33479
-
#7073 Na képeket!!:) -
Nyarlathotep #7072 Na, muti egy képet rólad! -
#7071 Ilyeneket ne mutogassál itt.
Ovodás koromba néztem ki így -
Nyarlathotep #7070 Mark Wahlberg, tudod a színész/volt énekes. -
zotja #7069 ki ez a csira? -
Nyarlathotep #7068 Korrekt
-
Nyarlathotep #7067 Rajta kell lennie. -
Atrium #7066 szevasztok. valamikor októberben vettem fehérjét (cytogen whey pro, 6kg asszem), de aztán nem jártam edzeni, így nem is fogyott el mind. fogyasztható még? egyáltalán van ennek szavatossági ideje? kerestem a dobozon de nem találtam semmi ilyet. Előre is kösz a választ. -
Nyarlathotep #7065 Tegnap láttam a Támadás filmet, egész jó volt! Egy dolog nem igazán tetszett, az pedig az elején a "önéletrajzi" felolvasás, ami nagyon barátok köztre hasonlitó felolvasás volt, ráadásul tele volt sablon dumával(pl; szeretem a kihivásokat). Mellesleg, ebben a filmben tökéletesen látni, hogy megfelelő szülői háttér nélkül, soha az életben nem jut idáig senki... -
xpknight #7063 jaaaaaa ugy! akkor sorry -
derrick #7062 Ez most verseny volt, vagy?
Azt hittem már hogy a muscletem berezelt Bunnytól
De látom a sok videot, szerencsére nem történt
-
zotja #7061 xp az amit irt a tag az kreatin transzport 91 grammos adagban van 75 gramm ch!! nem az egséz kreatin!! -
xpknight #7060 908g kreatint 78kg os létedre lenyomsz 10 nap alatt? nah az szép
én a helyedben a body builderen elolvasnám hogy hogy megy a krea cucc feltöltés mennyit mikor szintentartás stb... -
#7059 Gecc, valamit nagyon elírtam az előző hoszba :S
a picsába -
#7058 Én megválogatnám,hogy milyen táplálék kiegészítőre költök.
Nem ezektől fogok nőni az biztos, se nem fogyni.
Például minek költsek ezreket glutaminra mikor tömegnöveléskor így is alapból beviszek 80-90 gram glutamint, most ehez pluszba 5-10 gramm havi tíz ezerért tiszta pénz kidobás. A pénzedből inkább vegyél csirke mellet, tojásokat, túrót.Zabpejhet meg rízst. És ne érzetre egyél, hanem számold a kalóriákat. Ha eddig nem fejlődtél, a táplálék kiegészítőktől ezután sem fogsz.
A Vitargo amit mostanában reklámoznak nagyon, az kész rablás. Akármilyen drága meg akár mit mondanak róla, az is csak szénhidrát.
Akkor már inkább vegyél Dextrózt, vagy Maltodextrint, 1 kiló is csak pár száz ezer ft. Ugyan az.
B-komplex + 200 mg B6 , jól meg tudja növelni az étvágyadat ha tömegezel :D
-
170Kg #7057 B-komplex, Taurin, Tirozin, normális kaja, (gondolom adott) minimum 8 óra alvás (detto). Esetleg Cal-Mag kiegészítés... nemtom.
Okosabb nem leszel, de ha valami hiány okozza a koncentrációzavart, ezekkel lehet próbálkozni. -
#7056 ja és 78kg vagyok -
#7055 Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy most vettem BiotechUSA Creatine Transport system-et 908g azt irja hogy egy adag 91g vagyis 10napig eleg elvileg ezt mindennap kell szedni vagy eleg csak kondi elott szedni? mert ha mindennap akkor nagyon nem eri meg mert havi 3dobozt kell vennem... Vagy mit javasoltok creatine monohidratbol ami 1 honapig eleg es jo? -
#7054 Azt kihagytad,hogy megálítja a hosszanti növekedést.
Hát igen, ezért nem lehet ezeket a cuccokat boltban beszerezni :D
Nem is szabad szerintem folyamatosan szedni ezeket, csak nagyon alkalom szerűen. Fő az ovatosság. -
somati #7053 A clen meg szívmegnagyobbodást, szívpanaszokat, az fT4 -> fT3 (pajzsmirigyhormonok) konverzió leállását eredményezheti. Ugyanolyan esélyed van rá, mint az effedrintől elbutulni. -
#7052 Felváltva is jó szedni őket. De aki nem akarja beválalni az effedrint "én megértem azokat" azoknak marad a 2 napos elnyújtás.
