226
Office XP
-
horza #186 Axl Rose:
Ha mindenképp rá akarsz a képre írni - nyisd meg szerkesztésre...
helyi menü... -
#185 be tudod állítani, talán a kép eszköztárban, hogy a kép a szöveg mögött legyen -
Axl Rose #184 Sziasztok.
Hogyan lehet úgy beszúrni képet/clipartot a Word XP-be, hogy utána lehessen rá írni ?
Mert csak alá/fölé lehet írni. -
horza #183 hmmm - roppant gyors vagyok :-) -
horza #182 Átlagember:
Kapcsold be a rajzoló eszköztárat -> ott lenn rajz -> rács -> vizszintes köz
0,25 vagy a kívánt, s lőn... -
#181 Honnan lehet ezt az egészet letölteni?
(az EGÉSZET!!!!!!) -
#180 Átnéztem a súgót, az összes menüpontot, minden panelt, de semmi.
(A vonalzón lévő háromszögekről van szó, amit nem lehet folyamatosan húzni, hanem csak bizonyos lépésenkénti értékekre. A régi wordben jó volt az alapértelmezés, mert ott 0,25 cm-enkénti értékekre lehetett húzni, így ami dokumentum eredetileg abba készült, annál ez a beállítás van, de az újabb wordök már a süket amerikai inches mértékrendszer szerint igazítják a háromszögeket, ami ugyebár egy centiméteres beosztású vonalzón soha sem fog pontos értékre kerülni, így ezt mindíg a bekezdés menüben kell beírni.) -
#179 A Word sugójában nincs erről valami, régen használtam, valahogy be lehet állítani, de nem emlékszem. -
#178 nem értem a kérdésed?
-
#177 Bocs, rosszul fogalmaztam. Az első mondat vége helyesen:
...az alapértelmezett tabulátorhoz hasonló módon az alpértelmezett behúzásértékeket. -
#176 Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet Word 2002-ben beállítani az alapértelmezett tabulátortávolságot és behúzásértékeket?
A helyzet az, hogy egyes dokumentumoknál a vonalzón lévő háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetőséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció! -
Microsoft
-
#174 A pront page is kéne és az a problémásabb mert el sem indul. Az egész officet reinstaláltam már de nem jó. Más nem tultogatja le a felesleges szolgáltatásokat? Vagy nem találkozott hasonló hibával. Amúgy komolyan nem tudom ez-e a gond csak jobbra nem tudok gondolni. -
#173 Nemtom, de re-install-kor csak a word-et pipáld be, ha csak azt akarod használni.
-
#172 Nem tudja valaki hogy az OfficeXP programok, mint például a FrontPage milyen Microsoft szolgáltatásokat használnak? Nemrég nekiestem és találomra letiltottam minden szolgáltatást amit első olvasatra hasztalannak találtam. Az officen kívül minden tökéletesen fut és felszabadult vagy 60Mb RAM, de a FrontPage meg nem hajlandó elindulni hanem kifagy "Microsoft Visual C++ Runtime Library" hibával, a World pedig fut ugyan de induláskor azt mondja hogy "A dokumentumot nem lehet bejegyezni így más dokumentumokból nem lehet hivatkozni rá.
Iskolai dolgozat félét kéne csinálnom officeban így nem ártana ha futna.
Nem 100% hogy egy szolgáltatást hiányol, csak sejtem, mert az reinstall nem segített. -
ROEL #171 Megvásárolható több Training DVD is magyar nyelven, köztük a Windows XP-hez, valamint az Office Word 2003-hoz készült RO&EL Training DVD.
Homepage:
www.windowsxp.roel-filmproduktion.de -
karizsan #170 Hi mindenki!
Hogyan/honnan tudnék a "MS-Office XP" WORDjébe Angol-Magyar szövegfordítót szerezni, mert csak a Német-Angol, Angol-Német funkciót lehet választani és a neten sem találtam.
Kösssssz"(:-)
-
csingacsguk #169 Mi az, hogy nem "LESZ"!
Ugytodom, hogy már van Office!
