33479
-
#6939 Egy szóval sem írtam azt hogy az én közepes étkezésem a legjobb és mindenki így csinálja, tehát nem ajánlottam, csak egy kijelentésem volt, hogy én így csináltam anno. Mellesleg szerintem olyan, hogy mindenkinek beválik olyan nincs, mert ahány ember, annyi diéta válik be mindnek.
Amúgy egy fórum arra is szolgál, hogy tapasztalatcserét is folytassanak az egyének, nemcsak mindenki úgy beírkál mindenfélét... -
170Kg #6938 Mindenki másmilyen. Nem kellene saját tapasztalatokat átadni, maximum akkor ha a diétád és az edzésterved fullos volt. Van aki egy "nem-eszek-annyi-szart" diétával is eléri a célját, van akinek sokat kell trükközni. Szóval én azt mondom hogy a "közepes" kajádat ne nagyon ajánlgasd senkinek, ha mondassz valamit, mondj olyat ami mindenkinek beválik.
xkpnight: ezen a fórumon sokszor belinkelték már az alapismereteket, ott megtalálsz mindent szerintem. -
#6937 Onnan jött le leginkább, amire edzettem, főleg a hasamról, mert ott tényleg sok felesleg volt. 3 számmal kisebb nadrág kellett utána. A kajálást csak kicsit fogtam vissza, és főleg aerob edzéseket végeztem heti 4-szer, de volt amikor 5-ször is jól megizzasztottam magam, mert a Reformban lévő sok koffein azért pörgetett rendesen :). Ha lehet így fogalmazni, egy hónap után több súllyal tudtam mindent csinálni, számomra ez még mindig rejtély. -
FFX #6936 és elötte is ugyanúgy ettél meg edzettél ? (szerintem ezekkel a zsírégetőkkel nem lehet sokmindent elérni) anno én 35 -öt fogytam norbitréninggel fél év alatt és annak a fele izom volt szerintem mert rohadt sok zsír maradt rajtam. -
somati #6935 Kíváncsi lennék, hogy a 15 kg-ból mennyi volt a zsír... -
xpknight #6934 ha ezt a kajálást és az edésprogramot megosztanád velem nagyon hálás lennék
-
#6933 Én még anno úgy szálkásodtam hogy vettem egy Reform nevű (számomra) "csodaszert" :) by Scitec.
Nos ez rólam egy hónap alatt leszedett 15 kg-t egy jó kis edzésprogrammal és közepes étkezéssel. -
xpknight #6932 Áhá Köszönöm a hasznos tippeket!
Nem tudom hogy nem volt eredményes de kg ból vesztettem de látszatra nem változott sok de remélem ez mosz jó lesz így
-
170Kg #6931 Hallgass mindhároma, csak ne egyszerre :) Először hallgass arra aki 300g ch-t mond, csapj hozzá minimum 2g/tskg fehérjét, és minimális menyiségű zsírt olajos magvakból. Ha tartod a tisza kaját félrezaba nélkül, elkezd majd csökkeni a súlyod. Amint lassul a fogyás, csökkentsd a ch-t 50-el... stb. Így szépen lassan eljutsz ahhoz hogy már csak csirkemellet eszel, meg zöldséget. Ha már nagyon alacsony a ch, vagy nagyon ellaposodsz hetente egyszer emeld meg 500-ra, vagy lehet ennél sűrűbben is. Egyél sok rizst. Ez elvileg feltölti a glikogén raktárakat, és némileg gyorsítja az anyagcseréd.
Ez most nagyon sematikus válasz volt, de ha utánaolvasol találsz erről sok-sok infót. Ajánlom figyelmedbe a MuscleBuilder fórum archívumot!
A személyi edző témát hanyagold ha nem akarod félrevezettetni magad. Ritka az olyan edző aki ért is hozzá. Esetleg ha kifogsz egy volt vagy aktív testépítő versenyzőt... -
Nyarlathotep #6930 Hmm, három negyed év alatt akár 30-40 kilót is lehet simán fogyni... :D Kiváncsi lennék egy napi kajádra! -
xpknight #6929 nem nyafogok csak már eléggé idegesítő dolog mikor az ember probálkozik háromnegyed éve pár fajta diétával és nem megy nem megy semmi ugyan ugy nézel ki minden honapben nincs változás egy idő után az ember megunja és a tököd is tele lesz vele -
Gyúrógép #6928 Ebben a sportban évek alatt jön az eredmény kemény munkával,csodaszerek nincsenek.
