Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Van egy eléggé zavarom próblémám(virusom).McAfee-t ahsználok és tegnap játék közben kilépettt a windows és üdvözölt egy kedves ki x-elhetetlen
ablakkal hogy a rendszer 1 perc múlva lefog állni...Végigfutattam a progit talált is egy genereic.dx nevü virust,csak nemigazán tudtam eddig még eltávolitani,pedig végig csináltam a müveleteket(rendszer-visszaállitást)pont úgy,ahogy levolt irva a hivatalos oldalon.vki segitsen!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
szerintetek melyik a legjobb vírusírtó
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
AVIRA - \"More than security.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vedd meg a Nod-ot, vagy tedd fel a trial verziót!
Én vettem 1 éves licenct 6450 ft-ér /Nod32/ szerintem ennyit megér!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
És köszi!
Vírusírtót keresek most Nodom volt de csak ien 30 napos szarság...😞
És tûzfalnak jó a Cfos vagy m ia szösz?😄
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Próbáld meg kinyírni a Manual removal instructions-ban leírtak alapján.
Chaos Anno Domini
A számítógépen az svchost.exe folyamat több példánya is futhat egyszerre oly módon, hogy az egyes példányok különbözõ szolgáltatásokat tartalmaznak. Elõfordulhat, hogy a svchost.exe egyik példánya csak egyetlen alkalmazásszolgáltatást, míg egy másik példánya a Windows rendszerhez kapcsolódó számos szolgáltatást tartalmaz. A Feladatkezelõben tekintheti meg, hogy mely szolgáltatások futnak az svchost.exe egyes példányai alatt.
SZal, vírusos a gépem. A nod32 mellett tettem le a voksom, hogy azt telepítem fel, és azt uszítom rá a vírusokra.
SEGÍTSÉGETEKET KÉRNÉM.
Feltelepítettem a legújabb nod32-ot(verzió: 3.0.650.0-magyar). Kírtotta a vírusokat, sokat talált. DE még mindig maradt a gépemen valami trójai, vagy féregszeruség, mert a következok történnek. A NOD32 gyakran egy hibaüzenetet dob fel, hogy vigyázat, szakítsam meg az internetkapcsolatomat, mert kártevot talált(win32/Ozdok trójai). Akkor észlelte a kártevot, amikor a C:\windows\system32\svchost.exe program a webhez próbált kapcsolódni.
Most mit tegyek? Ilyenkor csak megszakítani tudom a netet, nem kínálja a NOD fel, hogy írtja a vírust. A fenti programot meg nem törölhetem, mert azt a windows állandóan használja, amikor a nethez kapcsolódik.
Már csökkentett módban Ad-aware 2007 programot, és Spybot Search&Distroy programot használva próbáltam megtalálni a trójait, ami elbújt a gépen, valszeg a fent említett svchost.exe fájl mögé, DE SEMMIT nem találnak.
Mit csinálhatnék az újratelepítés helyett? Azt hittem, hogy a nod leírtja, de ezek szerint nem tud mindent leírtani?
Köszi elore is a segítségeteket.
Üdv. Orionk
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A nortont régebbi verzióját használtam azzal nem volt gondom de a bitdefend et nem ismerem.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.