Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Valszeg ez egy folyton újragenerálódó fájl lehet, ez esetben próbáld meg csökkentett állapotba kiirtani.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

hi!

Van egy eléggé zavarom próblémám(virusom).McAfee-t ahsználok és tegnap játék közben kilépettt a windows és üdvözölt egy kedves ki x-elhetetlen
ablakkal hogy a rendszer 1 perc múlva lefog állni...Végigfutattam a progit talált is egy genereic.dx nevü virust,csak nemigazán tudtam eddig még eltávolitani,pedig végig csináltam a müveleteket(rendszer-visszaállitást)pont úgy,ahogy levolt irva a hivatalos oldalon.vki segitsen!!!<#szomoru1>

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

helo
szerintetek melyik a legjobb vírusírtó

Köszönöm a segítségeket, de eddig úgy látszik h sikerült azzal megoldani, hogy a saját gépemmel csináltam egy boot lemezt, arról be-bootoltattam a gépet majd újraindítottam és a windows xp lemezzel formáztam a c:-t és újratelepítettem a windows-t. Egyenlõre nem talál semmit a mbr-ban.

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

max egy tiszta rendszeren készített, rendszerindító lemezzel ,mely tartalmaz vírusírtót is - tudod rendbehozni,szerintem
minden marad - (még a vírus is,sajnos)
Sziasztok. Annyit szeretnék kérdezni, h mikor a mebroot nevû vírus leszedéséhez kiadom a windows javításánál a fixmbr parancsot, akkor a vinyóról minden adat elveszik, vagy újraindítás után minden marad, a vírust kivéve? Elõre is köszönöm a válaszokat.

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

slime001
Avira, Avast, Nod32, Kaspersky, Bitdefender. De én ezek közül az Avirát ajánlom!

AVIRA - \"More than security.\"

Helo milyen virusirtot ajánlotok?nem nagyon értek hozzá,lemaradtam a noroton 2003nál😊
Vagy Red Alert 3-ra. Vagy eredeti Windows 98-ra.
Doomista
megéri a nod,kaspersky,avira,megéri minden jot megvenni,télleg megéri,de azt a 6450 ft-t én elköltöttem inkább dvd lemezekre xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hi!

Vedd meg a Nod-ot, vagy tedd fel a trial verziót!
Én vettem 1 éves licenct 6450 ft-ér /Nod32/ szerintem ennyit megér!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

és az a cracklog progi az hol van?😛...Honnan lehet leszedni?
És köszi!
ja pl nodnál ha valaki nem tudná megcrackelni akkor a cracklock progi idõkorlátos szoftverekre tökéletes csak be kell húzni a exe fájlt.És örök progi lesz belõle.üdv
hát inkább tüzfalnak a comodo pro.Irtonak a nod32 és még egy spyware terminator meg egy spyware blaster a tökéletes kombinácio.Ezek nem ütik egymást.Én is ezt a combot használom.persze meg még sok kis irtot õket nem kell telepiteni.
Jahm és lehetõleg oan amit nem kell havonta letörölgetni hanem van hozzá egy konkrét patch és csak meg kel ltörni és müxik...Pl.:Mint régen Nod...thx
Hello Mindenkinek!
Vírusírtót keresek most Nodom volt de csak ien 30 napos szarság...😞
És tûzfalnak jó a Cfos vagy m ia szösz?😄
köszi a válaszokat!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

zvaragabor
Ahogy Apocalipto is idézte, az svchost.exe-t más programok használhatják. Esetedben a trójai program komminikál az svchost.exe-n keresztül az internet felé. Azért sem lehet maga az svchost a kártékony állomány, mert a trójaiak nem fertõznek fájlokat.

Próbáld meg kinyírni a Manual removal instructions-ban leírtak alapján.

Chaos Anno Domini

Az Svchost.exe a számítógépen futó olyan folyamat, amely a Windows rendszerben különbözõ funkciókat végrehajtó, önálló szolgáltatásokat tartalmaz. A Windows Defender alkalmazás például a svchost.exe folyamat által futtatott szolgáltatást használ..

A számítógépen az svchost.exe folyamat több példánya is futhat egyszerre oly módon, hogy az egyes példányok különbözõ szolgáltatásokat tartalmaznak. Elõfordulhat, hogy a svchost.exe egyik példánya csak egyetlen alkalmazásszolgáltatást, míg egy másik példánya a Windows rendszerhez kapcsolódó számos szolgáltatást tartalmaz. A Feladatkezelõben tekintheti meg, hogy mely szolgáltatások futnak az svchost.exe egyes példányai alatt.
slime001
Rendszer-visszaállitást kikapcsolni. Csökkentett módba vírusirtás Kaspersky-vel.

