33479
-
#7401 Jólvan, de akkor mi a faszért cigizik annyi ember?
Az elhízás meg az alkohol sokkal jobban károsak mint egy erős kúra.
Nem tudjátok a viszonyokat.
Azzal nincs semmi baj,hogy úgy füstöl az ember mint a kémény, korom fekete a tűdő, vagy iszik mint a gödény a mája meg az ablakba.
Az nem baj,csak ne nyomjon koxot.
Lehet,hogy nem hiszed el, de pl, a naposimot eredetileg arra fejlesztették ki,hogy a beteg embereknek segítsen minél előbb felépülni súlyos betegségekből. Terápiásan adják, nem folyamatosan.
Most nem azt mondom,hogy ezek egészségesek, de nem olyan károsak mint amilyennek azt beálítják, egyesek.
Ha egy okos ember használja őket aki tudja mit csinál, még a mellék hatásokat is ki tudja iktatni, és megelőzni a káros hatásokat is.
Egy agyhalott ember kezében meg halálos is lehet ugyan az a cucc, de az ilyen meg minek él aki ilyen fasz?
Hagy húljon a férgese, nem szeretem a buta embereket :D
170 :
Miért nem ezzel kezdted,hogy szereted a fájdalmat??? :O
Akkor nagyon jó helyre jöttél.
Vagy is egy ólommal kiöntött baseball ütőm, házilag esztergált, jó súlyos és nagy a húzása.
Kipróbálhatnád.
Szeretettel meghívlak egy fához kikötözős elagyabugyálásra.
Ha tényleg olyan mazo vagy mint ahogy írod is, nagyon fog tetszeni, és ha kifáradok, miután kipihentem magam, kaphatsz pluszban repetát is. -
170Kg #7400 A határ ott van valahol, csak nem tudod hol. Odaképzeled, és ezzel igazolod magad, hogy nem csinálsz hülyeséget. Én nem tudom elképzelni egyenlőre hogy olyan keményen eddzek, és olyan komolyan vegyem a kajálást ami a koxoláshoz kell! Én szeretem a fájdalmat, és a diéta sem kihívás, de az élsport az kicsit más! Rengeteg mindent be kell áldozni ahhoz, amire én nem vagyok hajlandó egyenlőre. Ez nem azt jelenti hogy béna fasz vagyok, hanem azt hogy tisztában vagyok azzal mit kellene letennem az asztalra.
Aki koxolásról írogat az interneten, az 99,9`%-ban felelőtlen nyomi, aki annyit tud erről amennyit a tv-ből hallott! Nem véleltlen ám más fórumokon hogy törlik az ilyet! Ha te azt írod hogy te koxolni fogsz, és ezt elolvassa a 16 éves 55 kilós Pistike, akkor ő is koxolni akar majd, mert látja hogy te sem vagy sokkal okosabb nála (már bocs :D)
Szóval legyél oly` szíves, és pihentesd a kox témát ezen a fórumon! -
big bear #7399 jó fej vagy 170Kg, mindig jössz Frayert helyre rakni -
#7398 Azért az a határ ott van.
Ha tényleg trükkökkel ki lehetne iktatni akkor nem kellene koxolni ahoz ,hogy 150 vagy 200 kilósan áljanak ki a testépítő bajnokok a színpasra.
Egy szint felett már kell a kox, trükökkel csak pár kilót lehet tolni rajta naturálban.
-
170Kg #7397 Nem hinném hogy ott a határ ahol te azt hiszed. "ami után már nem igazán növünk tovább csak zsírosodunk" - Nem hiszem hogy az első akadályt koxxal kéne legyűrni. Rengeteg okos trükk van, csak csinálni kell és kész. A türelmetlenkedés a legnagyobb hiba amit elkövethetsz... naturálban :D -
#7396 Szteroid, kezdőknek nem érdemes szerintem szedni, mert ezek a cuccok sejt szinten hatnak a sejtfalon lévő kemo receptorokat izgatják. Ha nincs elég izomtömeged, nem elég nagy felületű a sejtfal akkor nem érdemes ezzel próbálkozni, csak vizesítene szerintem.