Most nem tudom pontosan de az effedrin és speed szinte ugyan az.
Ahogy mondod, nagyon könnyen rá lehet szokni, és el is butul tőle az ember nagyon könnyen. Beszéltem már olyannal, nagyon feledékeny tőle az ember.
Nekem azért az agysejtjeim sokkal többet jelentenek mint az izmaim, vag hogy hogy nézek ki.
Nem tud valaki valami jó cuccot tanuláshoz? Vagy hosszú távon mentális teljesítmény fokozáshoz? -
somati #7051 Frayer: a clent és az ECA-t nem egyszerre szedtem, hanem mint mondtam külön, ciklizálva (2 hét clen, 2 hét ECA). A 2 nap on, 2 nap off szisztémáról már elég régen kiderült, hogy egy hülyesség, ugyanis a clen felezési ideje 36-48 óra, olvass utána. Szerintem egyébként az ECA jobb diétához, mint a clen, de ez csak az én véleményem (nem vagyok vele egyedül). -
#7050 Csak úgy érdekesség kirakom ide az egyik tanulmányt a clenbuterolról :
Lovakkal végezték el.Mint a klinikat tesztekben több féle csoportra osztották őket.
fat free mass (FFM) a zsír mentes testömeget jelenti, minél több zsírt adsz le és minél több izmot örzöl meg annál nagyobb lesz ennek az aránya.
ClenEx : Clenbuterol és edzés(A), Clen: Csak Clenbuterol(B), Ex: Csak edzés(C), és Con: Ez a kontrol csoport, ezek nem csináltak semmit(D).
Szépen mutatja a Clenbuterol képességeit :DD
Aki használta már nem csinál diétát nélküle.
A hatást pedig hosszan el lehet nyújtani ha 2day on 2 day off ban csinálod.
Akit nem érdekel a cucc ne olvassa el. Naturálok hunyják be a szemüket. -
#7049 XPKNIGHT:
Mindenkinek más Ch adagot kell belőni.
Somatitól nem a pontos értékeket kell átvenni, ez csak rá volt jellemző, hanem az elveket, módszereket. A ciklizálást ami nálad is működni fog nagy valószínűséggel.
Ha te most 93kg vagy azt szorozd be úgy 18-22 vel és annyi kalóriát egyél meg egy nap.Mindenkinél vanna eltérések, kísérletezd ki. Ébredéstől-Lefekvésig, 6 után is egyél ne legyél hülye, csak megálítod az anyagcserédet.
Somati:
SOHA többet ne szedjed a clenbuterolt egyéb olyan izgató szerekkel mint a koffein vagy az effedrin. Tönkre teszed vele a szívedet, nagyon könnyen.
Mielőt használsz valamit, olvass utánna minden képp és kérdezz meg olyant aki már használta is. Csak utánna dönts.
Itt olvashatsz róla:
http://www.steroid.com/Clenbuterol.php
Az effedrin a clenbuterol egy alternativája , nem szabad együtt szedni mert megálhat könnyen a szíved, főleg nem koffeinnel.
ÉN ismerek egy ikerpárt "lányok" akik nem törődve a dózisokkal szedték az ECA formulát és szó szerint bele haltak.
Az egyik a roham kocsiban, a másik meg a korházban.
Ezekkel ovatosan kell bánni, úgy biztonságosak, mindig alacsony dózisban kell elkezdeni.
A clenbuterolt úgy a legjobb szedni ha 2 nap-ON vagy és utánna kettő nap OFF on vagy. És így tovább.
XX__XX__XX__XX__XX
Így lehet a legtovább kitolni a hatását, mivel könnyen hozzászokik a szervezet az anyaghoz.
Nem kell félni tőle, ez egy aszthma gyógyszer, nem anabolikus szteroid.
Helyesen használva, nem túladagolva , nem veszélyes nagyon. -
xpknight #7048 somati! azt szeretném kérdezni hogy te ha szálkásítasz most akkor is ugyna igy 50...300 ch ig csinálod vagy testsúly függően vagyis a lényeg hogy én ha most ezt szeretném csinálni 93kg osan akkor mehet nekem is 50től 300ig vagy mérsékeljem?
-
somati #7047 Elfelejtettem mondani, hogy egy kis utánajárással, utánaolvasással (mit/mikor/hogyan) és ciklizálással nagyon alacsony dózisban is hatásos tud lenni a clen és az ECA. Legális zsírégetők közül még a Muscletech Hydroxycut Hardcore-t szeretném kipróbálni legközelebb, sok jót olvastam róla, csak drágább, mint a Lipo-6, úgyhogy eddig hanyagoltam, de egyszer élünk, úgyhogy ki fogom próbálni. :) -
somati #7046 Meg fognak kövezni ezért, de szerintem a naturál zsírégetők nagy része legfeljebb placebónak jó, ahhoz viszont túl drágák.