Sziasztok Barátaim!

SZal, vírusos a gépem. A nod32 mellett tettem le a voksom, hogy azt telepítem fel, és azt uszítom rá a vírusokra.
SEGÍTSÉGETEKET KÉRNÉM.

Feltelepítettem a legújabb nod32-ot(verzió: 3.0.650.0-magyar). Kírtotta a vírusokat, sokat talált. DE még mindig maradt a gépemen valami trójai, vagy féregszeruség, mert a következok történnek. A NOD32 gyakran egy hibaüzenetet dob fel, hogy vigyázat, szakítsam meg az internetkapcsolatomat, mert kártevot talált(win32/Ozdok trójai). Akkor észlelte a kártevot, amikor a C:\windows\system32\svchost.exe program a webhez próbált kapcsolódni.

Most mit tegyek? Ilyenkor csak megszakítani tudom a netet, nem kínálja a NOD fel, hogy írtja a vírust. A fenti programot meg nem törölhetem, mert azt a windows állandóan használja, amikor a nethez kapcsolódik.
Már csökkentett módban Ad-aware 2007 programot, és Spybot Search&Distroy programot használva próbáltam megtalálni a trójait, ami elbújt a gépen, valszeg a fent említett svchost.exe fájl mögé, DE SEMMIT nem találnak.

Mit csinálhatnék az újratelepítés helyett? Azt hittem, hogy a nod leírtja, de ezek szerint nem tud mindent leírtani?

Köszi elore is a segítségeteket.
Üdv. Orionk

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

slime001
De benne van. PSPeti, ehhez csak gratulálni tudok! 😊

KISben nincs benne a KAV?
Be-be sry! Sry a duplapostért!
Szerintem a Kaspersky Antivirus és a Kaspersky Internet Security tökéletes páros<#nevetes1> Az eddigi tapasztalatok alapján ba-ba csúszik 1-2 vírus, de a KAV "lelövi"<#nevetes1> Én jogtiszta használó vagyok, és nagyon jó!!!!!!!!!! Ajánlom mindenkinek.
bmate0007
omg xD

slime001
Fejezd már be ezt a faszságot! 😊)

RAZOR27
elõször kezdtem egy ingyenes avastal, azután virus buster egészen mostanáig...

Na jó. Te akkor tisztességes vagy. Én most próbaverziókon élek.
RAZOR27
én...

Az itt lévõk közül ki nem használt valaha illegálisan védelmi programot. Ehhez képest igenis tisztességnek számít.
slime001
Majd megpróbálom visszafogni magam amikor ilyen faszságokat olvasok! 😊))

Lehetnél kevésbé gúnyosabb is
slime001
Úristen. Jó tudni hogy a mai világban az számit tisztességesnek aki megvesz egy antivirus programot.

Hogy egy tisztességes ember van a fórumban.
slime001
Õõõ ennek nekem miért is kéne örülnöm?

Az. Örülj neki, hogy megakarja venni.
slime001
Nagyon köcsög lennék ha arra bátoritanám fel hogy használja illegálisan ezeket a programokat? 😊

Szerintem egy AVG internet securityval olcsón megjárod és nem lehet kritizálni se.
slime001
És te miért akarod ráerõszakolni a Kaspersky-t?😊

Nemtom mér akarod mindenkire ráerõszakolni a nodot..ha nekik bejött más használják azt egészséggel
slime001
Próbálj ki más vírusirtókat és majd meglátod.

Miért mi a baj velük?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

slime001
Ezek közül egyikért se adnék 1 forintot se. NOD32?

Ezek helyett már inkább Kaspersky Internet Securityt vennék
Üdv.Szeretném megkérdezni hogy melyiket lenne érdemes megvennem?Norton Internet Security 2007 vagy BitDefender Total Security 2008.
A nortont régebbi verzióját használtam azzal nem volt gondom de a bitdefend et nem ismerem.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Mennyi a gépigénye?
Doomista
hát mivel nm találtam hzzá ugyebár fllá tételt,ezért én nem probáltam itthon,de szivesen meghallgatom az infokat amiket mondsz rola =) igy énis gazdagodok e program iránt adatokkal =) viszont az oldalát rendeszeresen nézem,jo hireik vannak,és télleg sok informáciot tárolnak.ha valamiben gondom volt,emailben egy rendes választ is kaptam tölük,szal nem piskota csapat =))

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.