1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
  • Doomista
    Az tényleg gond, mivel így akkor a NOD féle shit stílust utánozta.

De amúgy arra emlékszem halványan, hogy volt mikor 1 hónaposat kaptunk hirtelen az APSS-hez, de most mikor utoljára töltöttem le keyt, 3 hónaposat kaptam, ezért is van még 2 hónapom.
  • kl24h
    Csak az a gond, hogy úgy csak 1 hónapra kapsz kulcsot, de egy jó oldala van az egésznek, hogy nem kell újratelepíteni az Avirat.
  • Doomista
    Jah, és hogy mit is érzek most:

• Doomista
    Nem kell hozzá 10 perces e-mail se, egyszerűen csak mindig más fake emailt kellet beírni :-) Sőt még valami proxy váltogatós útmutatót is beraktak pár oldalra, pedig az is egy felesleges eljárás volt.
    Azt hiszem most van időm elgondolkodni azon, hogy melyik antivírusra váltsak át.

szerk.: Török és a német promóciós oldalaknak is annyi, úgy látszik tényleg bezárt a bazár. :D
  • kl24h
    Szerintem rájöttek ök is a nagy trükkre (10 perces e-mail, stb.).
  • kl24h
    Ha gondolod, akkor küldök privátban egy APSS 90 napos kulcsot.
  • Doomista
    Hát elég nagy szívás van, mivel bezárták azt amin lehetett igényelni...egyenlőre sehol nem lehet hozzáférni promóciós licenchez. Googlet szarrá nyaltam de semmi. Egyenlőre van 2 hónapom, ha az alatt nem sikerül szereznem, akkor átállok más antivírusra.

• Black7Seven
    Bedobnátok ide azt linket ahol az Avira PSS-hez lehet kérni a 90 napos kulcsot?

Köszi.
  • Narxis
    hi Mark
  • Doomista
    Ja és nem vagyok Mark.
  • Doomista
    "csaba üzenete (22:43):
    Hey Mark. About that hot stock you asked me about yesterday.. Its the foremost electric powered motor vehicle truly aimed at the core class. This stock is likely to be the next FORD. energy cars arriving in from china and they are great . check out GACR on the OTC Nasdaq. GACR.pk. Its on the pinks but thats why its the moment to get inside before it REALLY TAKES OFF! Be sure to take a look at the youtube video about the company at http://www.youtube.com/watch?v=1VOZl7bvhnQ
    oops sorry wrong window!"

Valami új msn spam...nem vírusos a link, csak egy youtube videó...nyilván reklámozás a cél...
  • kl24h
  • Doomista
    Ott van az!
    De bejelöltem csak, kizárólag csakis neked!

• kl24h

Ezen a képen (NARXIS barátunk már mutatta valamikor) nem látom a Panda-t, pedig érdekelne, hogy hova helyezték el, mivel a Prevx oldalon jó erdményt mutat. Érdekes, hogy a Sophos tűnik a legjobbnak Prevx-ék szerint, viszont a fenti kép valamivel mást mutat, az avc_report megint mást mutat.
  • Narxis

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én iszok az Sntivírusokra!
  • Doomista

Egy ideig biztos nem iszok, elég durva volt a hétvégém...:S
  • kl24h
    Jó, hogy felhozod a figyelmem, iszok egyet az IObit Security 360-ra, megéri!
  • Narxis
  • Doomista
  • kl24h
    Ez az IOBit Security 360 is jó valamire, a Malwarebytes scannolása után ezt találta még:
    IObit Security 360

Version:1.5.0.13
    Define Version:1708
    Time Elapsed:00:02:55
    Objects Scanned:48136
    Threats Found:3

|Name|Type|Description|ID|
    Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdwizreg.exe, 4-23396
    Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\seccenter.exe, 4-24284
    Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsserv.exe, 4-24525

Végre a Malwarebytes a C:\WINDOWS\system32\conime.exe nem detektálja most trójainak, de még ott van a C:\WINDOWS\system32\termsrv.dll, amibe még beleköt.
  • Narxis
  • kl24h
    A vírus akkor kerül be a gépbe, mikor nem is gondolod, na ez is így van.
  • Doomista
    Ez azért meglepett, mára nem számítottam frissítésre.
  • kl24h
    Rövid tél eleji Microsoft frissítés-lista
  • gergely1991
    inkább vírusirtókról....:P
    Szóval kinél bug-olt?
  • Narxis
    Te offolsz, te csibész! :D

Szóval beszéljünk a vírusokról, pl. a Bredolab-ról!
  • gergely1991
    Ne offoljatok már megint:)
  • Narxis
    te :-)
  • Doomista
    viselkedj :-)
  • Narxis
    te kommented se semmi :D
  • Doomista
    NOD REKLÁM

looooooool Nárkós nárcisz falevél kommentjén eldobom az agyam :D
  • kl24h
    Összezagyválnák a hackerek zsákmányát
  • Narxis
    Imádjuk.
  • Doomista
    Hitman Pro. Szeressük.
  • Apocalipto
    Ellenőrzés több vírusírtóval

Melyik is volt az a másik progi ami ugyanezen az elven működött?
  • Narxis
    Lehet, hogy bug, mintha már olvastam volna ilyen panaszokat más fórumokon...
  • Arkon
    Erre én is gondoltam és le is szedtük a tűzfal szoftvert. Outpost fal volt, de a Windows XP saját fala mellett továbbra is megmaradt ez a hiba.
    Vélhetően nem az Outpost volt az oka.
  • Narxis
    Szia!

Tűzfal blokkolhatja.
  • Arkon
    Sziasztok!

Azt miért csinálja a Panda Cloud Pro,(ezzel az 1 éves promossal), hogy ott van az ikonja az óra mellett, de ha megnyitom akkor szép piros ikszel jelzi, hogy nincs net kapcsolata.
    Gép újraindítás után meg már minden oké. (egy ideig)
    Ezt naponta többször is eljátsza. Nem az én gépemen történik mindez, de a net az UPC Fiber Power 60 és azonnal van/lesz net kapcsolat amint bekapcsolódik a gép.
  • lck #1127
    Aztán itt mindenki ésszel ám !
    Ne legyen OFF please !