Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateos
bicepszre 15
te mennyivel ?
na legalább vagy te is :) má azthitem mindenki csak a gépet nyomja :) hál ég vannak még férfiak
petee
Ne szomorkodj Mateos! Itt vagyok én is.
Már lassan fél éve nyomom az egészet szarok,szerek nélkül, és sok kajával. Nekem már nagyon meglátszik a felsõmtestemen de most komcsira. Én asszondom hogy géppel is jó (kell is) gyúrni , nemcsak sulyokkal. Szerintem is a kondi király dolog számomra jobb mint a foci uszás kézilabda stb.
Amúgy bicepszre 20 kiloval nyomsz mateos?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

mateos
asszem ez a téma is csak Coint Dynamicot meg engem érdekel..szomorú
mateos
ilyen spiclik vagytok ? :)
mé nem irtok ? :)
mateos
ilyenek akartok lenni ? vagy ilyenek vagytok ? :)
mateos
bazz senki se ir ide ?? mindenki csak a kibaszott gép elött ül ahelyett h sportolna vagy kondizna !!!
Hova süllyed a világ ?
mateos
ok :)
1 éve nyomom és minden nap kivéve szombat-vasárnap
(de nekem könnyü mer itthon is vannak gépek)
mateos
én má 1 éve nyomom és qrva jó , elötte kis szarzsák normális magsságu picsa voltam most má nttem is sokat , 1m88 és 85 kg
Coine
arrrrrghh, mennyire nem figyelsz :)

MONDOM bicepszre össz. 15, de ezt együttesen és váltva is kinyomom.

mateos
én 30 al csak hátra meg mellre megyek :)
de bicepszre ?
mateos
20-30 at simán bicepszre ?
Coine
visszatérve a kg-ra.
nagyon változó.
bicepsz csak 15, de mondjuk lábbal lazán kinyom 50-et 50x is ;))
szal maradjunk a 20-30 körül kb., de tudd, h. van ahol több, s van ahol kevesebb

Coine
de menni fog, mert bírom.
továbbá nincs 13, mert csak 5ösöével, de inkább 10eséével lehet állítani a súlyt a gépeken :D

mateos
nehogy má 20-30 al nyomd , az nem fog menni :)
nyomjad csak lazán 13 al az a tuti
Coine
most kezdtem csütörtökön, azon kívül ma voltam, tehát idáig 2x.
Nyomni fogom júli közepéig, ott lesz 1 kis szünet, mert megyünk Balcsira, de ha augusztusban visszajöttem akkor telj. gõzzel az egész hónapot végig :)
kg ? nagyon változó (bicepsz mondjuk csak 15, mert az gyenge :D), de mondjuk 20-30.
de menni fog, majd feljebb, hisz még csak most kezdtem.

mateos
hányszor jársz 1 héten ? háby kg al nyomod ?
Coine
mindeennre ;)))
:o))

mateos
mire ?
karra ? lábra ?
Coine
na már én is gyúrock, nem gondoltam volna :o)
amúgy fittnesterembe járock és gépeken lököm a dolgot :)

mateos
tényleg miket szokott mondani ?
utóbbi idõben nemhallotam róla (hál ég)
mateos
én vagyok Jar£ :)
csak visszatértem eredeti nickemhez
de teljesen igazad van
Darkon
Azért látszik a kokszolás megtette a magáét(mind testi mind szellemi szinten->gondolok itt az értelmes megnyilvánulásaira). Követendõ példa!

Born to win

mateos
okok de nehogy sértésnek vedd amit irtam :)
KeKKSZike
"Sok sullyal kezd , mert igy nem fox szálkásodni mint cigányok :)))"

Én szerintem a szálkás izom sokkal szebb, mint a nagy darab állatok! Én szálkásítok, az sokkal gusztusosabb! Nekem ez a véleményem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mateos
mondok programot
:igyá sok fehérjét (tej)
-fekvõtámasz(én napi 100)
-sulyzó
mellre:20
karra:13
hátra:20-al nyomom (nem mintha sok lenne de ennyi bõven elég)

Sok sullyal kezd , mert igy nem fox szálkásodni mint cigányok :)))
(lásd.Hypos feri alul , nem szálkás) :D
felülést hagyuk :)
szal egyé sokat igyá sokat sulyzózzál sokat NAGYON SOKAT !!! elején (2hét) birod mint állat de aztán elkezd fárdni fájni a karod az má jót jelent
mateos
tévecc
mateos
na elöveszem a topicot
KeKKSZike
Azért így nem szeretnék kinézni... :)

