Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferrigno filmforgatáson lett lencsvégre kapva. Hihetetlen, hogy korához képest mennyire jól néz ki még most is. Ezek szerint a bodyzás kortalan, és akár 70 évesen is nézhet ki veleki akár így is.
Az a skótszoknya.... 😊)))

Az a skótszoknya.... 😊)))

Egy érdekes fotó, Sly az egyik neves testépítõ versenyen Cutler-rel.

Jó, lehet igazad van hogy a 14 éves kor még korai, de egészséges terhelést a gyerek szervezet is el tud viselni, sõt még azt is meg merem kockáztatni, hogy pozitív hatással lehet a fejlõdésére. (pl. heti 1-2 laza edzés) Ezt azért mondom, mert én is 16 évesen kezdtem rendszeresen edzeni (méghozzá elég keményen) és csak a térdemmel van bajom ami azonban már a kezdetek kezdetek kezdete óta szar volt, ezért nem is nem is nagyon tudtam/tudok lábra edzeni.
de amúgy nagyon nincsenek izmaim,hirtelen nõttem sokat,izom meg nem,úgyhogy muszály!ülve se szabad?
14,de most be is szartam
tesóm válla elbaszódott(õ is nyomta már 15-16 évesen,igaz csak súlyzóval)
tesóm válla elbaszódott(õ is nyomta már 15-16 évesen,igaz csak súlyzóval)
a szûknyomás olyan tricepszet hoz appám, hogy a csajok bekakálnak a strandon ha ráfeszítesz. érdemes utánajárnod hogy is végzik valójában. (bár nem egy kvantumfizika. egyszerûen szûken fogod meg a rudat
)
)
szûknyomás?!!
úr*sten! mik nincsenek!
az a baj a kondiban nics emberke akit megkérdezhetnék(sulis)
a "hivatalosban"meg egy csaj ül..
úr*sten! mik nincsenek!
az a baj a kondiban nics emberke akit megkérdezhetnék(sulis)
a "hivatalosban"meg egy csaj ül..
háááát, attól függ...
ne felejtsük el, hogy ezeknél a gyakorlatoknál nem lehet annyira lendítgetni-lóbálózni...
ne felejtsük el, hogy ezeknél a gyakorlatoknál nem lehet annyira lendítgetni-lóbálózni...

amúgy szerintem a tárogatás és az oldalemelés az amit legtöbben rosszul csinálnak (mondjuk énis csak a kancsó után jöttem rá :-)
a negatív szögû nyomás (alsó része)
kétkezes súlyzúval fekvenyomás csuklófordítással
szûknyomás változatai már nem mennek?
kétkezes súlyzúval fekvenyomás csuklófordítással
szûknyomás változatai már nem mennek?
Vasárnap néztem Mike edzõfilmjét, és azon tûnödtem, vajon mi lehet a sráccal. Semmi hírt nem lehet róla tudni, olvasni, nem szerepel veresenyeken???
A film pedig jó, ki látta közületek????

A film pedig jó, ki látta közületek????

Azért mindig vannak humoros, meghökkentõ, vagy különleges fotók, elkapott pillanatok.
Nos árulja már el valaki ki van a képen közületek 😊)))

Nos árulja már el valaki ki van a képen közületek 😊)))

Oké ez idáig jó. Azonban még csak a fele van meg a kérdésnek. Még nem mehetsz gyúrni, 25 fekvõtámasz 😊))
Fekvenyomásban van még 45 fokos padon nyomás (sokan inkább 30-ra állítják, mert a 45 túlzottan megy vállra is), ami a mellizom felsõ részére "megy" inkább.
De a legjobb izolációs gyakorlat mellre -> a tárogatás különbözõ fajtái (csigás mókákat is beleértve).
Félig meddig mellre mehet még az áthúzás (pull-over), és a tolódzkodás.
De a legjobb izolációs gyakorlat mellre -> a tárogatás különbözõ fajtái (csigás mókákat is beleértve).
Félig meddig mellre mehet még az áthúzás (pull-over), és a tolódzkodás.
Uhh, na az ilyen csajok már nem tetszenek.
Szerintem egy ilyen csajjal kúrni, felér egy fél homoszexualitással...
Szeretem a feszes, sportos csajokat, gyúrhatnak is, addig a pontig, amíg a dolog a feszességrõl, meg a zsírégetésrõl szól, de amikor már férfiakat megszégyenítõ ízomtömeggel (és arcszerkezettel) rendelkeznek, az már undorít.
Szerintem egy ilyen csajjal kúrni, felér egy fél homoszexualitással...
Szeretem a feszes, sportos csajokat, gyúrhatnak is, addig a pontig, amíg a dolog a feszességrõl, meg a zsírégetésrõl szól, de amikor már férfiakat megszégyenítõ ízomtömeggel (és arcszerkezettel) rendelkeznek, az már undorít.
Elõször amikor megnéztem ezt a filmet, nem hittem a szememnek. Egy ilyet kérek én is Húsvétra😊))) Azóta már megnéztem többször is, s az az érzésem Massino az életben is ilyen típusú csajszi lehet. Nektek hogy tetszik???? Láttátok már a filmet???

