33479
12316971501353788406.png
  • mokate
    Étkezésenként kb.: 500 cal. Erről kell lefelé menni! (apránként, fokozatosan!)
    A 2g fehérje/testsúlykg az alap! Erről kell emelni! ( a szénhidrát csökkentésével arányosan emeld a fehérjebevitelt)
    Egyéb tekintetben meg az a mérvadó, amit a rutinosabb gyúrósok mondanak!
  • xpknight
    Imádom ezt a sport-életvitel mind1 hogy hívjuk de egyszerüen ezt az oldalát nagoyn nem szeretem össze vissza sakkozni a kajával miből mennyit mikor hogy... pedig ez az egésznek az alapja
  • mokate
    Reggelire beiktathatsz egy kis zabpelyhet is... Az, hogy mennyi zsírt vesztesz hetente, az attól függ, hogy milyen a napi aktivitásod (lásd: milyen intenzitású edzést végzel, milyen gyakorisággal) és mennyi a napi kalória beviteled. Igyekezz lassú felszívódású szénhidrátokból bevinni a kalória túlnyomó részét, pl. rizs, zabpehely (nagyjából ahogy idáig is csináltad, csak pontosítsd a mennyiséget) és a zsírokat esszenciális zsírokból pótolni (szintén jól csináltad). Lenmagolajból elég napi egy evőkanál kb., keverd bele a reggeli turmixodba, úgy tűrhető… A szőlőcukrot meg felejtsd el, az edzés utáni turmixban van helye, esetleg reggel. A kalkulátorokkal azt is ki tudod számolni, hogy mennyi kalória szükséges a napi „szinten tartáshoz”. Ezt az értéket kell apránként és folyamatosan csökkenteni, amíg el nem éred a kívánt testsúlyt. A szénhidrát csökkentésével arányosan emeled a fehérjebevitelt. Én így csinálnám (abszolút nem biztos, hogy ez a frankó!):
    Reggeli: MRP (szerintem reggel kell a szénhidrát még diéta alatt is!), túros zabpelyhes turmix + a lenmagolaj és a tojás(ok)…
    Köztes étkezés: rizs + csirke + brokkoli (pl.)
    Ebéd: rizs + csirke + zöldség (mint fent, alacsony szénhidráttartalmú)
    Köztes étkezés: rizs + csirke + zöldség (szintén alacsony szénhidráttartalmú)
    Utolsó előtti étkezés: tonhal (mondjuk) + zöldség (ismét szénhidrátszegény)
    Vacsora: fehérjeturmix
    A mennyiségeket neked kell kiszámolni! Sok sikert!
  • xpknight
    szóval most számoltam kicsit és a body.builder kalkulátora szerint
    a 4db csirke rízses étkezés alatt 2,5 csirke és 4 zacskó 120g os rízs kéne az adatok szerint vagyis kb így nézne ki :

reggeli 7óra:Tojás 5db+ 60g Whey
    10 órai:120g rízs 150g csirke
    ebéd 13óra: 120g rízs 150g csirke
    uzsona: 120g rízs 150g csirke
    vacsora 17óra:120g rízs 150g csirke
    vacsora2 19óra:túró

plusz 20-30g szőlőcukor= 30g ch megint

most azon gondolkozom ha ezt csinálnám akkor ez tényleg szálkáítana e egy kis help jól jönne koszönöm bocsi a sok hülye kérdésért de ez most elég fontos lenne köszi
  • xpknight
    ja és meg valami ehez a kajáláshoz az létezik hogy napi szinten ilyen értékekkel lehet hetente x% ot veszteni testzsírból?
    2500-3000Kcal
    180g fehérje
    400-500g szénhidrát
    20-60g zsír?
  • xpknight
    Szóval akkor valahogy így kéne kinéznie a kajálásomnak meg az kardiónak?

reggeli 7óra:Tojás+Whey
    10 órai:40g rízs 100g csirke
    ebéd 13óra: 40g rízs 100g csirke
    uzsona: 40g rízs 100g csirke
    vacsora 17óra:40g rízs 100g csirke
    vacsora2 19óra:túró

reggel lassú kocogás vagy séta!