Én még nem koxoltam de engem is érdekel a téma és szerintem elég sokat tudok már ahoz képest,hogy eddig még csak virágot szedtem.
Szerintem úgy érné meg esetleg a dolog, hogy előbb elérjük a genetika határunkat, ami után már nem igazán növünk tovább csak zsírosodunk inkább.
Na és akkor átlépni ezt a sávot plusz rásegítéssel, ha megéri neked mert éppen ilyen teljesítményre van szükséged.
De ezektől a cuccoktól nem várható tartós eredmény, gyorsan vagy lassan leépíti a szervezet, mert nem a saját hormon háztartásod által jött létre.
Megmondom,hogy én miért nem használom.
Ha egyszer nyomsz egy ilyen erős cuccot akkor azok baromira leterhelik a receptorokat, egy idő után fellép a rezisztencia és , sok receptor működésképtelen, számuk ersősen visszacsökken a túl erős ingerre.
Gondolj bele 20 mg napostól 5 X több lesz a tesztó a véredben.
Mintha teával leforráznád magad, kb olyan.
Vagy a trenbolon aminek 500 as az androgén és 500 as az anabolikus rátája. A szintetikus tesztónak meg csak 100. Többet is lőnnek meg töbször erősebbek a természetes tesztónál.
Kiüti a receptorokat és ha vége a kúrának a szervezetünk által termelt hormonokra már csak alig alig fog reagálni az izomálomány meg sok minden más is. Kb, utánna naturálba már úgy tűnik soha többé nem leszel képes fejlődni ,csak anyaggal.
Ez meg senkienek nem éri meg szerintem. De hát erről meg kevesen tudnak,hogy bizony így van ez.
A kezdőket nem érdekli, a nagyokat meg mások nem érdekelnek, basznak elmondani.
Én olyan 105 kiló környéként akarok majd egy andriol kúrát talán, az gyerekeknek szánt tömeg növelő :DDDD muhahaha, gyerekeknek készítet szteroid :D -
somati #7395 pedex... :DDDDD -
170Kg #7394 A kox nem olyan mint a cukorka. Remélem érted mit akarok ezzel mondani!
Steroidokról az a baromállat kérdez, aki azt se tudja mi fán terem. Lehet tájékozódni, itt az internet, de hogy nem találsz gyakorlatban használható információt, az hót zicher!
Gondolom volt már veled hogy dühödben belerugtál valamibe ami keményebb volt nálad... és gondolom jópárszor megbántad az alatt a pár nap alatt amíg meggyógyult. Vajon hányszor bánnád meg ha sosem gyógyulna meg? A szteroidok nem véletlenül illegálisak. Olyan károkat okozhatsz magadban velük, amiket nem lehet helyrehozni soha többé!
Szerintem ha olyan szinten hülye vagy, hogy képtelen voltál megtalálni a neten a szteroid alapismereteket, közel nem vagy azon a szinten hogy még csak felmerüljön hogy te koxolni fogsz... tessék szépen utánajárni, ha eleget tudsz majd, rájössz hogy nem éri meg.
(amúgy kockázat/hatásfok tekintetében a pedex a legjobb kezdő szinten) -
#7393 Ez már tényleg súlyos térjünk már vissza a témához.
Ha mondjuk ki akarok próbálni valamilyen steroidot, akkor ti melyikre mondanátok, h egy bevállt jó szer? Tudom, hogy nem szokot szóba kerülni, de mégis. Csak aki próbált valamit és véleményeket várok mindössze. -
#7392 Bazz mi van itt? Elég már az OFF-ból!!! -
#7391 Rendben tesókám, mostanában az a hobbym hogy gyüjtöm a régi jó kis nótákat.
Már egy csomó szám megvan, persze régi nagy zenék, legalábbis a mi baráti körünkben. Nálunk.
Ha kellenek ezek a számok, majd áttolom valahogy, majd felrakom egy szerverre, vagy torrentre.