Asszem jött már egypár 5let diétával kapcsolatban.Ezeket kellene letesztelni egyenként hónapok, évek alatt a nyafogás helyett... -
Nyarlathotep #6927 Minden létező, és normálisabb termben vagy edző, aki jó pénzért összeállít neked egyett, amire tulajdonképpen semmi szükség nincs, ha olvasgatsz egy kicsit itt a világ legnagyobb információhalmazában az interneten! -
Nyarlathotep #6926 Szerintem ezt neked kellene megítelni, hogy milyen táplálkozásra van szükséged diéta közben! Itt elég sok minden közbejátszat, mondjuk milyen gyakran tudsz edzeni, aerobozni, stb... ehez kellene igazítani a kaját! Nem kell nagy ész kiszámolni, hogy kevesebb ch kell mint amit elhasználsz, és nagyobb adag fehére mint máskor.
Az biztos, hogy a színte semmi szénhidrát egy vicc! Hacsak meg akrsz halni, akkor valóban ez a legjobb megoldás!
Én mindig élvezem a diéát, szerintem az egyik legjobb dolog, amikor szépen lassan látod, érzed ahogy szépülsz! -
xpknight #6925 Nem ismer valaki egy jó személyi edzőt aki tudna segíteni egy jó szálkásítási étrend összeállításában? ha tudtok pls adjatok valmi elérhetőséget előre is köszi! -
xpknight #6924 Át srácok nagyon nekibúsúltam ma ennek a gyúrás dolognak 3 nap alatt 3 emberrel beszéltem szálkásítással kapcsolatban és minda 3 mást mondott az egyik arra esküszik hogy szinte ne is vigyek be szénhidrátot a másik aztmondja napi 300g szénhidrát mehet a 3 meg pont a kettő között ált és ezek után döntse el az ember melyikre halgat ilyen nincs... lenne legalább egy táblázat ahol leírják ha 91kg vagy akkor ennyi rizst csirkét zabálj 4x egy nap és mellé 2 protein shaket... de ez túl egyszerű lenne... ez a szálkáítás egy rémálom...senkinek nem kívánom... -
170Kg #6923 Guggolást senki sem említi? :) Nyílván alap hogy megerősíted azokat az izmokat amiket használsz játék közben. A láb az elég fontos szerepet játszik... ha jól emlékszem ez az a sport amiben szaladgálni kell egy olyan nagy narancssárga ladba után, meg zsákolni, meg ilyenek :)
Felsőtestre nem tudom... verekedni is akarsz a pályán? :D Komolyan lehet én vagyok a hülye, de a dobásnál esetleg a tricepsz az ami fokozottan igénybe van véve... váll... mell... de a hát nem. Esetleg ha könyököddel pofán akarsz vágni valakit aki hátulról rádtapad :) -
Nyarlathotep #6922 Ez nekem úgy hangzik, mintha egy focista a vállára edzene azért, hogy nagyobbat tudjon rugni... -
#6921 has, oldalsó has, felhúzás, ezek a törzsi izmok edzései -
mokate #6920 De azért jobb volna, ha alapgyakorlatokkal az egész testedet edzenéd...! -
Davidxxx #6919 volt nb1-es edző mondta, hogy a törzs-izmok befolyásolják legnagyobb részben a "robbanékonyságot", és elengedhetetlen a zsákoláshoz. -
Nyarlathotep #6918 Minek a felsőtested akarod erősíteni a "robbanékonysághoz" -
mokate #6917 Húzockodás, fekvenyomás, lábemelés, haspad... -
Davidxxx #6916 szevasztok!
Tudtok vmilyen jó edzéstervet felsőtestre, kosárlabdához? (főleg has-és hátizom erősitésre lenne szükségem..) Fejleszteni a robbanékonyságot. -
mokate #6915 Mi? Miről maradatam le? Mi lett törölve? (már megint???!!!) -
#6914 Nem én törölgetek, de aki csinálja helyesen teszi. -
S1L3Nc3 #6913 jazzyke te törölgetsz itt ész nélkül ? -
mokate #6912 Borzasztó volt! Ha ezt "összerakták"...?! Inkább tűnt imprónak! De annak is, ööööö… Mindegy! -
csakkk #6911 Neked is tetszett Németh Eszti pózolása?
Valaki korábban kérdezte, hogy Berkes milyen eredményt ért el.
4. lett -
#6910 Akkor az nem baj, hogy pl. a mell-bicót nem mindig hétfőn edzem hanem van amikor szerdán vagy pénteken, mert nem mindig úgy sikerülnek a dolgok ahogy szeretném:S -
#6909 Én is hasonlóan osztom fel: Bár a napokat váltogatom:
Mell, vádli, has
Láb, vádli
Kar, has
Hát, váll, has ha van kedvem..
Vádlimat nem igazán kell gyilkolni mert elég jó, hosszabb séták után érzem, hogy elfáradt úgyhogy én séta közben is használom.
Hasazni pedig utálok :)
Hátazni viszont imádok a kedvenc testrészem. Nincs is jobb egy mellhez húzásnál utána döntött törzsű evezés..stb.. ejj dejó is az:) -
bandus #6908 sok a vita a három és a négynapos edzéstervet űzők között, megkell találnod a számodr amegfelelőt. szerintem a best:
hétfő: mell, első és oldalsó váll
kedd: láb
csütörtök: kar
péntek: hát+hátsó váll, és csuklya
ehhez kedvem szerint iktatom be a vádlit és a hasat -
#6907 Srácok!!
