Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Már egy ideje mell-váll-tricepsz, hát-bicepsz-alkar bontásban edzek. Nekem ez így jobban bejött: még a súlyok csökkentése, és a kevésbé "erõs" edzésekkel is jobban fejlõdtem.
Én amolyan koedukált edzéseket csinálok, tehát egy nap majdnem mindent. Ha pedig idõm engedi, akkor beiktatok szabadnapra ilyen kardió edzéseket.
De mint mondtam eddig semmi bajom nem volt, de ezzel szinte most semmilyen gyakorlatot nem tudok normálisan végezni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
En igy 8 eve ezek es leszamitva a sajat hulyesegeimet semmi bajom nem volt.
Valószínûleg ennyit bírtak az ízületeink. Általában mindenkinek vannak ilyen problémái. Edzõtársamnak például szintén a válla fáj.
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy kis súllyal, nagyon lassú ismétléseket végzek (superslow), és legtöbbször guggolás helyett lábtolózok. Ez valamennyire segít de nem az igazi...
Szóval január óta edzem rendszeresen. eddig 1 hetet hagytam ki betegség miatt. Na most az a problémám, hogy kb úgy 1 hete elkezdett "kattogni" a jobb könyököm, és a bal vállam. Eddig ilyen probléma soha nem volt. Pedig ezelõtt 2 évvel szintén edzettem egy fél évet, akkor abba kellett hagynom, de akkor sem jött elõ.
Most pedig már ott tartok, hogy fáj is, ha súlyt emelek. Szerintetek ez mitõl alakult ki?
Ha van vkinek vmi tanácsa, azt szívesen veszem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
vmi atletikusabb sportot keress addigis..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

No lássuk a te 2 dl-esed is ekkora?????

Azért adok egy kis idõt, hát ha a "locsolkodás" után eszedbejut. S még akkor sem akkor elárulom, de a büntetés, további 30 fekvenyopmás lesz !!!!
Már akkor majdnem 50-es volt a karja, amikor még életében nem fogott súlyzót a kezébe!!! Mostanság 60-as.

de még mindig nem írtad meg vajon ki van a másik fotón????
Az nem lehet, hogy nem tudod!!!!!! Milyen bodys vagy???? 😊)))))))
Azért azt hozzá teszem hallkan, hogy egy kicsit én is hozzásegítettem, egy kis grafikai trükk segítségével megnöveltem a testtömegét 😊)))))))
Folyamatos csukló, váll húzódások, satöbbi...
Mondom, azt javaslom, 18 éves korodik próbálj valamilyen más sportágban megerõsödni.