lenmagolajból hány evőkanállal vigyek be annak tudatában hogy halolaj tablettát is szedek? és abbol napi 3 mehet?
  • mokate
    Kössz Pill!
  • Panzermeyer
    Hát... Nem akarok badarságot mondani, de nekem ez úgy tűnik, mintha olyan kevés lenne, hogy a szervezeted egyszerűen ragaszkodik a zsírhoz. Én ehhez még raknék legalább két étkezést, mondjuk a reggelid és az ebéd közé, valamint az ebéd és a vacsora1 közé. A diétában nincs corn flakes, és nincs tej (főleg nem bolti tej - annak már annyi, kinyírják és csak a szemetet nyomod magadba).

Egyébként eleget iszol? A víznek termogenikus hatása van, a jelenlegi súlyodra meg kéne inni kb 4-5 liter vizet - persze nem egyszerre, hanem a nap folyamán szétosztva.

Vitamin - ásványi anyag rendben van? Erre is figyelj oda. Remélem nem egy pezsgőtablettával oldod meg a napi vitamint :)

Én az esti futás helyett inkább a reggeli tempós sétát javasolnám 40-60 perc között. Ez előtt a séta előtt ihatsz egy turmixot - de ch-t ne fogyassz mellé - hogy minimalizáld az izomveszteséget.

Ha hülyeséget beszéltem a többiek majd kijavítanak, és előre is köszönöm nekik!
  • mokate
    CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EZT ESZED????? Lehet, hogy kicsit kevés... A neten található kalkulátorokkal számítsd ki a napi kalóriaszükségletet és az alapján lődd be a diétád! Bontsd öt-hat étkezésre a napi táplálkozásodat és hol vannak az alacsony szénhidrát, de magas rosttartalmú zöldségek...?! Reggeli: alapból fehérje, vagy MRP, sovány túró, esetleg tojás, ilyenek... A szénhidrát túlnyomó részét a nap első háromnegyedében próbáld bevinni délután olyan 4-6 óráig bezárólag.
    ÉS! Ne fuss! Aerobozz… (gyors séta, vagy lassú kocogás, attól függ,mennyire vagy fitt - ennek is utána tudsz nézni)
    Meg remélhetőleg hozzászólnak majd a hozzáértők és a nálam érdemesebbek is...!
  • Gyúrógép
    Ez a 4 kajállás és a proteinmennyiség ló[email protected] még 2 kaja és 3-4-szer ennyi protein.
    Sztem legyen első kaja zab+whey az úccsó meg 250 gr alpa túró+lenmagolaj.
    Az mit jelent bővebben hogy kondizol?
  • xpknight
    Elnézést kérek előre is az újabb alapvető kérdéssel kapcsolatban de ez nem nagoyn megy és nem találom a hibát benne talán ti rádtudnátok erre világítani mindenesetre előre is köszönök mindent!

182cm magas 91kg vagyok és 17% os testzsírom van a problémám az lenne hogy diétázok
    csirke rízsel lenmagolalajl és halolajat is szedek de sehogy nem akar lefele megmozdulni
    a 17% os zsír valmi tanácsot szeretnék kérni min kéne változtatnom

itt az étrendem:
    reggeli 7óra:40g corn falkes 30g tejel
    ebéd 13óra: 40g rízs 100g csirke
    vacsora 17óra:40g rízs 100g csirke
    vacsora2 19óra: protein shake

az anyagcserével nincsen problémám ilyen kajálás mellet se de mit kéne még tennem?
    napi 1-1,5 óraát kondizom

izzadok rendesen pedig és alpha burn nevú kiegészítőt is szedek esténként pedig futni járok kérlek segítsetek!
  • bandus
    navégre.. újra nyitva :)
  • mokate
    Relax!
  • efitmaster
    S1L3Nc3,

Aranyos vagy, hogy kiterszed az írásaid alá az extremefit linket, de megkérhetnélek rá, hogy vedd le onnan, amíg nem tudom, hogy ki vagy pontosan.

