1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
-
Avast 5 free mert az újabb. -
riki02 #1045 Akkor ide is kiírom bár a 2 fórum szerintem ugyanaz.
Narxis írtad hogy megoldod ...
Nem kell de akkor most mi legyen:
Avast 5 free vagy a 4.8 professional
és már be is fejeztem.
Riki -
Tibi bácsi elintézi! -
erszaesardta avdf
Narxis megoldja neked, hogy az Avast 5 is PROFESSIONAL legyen. -
fadfagadbdby yvda
Megoldom neked, hogy az Avast 5 is PROFESSIONAL legyen. -
riki02 #1041 Hali!
Feltettem az avast 5-öt de még lenne pár kérdésem.
Van egy olyan érzésem hogy ami ez előtt rajta volt avast 4.8 professional az jobb volt mivel az PROFESSIONAL eredetileg fizetős csak ismerősöm valahogy megoldotta hogy ne kelljen fizetni ...
A kérdésem: Maradjon fenn az avast 5 FREE vagy inkább tegyem vissza az avast 4.8 professional-t
Üdv:
Riki -
Ti meg sírtok mint egy kisgyerek. Ez se jobb az offolásnál. Most durván fogalmaztam, máskor finomabb leszek, elnézést utólag is.
-
Nem offolásra gondoltam.... -
kl24h #1038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a szétoffolás hamar fog menni, mert ahogy a #1035 hozzászólásban is látszik, a házigazda csak létrehozta a topikot, de azota nem nézett bele.
Szerintem el kellene kezdeni a BERENDESZKEDEST ebbe a topikba is, de úgy szépen.
Egyetértek Narxis!!!
-
Arkon #1037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... hogy ez is szét legyen offolva? ... gratulálok az ötlethez ... de komolyan. Ha ilyen ötletekkel jössz elő, akkor lassan nem lesz majd egy topik sem. -
XDXDXD -
Témaindító:
Utolsó üzenet időpontja: -
Utolsó látogatás időpontja: -
:DDDD -
Szerintem rendezkedjünk be ebben a topikban hosszútávra.... :D -
Jó, Avirát kifelejtettem, na... :P -
szobipeet #1032 Köszi szépen mindenkinek:) -
kl24h #1031 

-
Személyeskedés van ebbe az ügybe, nem szakmai értelem. :DDD
Egyszóval: Nem hülye, csak teteti, hogy hülye. -
kl24h #1029 Ahogy Narxis írta, biztos nem ad jó védelmet és jobban is fogja a gépet.
Azért én megkérdőjelezem hogy melyik a jobb: Avast5 (vagy Norton Internet Security 2011) vagy Avira Premium Securty Suite. -

-
-Avira Premium Security Suite te gyermeteg :D -
Szerintem a Nod jó választás. Ami még nem fogja a gépet és jó védelmet ad:
-Norton Internet Security 2011
-Sunbelt Vipre
-Avast 5
A többi piacon lévő termék biztos jobban fogja a gépet, de ez hardver és megszokás kérdése is, hogy észreveszi-e. -
kl24h #1025 Nem fogod megbánni.
Én egy fél óra alatt befertőztem a gépet (állandó csomagátvitel, nem lehetett felnyítni a Help and Support Center, nem lehetett a Windows Explorer-ből felnyítni/futtatni a *.exe-ket, az Internet Explorer nem lehetett felnyítni, stb... ennyít az ESET-ről, de az AVG IS ilyen nem történt meg, gondolom az F-Secure-val sem nem fog nálad megtörténni) és az ESET Smart Security 4 mindent rendben hagyott, nem riasztott semmit. -
szobipeet #1024 sziasztok
milyen vírusírtót ajánlanátok nekem, ami a legtöbb védelmet nyújtja, és nem lassítja a gépet sem? eddig ESETet használtam, nem volt vele baj, de újrarakoma gépet kiszeretnék próbálni vlami másfajtát is. Vagy maradjak a nodnál? -
-
-
Arkon #1021 Én lecseréltem az ESS-t egy rövidebb időre, csak meg ne bánjam majd.Katt. -
Ismerőseid valamit elbénázhattak, amúgy egyik vírusirtó se fog 100%-os védelmet adni mert nagyrészt rajtad múlik, hogy vírusos lesz-e a géped. Ne tölts ismeretlen helyekről dolgokat, csak megbízható helyekről. -
riki02 #1019 Kösz mindenkinek!
A nod-ra(eset smart security) azt mondják hogy jó csak eléggé lassítja a gépet
Az avastról is sokat hallok, valaki dicséri de 2 ismerősömnek az új 5.0 van és mindkettőnek vírusos lett a gépe
Úgyhogy nemtudom mi legyen...
-
Az Indentity Protection és a kedvező gépigény miatt is.
-
Arkon #1017 AVG 2011 free
És van benne Személyazonosság védelem (Indentity Protection) is. A fenti lista még a régebbi. Kép. -
Próbáld ki mindhármat, aztán úgyis az Avira mellett döntessz. Lehet hozzá igényelni 90 napos kulcsot. Aztán megint ha lejárt. -
eset smart security-t a nod32 topic bannerében lévő magazin-kódokkal (hozzászólásokból) akármeddig használhatod, csak frissíteni kell innen ha lejár a kód, és nekem még nem volt gondom vele. -
riki02 #1014 Üdv mindenkinek!
Most már elhatároztam hogy biztos új vírusirtót teszek a gépre, a következőkben gondolkozom:
Avast 5.0
Avira(nem tudom hogy ingyenes-e)
Eset smart security 4(erről sem tudom hogy ingyenes-e)
de ezek csak gondolatok. Légyszives segítsetek hogy mit tegyek a gépre ami lehetőleg ingyenes és tényleg JÓ.
Üdv:
Rki
-
Szia, cseréld le az újabb 5.0-ás Avast-ra.... -
riki02 #1012 Sziasztok!
A laptopomon kék színű(professional 4.8) avast vírusírtó van és gondolkodtam, lehet hogy le kéne cserélni. Légyszi segítsetek hogy mi róla a tapasztalatés és hogy érdemes-e lecserélni?
Üdv: Riki -
Avira Antivir Premium. Olcsó és jó! -
64 bites win7-re milyen vírusírtót vegyünk céges gépre? van valakinek tapasztalata? szarért, nem akarunk pénzt adni...
köszi -
van eset smart security az irtó & tűzfal & levél is és naprakészen tudhatod -
grimm13 #1008 Szerintetek melyiket használjam inkább az Avast 4.8 home edition-t (ez van jelenleg is és nekem nagyon bejött ) vagy az ESET 2009 NOD32 Antivirus-t ? Előnyök , hátrányok , " gépigény" összehasonlítása érdekelne ja és személyes tapasztalatok ? -
Hálás köszönet. Tökéletesen sikerült.