Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A tömegnövelés titka:zabálni,zabálni...(+tömegnövelõ,és protein nem árt, sõt ajánlott)
Lábizom növelés:guggolás alap!A többi lábgyakorlat teljesen mellékes a guggolás mellett.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
a 2. pont itt is all.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
vagy gyümölcsök pl. csipkebogyó, áfonya (lekvár is)
teák pl.fehérürömtea
vagy egy kis akaraterõ, hogy letömd magadba a kaját😊

1. mell/bicepsz/has
2. hát/tricepsz/has
3. váll/láb/has
A hasazás csak akkor ajánlom, ha igényled az izmos hasat. 😊 Ártani nem fog az biztos.
1.nap: mell/váll
2.nap: láb/hát
3.nap: karok/has bár én mindig szoktam hasazni 😊)
Szálkásításnál az a lényeg, hogy a testzsír mennyiséget minimálisra csökkentsük, hogy minél inkább az izom látszódjon ki, klasszikus erezett és "szálkás" formában(szélsõséges példa, a testépítõk versenyformája, amikor minden apró izomrost külön-külön látszik)
4x12 azt jelenti, hogy 4 sorozat és 12 ismétlés. (4-szer 12 emelés)
Kilót konkrétan nem lehet mondani.
A súlyokat neked kell "beállítani".Olyan súllyal dolgozz, amivel a 12 ismétlést épphogy meg tudod csinálni.
ez a 4x12, ez az hogy 4 db 12 perces szakasz, vagy 4-szer 12 emelés, közte pár perc szünet?
amugy hany kilosokkal erdemes sulyzozgatni?
Ebbõl kifolyóleg az edzésterv mindig más és más. Ha jó a hely (ez nem feltétlenül jelent drágát) akkor van egy személy, aki 1-2 ezer FT-ért csinál neked az adott gépekre személyre szóló edzéstervet. Tudsz vele egyeztetni, hogy te esetleg csak a felsõtested akarod és a lábad hanyagolnád meg ilyenek. vedd meg a bérletet és a többi majd adja magát....
en meg mellesleg, tavassal a heti 1 edzessel total leeresztettem, ugyhogy kezdhtem elolro, de mostmar az izomnovelest...