Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Sziasztok fõleg kémprogramok(de persze minden vírus) ellen melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Vorpal
Kis visszaolvasásra is jó sok hülyeséget leírtál ebben a topicban - gratula.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Jónagyot.
Csak az lenne a személyes kérdésem,hogy nálatok betölti a Kasperky a központi honlapjai(kaspersky.ru,kaspersky.com) közül legalább az 1iket? Csak mer leszedtem a legújabb internet security programuk 30napos próbaverzióját a kaspersky.hu-ról,de nemtom aktiválni mert nem jön be a központi honlap,ahol lehetne.Nálatok szintén nem tölt be?Vagy csak egyszerûen utálja a Firefox 3-at és azért nem mûxik?? Most leszedtem a Safe'n'Sec Pro+Anti Spyware 30 napos próbaváltozatát (a Starforce fejlesztõi csinálják a Safe'n'Sec vírusírtokat) azzal egyelõre elvagyok,jól mûködik,letörölte,karanténba baszta a sok szart,ami veszélyes volt a gépre.Kösz a segítséget elõre is.

slime001
Most nincs fent az ESS, ezért nem tudom elmondani lépésrõl-lépésre, de bemész a beállításokba > tûzfal rész > itt keresel egy olyan menüpontot, hogy szabályok és zónák beállításai (vagy valami ilyesmi) és ott tudod tiltani.

AVIRA - \"More than security.\"

pontosítok: ESET SMART SECURITY
Sziasztok!

azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet a NOD32-nél kikapcsolni azt, hogy tiltsa a net elérését egy-egy programnak? Nem tudok klipet tölteni torrentrõl 😞((

köszönöm!
Talán Tõlem?
Igaz, velem is elõfordult már hogy megkért hogy manuál töröljem mert õ nem tudja, ez csak most jutott eszembe..Akkor ennyi, téma lezárva.
Én várom türelemmel a felsorolást.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
azért mert van ilyen.kéremszépen nálam képzeld el,hogy a nodnál volt ez...megtalálta,de nem irtotta le.ezé nem vagyok rég nodos,és ezért nem szeretem.van okom rá hogy ne legyen nodos.ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A Spyware Doctor Antivirus sorozatszám nélkül ezt csinálta.Bár ok, az nem számít próbaverziónak.Hülyeséget mondtam sorry.
És nem az összes próbaverzióra értettem.De FlyingV utsó mondatából erre következtettem, hogy a próbaverzió nem törölte amit talált.
De ha nem, akkor vajon mi történt?Legyetek szívesek és világosítsatok fel!
Hiszen ti olyan mindentudó agytrösztök vagytok!
Alá tudnád támasztani állításodat? Sorolj fel néhányat belõlük.
Ha nem akkor : - megalapozatlan a vád és csak vádaskodásnak minõsül. Ami pedig, mint tudjuk (enyhén szólva is) nem szép dolog.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Én pedig már találkoztam ilyennel.
Doomista
hát szrtm kicsit másképp fogalmaznám meg :]
"Mindig tanulunk valami újabbat,aminek semmi értelme,baromság az egész,egy newbie kitalációja" és még sorolhatnám.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mindig tanulunk valami újabbat. <#lookaround>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
ezt még én sem hallottam 😄DDD

No fene!
Ezt még nem hallottam. Lemaradtam volna valamirõl az utóbbi néhány évben?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Metált bírod?
Próbaverziók egyik hátránya az idõkorlát mellet, az hogy nem törli
a dögöket.Sorry..

pfûû és valakinek van tapasztalata, hogy a mostani NOD 32 mennyit "enged át"? Ja, amúgy volt internet security próbaverziónk (Norton vagy Symantec vagy mi.. de asszem a kettõ ugyanaz 😄 ), ott egy csomószor volt olyan, hogy ja, fertõzött, de semmit nem tok vele csinálni sorry..
Á csak kamuzol!
Doomista
köszönjük emese ! de már ezt is tudjuk !

SzVSz
A tapasztalatom meg annyi, hogy jól nézd meg mit töltesz le.
Legyen aktív védelmed, de ha már komolyabban kell vírust irtani, akkor úgy is rendszertelepítés lesz a vége.Mert ha kitörli a fertõzött rendszerfájlokat, akkor hiányozni fognak azok a bizonyos fogaskerekek.És akkor lesz a winnyogdows.
Irtani inkább a férgeket, nyomkövetõ sütiket kell.Meg MSN-t hanyagolni.
Rendszeres winyó és rendszer karbantartás, 'oszt jónapot.
NOD-om régen volt de nem nyerte meg a tetszésem.Egy számtech-net-buzi ismim szerint sok szemetet beengedett(anno).
De mivel a legtöbben azt használják lehet hogy az a legjobb.
Én meg általában árral szemben úszok.Jó nekem a Symantec.És nincs nagy gépem.
Szerintem 1 átfogó, max 2 vírus-spyware irtó tûzfal cucc legyen fönn.
Több már paranoia-mánia.