Ncore-ra nem ad valaki meghívót? Régi endles-skyline
Egyelőre még csak ezeket gyűjtöttem be:
Érdekes egyveleg Karácsonyi zenék - techno
(frank sinatra) let it snow! let it snow! let it snow!.mp3
Mortal Kombat - Final Combat.mp3
Michael Buble - Let It Snow.mp3
Sonic Fusion vs Impact - Mortal Combat.mp3
Rockwell - Somebody's Watching Me.mp3
Dj Bobo - Freedom.mp3
Lenny Kravitz - Heaven Help.mp3
Michael Buble - I'll Be Home For Christmas.mp3
Unlimited No Limit 2.3 (Master Blaster Radio Edit).mp3
Adeste Fideles (O Come All Ye Faithful).mp3
Frank Sinatra - Moon River.mp3
Spread your love.mp3
Have Yourself A Merry Little Christmas - Luther Vandross.mp3
2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR - Fly (Lick Mix) (v).mp3
2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR - Fly.mp3
2 Unlimited - Jump For Joy.mp3
2 Unlimited - Mortal Kombat.mp3
Rockwell - Somebody's Watchin Me.mp3
No Limit 2003- 2 Unlimitead.mp3
Andain - Beautiful Things (Photon Project rmx).mp3
Andain - Beautiful Things (Radio Edit).mp3
barbara streisand - Xmas -- Judy Garland & Barbra Streisand - Have Yourself a Merry Little
Christmas.mp3
Bing Crosby - Let It Snow.mp3
C & C Music Factory - Ive Got the Power (dance jam).mp3
C & C Music Factory - Things That Make You Go Hmmm.mp3
C-BLOCK - KEEP MOVIN´.MP3
Christmas - David Bowie & Bing Crosby - Peace On Earth - Little Drummer Boy (Full
Frank Sinatra & Louis Amstrong - Jingle bells.mp3
Christmas songs - Christina Aguilera - Have Yourself a Merry Little Christmas.mp3
Christmas Songs - Dean Martin - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!.mp3
Christmas Songs - Disney - Frosty The Snowman.mp3
Christmas Songs - Elvis Presley - Blue Christmas.mp3
Coldplay - Have Yourself A Merry Little Christmas.mp3
Commander Tom - I Cant Sleep_.mp3
Corona - The rhythem of the night.mp3
Culture Beat - Mr. Vain.mp3
Diana Krall - Have yourself a Merry little Christmas.mp3
Dj Bobo - Coca -Cola (Chiwawa).mp3
DJ Bobo - Everybody.mp3
Dj Bobo - Keep On Dancing.mp3
DJ BOBO - Let The Dream Come True [Remix 2002].mp3
DJ BOBO - Let The Dream Come True.mp3
DJ BOBO - Megamix.mp3
DJ Bobo - Pray.mp3
DJ Bobo - Take control.mp3
Dj Bobo - Together.mp3
DJ Bobo -- Shadows of the Night [eurodance].mp3
dj Marta & dj nano - Tecno-Rave (Mortal Combat).mp3
DJ Schwede - Soldier Of Fortune (Original Mix).mp3
Dj Tiesto - Nyana - - Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Remix).mp3
E-Rotic - Do It All Night.mp3
E-Rotic - Fred Come To Bed.mp3
E-Rotic - Max Don't Have Sex With Your Ex.mp3
Elvis Presley - Blue Christmas.mp3
Frank Sinatra & Bing Crosby - Have Yourself a Merry Little Ch.mp3
Frank Sinatra - As Time Goes By (Casablanca).mp3
Frank Sinatra - Christmas Carols - Have Yourself a Merry Little Christmas.mp3
Frank Sinatra - Fly Me to the Moon.mp3
Frank Sinatra - My Way.mp3
Frank Sinatra - New York, New York.mp3
Frank Sinatra - Singing in the Rain.mp3
Frank Sinatra - Strangers In The Night.mp3
Frank Sinatra - White Christmas.mp3
Frank Sinatra - You Are The Sunshine Of My Life.mp3