Melyik a jobb, melyiket érdemesebb venni?
N-Large 2
Muscle Juice
Köszi a segítséget! ;) -
big bear #6906 Mivel a kajádról nem irtál semmit ezért megelőlegezem, hogy nincs rendben
Amit eddig csináltál fogjuk fel teljes test edzésnek, ezt szokták javasolni amúgyis kezdésnek, bár nem ennyi gyaksival
A három nap elég lesz, ez a felosztás maradhat is.
Kimaradt a felsorolásból a vállad és a lábad, biztos csak figyelmetlenségből
A lábat sokan nem edzik, de közelitsd meg úgy a témát,hogy tested fele!
Három nagy izomcsoport van, egyik nap mell, másik nap hát, harmadik nap láb. És ezek mellé kell beosztani a kicsiket, mondjuk vagy úgy, hogy mivel a mell napon már kap a tricepsz ezért ott edzed azt is, a hát napon eleve kap a bicepsz ezért azt tehetjük oda, a láb mellé meg marad a váll. De ezek nem kőbe vésett szabályok, lehet variálni, a lényeg,hogy két nagy izomcsoportot ne tegyél egy napra. Has és vádli izlés szerint!
De ahhoz, hogy fejlődj a kaja a legfontosabb!
Ha még nem tetted volna meg, akkor tanulmányozd át a bb-n az alapismereteket.
Alapismeretek
Ja! és ne őrült módjára, tehát kis izmokra, pl: bicepsz,tricepsz, váll elég maximum 8-10 sorozat, sőt lehet hat is elég kezdőként. Nagyokra sem kell állatkodni, kb. 16, de max 20-nál én nem csinálnék többet. -
#6905 sziasztok!
olyan segítséggel fordulnék hozzátok, hogy... 3 hónapja járok edzeni...és szeretnék változtatni a tervemen mert többen mondták már hogy túl sok féle dolgot csinálok egy nap... én ezt el is hiszem.. amugy hétfő-szerda-pénteken járok le..és ezeket csinálom.: fekvenyomó, evezés, nyakmögéhúzás, tolóckodás, állighúzás, húzodkozás, váll, bicepsz, has-hát, comb, és vádli
és rájöttem hogy ez télleg sok egy napra, és szerintetek hogyan válasszam szét hogy nagyobb legyen a fejlődés, és hányszor járjak le edzeni egy héten? ilyenekre gondolok, hogy pl: hétfőn csak mellre és kézre stb.stb.. mivel itt mindenki jobban tisztában van vele kérlek segítsetek... amikre szeretnék fejlődni elsősorban; kar, mell, hát(oda a lapocka fölé) :)
előre is köszönöm.. -
xpknight #6904 persze 4x50-60...
-
xpknight #6903 és szombat vasárnap meg amikor pihenő nap van akkor az egsézet vagyis egész nap csak 50-60g nyomni? -
xpknight #6902 és az ugy nem jó megoldás hogy pl edzés elött és után 90g nyi rízst viszek be és utána délután fele meg már mérséklem az adagot 60-70g ra és akkor az folytonosan csak napi 230 ch és 300g rízs?
-
somati #6901 400-500 gr ch-val elég kevés ember tud fogyni.
Szerintem napi kb. 300 gr fehérje állandóan, napi 50-60 gr zsír állandóan, és a szénhidrátot ciklizáld, pl.
1. nap 300 gr
2. nap 150 gr
3. nap 100 gr
4. nap 50 gr
5. nap 300 gr
6. nap 150 gr
7. nap 50 gr
és újra előlről. Vagy valami ilyesmi.
Az aerobot én nem vinném túlzásba. Tudom bunny azt mondja, hogy minden nap kell legalább 40 perc, de szerintem ha jó a diéta, akkor nem kell sok aerob, ha meg rossz a diéta, akkor teljesen mindegy, mennyit aerobozol, nem fogsz fogyni. Hetente egyszer pihinapon lehetőleg a lábazástól távol beiktatnék egy 20-25 perces HIIT kardiót, persze ez nem éhgyomorra kell csinálni, hanem kajálás után 1-1,5 órával. Ennek a lényege, hogy felállsz pl. az ellipszistrénerre (de mehetsz sprintelgetni is), (először bemelegítesz pl. 5 perc tekeréssel), majd fél perc tekerés maximális erőbedobással, aztán 1-1,5 perc lassú tekerés következik, és ezt csinálod 20-25 percen keresztül. Ezzel jól felpörgeted az anyagcserét.
Szerintem. -
xpknight #6900 oké köszi szépen megprobálom!