Köszönöm.
  • efitmaster
    170kg,

Szerintem te próbálsz itt sunyin és névtelenül bűvészkedni és művészkedni a szavakkal ezen a fórumon, nem én. Jól akarsz kinézni és hangzani. De ha belenézel a tükörbe és megnézed magad, szerintem egy nálam is átlagosabb százmilliomodik senki néz vissza rád a tükörből. Azzal hogy itt bűvészkedsz, ezen nem fogsz sokat javítani versenyző barátom. Legalábbis te versenyzőnek mondod magad. Neked a szinpadon kellene jól kinézni és nem mások dolgaiba sunyin belemakogni és közben embereket ségtegetni egy fórumon névtelenül.

De neked maximum talán egy utolsó világvége melletti faluban tapsolnak mostanában néhányan és ott se sokáig. Ez a te bajod. És ez nem fog egy fórumon megoldódni. Ahhoz el kéne végezned a saját munkádat jól és le kéne szoknod az általánosságokról és a hazugságok tovább terjesztéséről.

Szerinted, ki kiváncsi egy sunyi, névtelen senki igazságaira? Maximum egy másik sunyi, névtelen senki.

Te nem vagy átlagos? Miért, ki vagy te, Jay Cutler vagy Ronnie Coleman? Szerintem egy százmilliomodik testépítő vagy, aki sérteget embereket egy fórumon. Jobb lenne, ha magadra néznél, mielőtt másokat próbálsz leértékelni.

Nem birom a sunyi általánosságokban beszélő embereket. A leggonoszabb, legártalmasabb emberek a földön, minden területen és ráadásul elég öntudatlanok ahhoz, hogy tudják, mit csinálnak pontosan.

Te itt pénzéhesnek nevezel embereket, akikről azt sem tudod kicsodák és ráadásul sokkal kevésbé van szerintem szükségük a pénzre, mint egy ilyen általánosságokban beszéló, sunyi, szavakkal bűvészkedni próbáló, testépítő versenyzőnek. Neked a súlyoknál van a helyed versenyző. Ne próbálkozz más területekkel, mert mindenhol csak egy vesztes leszel. Ne próbálkozz okos lenni mindenhol, mert sehol nem leszel a végén okos. Próbálj meg a legjobb lenni abban amit csinálsz a félrebeszélés helyett, és szerintem, amíg ezt el nem éred, fogd be a szád.

Én befejeztem veled is a társalgást versenyző, mert csak rabolod az emberek idejét, sunyin és névtelenül.
  • mokate
    Ne csinálj hülyét magadból! Legalábbis nyilvánosan...
    drugs bunny = Kovács Zsolt (nem titok, bárhol, bárkitől meg tudod kérdezni!)
  • S1L3Nc3
    Gyerekek!Má tejjesen zösszevissza vok keveredve...
    Most akkor hogy híjják a raktáros zsoltit?Kovács vagy Molnár? Vagy kérdezzem meg a sztíPITIánert a flytek kinget?
  • mokate
    Ha egy kicsit jobban belegondolsz, akkor van egyfajta "érinthetetlenségi" nimbusza a Kovács Zsoltinak! Felette áll a Magyar testépítő közösségnek - legalábbis próbálja felülről nézni a dolgokat... Ez akkor volna jó, hogyha megfelelő kritikával HOZZÁTENNE a dolgokhoz és nem lehúzná őket! Hogy jogosan, vagy nem jogosan, arra most ne forszírozzuk! Úgy a Kovács Zsoltinak, mint a Nagy Zolinak, vagy teljesen mindegy kinek, kiknek, akár a Bengyeléknek (a teljesség igénye nélkül) nem hinném el azt sem, amit kérdeznek - üzletemberi minőségben! Bocs lányok - minden szentnek maga felé hajlik a keze... Van egyfajta kialakult "vállalkozói mentalitás" Magyarországon! Ezért Magyarisztán ez...ék senki önérzetébe gázolni, ti is tudjátok: az üzlet az üzlet! És tudjátok mit, ez ok! De akkor nem lehet SENKINEK egy rossz szava sem, ha megkérdőjelezik bizonyos tekintetben a hitelességét...!
    Bizony vannak dolgok amit a "bunny" jól csinál. Mondom: VANNAK DOLGOK, AMIT A KOVÁCS JÓL CSINÁL! De ő sem szent... Maradjunk ennyiben... Pronto.
    Mindenhol jelen vannak a szponzorok és a reklámok (ezt már csak úgy...) a body.builder.hu-n ugyanúgy mint az extremfit.hu-n! Ugye "Zébola"?
  • mokate
    Naaahhh...! Mi a fa****ooommm van máááá'?! Kislány ám a ...! Tudod mid!
    Szóval... Azért majdnem, mert sok volt benne a faszozás! Ami engem nem zavar, sőt szimpatikus, ha valaki hasonló vehemens módon védi a véleményét (azért túlzásba nem kell esni!), de egy ilyen monológba kár volt betenni! Amúgy szerintem a közelmúlt egyik legjobb "írása"! Egyet értetek vele - nem értetek vele egyet, ki hogy látja, viszont TAGADHATATLAN, hogy korrekt módon lett leírva (megfogalmazva)!!!
    Egyszer szavadon foglak baszki! Küld a kurva Barbie-kat, szép nagy seggel!
    Nem ezzel ébredtem, de jó hogy belinkelted! Kössz...! Tetszik!!!
  • derrick
    Csak majdnem? Ne sunnyogj :))) mert küldök neked is egy barbit, de élőben!!! Akár privátban is ha itt nem mered mert "kislány vagy" :)) írhatod a másik felét.