-Jelzem ez csak a személyes véleményem.Ha rám hallgattok, mindenki azt csinál amit akar-
Doomista
15.900 Ft 1 évre a kis szal ugyan annyi......

Vagy ha engedsz LCK-nyomásának vegyél Kaspersky-t.
Norton-t szerintem se vegyél, mert drága.15 rugó egy évre ha jól láttam.
A K. biztos olcsóbb.
Körkép:

A Kaspersky-t mondják legtöbben Istennek.
Sokan vannak még a Nod mániások.

Ennyi a meglátás.

Én a Norton 360 -ban meg a Spyware Doctor -ban bízok.

Amúgy a norton removal tool tényleg kiszedi, mint a pinty.Ma csináltam ilyet.
lejjebb meg azt írják, hogy érdemes váltani a kasperskyrõl.. ajjaj 😄 Mi a baja a nortonnak szerinted?
lck
Nortont ha lehet hanyagold. Már jobb mint pár éve volt, de ha már választhatsz leginkább Kaspersky Internet Security
Vagy ha engedsz a tömegnyomásnak akkor NOD.
Sziasztok! Összeomlott a gépem kis túlzással, bár a Vista egész jól bírja a rendszerfolyamatok leállását - szóval bekaptam egy vírust. Az lenne a kérdésem, hogy milyen szoftvert ajánlotok? Ma szeretnék venni valamilyen jó kis vírusirtót, ami lehetõleg legyen teljeskörû (tûzfal, kémprogramtakarítós etc). Ha létezik ilyen, és ráadásul nem is fogja le a gépet (fontos kritérium), kérlek adjatok tanácsot! Én így laikusként Norton Internet Security és NOD 32 között vacillálok - utóbbi majdnem fele árú, mint az elõbbi.

Köszönöm, további minden jót!

FV
Talán ezek segítenek még. NORTON Removal Tool. Bár Nortonnál sosem lehet biztosra menni. Tudja szivatni a felhasználót rendesen. Csak azt nem értem, hogy egy ekkora nagy cég miért nem képes ezt(is) megoldani már végre?

lck
Nortonra írtam, nem Kaspersky-re. Igen, Kaspersky elég jól törli magát, de Norton nem igazán érti hogy el akarod távolítani. Persze - fõleg az újabb Nortonok már elfogadhatóan eltávolíthatók, de ezt inkább egy win reinstallal tenném.
Rendszervisszaállítást ki mind kettõtöknél
Aztán egy Avast!+Nod+Kaspersky+Avira keresés. Meg Hijackthis log.
L7wy
Biztos érdemes???? És mért ne hagyná, Kaspersky nyom nélkül törli magát...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

lck
Érdemes - ha hagyja.
Viktorr
Kaspersky 2009 vagy Norton 2008 a jobb?
Érdemes -e lecserélnem a Nortont Kasperskyre?

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy a gépemen a NOD32 win32/virut.Q vírust észlel és nem lehet megtisztítani a fileokat. Hogy tudnám ezt a vírust eltávolítani? Milyen vírus ez, mert állandóan ezt kapom meg és sajna odáig jutok, hogy le kell formáznom a gépet, mert nem lehet leirtani. Elõre is köszi a válaszokat!
mégy annyit hogy a vírus sistemmapákat zabál ezerrel

helo egyik haverom ezt a nevû vírust kapta meg: joke.bluescreen.vd

Márhogy melyik program segített? Amit #911-ben belinkeltem? Csak kíváncsi vagyok semmi több.

davidvagyok
Köszönöm a tanácsot a program segített,már semmi gond,minden visszaállt a normális kerékvágásba.

Pedig ismernie kellene a NOD-nak.
Próbáld meg csökkentett módban lefuttatni a NOD-ot. Vagy még tedd fel ezt. Sok esetben segített. Hátha Neked is segít.

davidvagyok
Érdekes vírus,eltüntette a C: merevlemezt a sajátgépbõl,nem tudom elindítani a Vezérlõpultot,a keresést,meg ilyeneket a start menübõl.

davidvagyok
Hello.Kaptam egy módosult Win32/genetik trójait,amit a Nod32 nem tud kirtani mit tegyek?

units
NIS

Nemtudtamkihagyni😊

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

lck
mepróbáltam amit mondtál,de igysem tudja kiirtani,megint ottvan..😞

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Doomista
avira