Én régebben próbáltam a Reformot, Cuts II-t, karnitint, CLA-t, HCA-t, ezek nem okoztak különösebb változást a diétámban, nem dobták meg egyáltalán. Szerintem naturálban csak a yohimbine (pl. Alpha burn)+ koffein és a szinefrint (synephrine) tartalmazó zsírégetők érnek valamit, ilyen a Nutrex Lipo-6, SAN Tight (ez a kettő teljesen ugyanaz) és mondjuk a MAN Scorch.
Utolsó diétámban kipróbáltam a clenbuterolt és az ECA-stacket (effedrin+koffein+aszpirin), ezek amellett, hogy olcsóbbak mint egy legál kiegészítő, összehasonlíthatatlanul jobban is működtek nálam, igaz volt egy sor mellékhatásuk is, de amikor már jól be volt lőve a diéta és ezeket próbaképpen kipróbáltam, hihetetlen módon megdobták a zsírleadást. Ezzel nem buzdítok senkit a használatukra, mert kézremegés, gyors és erősen érezhető szívverés, görcsölés és izzadás volt a bónusz, ráadásul az effedrinre rá lehet szokni, szóval akinek nincs akaratereje, az ne is gondoljon rá. Ki lehet találni, hogy ezeket is érdemes ciklizálni (meg a legális zsírégetőket), és úgy hatásosabbak. Pl. a koffeinhez és a yohimbinehez hozzászokik a szervezet egy idő után. A szinefrines zsírégetők azoknak válhat be inkább, akik állandóan éhesek a diéta alatt, ez ugyanis elég jól elnyomja az étvágyat, legalábbis az enyémet sikerült neki (és ez az, amit nem szeretek benne, mert diéta alatt állandóan enni kell). -
170Kg #7045 Nálam a tápkideg csak lelki doppingnak van. Ha már kiadtam pénzt rá, kihozom magamból a 100%-ot, mert az végülis ingyen van :) Ha elrontok valamit bukom a befektetett pénzt. Megaztán egy újabb elhatározást követően jobb is az érzés, ha kipróbálok valami tápkieget amitől segítséget remélhetek.
Egyszer megálltam a fogyásban, tartottam egy "csaló" hétvégét, vettem karnitint, és láss csodát beindult megint. Nem tudom karnitin nélkül sikerült volna, de valószínűleg igen :) Olyankor az ember szeret biztosra menni, és épp volt is rá pénzem.
Ez ilyen lelki segítség. Ha csak méregdrága placebo akkor is működik :) -
#7044 L-carnitin nem rossz jó kis energizáló bár nélküle is ugyanolyan fogyást értem el, ugyan több alvásra volt szükségem.
Re-Form kifejezetten pozitiv volt nekem mindenkinek ajánlani tudom.
Könnyebben fogytam tőle, jobban ment az edzés, több kedvem volt aerobozni, szuper volt. -
xpknight #7043 somati! Köszi hogy ilyen részletesen leírtad ezt a diétát kiprobálom mert nállam is hasonló a helyzet hogy valahogy csökkentett de fix ch val nem igazán megy a dolog talán beválik nállam is ez a diéta! -
#7042 az előző kérdések vonatkoznak mindenkire.. 170 kg és társai, mindenkire aki már valaha diétázott
-
#7041 somati:
Milyen zsírégetőkkel próbálkoztál és ezek hogy váltak be nálad?
Mi vált be a legjobban? mi volt a legszarabb?
Nem koxra gondolok most?
Clenbuterolról "spiro" mit hallottál? tudsz valakit aki használta már zsír égetésre?
-
#7040 :D már jön le a 27. rész, de olyan kibaszott lassú.... -
somati #7039 A ciklizálás csak egy alapötlet, a kivitelezést magadnak kell kitalálnod. Lehet csinálni heti 1 visszatöltéssel, heti 2 visszatöltéssel, ahogy akarod, de nem is muszáj visszatölteni, nekem a 300 gr ch még nem visszatöltés, csak megemelés, hogy becsapjan a testemet.
A diétámat már elég régen abbahagytam. Az intervallum edzésről írtam, hogy szoktam csinálni (HIIT = High Intensity Intervallum Trening), de csak hetente egyszer, max 25 percet, ellipszistréneren, és nem éhgyomorra.
