Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen! én erre meg azt szoktam felhozni, hogy az, az összes tápkieg/kox amit eddig összesen beszedtem nem okozott annyni kárt, mint amennyi cigit elszívtam életem során.
na elég volt a szófosásból, megyek rágyújtani....

A kreatint már lassan másfél évtizede vizsgálják és még egyetlen egy káros mellékhatást sem tudtak kimutatni még folyamatos, hosszú évekig tartó szedés kapcsán sem.
na akkor lássuk:
"Van e lövése valakinek arról, hogy a híres neves magazinokban miért nem mutatnak soha mondjuk egy 50 éves embert aki testépítõ volt? Vagy ha mutatnak(egyszer láttam) akkor miért írja magáról hogy beteg ember..."
Én nem egy két profi bodybuilderrõl tudok (pl. Vince Taylor, Sergio Oliva), akik még 50 közelében is indultak versenyeken. Meg lehet nézni a Master Olympiákat, ahol nem egy 50 feletti régi motoros indul.
Vagy ott vannak a régi nagyok: Lou Ferrigno, Frank Zane, Franco Colombu. Attól még, hogy nem látod õket újságokban, azért van, mert már az utolsókat rúgják vagy már meghaltak.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a hosszú éveken (évtizedeken) át töménytelen mennyiségben beszedett anabolikus szteroid káros hatásai nem hagytak nyomot a szervezetükben. A Mentzer fivérek pl. pár éve haltak meg többszörös szerv-elégtelenségben. Mindenkinek másképp viselte meg a szervezetét az anyag.
Ezeknek a hatásoknak SEMMI KÖZE a táplálékkiegészítõkhöz, márcsak azért se, mert a fent említett urak idejében nem is léteztek a maiakhoz hasonló tápkiegek.
Azért mert gyúrni nagyon szép és jó, egy a gond, bármit szedsz is be, mindened meg nõ tõle, de nem lesz több ér a testedben. Ennek következtében a meglévõeknek kell sokszor annyi munkát elvégezni, a következményeit inkább nem mondanám...
Na hát ez úgy ahogy van hülyeség!
A súlyzós egyik legalapvetõbb hatása, hogy növeli a szervezet mûködésének hatékonyságát. Az edzés hatására az izmokba új véredények keletkeznek, a meglévõ ereknek pedig megnõ az áteresztõ-képessége. Ez ugyan úgy igaz a szívizomzatra is. Nyiss ki egy orvosi könyvet ott részletesen leírják
"A kiegészítõ szerek egy jó része pedig ugyanazokat a komponenseket, izomereket tartalmazza,mint illegális társai."
Ez így ebben a formában nem igaz. Tényleg vannak olyan legális készítmények amik kis mennyiségben tartalmaznak doppinglistás anyagokat pl effedrin, vagy koffein (a koffein is doppinglistás, mégis megtalálható a kávéban, a kólában és még rengeteg hétköznapi ételben.), de a határértékek olyan szigorúan vannak meghatározva, hogy ezeket soxor nincs is értelme ezeket belerakni. Anabolikus szteroidokat meg egyik ma kapható tápkieg sem tartalmaz (eltekintve néhány homeopátiás készítménytõl) És még valami: az anablikus szteroidkészítmények 95%-a legális orvosi alkalmazásban álló készítmény. A orvosi/testépítõ alkalmazás között csak mennyiségbeli differencia van.
"1 nem viszi túlzásba az edzést, nem nõ aránytalanul, 2 nem szed semmit, a természetes táplálékokon, vitaminokon és ásványi anyagokon kívül"
1. addig senki sem viszi túlzásba az edzést, amíg jól esik neki.
2. attól függ mit nevezünk természetes tápláléknak. Én pl természetes táplálékok alatt az erdõben szedett bogyókat, meg a saját kezüleg elejtett vadat értem.
Bármi amit a boltban veszel, a kenyér, a tej, a szalámi, a mars csoki, és a túró rudi is mind mind mesterséges táplálék. Egy fehérje készítményt is csak az különböztet meg egy túró ruditól, vagy egy l tejtõl, hogy kivonták belõle a felesleges anyagokat.

már megint az van, hogy olyan nyilatkozik a témáról, akinek lövése sincs hozzá.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
mit egyek ... mit szeggyek ... név szerint plz

Ha sima tápkiegeket szedsz, a szedésük után nem valószínû, hogy vissza fogsz esni. Legfeljebb nem fejlõdsz olyan jól utána. Én a nyáron 1 hónapig a terem felé sem néztem, letojtam a kajálást és rengeteg "görbe" estét csaptam
, mégsem fogytam egy dekát se. Szóval nem kell anynira félni a fogyástól.
Igaza van Jony-nak. Olyan nincs, hogy nincs látszatja az edzésnek, ha elég hosszú ideig csinálod. Maximum akkor, ha edzés utáni menü rendszerint egy vajaskenyérbõl áll. Tehát zabálni, zabálni!
Az az igazság, hogy soha sem volt olyan testalkatom, amit könnyen lehet izmosítani. Azt nem mondom, hogy vékony vagyok, csak ha lkezdek edzeni, annak nincsen semmi hatása. Az lenne a kérdésem, hogy milyen szereket ajánlotok, amiket lehet úgy is szedni, hogy ha abbahagyom teszem azt 2 hónapra, akkor nem látszik meg az, hogy összeesnek az izmaim, vagy ilyen nincsen, és akkor én már mindig ilyen maradok?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
Egyebkent ugye lattatok amikor mikro (vagy mirko?) lecsapta sappot 😊. Egyebkent az hogy volt? milyét találta el neki hogy annyira kifekudt?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Az izomzat a hirtelen "sokk" hatására gyorsabban fejlõdik, majd fokozatosan áll be egy lassabb szintre.
War. War never changes.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szóval szerintem Jones már a látványtól összeszarná magát. Azért lenne nagyon jó, ha összejönne a meccsük, mert Tyson nem magasabb Jones-nál, csak egy 'kicsit' sûrûbb. 😄 Kurva nagy lenne a fight. :/
Pedig az elején a meccsnek (talán 2. menet) igencsak reszketett Jonesy. De mind1, ez az én véleményem.
Tudom, és is olvastam, a Tyson vs. Jones meccset, de nem lesz belõle semmi (neten utána lehet nézni), amit mindennél jobban sajnálok! A K1-es szerzõdés viszont ehónapban került aláírásra MINDKÉT RÉSZRÕL!