33479
-
volt #7318 Én tudok non-stopot!
Lemész szépen a tescoba,megmarkolsz a polcról két rózsaszín sulyzót,felülsz egy szobabiciklire (szerk.:ha nincs akkor megteszi a síma is...van hely!) és tekersz közben pedig karhajlitásokat végzel,de csak szabályosan.Ha végre elálmosodsz átmész a szobabutor részlegbe (ha van olyan:DD) és keresel egy kényelmes ágyat,lefekszel...Ha felébredsz már ott is van helyben a csirkemell a hús részlegen!
Utánna elégedetten hazasétálhatsz....Te mindent megtettél! -
#7317 :D -
#7316 Faszom, annyi bűnt követtem már el,hogy nem tudok nyugodtan aludni.
:DDDDD hehe
Nem tudtok valami non-stop kondi termet? -
#7315 Légyszi, írd már le a nevüket, mert nem tudom mire érted, és ha tévedtem , akkor javíts ki :DDDDDD
kurva jó zenét találtam :P
gyerek koromból való
2 Brothers On The 4th Floor - Dreams -
bandus #7314 amyg a nevüket sem tudod rendesen, addig inkább ne is gondolkodj rajtuk:) -
#7313 Szerintem maradj meg az alapoknál.. Vitamin, fehérje, ha fontos akkor vmi tömegnövelő amit választasz de én takarékoskodok nem költöm el a pénzt mindenre, hátha egyszer épp nem lesz és előkapom ezt a tartalékot és már megyek is a csirkémért:D -
#7312 mellé gondoltam:)
és én tudom hogy edzek hisz nem msot kezdtem már:)
csak sok új cucc van , és lesz egy kis felhasználatlan pénzem -
#7311 Zabálj rendesen, és mellé csináld azt amit az erőemelők csinálnak.
Alacsonyabb ismétlésszám de kurva nagy súlyok.
Meg be kell vetni teknikákat is, de ez itt hosszú lenne. -
#7310 Csirkemellet! -
#7309 Nah, emberek, felszbadul 20-25 ezer ft-m
Cél : erő és tömeg, de ha nagyon választani kell akkor erő
ki mit ajánl? -
zotja #7308 www.shopbuilder.hu
itt nézelődj olcsóbban nem kapsz sehol mindenhol ugyanannyi az ára!
Max a Méh-ben lehet keresgélni tárcsák után :D
Én alapbol nem vennék ilyen multifunfkciós szarokat!
semmit nem érnek -
#7307 Sziasztok!
Veszek egy multifunkciós kondigépet. 60kg tárcsasúlyt adnak hozzá, ami 2-3 hétig elég lesz, mert már vagy 4 éve nem nyúltam súlyzókhoz, de úgy négy hét után már kevés lesz attól félek.
Tudtok helyet, ahol gumírozott tárcsasúlyokat lehet jó árban megkapni?
Valószínűleg 2x20kg és 2x10kg kellene.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv. -
volt #7306 Jaja...Az lesz.Többet tud elvileg a No-Xplod mint a nitix aztán majd meglátjuk.Most nem voltam edzeni 3hétig...rendbehozom magam hogy visszanyerjem a 3 héttel ezelötti formám :) és utánna beruházok erre a két kiegre (is). -
kék #7305 Szerintem inkább a NO-Xplode-ot, és a Cellmasst kombináld. -
#7304 [email protected] -
#7303 Ha valaki meg tudná nekem mondani ,hogy mikor ér véget a kánikula, az léci küldjön már egy mailt erre a címre.
[email protected][email protected] -
170Kg #7302 Hát nem tudom, de a kox témát lehet mellőzni kéne.
Arról viszont mesélhetnél mi volt a csajjal
:D -
volt #7301 vicces gyerek vagy te... -
#7300 Én is vagyok mint te. Egyszer a naposimra gondolok sustanollal, máskor meg winstrol + masteron , esetleg trenbolon acetátra gondlok.
Most nem tom,hogy mire is gondoljak ebben a nagy hőségben.