Leírtam azt is, hogy csak alig gyengültem, ebből következik, hogy nem vettem vissza a súlyokat. Az edzés intenzitását próbálom magasan tartani, ha nagyon nem megy a dolog, akkor bevetek valami olyan tápkieget, ami segít egy kicsit, de alapvetően ha nagyon gyengének érzem magam, akkor inkább emelek a tápanyagbevitelen és többet próbálok pihenni. -
#7038 No.. elkönyveltem, a cilizálás jó.
Megkérdeztem ezt egy kompetens embertől is, és csak helyeselt, bár ő azt mondta,hogy ő úgy ciklizálja,hogy heti egy periódus van. Heti egy visszatöltés.
Somati: Diétázól még?
Ha akarod akkor tovább tökéletesíthetnénk a módszereket. Hatékonyabbá dolgozhatnánk.
Ha naturálba csinálod ,akkor szerintem jó hetente 2-3 szor egy kő kemény intervallum edzés, csak olyan 20-30 percig.
Kevesebb idő alatt, ugyan annyi kalóriával több zsírt éget el, a befejezése után is még több órával, szerintem az anyagcsere fokozása miatt kedvező. Nagyon jó fegyver ha meg bírod csinálni.
Minél távolabb kell tenni a lábedzéstől. Nem szabad minden nap.
Diéta alatt csökkent az edzés intenzitása? Tudod hogy nem szabad visszavenni a súlyokból ??
Nyaralógép: Baszki, szard már le a dolgokat, ha ideges vagy, menj és üss agyon valakit az utcán. Vagy privátba beszéljéták meg, de ide ha lehet értelmes dolgokról írjunk már. Bazmeg ez az én topikom is. -
somati #7037 "az állandóan azonos szinten tartott ch-val leállt a fogyás"
Ezt rosszul fogalmaztam meg. Szóval ha megáll a fogyás, akkor csökkentem a ch-t (eleinte ez működik), és persze újra beindul a fogyás, de nekem mindig volt egy pont, ahol elakadtam. A ch ciklizálásával nagyon gördülékeny volt a diéta. Ráadásul állandó alacsony ch-val nagyobb a gyengülés, és nehezebben viselhető az egész diéta, mint ciklizálással, állandóan laposnak látod magad (vagyis látom magamat). A ciklizálás során 3-4 naponta van egy magasabb ch-s nap, ahol kicsit feltöltődsz, ez jót tesz a "tükörnek" is, ami jót tesz az önérzetednek és mivel nem egy lapos szarnak látod magad, megmarad az elszántságod is.
De persze másnak biztos jó a ciklizálás nélküli diéta is. -
somati #7036 A ciklizálást egy ismerősöm ajánlotta, miután megkérdeztem tőle, hogy mit javasol, mert megállt a fogyás. Hatásosnak érzem, mert működött hosszútávon is, míg az állandóan azonos szinten tartott ch-val leállt a fogyás. Mást nem próbáltam. A ketogén diétától kicsit félek, szerintem sok izmot veszítenék vele.
A ciklizálás mindenben működik, edzésben, diétában és pihenésben is. A test mindenhez képes hozzászokni, alkalmazkodni, ha nem változtatsz hosszú távon.
Nyarlathotep: én úgy vettem észre, hogy te kezdted itt a balhézást és más hülyének nézését. Lehet, hogy valaki valamikor kövér volt, de egy olyan ember, aki még nem volt kövér az nem tudja elképzelni, hogy milyen akaraterő kell a lefogyáshoz, akármilyen diétáról is beszélünk. 50 kg leadása tiszteletet parancsoló, ellenben a te pampogásod nem igazán kívánatos ebben a topikban, mint az kiderült. -
mokate #7035 Jé, ez tök jó! -
mokate #7034 Csak (!) a "vér"szerepjátékosok vágják! Nincs ebben semmi különös! Szubkultúra...
Amúgy egyiptomi szörnyisten az alvilágból. Pontosabban félisten, az istenek szolgája! Elég erős volt… -
#7032 Egyébként gondolsz amit akarsz rólunk a külsőnkről nem hat meg senkit.
Ettől függetlenül, hogy mi kövérek vagyunk vagy izmosak vagy pálcikák amit ugye egyikünkről se lehet tudni, nem lesz attól lúzer valaki ha kövér.
Ez a kövér = lúzer ez kb 14 éves korig él az emberekben, tehát levontuk a konzekvenciát:)