Glen Medeiros - Nothings Gonna Change My Love For You.mp3
Holiday Music - Frank Sinatra Bing Crosby Nat King Cole - I'll Be Home For Christmas.mp3
Il Divo - The Christmas Collection - 05 - Adeste Fideles (O Come All Ye Faithful).mp3
Irene Cara feat DJ BoBo - What A Feeling (Dance Mix).mp3
Kenny G - Miracles - (03) - Have Yourself A Merry Little Christmas.mp3
Kopi av 2 unlimited - desire.mp3
La Bouche - Sweet Dreams.mp3
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You.mp3
Maxx - No More (I Can't Stand It).mp3
Megamix House Techno Dancehall 2007-Mortal Combat-Pakito-Bob Sinclar-Steve Angello and More.mp3
Michael Buble - The Christmas Song.mp3
Mortal Combat (Movie) - Mortal Kombat Theme.mp3
Mortal Combat (Techno Remix).mp3
Mortal Combat - Twilight Zone .mp3
Mortal Kombat - Techno Combat.mp3
neneh_cherry_-_7_seconds.mp3
nomansland_-_7_seconds.mp3
Oli P - Nothings Gonna Change My Love For You.mp3
Ray Charles & Nina Simone - Baby, It's Cold Outside.mp3
Ray Charles - His Greatest Hits - CD1 - 11 - Baby, Its Cold Outside.mp3
Real McCoy - Another Night.mp3
Robert Miles - One And One.mp3
Rock Rockwell - So Youre Gone(Bass Dub Mix).mp3
Sex Pistols - Jingle Bells Punk Version.mp3
SINATRA - Have Yourself A Merry Little CRISMAS.MP3
TECHNO (dance) - Mortal Kombat - Combat theme.mp3
Tecno DJ Bobo - Trance.mp3
The Soundlovers - Can't Stop Dancing (Original Mix).mp3
The Soundlovers - Living in your head (extended).mp3
The soundlovers - Shake your ass [Shaker mix].mp3
The Soundlovers - Surrender.mp3
The Soundlovers - Walking.mp3
The Soundlovers - Wonderful Life.mp3
Whigfield - Saturday Night.mp3
Xmas - Frank Sinatra - Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow (Christmas Songs).mp3
[2 Brothers On The 4th Floor] - Dreams -
#7390 fél megoldás, fél milla :) -
zotja #7389 :D elvan a gyerek -
#7388 Én azt választom hogy azt a számot juttasd el hozzám légyszives valahogy:) -
#7387 jaja, Give you my heart.
Félig tudtad a választ csak, ezért nem jár az egy millió forint.
De választhatsz,hogy melyik függöny mögül viszed el az értékes nyereményeket.
Az egyes függöny mögötti ajándékot választod? Netán a 2.-es? Esetleg a 3-as mögöttit viszed haza? -
zotja #7386 Mr president vmeik száma tán -
#7385 Dám dám du du di dám dám du du di dááh
Ha valaki kitalálja melyik számból idéztem, adok neki egy milliót.
-
#7384 Tartósan nem éri meg megenni a sárgáját.
Teli van koleszterinnel, a szívroham ma már népbetegség.
Szerintem napi 2 db tojás sárgája még elmegy de a többit ki kell vágni, főleg ha jahlamos vagy szív és érrendszeri szarokra.
Fehérjében nincs koleszterin. -
somati #7383 A szervezetben keringő hormonok aránya idővel megváltozik. A lusta, punnyadós emberekre ez főleg igaz, esetükben elég erősen csökken a tesztoszteron szintje, és nő az ösztradiol. Hogy ez mit eredményez? Pont azt, amit írtál. Csökken az izomtömeg, nő a zsírtömeg, hajlamosabbá válsz a betegségekre, a csontritkulásra, stb. Igaz ezeknek inkább 40, méginkább 50 felett kéne előjönnie, de ha mozgásszegény életmódot folytatsz, akkor hamarabb is beindulhat ez a folyamat.