Asszem elnyalok egy fagyit , meg egy csajt a zuhany alatt. -
volt #7299 jaja ;) -
somati #7298 Diétában ez nem mindig van így, ezért írtam, hogy szerintem akkor válik be igazán. Diéta egy idő után = laposság, fásultság, kedvetlenség, edzések durranás nélkül. Ezt persze naturálra értem, koksszal gondolom kicsit máshogy megy ez. -
volt #7297 Egyszer arra gondolok hogy no-xplod+cellmas kéne nyomatni máskor meg cellmass+nitrix.
Ezt majd a pillanat szüli szerintem...
Erekkel nincs nagy problémám, ha reggel felkelek az ágybol akkor is szép cikkcakkos ér csücsörödik ki a mellemen.
lehet inkább xplod lesz mellé,az komplexebb. -
somati #7296 Én használtam már mindet.
Egyik sem csodaszer, szóval ezektől nem leszel izmos. :) Nekem a Nitrix nagyon bejön, állandóan eres vagyok tőle, edzéskedv a plafonon és nagyon durva bedurranások. De asszem erről már írtam itt. Szerintem diétához ideális. -
Csokimano #7295 A Cellmass k...va jó, különösen, ha megiszod a napi két adagot ( ahogy az ajánlás is szól), hozza a tömeget. A Nitrix nekem nem jött be, ellenben a NO-XPLODE a cellmassal brutális. Másfél adagolókanállal iszok edzés előtt, és úgy érzem, vigyáznom kell, ne morzsoljam össze a vasakat ;-) -
volt #7294 tessék?? -
170Kg #7293 Hatékony? Mire? -
volt #7292 Van valakinek tapasztalata bsn nitrixröl és a bsn cellmasrol?
Azon agyalok, hogy összedobom a kettöt hátha izmos leszek:)
(extremfiten olvasgattam már) -
0o #7291 Az aki diétázik. állítólag az alkoholisták a napi kalóriabevitel 30-40%-át fedezik belőle, tehát hatékony tud lenni :D -
somati #7290 Ki az az állat, aki az alkohol kalóriatartalmával foglalkozik? :D -
0o #7289 jó de az alkohol nem, mégis van energia tartalma -
somati #7288 "A cukor is tartalmaz kalóriát mégse fehérje, se nem szénhidrát sőt akármilyen meglepő számodra zsír sem "
A cukor bármilyen meglepő, de szénhidrát. :D -
0o #7287 Az alkohol tartalmú italok jelentős energiatartalommal rendelkeznek, de tápértékük alig van vagy egyáltalán nincs. Mi ebben a meglepő?
Ezek úgynevezett üres kalóriát tartalmaznak ami az alkoholból származik. A cukor is tartalmaz kalóriát mégse fehérje, se nem szénhidrát sőt akármilyen meglepő számodra zsír sem -
Jarmo Myllis #7286 ja a töményben nincs se fehérje se szénhidrát, akkor tudnám miből van a kalória??? zsírból? -
#7285 Hétvégén néztem meg a Pumping Iron-t, jópofa benne Arnold :) -
#7284 én is kerestem ott, de már nincsen
a legjobb cuccokat mindig elkapkodják előllem :(((
nem tudnál utánna nézni a könyvben valami címnek vagy nyomdának, kiadónak vagy valaminek amin keresztül elindulhatok, valahogy jó lenne egy példányt szerezni ebből a cuccból -
somati #7283 Én a shop.buildernél vettem, de már vagy 1 éve. -
#7282 No :D , akkor most te vagy a legjobb barátom.
Gondolom neked is kell a könyv, ezért nem szívesen válnál meg tőle.
Csak annyit mondj,hogy hól vetted? Lehet még valahól venni?
Libriben már nem árulják az a gáz. -
somati #7281 Nekem megvan, bibibí... :D -
#7280 Én nem szoktam újságokat venni. De amit nagyon keresek az az X-files 2003, Daniel Gray től. Ha megvan valakinek, lekomunikálhatnánk. -
#7279 ExtremeFit-et most akartam venni 1-2 hóapja, de nem volt sehol, pár helyen meg azt mondták hogy már nincs is, azt a számot akartam feltétlenül beszerezni amiben Arnold van, talán a májusi szám. Nah azóta nem is krestem.