33479
12316971501353788406.png
  • FFX
    menj el Tajgetoszra nyaralni.
  • Brolly
    pffff, hát te nem vagy 100as, szted mindenki dani mindenki kövér mindenki más képét teszi be, látom vki igen megsértette a te lelki világodat és most azon úgy próbálsz revansot venni, hogy mindenkinek beszólsz, szánalom amúgy amit csinálsz, és sztem ezt nem csak én látom így, kíváncsi vagyok milyen ember lehet az akit te nem utálsz. Minek a halálnak "nyomozol" az emberek után, azthiszed hogy ha bebízonyítod hogy vmi nincs úgy ahogy ő mondta és te betudod bizonyítani hog yhazudott, akkor te leszel az Isten vagy mi a fasz. Meg sztem van egy kis üldözési mániád is. Meg az is szánalmas, hogy azért látogatod ezt a topicot, hogy szétbazd, köszi szépen, örültünk neked, nah mehecc is.
  • Frayer
    Kurva jó.
    Melózom, webet szerkesztek közben meg frank sinatrat hallgatok, karácsonyi nótákat. :DDD
    Ilyen jó kis dallamos, magamra sem ismerek. De kurva jól megy tőle a meló.
    Huhh, gyerekek, de karácsonyi hangulatom van most.
    Na csak találjam meg az asszonyt. :P
  • Frayer
    Nem tudom mi baja van a nyaralónak a világgal, vagy saját magával.
    Valószínűleg egy igazi szánalmas szarházi akit senki sem érdekel. Ettől fogva kisebségi komplexusa van, és rajtunk próbálja kitölteni a dühét. De én ettől csak boldog vagyok. Mert tudom,hogy a kis szemét megérdemli az életét ami ilyen keserű emberré teszi.
    És ez csak jó, mert minél jobban rosszindulatú annál jobban kegyetlenebb lesz vele az élet, és annál jobban besérül lelkileg ami még rosszabbá teszi a kis szánalmast. Ez idővel egyre rosszabb lesz.
    Csak remélni tudom, hogy egy karácsonykor felköti magát valamelyik fára az éjszaka. Akko pezsgőt bontok. Nagy buli lenne a világba. Egy féreg halála felénk mindig okot ad egy nagy bulira :DDD

Amit írtál hogy valami találka.hu-n van a képem.
    Lehet,hogy ott van ez a kép, de az csak azért lehet, mert TE oda felraktad.
    Ha megnéznénk a regisztráció idelyét , sanszosnak tartom, hogy igen csak ez idő tájt lenne aktuális.
    Semmi féle képpen nem az előtti lenne, mint amikor kitettem ezt a képet ide.
    Sőt, saját táramon van a kép, nem valami társkeresőből loptam.

Gis geci gyerek, nemsokára leszálkásítok megint, akkor majd hozatok közjegyzőket meg ügyvédeket,hogy tanusítsák,hogy a képeken én vagyok :PPPP
    LOL
    sőőőt, kérek róla okmányokat, meg állami elismervényt,hogy a képeken én vagyok.
    Ezt a barmot. Hól lax, pesti vagy? Melyik terembe jársz?
    Sértve érzem magam. Jó lenne összeverekedni egy éjszaka. Tanuk előtt, úgy, hogy közös megállapodásra nem vállalunk felelőséget az egymásban okozott 8 napon belül gyógyuló, vagy maradandó sérülésekért.
    Csak mint a profi boxolók, papírt is írunk előtte.
    Örülnék ha benne lennél, olyan boldogan taposnám ki a beledet :DDDD Szét ütném a torkodat te kis geci. Ott halnál meg a lábaim előtt.

Na, kedves barátaim, :D
    Szerintem ha lefagyasztod a tojást attól az még nem kóser.
    Ugyan úgy ahogy a fagyasztott tej sem pasztörözött.
    Csak a felforralás az ami elpusztítja ezeket a kórokozókat.
    Úgy gondolom.
    Most reggel csináltam pizzát, saját módra, olaj nélkül, sem a tésztában, sem a mártásban.
    Tök egészséges lett.
    Sonkával, több mint egy kiló lett a végén. A felét már meg is rágtam.
    Ennyi kaját ebben a formában könnyen meg lehet enni.
    Próbáljátok ki. Nem tart sokáig megcsinálni ha már elkészítetted előre a tésztát, mondjuk pár napra előre. Csak elő kell venni, rápakolni a dolgokat, Sovány sajt is van, 10% alatti zsírral. 10 perc sütés és be lehe tolni a gyomorba :DDD
  • 170Kg
    Primitív vagy, de nem azért mert fórumozol. Ez genetikai kérdés. Okosabb már nem leszel, de szép még lehetsz. Szóval szerény véleményem szerint törődj inkább a 60 kilós testeddel, és felejtsd el ezt a fórumot. (esetleg bepróbálkozhatsz a derrick fórumon, ott biztos meleg fogadtatásra találsz)

Az nem lenne baj ha csak szimplán hülye lennél, látod Frayer is milyen szépen beilleszkedett :D Az veled a baj hogy se stílusod, se önfegyelmed nincs. Képtelen vagy úgy hozzászólást írni hogy ne csinálj segget a szádból.

Hogy kinek mekkora a pofája, a te szemszögedből kicsit másképp látszik, mivel téged mindenki lenéz és semmibe vesz. Ami nekünk ártatlan csipkelődés, az neked már a világvége. Nagy a pofám mert leírom hogy hülye vagy? Sértő ez? Írjam helyette hogy bugyuta? Vagy hogy fogyatékkal élő? (jajj ez de szép kifejezés) Úgy szeretnék a kedvedben járni!
  • Nyarlathotep
    Igazad van, tényleg egy primitívállat vagyok, hogy ide írok, és egyáltalán foglalkozom ezzel a sok barommal!
  • Csokimano
    Elfeledkezel magadról, primitívállat...
  • Nyarlathotep
    Te szopogasd tovább a lefagyaszott tojásfehérjédet baromállat! Már amikor betette a képet mondtam, hogy egy társkereső oldalról van! Szerinted miért nem írt rá semmit, mert már biztos látta a hsz-t!

Mellesleg itt három ember írogat, kurva nagy pofával.

1. Más képet betevős, hogy elismerést nyerjen überhülyegyerek, elképzelhetetlen nagy pofával.

2. 170 kilós kövér állat, szintén kurva nagy pofával! Az nem baj, hogy a pöcsét nem látja a belétől, de mindenkinél okosabb!

3. Lefagyaszott tojásfehérjét cumizgatós, "komolyan fogalkozom a testépítéssel" idióta, azaz te!
  • jazzy
    Én szeretnék linket róla.
    Kíváncsi vagyok tényleg vagy-e ilyen hülye és égen földön kerested azt a képet csakhogy beszólhass vagy csak hazudsz.
  • Különc
    Ez csak tipp, de szerintem ha mondjuk beteszed a húst a fagyasztóba, kiveszed, kiolvad a nap végére az úgyanugy hemzseg a baciktól, legfeljebb csak "hibernált" állapotban voltak 8)
    70 fok felett elpusztul (mint a legtöbb baktérium) szóval én csak főzve enném a tojást, de ez csak egy vélemény.
  • Nyarlathotep
    A kép amit anó betettél magadról a talalka.hu oldalon is megtalálható, szeretnél linket is?
  • jazzy
    Hááát nem tudom.. én úgy még nem próbáltam.
    Bár igazából azt nem tudom, hogyha szalmonella hő hatására elpusztul hideg hatására is?
    Kísérletezz hátha kitalálsz valami jót és oszd meg velünk:)
  • Brolly
    öö most félig olvastad el? Nem értem, talán ott a hozzászolása közepén talán rájött ő is, várjál nem biztos, de megvan oda írta, hogy Sz-a-l-m-o-n-e-l-l-a, öö szted ő nem arra gondolt, vagy azthitted hogy csak reflexből írta oda, közbe mégsem tudja?
  • Frayer
    Üdv néked újra, magyarság szégyen foltja.
    :DDD
    Rég láttunk, de én titkon reméltem,hogy nem futamodsz meg a multban történtektől, erőt gyűjtesz és felszívod magad, majd véres sebeid nyalogatása után újjúlt erővel támadsz ránk a forumokban.
    Eddig amiket írtál.
    Te egy igazi magyar ember vagy.
    Mondhatnám, tipikus magyar.
  • Frayer
    Erre én is gobdoltam,hogy nyersen eszem a tojást, azaz megiszom nyersen.
    De aztán elvetettem mert könnyen el lehet kapni egy betegséget, most nem jut eszembe a neve. Tojásban könnyen előfordul, de csak ha nyers.
    ÁÁ megvan, szalmonella baktérium.
    Szóval minden féle képpen meg akarom főzni.
    De ha mondjuk a főtt tojást darálom be valahogy egy masszába???
    Na?
  • 170Kg
    "Sőt, ha csak magas Gi jű kajákat eszel, egy két hét alatt adaptálódik hozzá a szervezet és ugyan olyan inzulin választ ad rájuk mint ha borsót ennél, vagy oljaos magvakat." - Ríííííííííí-taaaaaaaaaaaaaaarrrrrd Alert !!!

"Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék." - Hajjaj :D

"Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve." - És ez mennyit változtat a felszívódási sebességen? Gyors az anyagcseréd, gyorsabb mint az átlagnak. Ezért nézel ki jól annak dacára hogy... najó visszafogom magam. Szóval lehet hogy ez neked hihetetlenül hangzik, de az átlagemberek, sőt a magamfajta endomorf alkatú emberek igenis meghíznak a magas glikémiás indexű kajáktól. Mellesleg a liszt nem azért veszélyes mert por alakú, hanem mert nem tartalmazzaga a bonaszem héját és csírakezdeményét. Ezáltal hiányoznak belőle a mikro tápanyagok, és a rostok amik lassítják a felszívódást.

"Végülis a tömegnövelőkben is a maximális GI jű szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR". Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják őket." - EDZÉS UTÁN az izmok "magukba szívják" azonnal. Mert ilyenkor SZÜKSÉG VAN gyors felszívódású fehérjére és szénhidrátra.

Mellesleg én is olvastam hogy készül a pizzatészta, és nem kell bele feltételnül olaj.
  • jazzy
    Felver habosra, whey pro bele meg citromlé, lefagyaszt és betol az arcba.
    Nem valami csúcs, lehet rajta finomítani ha van valami jó ötleted, én ezt így nyáron imádom, mert jégrém szerű valami tele fehérjével.
  • Frayer
    Barátaim, nagyon nagy bajban vagyok.
    Segítsetek már kitalálni,hogy mit lehetne kezdeni 10 db tojás fehérjével, naponta.
    Hogy készítsem el??? :(
    Nagyon unalmas az egysíkú keményrefőzés és úgy be az arcba. Azért még megy 2 db sima tükör tojásnak is, az nyami az finom, azon nem kell változtatni.
    De azért jó lenne ha elmondanátok ti hogy készítitek a tojás fehérjéket.
    Minél több receptet vagy 5letet írjatok ide.
  • Frayer
    Én már rájöttem valamire. Ezzel a liszt dologgal kapcsolatban.
    Én nem zsírtalanul akarok kajálni, csak nem akarom,hogy a zsír a plafonon legyen, ez nálam napi 1 deci olajat jelent, 1000 Kcal.

Tudom, sokan mondják, hogy fehér kenyér, fehér halál, meg a liszt az zsírosít. Mindenki fél a magas GI jű ételektől. Pedig nem kell, ha okosan eszel.
    Ez a magas GI zsírosít, nincs tudományosan alátámasztva, legalábbis én nem találtam alátámasztó kísérletet,de ezzel kapcsolatban találtam olyan tanulmányokat amik az ellenkezőjét bizonytják.
    Sőt, ha csak magas Gi jű kajákat eszel, egy két hét alatt adaptálódik hozzá a szervezet és ugyan olyan inzulin választ ad rájuk mint ha borsót ennél, vagy oljaos magvakat.
    Sem rövid sem hosszú távon nem változtat a GI érték a testzsír arányon.
    Ez most mellbe vágot benneteket, tudom.
    Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék.
    De nézzetek utánna, a világ legnagyobb enciklopédiája az internet, a galaxis utikalauz stopposoknak után. Ott a google. Kísérleteket, nézzetek, ne ilyen bohócok véleményére adjatok.
    Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve.
    Egy negyed pizzát is 2 órás film alatt eszek meg. Mellé szürcsizek valami magams GI jű szénhidrátot is, és úgy veszem észre,hogy egyáltalán nem zsírosít. Majd kipróbálom habzsolva is, kétpofára enni ezeket, DE a bevitt kalóriákat és arányokat nem változtatva, ha igaza van az orvosoknak akkor nem változik semmi.

Végülis a tömegnövelőkben is a maximális GI jű szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR".
    Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják őket.

U.I.
    olvastam,h A pizzatésztában 1 deci olajat raknak, a szemetek.
    Na ezért kell magad megcsinálni a tésztát is, a rohadt pizzások ki akarnak nyírni minket. Gyilkossági kísérlettel jelentem fel őket ha mégegyszer pizzát nyújtanak felém, annak el kell verni a kezét aki pizzát mer venni a boltból, fegyvernek minősül sajnos.
  • threeman
    mondjatok már pesten egy olcsó termet. köszi. én ilyen havi 4000hez szoktam, de eddig 7-8körülit találtam csak.
  • Panzermeyer
    Én is így gondolom. De amúgy én is sokat gondolkodtam már ezen, hogy hétköznapi rossz kajákat hogyan lehetne feljavítani. De mindig az a fránya liszt... Lehet, ha tényleg megdarálom a zabpelyhet, akkor az jó lesz, hiszen mégsem lesz teljesen por. Én a teljes kiőrlésű lisztben nem nagyon bízom - a liszt az liszt.
  • 170Kg
    Szerintem a pizza tésztája a lényeg, ha az nem stimmel tökmindegy mit bűvészkedsz a feltéttel. Ha darált zabpehelyből vagy teljes kiörlésű lisztből magad csinálod az alapot, van értelme "diétás" pizzának hívni.
  • volt
    Jellemző amugy:"Egyszer a naposimra gondolok sustanollal, máskor meg winstrol + masteron , esetleg trenbolon acetátra gondlok."
    Máskor meg arra gondolsz hogy mit tegyél a pizzára.

• Danny1987
    Köményes sajt 100g:30g fehérje 10g zsir
    szerintem ez pont jó lesz
  • nyaSGem
    Ejj de irigyellek a problémáid miatt! :o)
    Egyél inkább egy jó kis grillcsirkét paradicsommal, paprikával, uborkával...

Egyébként mért nem eszel zsírosat? Edzés közben úgyis ledolgozod nem?
  • Frayer
    Most azon gondolkozom,hogy össze fogok álítani egy jó kis diétás pizzát.
    A sajt nélkül nem lenne az igazi, de talán a trapistával tudnám helyettesíteni a mozzarellát. Vagy nem?
    Mondjuk szerintetek egy jó nagy kerek pizzához elég lenne 10 dk sajt???
    Az a baj,hogy a 27g fehérje mellett van benne ugyanennyi zsír is.
    A sonkácska az oké lesz meg a többi, mind olaj nélkül.

Tud valaki alacsony zsírtartalmú sajtot?
  • Frayer
    Jólvan ,veled még cserélek, de 170 el semmi képpen.
    Annyira nem jönnek be az izmos férfiak.
  • nyaSGem
    "Ha te elviszed a baloldalit, és én meg a jobb oldalit."

Tök mindegy melyiket viszem, másnap cserélünk...
  • Frayer
    Ha te elviszed a baloldalit, és én meg a jobb oldalit.
    Akkor a háttérben az a fószer megmarad 170 nek. hehe
  • Frayer
    Ezen már én is gondolkoztam.
    Aranyos mind a kettő, de nekem a jobb oldali jobban bejön.
  • nyaSGem
    Ott fent, bal oldalon, ki ez a jóképű szöszi?
  • nyaSGem
    "Ha otthon van időd edzeni akkor terembe is van nem?"

Hehe. Asszonyt munkahelyre, két fiamat óvodába kell vinnem reggel és hoznom délután.

Van otthon mondjuk napi szűk 1 órám edzésre. Az már nem férne bele, hogy lemenjek valahová, mert csak az utazással értékes percek mennek el.
    Este 10-kor meg nem állok neki edzeni, mert annyira megszállott azé nem vagyok.
    :)

A gépezet elég masszívnak látszik, Arnold Sport egyébként. Nem hiszem, hogy el tudok rajta rontai valamit, annyira egyszerű az egész. Max a zsinórok állapotára kell odafigyelni, meg csavarokat néha ellenőrizni.
    De majd meglátom...
    Egyébként emlékszem, az edzőtermekben a nagy masszív monstrumok is elég sokszor elromlottak. Hiába, ez a használati eszközök sorsa... :)
  • zotja
    annyi h ezek a multi gpek nem nagyonbirják a strapát meg alig lehet "hozzáférni" Terembe is hoztak és a Lányok két hét akatt gajra vágták, normálisan nyomták rajta,nem rongálták! Csak szétesett!

Ha otthon van időd edzeni akkor terembe is van nem?
  • nyaSGem
    Zotja!

Edzőterembe járni manapság nincs időm.
    Régebben lejártam és azzal a géppel, amit most megvettem, mindent megtudok csinálni, mint amit az edzőteremben 6 külön géppel csináltam. Mi ezzel a gond? Egyedüli dolog amitől tartottam, az a terhelhetősége. De tegnap kiderült, hogy fekvenyomó részére 140-150 kiló nyugodtan mehet, a csigás gyakorlatokhoz meg 100-120kg. Na nekem ez bőven elég lesz, mára már sajna nem bírom úgy a nagy súlyokat, mint régebben.

A kox témához:

Nagyon helyesen írták itt előttem mások is: a koxot el kell felejteni.
    Egyetlen esetben tudom elfogadni, ha valaki profi versenyzésre akarja adni a fejét és a koxokat is ehez mérten professzionálisan használja.

Ha nem versenyezni akarsz, akkor az egyetlen dolog ami valóban segít, az az akarat, a szellem!
    Amikor lejártam edzőterembe, egy csomóan koxoltak körülöttem, a paraván mögött nyomták magukba az injekciót, stb. Elképesztő volt.
    Bár jó haverságba voltam mindegyikkel, útáltak engem, mert nem értették, hogy a francba van, hogy én csak c-vitamint szedek és mégis nagyobb súlyokkal dolgozom mint ők, ráadásul súlyra is nagyobbak voltak nálam.
    Mindig megmondtam nekik, hogy azért van ez így, mert én lélekből nyomom a súlyt.
    Mondjuk én nem testet építettem hanem erőre mentem.
  • jazzy
    Szerintem igaza van:P A megfogalmazás kicsit brutális de ide sok kezdő jár akiket nem kéne ilyenekkel tömni, amikor lemegyek a terembe így is jön a hülye, hogy "a reggeli adag pörkűt után benyomtam 2 bogyót aztán most széttépem a súlyokat".
    Aham, okos vagy.
    Szóval ne nagyon erőltessük itt a kox témakört.
  • volt
  • Frayer
    Nem is tudtam,hogy a kox az rossz, hogy én milyen buta állat vagyok :OO

170 Kg azt mondja,hogy ne koxoljatok.
    Én hallgatok rá, mert ő úgy tudja hogy rossz.
    Akkor nem szabad, gyerekek.
  • 170Kg
    Frayer baszki te hihetetlenül butaállat vagy! Ha koxolni akarsz koxoljál, leszarom, de ne baszd szét a fórumot a hülyeségeiddel!

Ez kb olyan mint amikor két óvodás beszélget a szexről! A fasorba se vagytok!

Hova akarsz te koxolni? Mit akarsz elérni? És ha eléred mi a fasz lesz? Semmi nem lesz, csak kockáztatod az egészséged. Egy idő után már nem leszel izmos, de beteg az igen! Neked is kell egy halálközeli élmény hogy elfelejtsd a hülyeséged? Vagy egy szép kis gyno? Semmit nem tudsz, és valszeg nem is fogsz. Kurvagyorsan felejtsd el!

Az szép meg jó hogy olvasgatsz róla a neten, de ez a gyakorlatban ez szart se ér. Mi lesz ha történik valami baj? Hova mész segítségért? Nagy eséllyel elbaszod, és onnantól nem lesz több móka!

"NE KOXOLJATOK, NEM SZABAD, anyukátok elveri a kis kezeteket." - Ilyeneket írsz bazdmeg?! Miért nem azt írod hogy kurvára nincs értelme? Mert nincs. Vagy ezt te nem látod át?
  • Frayer
    Hát barátom igazad van, vagy lenne ha ezek a cumók egy azon név alatt futnának.
    Ha rákeresel a sustanolra, a google ban, rájössz hogy így is nevezik ezt a cuccot. Leginkább közeli szomszédországokban.
    pl. A naposnak is van egy rakat neve, dianabol, methandrosztenolon, d-bol, clenbuterolnak a másik neve spiropent a több tucat másik neve mellett stb stb.
    Trenbolon, én azt hiszem tökéletes lenne, tudom is honnan lehetne szerezni, gyártó képviselet, "legális" helyről, csak az a baj,hogy még nem vagyok azon a szinten hogy koxolnom keljen. Még bőven 120 kiló alatt vagyok.
    A növekedési hormon mellett ez az egyetlen olyan anyag ami nagyfokú anabolikus, tömegnövelő hatás mellett még le is égeti rólad a zsírt.
    Nem aromatizálódik, kis adagokban is hatásos.
    Itt parabolan néven találod meg. Nevezik még Finaplixnek vagy finajectnek, ebben is van trenbolon.
    Treni nek is híjják.
    http://www.pharmaeurope.com/steroid_ratings.php
    http://body.builder.hu/steroid_reszletes.htm4?id=49

Ez egy nagyon erős cucc, erős méreg, de inkább a vesére.
    NE KOXOLJATOK, NEM SZABAD, anyukátok elveri a kis kezeteket.
  • bandus
    hát, én sustanolról még nem hallottam, csak sustanonról :) a többi az okés. a trenbolon-ról meg jöhet vmi link, mer arról télleg nem hallottam semmit.