Dikkma

Gépek nem érnek semmit, max. erőt növesztenek izmot nem
Sulkok köllenek :D
JarŁ
fekvőtámasz rulezz !!
de ha komolyan akarod mellizmdat növelni akkor bizony szükséged lessz gépre :-(
én se szeretem gépeket !!
Sulyzó rulezz , vegyé otthonra azt no problemo !!
KeKKSZike

Azért nincs szar alakom... :)

KeKKSZike
Öccse... :) Be ne kapjál már! :) Bocs, hogy élek!

KeKKSZike
szabad súly? az mi?
Szóval a fekvőtámasz jó a mellizomnak... Mégis mennyit csináljak? És hogy? Egy nap nyomjak le egyszerre 60-at? Vagy az nem olyan hatásos? :)

Dikkma
Hápersze.
De a gépek sztem semmit nem érnek
szabad súly kell... sulyzó, nyomj fekve.
KeKKSZike
Kérdésem van hozzátok! :)
A Mellizmot hogyan lehet növelni? Gépek nélkül! Például a fekvőtámasz jó a mellizom növelésére?

JarŁ
Hypós feri bá tényleg elég jól megvan alkotva :-)
Dikkma
Szerencsére nekem nem ő a példaképem...:)
Hypós bácsi azé rulz
JarŁ
nekem mindenféle tekintetben ő a példaképem :

FTC & HOOLS + LONSDALE RULEZZZZ
Zocsi
Persze nem árt, ha szedsz mellette valami töltőanyagot, mondjuk fehérjét, vagy valami komplex tömegnövelőt. Persze ha eszel, mint az "állat", akkor szerintem nem kell plusz anyagbevitel táplálékkiegészítő formájában. Én most szedem 10. napja, de már érzek állóképességjavilást. Na persz lévén, hogy hormon, ill. potencianövelő növényi kivonatot tartalmaz, hát...

Zocsi
60 db kapszula volt a dobozban. Én nem tudok olyasmiről, hogy testsúlytól függően kellene adagolni. Bár azt is megemlítem, hogy a konditerem tulajdonosa akitől vettem azt mondta, hogy az vált ki igazán jó hatást, ha edzés előtt 2 edzés után 1 db kapszulát vesz be az ember. Jah, és nincs feltöltési időszak, mert ezt minden nap kell szedni, még akkor is ha nem mégy gyúrni. Ezt felfoghatjuk úgy, hogy feltöltés.

Dikkma
hö?
Dikkma
Mennyi van egy dobozban? Tehát meddig elég?
Nincs feltöltési időszak? Mindig 2 kell? Nincs testsúlyhatár, hogy mi alatt 2, mi felett mondjuk 4?
stbstb?
Zocsi
Na szereztem egy dobozzal 3500 HUF-ért. A pontos neve: BioX-Tribulus 1000. Az összetevői 1000mg Tribulus Terrestris L. Naponta 2db tablettát kell bevenni felkelés után v. lefekvés előtt. Nos, elkezdem szedni, aztám, majd leírom, hogy mi a hatása nálam! (Az biztos, hogy ismerőseim közül aki kipróbálta ill. használja, mind azt mondja, hogy "kanosabb" lett tőle! :))

Dikkma
Napotól 3 hónap alatt 5 kiló up, egy hónap alatt ez le. Szal nem éri meg. De ez a tribulus izé érdekelne!
encoding szvsz lehet szteroidtól is amit mondasz de fáradtság meg minden... orvos.. :-/
Dynamic
A tribulus terrestris eredetileg egy növény,magyarul királydinnye.A növénynek az "eredeti" hatása a szexuális étvágy fokozódása, tehát nem a hozzáadott anyagok műve.Hasonlóan mint a ginseng gyökér.
Zocsi
Dynamic: És a Tribulus káros lehet számomra. 17 évesen? Egy haverom kibróbálta és bejön neki. Van egy MLO-s tajákoztatófüzim is, amiben azt íják, hogy növényi alapanyagokból készül. Ímpotenciát nem okoz, sőt serkenti a szexuális étvágyat (mellékhatás). Azt tudom, hogy növeli a testo szintet, de a hormontartalma miatt, (ha van neki) vagy az összetevői miatt?

