Office XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egy olyan problémám van Word-ben, hogy van mondjuk egy nagyobb szöveg, és ha az egészet kijelölöm és nyomok egy backspace-t, akkor nem töröl, nem történik semmi, csak ha a szöveg végére kattintok és egyenként törlöm visszafelé a karaktereket. (ami nagyobb szöveg esetén rém hosszú és idegesítõ..)
mit állíthattam el, vagy mi állítsak be, hogy jó legyen?
elõre is köszi
2007-es menürendszerét nem ismerem:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2007-es Word-ben hogy lehet olyat (ha lehet), hogy két például Címsor2-es közötti részt összecsukni, mint a jobbfajta kódszerkesztõkben (notepad++)? 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
fájl menü > oldalbeállítás
ezután a papírméret fülön (kb. így emlékszek rá)
az lenne a kérdésem, hogy az Office XP-ben hol tudom átméretezni a lapot? olyan regény méretû lapokra szeretnék írni, megoldható ez?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt szeretném megtudni, hogy az Office Xp-ebn elmentett .docx kiterjesztésû fájlokat hogyan tudom megnyitni 2003-as Office-ban?
Elõre is köszi!
Szerkesztés/Csere menüpontban nézelõdj a Speciális gomb környékén
kicsit furcsa kérdés lesz
Meglehet csinálni azt, hogy van egy szövegem és én szeretném ,hogy minden sorban csak egy szó legyen?
fontos lenne kösz
Hogyan tudom elõvarázsolni a képet mely egy excel fájl cikkszámaihoz van rendelve, vagyis ha rákattintok akkor meg kéne hogy jelenjen, de ehelyett azt írja hogy nincs hozzá program rendelve?
F.K.T.
Rar jelszó: http://n7.wrz.hu
Próbáld kiés kiderül, hogy mûködik-e!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Tudna nekem vki segiteni? gondban vok és a cinikusságra nem vagyok kiváncsi. (bocsi attól aki nem akart az lenni) Nos a problémám a következõ: lekódoltam egy Word docomat és nem elfelejtettem a kódomat :$ és most meg meg akarom nyitni egy olyan progi kéne amivel fel leehet törni a kódot. gondolom a társaság nagy része nem hacker de az kinézem a legtöbbötökbõl h sokmindenhez ért az informatika terén. nos ha vki tudna nekem segiteni és netalántán egy oldalt talál ahonnan le lehet szedni ilyet attól kérem h linkelje be nekem.
elõre is köszi!
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok koordináta-rendszer alapú diagramot csinálni a Word-ben? Olyan kéne hogy mondjuk egy mozgó jármûre vonatkozó sebesség-idõ grafikon, pl ilyen:
Meg lehetne rajzolgatni paint-ben biztosan, de az kicsit hosszadalmas lenne, remélem van erre egyszerûbb mód is 😊 Elõre is köszi a helpet!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Kép beillesztése, utána kép formázása -> elrendezés ->
körbefuttatás stílusa -> a szöveg mögé
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ha mindenképp rá akarsz a képre írni - nyisd meg szerkesztésre...
helyi menü...
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Hogyan lehet úgy beszúrni képet/clipartot a Word XP-be, hogy utána lehessen rá írni ?
Mert csak alá/fölé lehet írni.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Kapcsold be a rajzoló eszköztárat -> ott lenn rajz -> rács -> vizszintes köz
0,25 vagy a kívánt, s lõn...
(az EGÉSZET!!!!!!)
Destiny. The design is clearly ancient.
(A vonalzón lévõ háromszögekrõl van szó, amit nem lehet folyamatosan húzni, hanem csak bizonyos lépésenkénti értékekre. A régi wordben jó volt az alapértelmezés, mert ott 0,25 cm-enkénti értékekre lehetett húzni, így ami dokumentum eredetileg abba készült, annál ez a beállítás van, de az újabb wordök már a süket amerikai inches mértékrendszer szerint igazítják a háromszögeket, ami ugyebár egy centiméteres beosztású vonalzón soha sem fog pontos értékre kerülni, így ezt mindíg a bekezdés menüben kell beírni.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu