Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
feliratok...én innen szedtem le hozzá.
Hi! Leszedtem a Pumping Iron-t nem tudok hozzá felirtatot szerezni ha tudtok adjatok linket ahonnan le tudnám szedni!
Evil
Hat ha meg hozzavesszuk hogy heti 2-3* futok is, bicozok, neha uszikalok is.... amugy alkatilag igy sem vagyok egy szallkas.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hykao
Én 4x.
FtranX
az jó kemény lehet! én heti 2x-3x járok.

hykao
Evil
A kar napomon van meg a vall, amugy 3 napos leosztasban edzek mell/hat , kar/vall , lab , utanna elorol es a hetedik napon pedig megpihenek mert isten is ezt tette 😄

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hykao
Korábban én is ilyen osztásban edzettem, de rájöttem, hogy így egyenetlen a terhelés: a mell/hát két nagy izomcsoport, így vannak erõsebb, és gyangébb napok.
Már egy ideje mell-váll-tricepsz, hát-bicepsz-alkar bontásban edzek. Nekem ez így jobban bejött: még a súlyok csökkentése, és a kevésbé "erõs" edzésekkel is jobban fejlõdtem.
hykao
Írd már le pontosan egy hetedet (edzés tekintetében) részletesen: mennyit edzel, milyen gyakorlatokkal, és súlyokkal!
Csacsi
Igen, persze van bemelegítés, és eddig nekem sem volt bajom, érdekes, hogy pont most jött elõ.

Én amolyan koedukált edzéseket csinálok, tehát egy nap majdnem mindent. Ha pedig idõm engedi, akkor beiktatok szabadnapra ilyen kardió edzéseket.

De mint mondtam eddig semmi bajom nem volt, de ezzel szinte most semmilyen gyakorlatot nem tudok normálisan végezni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Evil
Edzes elott ugy van alapos bemelegites es nyujtas?alamint en piramis modszerrel edzek, igy szepen bemelegszenek az izmaim.Valamint bejott a mell/hat , bicepsz/tricepsz egy napon valo edzese, es gyakorlatonkent is valtogatom, szal egy mell gyak. utanna egy hat ertelemszeruen bic./tric. nel is.
En igy 8 eve ezek es leszamitva a sajat hulyesegeimet semmi bajom nem volt.

FtranX
Én a térdeimmel vagyok így, katognak és fájnak. Amikor kezdtem az edzést, fél év után kijött. Két évig pihentettem, de utána pár hónap után újra elõjött.

Valószínûleg ennyit bírtak az ízületeink. Általában mindenkinek vannak ilyen problémái. Edzõtársamnak például szintén a válla fáj.

Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy kis súllyal, nagyon lassú ismétléseket végzek (superslow), és legtöbbször guggolás helyett lábtolózok. Ez valamennyire segít de nem az igazi...

Csacsi
Sziasztok.

Szóval január óta edzem rendszeresen. eddig 1 hetet hagytam ki betegség miatt. Na most az a problémám, hogy kb úgy 1 hete elkezdett "kattogni" a jobb könyököm, és a bal vállam. Eddig ilyen probléma soha nem volt. Pedig ezelõtt 2 évvel szintén edzettem egy fél évet, akkor abba kellett hagynom, de akkor sem jött elõ.

Most pedig már ott tartok, hogy fáj is, ha súlyt emelek. Szerintetek ez mitõl alakult ki?

Ha van vkinek vmi tanácsa, azt szívesen veszem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ne testepits, 18-20 eves korodra fejlodnek ki rendesen a vazizmaid, ha azelott novelsz, elrontod magad.
vmi atletikusabb sportot keress addigis..
hykao
Na ezek most, hogy a faszba' jönnek ide???
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ismét egy frankó film. Baromi nagy küzdelem ezúttal két bodys csaj az ellenfél.
persz azzal együtt szedtem le😄

hykao
Van hozzá felirat is, letölthetõ
Egy film ami ismét a nagy múltat, a nagy bodys veteránokat idézi. Óriási, és szuper.... Nézzétek csak a fotómontázst... Remélem többen is láttátok már a produkciót?!?!
Még mielõtt valamelyik bodys közületek megkérdõjelezné.... A képen semmilyen grafikai trükk nincs. Az üdítõflakon mérete valóban ekkora 😊)))))
No lássuk a te 2 dl-esed is ekkora?????
schwarzi film

Pumping Iront

ricsi1
mit?

na most töltöm lefele a pumping iront, remélem jó lesz😄

ricsi1
szar neki

Megkaptam a privát üzenetet, és privátban válaszoltam is rá.
Amiga
Küldtem privátot.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Na ne..... egy testépítõ megijed két kis vézna, törékeny sport lady-tõl?????? Hidd el õk nem durvák ?!?! 😊)))
inkább most kihagynám...

Végre egy újabb kemény csata (birkózás) két kigyúrt bodys csajjal. Nézzétek csak a képeket.... Nos kinek tetszik. Nem kell a rizsa, tudom Te is beszállnál egy kis idõre!!!😊))))
Mi van bodyskáim, ki tudja Eddy-t utánozni???
A választ pivát üzenetként elküldtem neked. Ha érdekel, akkor privát üzenetben jelezd.
Lagymatag bodys (?!?!), de hogy vagy Te lagymatag, azzal a 110 kg kigyúrt testtömeggel??? 70-es bicepszel??
Azért adok egy kis idõt, hát ha a "locsolkodás" után eszedbejut. S még akkor sem akkor elárulom, de a büntetés, további 30 fekvenyopmás lesz !!!!
Igen nekem nagyon tetszik 😊)))
hykao
Moyzan bizony genetikailag ilyen.
Már akkor majdnem 50-es volt a karja, amikor még életében nem fogott súlyzót a kezébe!!! Mostanság 60-as.
ricsi1
na azért ez már túlzás...
impotens barom..

hykao
Asszonygyátok meg nekem, hogy Moyzan megkapta-e már a profi státuszt?
ricsi1
mér,neked tetszik?

hykao
Lagymatag...

úgyhogy szabad a gazda.
Amiga
Honnét lehet ezt letölteni?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ezt nem én mondtam!!!!!!!!!!!!
Hi,
de még mindig nem írtad meg vajon ki van a másik fotón????
Az nem lehet, hogy nem tudod!!!!!! Milyen bodys vagy???? 😊)))))))
A válasz már is benne van a mondatodban.... Olvasd csak el mégegyszer...
Ez a kép tegnap készült (pontosabban tegnap tettem fel a nettre)....😊)) Egyébként én nem is írtam idõpontot a képhez, csupán annyit jegyeztem meg, hogy idõs korban tehát 40 év felett is ha valaki gyúrja magát azért frankón lehet kinézni?!?!
Izlések és pofonok... tudod van egy ilyen kezdetû mondás. Neked ezek szerint nem tetszik. Ez van. Pedig hihetetlen mekkora testtömeget tudott a srác felpakolni magára!!!!
Azért azt hozzá teszem hallkan, hogy egy kicsit én is hozzásegítettem, egy kis grafikai trükk segítségével megnöveltem a testtömegét 😊)))))))
hykao
inkább mi van (a korai gyúrás következtében).
Folyamatos csukló, váll húzódások, satöbbi...

Mondom, azt javaslom, 18 éves korodik próbálj valamilyen más sportágban megerõsödni.
ricsi1
ronda...

ricsi1
mér,neked mi volt?
(nyomjak fekvõtámaszt?😛)