UGYE EZZEL ÉBRETTÉL, MERT HA NEM :))
  • derrick
    Az hogy itt nem látok tőled egy Ady művet sem, azt már megszoktam :))
    Sziporka tőled? Villásreggelire felkenlek mint egy ementálit haver :))
  • derrick
    látom nagyon otthonosan mozogsz a témában én nem is csodálkozom van oktatód is.
    Bocs, de téged is lányomnak hív a Bunny baba :))
    Most meg el is sunnyogsz haver :)) Könyveket, meg szakmai újságokat kellene olvasnod nem egy forumtól várni a megváltót. Talán a bunny mesteri honlapján többet fogsz olvasni, meg az edző válaszolban is felvilágosítanak, csak ne hogy kettőzve írd a mássolhangzókat, mert arra alergiás :)) Utibatyúnak had ajánljam Bunny Ronni sztriját, amit itt már le sem mert írni, de élőben ezek után biztosan elmondja Győr mellett,meg Kathi Béci a SAKKTÁBLÁN.

Komolyan kár érted, ez most nem vicc, sajnálom, minden jót a továbbiakban.
  • atesz75
    Sziasztok
    Nem tudjátok hogy mik lettek a belgiumi NAC vb magyar vonatkozású eredményei?
  • 170Kg
    Hajjaj! Én mindíg nagyon vigyázok mit írok le, de viszont ahol lehet próbálok kétértelműen fogalmazni. Ami visszajön ebből (miután megjárta az agyadat) az nagyon kemény. Elgondolkodtam a dolgon, és arra jutottam hogy három lehetséges magyarázat van -
    1. Nem tudsz olvasni
    2. Tudsz olvasni, csak másképp értelmezed amit leírtam (újravolvasás javallott)
    3. Tudsz olvasni is meg értelmezni is, csak a fejedben alakul át. Körvonalazok valamit, te meg kitöltöd. Ez olyan mint a buzizás. Aki elkezd visszafelé köpködni, az tuti hogy az is.

Én azt mondom bunny segít, te azt írod bunny fizet.

Én azt mondom olyanokat bántassz akik nálad tisztességesebbek, te azt írod tisztességtelennek tartalak téged. Ha ez egy félreértés miatt van, akkor sajnálom, ki is javítom hamar: nem tartalak tisztességtelen embernek.

Azt írod butaságokat és hazugságokat írok, de nem tudsz tőlem idézni semmit ami ezt alátámasztaná, csak úgy ha átfogalmazod, kiforgatod. Te vagy az aki minden hozzászólásodban említed ezeket a bizonyos cégeket. Hol látod ezeket az én hozzászólásaimban? Én mindíg általánosságban fogalmazok. Te vagy az egyetlen aki itt üzletről meg pénzről beszél, vedd már észre! ÉN EMBERI ÉRTÉKEKRŐL BESZÉLEK!