Az állandó éhségre csak tippem van: létezik két hormon, a leptin és a ghrelin. Ezeknek nézz utána a gugliban. (nálad talán a leptin rezisztencia állhat fenn, vagy csak egyszerűen állandóan szemetet eszel) -
#7382 Tényleg, most jut eszembe.
Próbálta már valaki innen a gyros receptemet?
Milyen volt? hogy ízlett? -
#7381 Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a lefekvés elötti étkezésem 5 tojás ez nem túl sok tudom akkor ez mehet egészbe le nem kell sárgáját kidobni? -
170Kg #7380 Ne egyél kevesebbet! Mást egyél! Nem leszel éhes, és még fogysz is!
Röviden összefoglalva: diétázz.
Ennyi. -
#7379 Kedves Frayer!
Na most megdolgoztatom az agyad!
Adj tanácsot!
Ha csak nézem a pacal pörköltöt, kicsit hízom. Ha meg is eszem, nagyon hízom.
Mit javasolsz???
komolyan...
Nem tudom, lehet hogy így 35 körül már csak így van, de egyre kevesebbet eszem és a súlyom max stagnál, de inkább mindig nő és 90 alá sehogy nem akar menni.
Viszont állandóan éhes vagyok!
Na erre mit javasoltok?? -
#7378 valami ötlet azon belül?
melyiket pl? -
#7377 Én a helyedben tejsavót vennék ez helyett.
Sokkal jobban kijönnél anyagilag.
-
#7376 ja és még 1 kérdés...
kreatin ból? melyiket ajánljátok?
nagyon köszönöm
-
#7375 sziasztok!
kis segítséget kérnék..
szeretnék venni amino kapszulát.. melyiket ajánljátok?
én amit kinéztem.. Whey Amino 2000
LINK -
#7374 :DDDDDDDDDDD -
#7373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki az a Drugs Bunny? Oldalát olvasva mintha kattant lenne. spoilerbe válaszoljatok -
170Kg #7372 Frayer baszki sikerült könnyeket csalnod a szemembe.
Ha pontoznék most kapnál egy 10-est. -
#7371 oksa mostmár eskü elkezdem a számolgatást, mert valami nem stimm, ezekkel az adatokkal tisztában voltam h mi mennyi mennyit kéne enni, hogy a szénhidrát protein zsír mennyi kalória, meg ilyenek.
Csak az utána számolás nem volt meg :( Lehet kevet eszek egy nap... -
#7370 A 35% os protein jónak tűnik, most számoltam ki.
Így be viszel 3,15 gram proteint /tskg.
Ez tökéletes lesz.
-
#7369 Hány kalóriát?
Azon egyéneknek, akiknek elsődleges célja az izomtömeg növelése, a napi kalória bevitelüket úgy számolhatják ki, hogy az aktuális testsúlyukat megszorozzák 35-45-tel. Az 50-55-ös szorzó legyen a felső határ, ezt már csak koxosok használják megnövekedett kalóriaigényük kielégítése céljából.
by builder FAQ
Szerintem kezd úgy 3600 Kcal al.
Úgy,hogy 50% Ch, és olyan 25-35 % os protein.
A zsír meg legyen olyan 20% körül, kalória eloszlás szerint.
Így tudsz számolni:
100 g CH = 400 kcal
100 g Protein = 400 kcal
100 g zsír = 900 kcal
Szóval a zsír legyen alacsonyan, a zsírból a kevés is sok, mivel kis tömegben sok kalória lapúl :DD
Az utóbbi időben sikerült növelni a használt súlyokat?
Pedig az kell !
Ha végképp nem megy akkor lehet túledzett vagy, csinálj egy másfél két hetes kihagyást ( abszolut ne csinálj semmit) és kezdj el egy ciklust kis súlyokkal , szép lassan tudod majd növelni felfelé a súlyokat.
Ha elérted a maximumot megint pihenő.
És előről az egészet, de azért mindig variálj, zavard össze az izmokat, hogy ne tudjanak hozzászokni a terheléshez. Ha jól kajálsz, az izom nem tehet mást, sürűsödni vagy növekedni fog válaszként az edzésekre.
Milyen az edzésterved?