Dynamic
Hát nem is tudom.Nem vagyok orvos és a pontos körülményeket sem ismerem.Tény, hogy a túlzott szteroid fogyasztás egyik mellékhatása lehet az agresszívitás.De!Elvileg még egy kúrától nem jelentkeznek ilyen tűnetek.(Általában)Legalábbis a környezetemben nem volt rá példa.A szteroidok károsak, de nem annyira mint sokan hiszik.Ahhoz keményen kell nyomni hónapokig vagy évekig, hogy maradandó károsodás érjen valakit.Persze ész nélkül szedve ez hamarabb is bekövetkezhet!Pontosan kell tudni mit mivel kell szedni.
Bevallom annak idején én is elszedtem vagy négy kúra Naposimot.Én abszolút semmi negatív tünetet nem észleltem.Se agressziót,se lehangoltságot, semmit.Azonkívül, hogy nőttem 2-3 kilót, amit pár hónap múlva vissza fogytam(Ezért sem látom értelmét a szteroidoknak).Ma már eszembe se jutna, teljesen felesleges.
Egyszóval, nem tudok róla, hogy egy kúra komolyabb bajt okozna, de ezt én nem tudhatom.Jobb félni, mint megijedni, ezért inkább nézze meg az orvos!

Segítenél nekem? A férjem nagyon sokáig nem szedett semmi szteroidot, de mostanában nagyon lehangolt, tiszta idegroncs. Átkutattam a cuccait és egy zsacskónyi naposimot találtam. Kifaggattam és kiderült, hogy most épp nem szedi, de már 4 hónapja szedte. Mit tudnék neki segíteni azon kívül, hogy elviszem orvoshoz? Tiszta idegroncs, nagyon agressziv lett. Van valami ötleted, mivel lehetne minél előbb kiirtani a szervezetéből?
Dynamic
a Tribulus Terrestris akár 30%-kal növelheti a tesztoszteron(férfi nemi hormon) szintet, ami elvileg nem csak testépítő szempontból lehet hasznos;)
Az anabolizmus szó tulajdonképpen "építést" jelent.Tehát amikor izmot építesz, akkor anabolikus folyamatok mennek végbe a szervezetedben.Az anyagcserével is összefüggésben van, de összeségében tul.képpen a növekedést jelenti.Innen pl.az anabolikus szteroid név.De ha egy táplálék kiegészítőn van az "anabolic" szó, annak semmi köze a szteroidokhoz,hiszen csak a tömegnövekedésre akarnak utalni.
Zocsi
Újra megjelenek ezen a topicon is, lassan egy éve már, hogy írtam, egyébbként éb kezdtem el. Mind1.
Nos, énrégebben töbegnövelőt szedtem (nem kox, hanem táplálékkiegészítőt) és heti 4*jártam edzeni. Faszául alakult a testem, mellesleg a közérzetem is jelentősen javult, nem voltam olyan fáradékony. A tavalyi nyár végén intenzív nyelvtanfolyamra jártam egy hónapig. Mondanom sem kell az összes időmet elvette a napi 70 km buszocskázás, plusz a 7 óra angol. Aztán sulikezdés. Az intenzív nyári edzések után kb. 4 hónap szünet következett mire úrja súly alatt voltam. Rettenetesen lefogytam (-5-7kg) a stressztől, az éjszakázástól és a rendszertelen életmódtól amit a tanfolyam eredményezett. Mind1.
A termetem egyébbként sem nagy. Kb 165-170cm között vagyok olyan 50-55kg súllyal (most). Gondolom így érthető, hogy miért akarok vastagondi. Az erőnlétemmel nem nagyon van gond, mert most 17 éves vagyok, de a testépítés már 13 éves koromtól bizonyos része az életemnek. Most nekem inkább a testi esztétikum kellene, ami mellett elkerülhetetlen az erőnövekedés is. Egyébbként genetikailag sajna olyan vagyok, hogy pusztán kajától (a napi adag, semmi nagyobb extra) nem nagyon hízok. Tehát ezért használok némi táplálékkiegyészítőt.

Egy haverom ajánlott most egy táplálékkiegészítőt. Mit tudtok róla, ismeri valamelyikőtök? A neve: Tribulus. Állítólag anabolizmust ér el a szervezetben és ezáltal fejti ki hatását. Egyáltalán mi az az anabolizmus? Meggyorsított anyagcsere, vagy mifene?