Office XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet Word 2002-ben beállítani az alapértelmezett tabulátortávolságot és behúzásértékeket?

A helyzet az, hogy egyes dokumentumoknál a vonalzón lévõ háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetõséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

ffxi
<#confused>

<#mf3> Microsoft

Fákjúal!

janos666
A pront page is kéne és az a problémásabb mert el sem indul. Az egész officet reinstaláltam már de nem jó. Más nem tultogatja le a felesleges szolgáltatásokat? Vagy nem találkozott hasonló hibával. Amúgy komolyan nem tudom ez-e a gond csak jobbra nem tudok gondolni.
ffxi
Nemtom, de re-install-kor csak a word-et pipáld be, ha csak azt akarod használni.

Fákjúal!

janos666
Nem tudja valaki hogy az OfficeXP programok, mint például a FrontPage milyen Microsoft szolgáltatásokat használnak? Nemrég nekiestem és találomra letiltottam minden szolgáltatást amit elsõ olvasatra hasztalannak találtam. Az officen kívül minden tökéletesen fut és felszabadult vagy 60Mb RAM, de a FrontPage meg nem hajlandó elindulni hanem kifagy "Microsoft Visual C++ Runtime Library" hibával, a World pedig fut ugyan de induláskor azt mondja hogy "A dokumentumot nem lehet bejegyezni így más dokumentumokból nem lehet hivatkozni rá.
Iskolai dolgozat félét kéne csinálnom officeban így nem ártana ha futna.
Nem 100% hogy egy szolgáltatást hiányol, csak sejtem, mert az reinstall nem segített.
Megvásárolható több Training DVD is magyar nyelven, köztük a Windows XP-hez, valamint az Office Word 2003-hoz készült RO&EL Training DVD.
Homepage:

www.windowsxp.roel-filmproduktion.de
Hi mindenki!
Hogyan/honnan tudnék a "MS-Office XP" WORDjébe Angol-Magyar szövegfordítót szerezni, mert csak a Német-Angol, Angol-Német funkciót lehet választani és a neten sem találtam.
Kösssssz"(:-)
<#wave>
Mi az, hogy nem "LESZ"!
Ugytodom, hogy már van Office!
( a 2003-as kiadásra gondoltam 😊 )

lehet, hogy csak egy szilveszteri pezsgõbe 😊)
Szia! épp most olvastam róla, de még pontos árat nem írtak, csak annyit, hogy nem lesz nagyon költséges. DDDDD --- kérdés mennyi az a költséges ?
Mennyibe kerül az eredeti Office csomag?

Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni: Ujra kellett telepítenem a gépem és az office programom is eltünt. Honnan tudnám letölteni az Office 2003-at. Köszönöm. Betty
Jgilbert
Office 2003 hun-hoz keresek sürgõsen serialt. Minden alkalmazásnak külön setupXXX.exe-je van.

Maxxx Thx!
ffxi
Jó! Az mind megvan. Csak begépelni hogyan kell? Be kell gépel nem képleteket, hogy beadjam a dogáT!!!!!

Fákjúal!

Úgy emlékszem, már a telepítéskor kikell választani az ilyen igényt.
Tedd be a telepítõ CD-t, válaszd a részletezett telepítési módot és rátalálsz.
Ha mégsem, akkor fogalmam sincs 😞

FM9FY-TMF7Q-KCKCT-V9T29-TBBBG

ffxi
Hogyan lehet begépelni a gyökvonást és a törtvonalat ill. ehhez hasonló matematikai mûveleteket?

THX!!

Fákjúal!

leci irjatok nekem office xp hun-hoz serialt! fontos lenne, koszi szepen!

[Walaki]D`Lair
Na ilyet még nem láttam...8-O

az Excel nem tudja megnyitni a file-t ha magát az xls file-t nyitom meg....a társítás stimmel, ha rábökök elindul az excel de azt írja ki hogy kész és háttérben a windows commander, hogy nincs meg a file...ha meg az excel-bõl megnyitom akkor tökéletes...és az összes xls-nél ezt csinálja...office újratelepítés már megvolt így elsõ blikkre az jutott eszembe...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Laky
kaphatnék egy mûködõ linket, ahonnét le tudnám tölteni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Próbáldd ki ezt:

VXKC4-2B3YF-W9MFK-QB3DB-9Y7MB

Anfara
Plz adjatok windows 2000 professional hun cd kulcsot mert sehogy nem tom felrakni a gépre mert elvesztettem a kulcsot PLZ HELP!!!!!!

Az Erő legyen veled!

Skacok, lécci segítsetek.
Elkezdtem használni a Outlook 2002-õt az Office XP-ben.
Eddig Outlok Express-t használtam.
Hogy a jó fenébe lehet azt beállítani, hogy az a X!%&@%%X Outlook jelenítse meg a levelekhez csatolt pl. 5 db jpg-t úgy mint az Outlook Express a levél szövege alatt?
Miért kell egyesével rákattintani és megnyitni õket???
Köszi.

Tudna valaki windows 2000 HUN verzióhoz tutira mûködõ serialt?
Van 1 lent, de nem vagyok biztos benne, hogy magyarhoz is jó.
Köszi!

Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...

hi tud vki segíteni? office xp install után,program indításakor még egyszer kéri a cd kulcsot, beírom ilyenkor azt az üzenetet kapom, hogy csukjak be minen futó programot és kezdjem elõlrõl, nem történik semmi. Ilyenkor mi van???
sziasztok!
Erre varjatok gombot: van egy windowsos szerver amit használunk itt a cégnél. ez tök jól ment volt 2 hálózati meghajtóm... szal eccer elvittem a gépet és csatlakoztam egy ftp szerverhez és annyi történt hogy megváltozatattam az ip-t fixrõl automatikusra...
másnap próbáltam csatlakoznni a munkahelyi szerverhez és amikor visszaállítottam a fix ip-címet már nem láttam a szervert...és tök ideg vagyok me csak ezt csináltam és kész
ja és a ráadás ha megpingelem akkor látja!!!!!
szal ha valaki találkozott ilyennel az lécci írja meg hogy a hiba kinek a készülékében van!! kkkkkkkköszi!!
pedestrian
Office 2003 Pro Enterprise Hun
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Hali!
Segitsetek pls office 2003-hoz kéne nekem seriál. Thx bye
rushman
ezt nagyon elnézted...

marsu
Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következõ e-mailra várom: [email protected]
www.officexp_crack.com

LOL, ennyire hülye kérdést...

pojo
AudioGrabber
Version: 1.81
s/n: 0D71030CCE

Version: 1.82 Final
s/n: DFBF00562E or BE470057AE or D67300576E

Hali!

Nem tudja vki hogy az outlookban hol kell beállítanom (Outlook 2002), hogy ne zárolja le pl az .exe file-okat? Jött 1fontos levelem ma egy ilyen kiterjesztéssel és délután óta baszkódok vele.. Köszi a segítséget elõre is!

sumi
office 2003 bétához nem tud vki,krekket vagy vmi megoldást,hogy tovább mûködjön??help!!

fm
thx to all...megtanátam

fm
HLP PLS!

fm
még mindig benne van ez a "pojén" 😄D

fm
most látom,hogy van egy ilyen topic is..sry
hogy lehet word-be matematikai képleteket beszúrni?

rushman
nekem megtalálható a reg.adatbázisban az alábbi helyen:
HKLM\Software\Microsoft\Office\9.0\Registration\ProductId kulcsnév alatt, bár 2k-d van, így lehet hogy máshol kell keresned.

pedestrian
Office XP Universal Activator kell neked.

budsmoke
Sziasztok!

Tudom,hogy ez a topic Office XP-rõl szól,de nekm egy Office2000 kérdésem lenne : hogyan lehtne egy felinstallált Office telepítési kódját megtudni?Hivatalos Office-ról lenne szó,és újra kell telepíteni a gépet,de sajos a user sem tudja a számot.
Elõre is köszi a segítséget.
webspy
hi All!

Hogyan lehet az Office Ikszpében beállítani, hogy az outlook ikszpresszt asználja levelezõnek??
Azt írja ki állandóan, hogy a címjegyzéket nem éri el, és hogy jelentkezzek be a címjegyzékbe, vagy mi!!

Thx

Webspy

Ruffi
Megoldás h meg kell venni boltba...
Mi is megvettük nem használom sokat de legalább egyik gépen fenn van...

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

<<< Aktivalas >>> 😞

A problema a kovetkezo:
Miutal crackeltem az Office XP-t nem keri tovabb, hogy aktivalja, viszont egy idõ utan mar cask csokkentett modban indul az office (a dokumentum szerkesztese zarolva van, nem lehet ujat letrehozni...stb.)
Ha ujratelepitem akkor megint megy egy ideig...de ez igy nagyon rossz es unalmas!!! 😞
Milyen cracket hasznaljak hozza???
thx.

rushman
sehogy!

licenszet kell venni.

jaja, esetleg rakereshetsz emg erre a progira is, ha nincs a kozelben bolt nyitva, ahol tudnal meg licenct venni.
Office XP Universal Activator v1.0

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Szerintem meg kell venni a többi gépre is a liszenszet és akkor azokat is lehet aktiválni
blassius theomo
Sziasztok! Tud valaki magyar MS Publisher 2002 és MS FrontPages 2002 lelõhelyet? Nagyon megköszönném. Esetleg CD változatért õskori (8 kg-os) mûködõképes laptoppot adok. Muzeológusok elõnyben. :-)

blassius theomo
hali! Magyar publishert és Frontpages-et is tudsz?

Szia!
A hiberfil.sys ha jól emlékszem az a hibernáláshoz egy file, ha kikapcsolod eltünik, legalább is én kikapcsoltam és nálam nincs is.
A pagefile.sys az pedig tényleg a virtuális memória, ha átállítod akkor változni fog a mérete, legalább is kellene, próbáld meg úgy hogy a maxot is annyira állítód mint a minimum és e 2-õt pedig leveszed egy alacsonyabb értékre...
Office XP 450-500 MB -ot környékét nyom fel, ha mindent engedélyezel!
Remélem tudtam segíteni!
Frank