Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Narxis írtad hogy megoldod ...
Nem kell de akkor most mi legyen:
Avast 5 free vagy a 4.8 professional
és már be is fejeztem.
Riki
Narxis megoldja neked, hogy az Avast 5 is PROFESSIONAL legyen.
Megoldom neked, hogy az Avast 5 is PROFESSIONAL legyen.
Feltettem az avast 5-öt de még lenne pár kérdésem.
Van egy olyan érzésem hogy ami ez elõtt rajta volt avast 4.8 professional az jobb volt mivel az PROFESSIONAL eredetileg fizetõs csak ismerõsöm valahogy megoldotta hogy ne kelljen fizetni ...
A kérdésem: Maradjon fenn az avast 5 FREE vagy inkább tegyem vissza az avast 4.8 professional-t
Üdv:
Riki
Szerintem el kellene kezdeni a BERENDESZKEDEST ebbe a topikba is, de úgy szépen.
Egyetértek Narxis!!!
Utolsó üzenet idõpontja: -
Utolsó látogatás idõpontja: -
😄DDD
Egyszóval: Nem hülye, csak teteti, hogy hülye.
Azért én megkérdõjelezem hogy melyik a jobb: Avast5 (vagy Norton Internet Security 2011) vagy Avira Premium Securty Suite.
-Norton Internet Security 2011
-Sunbelt Vipre
-Avast 5
A többi piacon lévõ termék biztos jobban fogja a gépet, de ez hardver és megszokás kérdése is, hogy észreveszi-e.
Én egy fél óra alatt befertõztem a gépet (állandó csomagátvitel, nem lehetett felnyítni a Help and Support Center, nem lehetett a Windows Explorer-bõl felnyítni/futtatni a *.exe-ket, az Internet Explorer nem lehetett felnyítni, stb... ennyít az ESET-rõl, de az AVG IS ilyen nem történt meg, gondolom az F-Secure-val sem nem fog nálad megtörténni) és az ESET Smart Security 4 mindent rendben hagyott, nem riasztott semmit.
milyen vírusírtót ajánlanátok nekem, ami a legtöbb védelmet nyújtja, és nem lassítja a gépet sem? eddig ESETet használtam, nem volt vele baj, de újrarakoma gépet kiszeretnék próbálni vlami másfajtát is. Vagy maradjak a nodnál?
A nod-ra(eset smart security) azt mondják hogy jó csak eléggé lassítja a gépet
Az avastról is sokat hallok, valaki dicséri de 2 ismerõsömnek az új 5.0 van és mindkettõnek vírusos lett a gépe
Úgyhogy nemtudom mi legyen...
És van benne Személyazonosság védelem (Indentity Protection) is. A fenti lista még a régebbi. Kép.
AVIRA - \"More than security.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most már elhatároztam hogy biztos új vírusirtót teszek a gépre, a következõkben gondolkozom:
Avast 5.0
Avira(nem tudom hogy ingyenes-e)
Eset smart security 4(errõl sem tudom hogy ingyenes-e)
de ezek csak gondolatok. Légyszives segítsetek hogy mit tegyek a gépre ami lehetõleg ingyenes és tényleg JÓ.
Üdv:
Rki
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
A laptopomon kék színû(professional 4.8) avast vírusírtó van és gondolkodtam, lehet hogy le kéne cserélni. Légyszi segítsetek hogy mi róla a tapasztalatés és hogy érdemes-e lecserélni?
Üdv: Riki
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."