Azt írom bunny, te azt látod scitec. Én azt írom segítség, te azt látod fizetség. Hát velem van a baj?

Hol írtam hogy tisztességtelen vagy? Azt írtam hogy magadnál tisztességesebb embereket fikázol. Nem vagy tisztességtelen, nem vagy bűnös, olyan vagy mint a többi. Átlagos. Egy kicsit hangos, kicsit összeszedetlen, de ez nem jelenti hogy rossz ember vagy... feltéve hogy nem csinálsz segget a szádból. Itt csak te látsz démonokat.

Reklám mindehol van, de ez nem kényszerít arra hogy minden szart megvegyek. Persze hatása van a laikusokra, el lehet vele adni olyasmit amit nagy ígéretek nélkül nem venne meg senki. A világ így működik. A tv-ben sugárzott reklámok 80%-a átbaszás. Ez nincs így rendben, de marad ez a rendszer, ha tetszik ha nem. Nem kell kattintgatni a norbiápdétes bennerekre és nem lesz baj! :D

A bbtv szponzorlistát életemben egyszer néztem végig, akkor is a kaméleon miatt :D
  • csuszi
    nah okosabb úgyse leszek ettől a fórumtól már, inkább lécelek, -fav. derrick neked utoljára annyit. ha Debrecenben jársz szívesen meghívlak egy sörre. ihatsz már? dokik engedik?? nah mindegy majd akkor megbeszéljük. gyógyszereid ne felejtsd el bevenni. többieknek minden szép és jót, legyetek nagyok, gyúrjatok meg minden. és olvassátok sziporka kalandjait!!!!!!
  • csuszi
    :D:D:D:D:D:D te derrick vagy?:D:D:D:D dddzzzz sziporkázik. ez jó:)
  • Hmmmmmm
    derrick sziporkázik???? ejjjj ez az übergáz duma nála már sziporkának számít, akkor normál esetben nincs két értelmes mondata csak a szavakat teszi véletlenszerűen egymás mellé vagy mifene?
    másrészt ott áll minden webshop vagy bodybuilding portál előtt a lehetőség, hogy csináljanak bbtv-t vagy hasonlót és csinálnak? na erről ennyit
  • mokate
    Szerintem aki nézi a MuscleTeam-et, az nézi a BBTV-ét is... Nyilvánosan, hivatalosan nem lehet, mert a két "tábor" utálja egymást!
    Én személy szerint nem túlságosan búslakodom miatta, mert így legalább van pörgés a fórumon!
  • mokate
    Nnnna! Ez má' majdnem korrekt...!
  • info
    Ritkán írok ide, de naponta olvasom ezt. Kiakaszt amikor ennyire butának nézi az egyik fél a másikat. 170 kg neked kettős látásod van az holt ziher. A BB-tv-én nevelkedhettél fel kicsi gyerek korod óta, ugye. A kőkemény 30 perc végén még el tudod olvasni ki is a szponzor. Többek között Scitec meg a többiek. Ingyen letöltheted a netről, hát persze, csak menjél fel a reklámokkal agyon tűzdelt bb.hu-ra. A film ingyen készült a hely ahol nézed ingyen van, mivel most kezdődik a beetetés. Fennt vagy, látod ott is villog néha Scitec, meg a többiek, és tudod miért villog, mert ha rákattintassz, akkor eléd tárul a meseszép webáruház. 170 cirkakg-ba csak beleszorult annyi tudás, hogy lássad a kettős látásoddal, hogy a Sztripitynek nagyon jó töltelék a BB-tv, mert az üzletet összeköti az ingyenes letölthető BB-tévével. TÖLTELÉK még egyszer leírom, hogy értsd. Ha te nem is de lehet hogy a követekező majd vásárol. Mielőtt kiborulnál olvass tovább. Amit itt leírtam egy cseppet sem baj, mert igaza van Efitmasternek, üzlet az egész világ. A kettős látásoddal azt látnod kellene, hogy a muscleteam is sok mindent letölthetővé tesz. Persze ott nem látsz reklám kavalkádot, ami már a seggedbe nyomulna. Gondolom