Egyébként ez csak az én véleményem, vannak itt nálam okosabb emberek is.
Mint nyaralógép. Lehet ők jobb tanácsokat tudnak adni.
Vagy kérdezd meg 170 et . :D -
#7368 Na akkor mondom, 79 kiló vagyok, 21 éves, és egyáltalán nem hízásra hajlamos, 15% körül van a testzsírom. Több mint 1 éve edzek amúgy aktívan folyamatosan.
Akkor hallgatom a tippeket. Lehet mondani kajára vonatkozóan :D -
#7367 Segítek neked amiben tudok.
Tömeg növelésben már otthon vagyok.
Add meg a súlyodat, magasságodat, kb, milyen testzsír százalékon vagy.
Milyennek gondolod magad, ektomorf, mezomorf.
Mennyire vagy hízásra hajlamos, vagy épp fordítva, zabálsz és alig jön fel valami ( gondolom most ez lesz) .
Ami nagyon fontos,hogy mit eszel? MENNYIT ESZEL ?
Szénhidrát, fehérje, zsír.
Megfigyeltem,hogy sokaknak ez a problémája,hogy nem tud tömeget növelni annak ellenére,hogy "szerintük" eleget esznek.
Aztán mikor én elmondom ,hogy én mitöl növök tömegnövelés alatt, meglepődnek mikor rájönnek,hogy közel 3 kiló ételt eszek meg naponta, ők meg alig 1 et. Én is ekto vagyok, nekem is nehéz a tömeg növelés.
Meg kell figyelni, miből tudunk sokat megenni.
Nekem a gyros jött be, abból simán bemegy 1.5 kiló naponta. Ezzel megvan az egy kiló csirke is.
Most fejlesztettem ki a saját pizzámat, amit szeretek.
Egyedi tésztával. De még tökéletesítem.
Abból is bemegy úgy másfél kiló körül. két 700 grammos. A tészta csak 300 gram. A feltét a súlyos. A többi kalóriát meg be lehet vinni folyékony álapotba, tömeg növelő, de én a szőlőcukrot ajánlom fehérjével.
Az én esetemben napi 5 ezer kcal tól , simán növök havi akár 3 kilót is. És ezt tartósan fen lehet tatani, ha jól edzel.
Mindig növeld a használt súlyok nagyságát. legalább kéthetente.
Ciklusokban edzél. Kéthavonta jó ha van egy 10 napos kihagyás, pihentető fázis. Itt vissza is lehet venni a kalóriákból.
Te is ember vagy, te is ugyan úgy tudsz tömegelni mint akár a nagyok.
Ezt a sportot sem lehet ész nélkül csinálni, hiába vannak ilyen nagy kigyurt 2 osztályos buta behajtó forma emberek. -
#7366 Ha nem nő a súlyod akkor keveset eszel.
Próbálj több szénhidrátot meg valamivel több fehérjét enni, nem tudom mit dolgozol de ha fizikai munka akkor jóval nagyobb adagok kellenek.
Ha ülőmunka akkor csak kicsivel próbálj többet. -
#7365 Én 2 hónapja kezdtem el a kreatin kúrámat az előirtak szerint, szerintem eleget eszek is mellé, jókor - jó időben mindenre figyelve, de mivel dolgozok a hat étkezés kicsit összetornyosul 4-re. Ez talán ez a legnagyobb probléma, amit észre veszek. Adjatok már valami tippet, mi miatt nem nő a súlyom szinte semmit. Amúgy csak kreatin-monohidrát amit eszek dextrózzal, este meg fehérjét is nyomok. -
#7364 valami témát dobjatok már be, mer ez már unalmas -
#7363 Nem volt kérdés.
Linket kértem, adjál linket. -
#7362 hallod.....azért nem semmi vagy
Ekkora pofával kiosztani 3 embert, meg még az összes maradék topiklátogatót magadra haragítani....
kép ide vagy oda....és? te még kamu képet se raktál be, de ennek ellenére mindenkit, kivétel nélkül fikázol meg hülye állatozol, holott megnéznélek téged is