( a 2003-as kiadásra gondoltam :) ) -
betty20 #168 lehet, hogy csak egy szilveszteri pezsgőbe :)) -
betty20 #167 Szia! épp most olvastam róla, de még pontos árat nem írtak, csak annyit, hogy nem lesz nagyon költséges. DDDDD --- kérdés mennyi az a költséges ? -
csingacsguk #166 Mennyibe kerül az eredeti Office csomag? -
betty20 #165 Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni: Ujra kellett telepítenem a gépem és az office programom is eltünt. Honnan tudnám letölteni az Office 2003-at. Köszönöm. Betty -
#164 Office 2003 hun-hoz keresek sürgősen serialt. Minden alkalmazásnak külön setupXXX.exe-je van.
Maxxx Thx! -
#163 Jó! Az mind megvan. Csak begépelni hogyan kell? Be kell gépel nem képleteket, hogy beadjam a dogáT!!!!!
-
Impi #162 Úgy emlékszem, már a telepítéskor kikell választani az ilyen igényt.
Tedd be a telepítő CD-t, válaszd a részletezett telepítési módot és rátalálsz.
Ha mégsem, akkor fogalmam sincs :( -
Impi #161 FM9FY-TMF7Q-KCKCT-V9T29-TBBBG -
#160 Hogyan lehet begépelni a gyökvonást és a törtvonalat ill. ehhez hasonló matematikai műveleteket?
THX!!
-
NecroGRINDER #159 leci irjatok nekem office xp hun-hoz serialt! fontos lenne, koszi szepen! -
[Walaki]D`Lair #158 Na ilyet még nem láttam...8-O
az Excel nem tudja megnyitni a file-t ha magát az xls file-t nyitom meg....a társítás stimmel, ha rábökök elindul az excel de azt írja ki hogy kész és háttérben a windows commander, hogy nincs meg a file...ha meg az excel-ből megnyitom akkor tökéletes...és az összes xls-nél ezt csinálja...office újratelepítés már megvolt így első blikkre az jutott eszembe... -
#157 kaphatnék egy működő linket, ahonnét le tudnám tölteni? -
wiseguy #156 Próbáldd ki ezt:
VXKC4-2B3YF-W9MFK-QB3DB-9Y7MB -
#155 Plz adjatok windows 2000 professional hun cd kulcsot mert sehogy nem tom felrakni a gépre mert elvesztettem a kulcsot PLZ HELP!!!!!! -
Me Ga #154 Skacok, lécci segítsetek.
Elkezdtem használni a Outlook 2002-őt az Office XP-ben.
Eddig Outlok Express-t használtam.
Hogy a jó fenébe lehet azt beállítani, hogy az a X!%&@%%X Outlook jelenítse meg a levelekhez csatolt pl. 5 db jpg-t úgy mint az Outlook Express a levél szövege alatt?
Miért kell egyesével rákattintani és megnyitni őket???
Köszi.
-
ChuckNorris #153 Tudna valaki windows 2000 HUN verzióhoz tutira működő serialt?
Van 1 lent, de nem vagyok biztos benne, hogy magyarhoz is jó.
Köszi! -
shogun1 #152 hi tud vki segíteni? office xp install után,program indításakor még egyszer kéri a cd kulcsot, beírom ilyenkor azt az üzenetet kapom, hogy csukjak be minen futó programot és kezdjem előlről, nem történik semmi. Ilyenkor mi van??? -
ZSUZSIKA #151 sziasztok!
Erre varjatok gombot: van egy windowsos szerver amit használunk itt a cégnél. ez tök jól ment volt 2 hálózati meghajtóm... szal eccer elvittem a gépet és csatlakoztam egy ftp szerverhez és annyi történt hogy megváltozatattam az ip-t fixről automatikusra...
másnap próbáltam csatlakoznni a munkahelyi szerverhez és amikor visszaállítottam a fix ip-címet már nem láttam a szervert...és tök ideg vagyok me csak ezt csináltam és kész
ja és a ráadás ha megpingelem akkor látja!!!!!
szal ha valaki találkozott ilyennel az lécci írja meg hogy a hiba kinek a készülékében van!! kkkkkkkköszi!! -
#150 Office 2003 Pro Enterprise Hun
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY -
Bandeeka #149 Hali!
Segitsetek pls office 2003-hoz kéne nekem seriál. Thx bye -
#147 ezt nagyon elnézted... -
#146 Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következő e-mailra várom: [email protected]