nincs is nekik jelenleg reklámozójuk, vagy talán nem is akarnak. Ki tudja. Engem nem érdekel. Engem az érdekel, hogy nekem tetszik amit csinálnak, és nem tetszik amit Bunny csinál a filmjében. Kislányoknak nem szól a műsor, recskázók ne nézzék, mert ez nem homi műsor, meg a többi idétlenségek. Persze van erre is vevő, nem kétlem. De látható már ezen a fórumon is hogy mennyien nem értenek egyet, köztük én sem ezzel a lenéző, mindenkit sértegető magatartással. Hmmmm meg a humma nektek mindenki aki a muscleteam srácok mellé áll az mind mind a muscleteam egy személyben. Itt bárki le mer írni csak egy fél sort, vagy megsérti egy betüvel is a drága szent és sérthetetlen Drugs Bunnyt a bodybuilderek jótevőjét (mint egy szekta) az igen is nem más lehet csak a muscleteam valamilyen más nicknéven. Nem tudjátok elfogadni, hogy vannak akik szeretik azt az oldalt, és nem szeretik a ti aposotolotokat? Bűn ha a muscleteamre kapásból fel tudnék sorolni 10 nicket akik velük szimpatizálnak? Tudjátok ott volt a nagybaj, hogy kritikuss be merészelte írni, hogy valamelyik bb-ben gagyi környezetben (nem pontosan idézek) lett bemutatva az egyík testépítő csajszi. Le merte írni valaki a személyes véleményét és nem törölték, mert nem a body.builder fórumára írta, ott meg sem jelenhetett volna. Ezzel valaki leócsárolta Drugs Bunnyt? Azt írta hogy egy buzi? Meg kitalált valami hülye ostoba ökörséget mint a Ti nagymenő érinthetetlen, kritizálhatatlan nagy vezéretek? Nem semmit nem tett az a kritkuss nick, de hát most kiderült, hogy a nagy vezéretekről, nem lehet még így sem véleményt mondani, mert mint látható kiborúlt és handabandázik, és összemos mindenkit mindekivel.
    Engem is beírhattok a másik táborba, abba amelyik a muscleteammel szimpatizál, mondhatjátok rám is hogy klon vagyok. Mert addig amíg ez az oldal érvel, és sziporkázik lásd (derrick), addig Ti csak annyit tudtok mondani hogy klonok. SZÁNALMAS
  • volt
    Kb 2000 forintal olcsóbban tudom beszerezni,ugyhogy nekem megéri.Csak kiváncsi voltam hátha jobb a glutamin-sr.
    Scitec-en kivül nem nagyon használok más márkát,de ha valamiről tudnám hogy jobb, és nem sokkal drágább természetesen azt venném.
  • csuszi
    gey = egy:) de végülis jó az a gay...;)
  • csuszi
    váááááááá derrick te annyira idióta vagy vazzeg olyanokat röhögök rajtaaad:D:D:D:D itt rohadjak meg ha nemszéles vigyorral olvasom nagyobbnál nagyobb faszságaid:):):):):) nah menjé oszt csinájjá még gey klónt és osszá le vele:D:D:D
  • somati
    Szerintem még a G-bomb is felesleges(en drága).
  • S1L3Nc3
    Ugyaaaan hogy mondhatsz ilyet?
  • volt
    Okés!Köszi.Akkor maradok a G-bombnál
  • somati
    Nem hinném, hogy a glutaminok között komoly különbség lehetne. Több ismerősöm is az egyik legolcsóbbat veszi a Biotechtől és ugyanolyan jól visszatölt diétában, ugyanúgy keményít mint a G-Bomb vagy egy mégdrágább glutamin.
  • Hmmmmmm
    köszi... én vagyok Humma mi sőt igazából efitmaster és Drugs Bunny is én vagyok... bocsi de a skizók a ti bandátokban vannak Muscleteam boys
  • Hmmmmmm
    amit Drugs Bunny az bbtv-vel az edzőválaszollal stb tesz a kezdő, haladó sportolókért az a lényeg ....
  • volt
    Köszi!De remélem nem a scitec-bunny útálat beszél belőled.