész > itt keresel egy olyan menüpontot, hogy szabályok és zónák beállításai (vagy valami ilyesmi) és ott tudod tiltani. -
FlyingV #952 pontosítok: ESET SMART SECURITY -
FlyingV #951 Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet a NOD32-nél kikapcsolni azt, hogy tiltsa a net elérését egy-egy programnak? Nem tudok klipet tölteni torrentről :(((
köszönöm! -
gabbey #950 Talán Tőlem? -
gabbey #949 Igaz, velem is előfordult már hogy megkért hogy manuál töröljem mert ő nem tudja, ez csak most jutott eszembe..Akkor ennyi, téma lezárva. -
etele34 #948 Én várom türelemmel a felsorolást. -
azért mert van ilyen.kéremszépen nálam képzeld el,hogy a nodnál volt ez...megtalálta,de nem irtotta le.ezé nem vagyok rég nodos,és ezért nem szeretem.van okom rá hogy ne legyen nodos.ennyi. -
gabbey #946 A Spyware Doctor Antivirus sorozatszám nélkül ezt csinálta.Bár ok, az nem számít próbaverziónak.Hülyeséget mondtam sorry. -
gabbey #945 És nem az összes próbaverzióra értettem.De FlyingV utsó mondatából erre következtettem, hogy a próbaverzió nem törölte amit talált.
De ha nem, akkor vajon mi történt?Legyetek szívesek és világosítsatok fel!
Hiszen ti olyan mindentudó agytrösztök vagytok! -
etele34 #944 Alá tudnád támasztani állításodat? Sorolj fel néhányat belőlük.
Ha nem akkor : - megalapozatlan a vád és csak vádaskodásnak minősül. Ami pedig, mint tudjuk (enyhén szólva is) nem szép dolog. -
gabbey #943 Én pedig már találkoztam ilyennel.
-
hát szrtm kicsit másképp fogalmaznám meg :]
"Mindig tanulunk valami újabbat,aminek semmi értelme,baromság az egész,egy newbie kitalációja" és még sorolhatnám. -
etele34 #941 Mindig tanulunk valami újabbat.
-
ezt még én sem hallottam :DDDD -
etele34 #939 No fene!
Ezt még nem hallottam. Lemaradtam volna valamiről az utóbbi néhány évben? -
gabbey #938 Metált bírod? -
gabbey #937 Próbaverziók egyik hátránya az időkorlát mellet, az hogy nem törli
a dögöket.Sorry..
-
FlyingV #936 pfűű és valakinek van tapasztalata, hogy a mostani NOD 32 mennyit "enged át"? Ja, amúgy volt internet security próbaverziónk (Norton vagy Symantec vagy mi.. de asszem a kettő ugyanaz :D ), ott egy csomószor volt olyan, hogy ja, fertőzött, de semmit nem tok vele csinálni sorry.. -
gabbey #935 Á csak kamuzol! -
köszönjük emese ! de már ezt is tudjuk ! -
gabbey #933 SzVSz -
gabbey #932 A tapasztalatom meg annyi, hogy jól nézd meg mit töltesz le.
Legyen aktív védelmed, de ha már komolyabban kell vírust irtani, akkor úgy is rendszertelepítés lesz a vége.Mert ha kitörli a fertőzött rendszerfájlokat, akkor hiányozni fognak azok a bizonyos fogaskerekek.És akkor lesz a winnyogdows.
Irtani inkább a férgeket, nyomkövető sütiket kell.Meg MSN-t hanyagolni.
Rendszeres winyó és rendszer karbantartás, 'oszt jónapot. -
gabbey #931 NOD-om régen volt de nem nyerte meg a tetszésem.Egy számtech-net-buzi ismim szerint sok szemetet beengedett(anno).
De mivel a legtöbben azt használják lehet hogy az a legjobb.
Én meg általában árral szemben úszok.Jó nekem a Symantec.És nincs nagy gépem.
Szerintem 1 átfogó, max 2 vírus-spyware irtó tűzfal cucc legyen fönn.
Több már paranoia-mánia.
-Jelzem ez csak a személyes véleményem.Ha rám hallgattok, mindenki azt csinál amit akar-
-
15.900 Ft 1 évre a kis szal ugyan annyi...... -
gabbey #929 Vagy ha engedsz LCK-nyomásának vegyél Kaspersky-t.
Norton-t szerintem se vegyél, mert drága.15 rugó egy évre ha jól láttam.
A K. biztos olcsóbb. -
gabbey #928 Körkép:
A Kaspersky-t mondják legtöbben Istennek.
Sokan vannak még a Nod mániások.
Ennyi a meglátás.
Én a Norton 360 -ban meg a Spyware Doctor -ban bízok.
Amúgy a norton removal tool tényleg kiszedi, mint a pinty.Ma csináltam ilyet. -
FlyingV #927 lejjebb meg azt írják, hogy érdemes váltani a kasperskyről.. ajjaj :D Mi a baja a nortonnak szerinted?