Hát igen Markus az egyik kedvencem!!!! Döbbenetes mekkora izmokkal rendelkezik. Zane pedig a másik kedvencem, csak hát õ még a '70-es évek stílusa.
Szerintetek kik láthatóak a képen??? Jó válasz esetén tovább gyúrhatsz az edzõteremben😊) Rossz válasz esetén 50 fekvõtámasz😊))

Láttam már én is többször. Legelõször még valamikor a '80-as években.
Ma már kissé megmosolyogtató, mármint azóta hatalmas változások történtek a sportban is, és a versenyek terén is...
Ma már kissé megmosolyogtató, mármint azóta hatalmas változások történtek a sportban is, és a versenyek terén is...
S ha már Arninál tartunk... Már többször megnéztem, és nekem nagyon tetszik a Pumping Iron filmje. Ugyan nem mai darab, de.... Ti láttátok már?? Mi a vélemény???

Egy lesi fotós megörökítette tavaly Arnit!!!! Szerintetek ebbõl vajon mi az igazság????

Ha valaki le szeretné cserélni megunt háttérképét, akkor ezek közül max. 2 fajtát szívesen eltudom küldeni neki.

fekvenyomó lányok? képzelem...
Amúgy nálunk két féle csaj van a teremben. Az egyik, csak azért jön, hogy haverkodjon és hogy pasit szerezzen magának. az ilyenek általában feszülõs csípõnadrágban és mellet éppenhogy eltakaró topban edzenek, természetesen a terem közepén, hogy mindeki jól lássa õket. (na meg elõszeretettel használják a terpesz-gépet)
nekünk pasiknak meg folyik a nyálunk.
Aki meg az edzés miatt jön, az meg melegítõben szépen eledzeget magának a sarokban lévõ taposógépen.
Amúgy nálunk két féle csaj van a teremben. Az egyik, csak azért jön, hogy haverkodjon és hogy pasit szerezzen magának. az ilyenek általában feszülõs csípõnadrágban és mellet éppenhogy eltakaró topban edzenek, természetesen a terem közepén, hogy mindeki jól lássa õket. (na meg elõszeretettel használják a terpesz-gépet)
nekünk pasiknak meg folyik a nyálunk.
Aki meg az edzés miatt jön, az meg melegítõben szépen eledzeget magának a sarokban lévõ taposógépen.
hmmmmm
régi szép idõk mikor a lánykoleszbe jártunk edzeni
és lejött két csaj és nekünk kellett fekvenyomásnál segíteni
hát nem biztos fel tudtam volna húzni ha a csaj egészen kiakad
Amúgy nem tudom hogy tudnak a nõk edzés közben még izgatóbban kinézni P
régi szép idõk mikor a lánykoleszbe jártunk edzeni
és lejött két csaj és nekünk kellett fekvenyomásnál segíteni
hát nem biztos fel tudtam volna húzni ha a csaj egészen kiakad
Amúgy nem tudom hogy tudnak a nõk edzés közben még izgatóbban kinézni P
gyakran vannak ezek😄

inkább tekeregnek mint a giliszták!
még egy: fekvenyomásnál a súly intenzív pattogtatása a mellkason. még nézni is rossz! 😄D
még egy: fekvenyomásnál a súly intenzív pattogtatása a mellkason. még nézni is rossz! 😄D
...hát amikor ficánkol a madár, mint egy hal...pl. pont a tárogató gépen...
eszembe jutott még egy LOL: rugdalózás -> tolódzkodásnál, húzódszkodásnál...
eszembe jutott még egy LOL: rugdalózás -> tolódzkodásnál, húzódszkodásnál...

hát felénk azokat híjják annak akit felraknak fekvenyomáskor pl két 20 kilóst a rúdra és sorozatonként kb két kiloval növelik
a végén olyan mint a hanoi torony
a végén olyan mint a hanoi torony
na milyen a karácsonyfa?