33479
12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    415 Kg :P:D
  • Roman
    megfogadtam, nem foglalkozok mások véleményével és a helyi mítoszokkal, de ez tűrhetetlen!

mindenki agybafűbe szidja a kreatint, a proteint, a vitaminokat, a szőlőcukrot, meg mindent, amit a boltban lehet kapni, hogy "nem ér az szart se!"

amikor megkérdezem tőlük, mi ér valamit, azt mondják, hogy "az ipari fehérje, tudod, a százszázalékos!" amikor mondom, hogy 100%-os fehérje nem létezik, akkor mondják, hogy "csak a bolti szarból nincs olyan, de az ipari fehérje az 100%-os, és az sokkal olcsóbb is, azt fogok venni én is"

de istenemre mondom, ezeknek ha adsz egy kiló lisztet, és rámondod, hogy "ipari fehérje", másnapra rá 10 kilóval nyomnak többet fekve, annyira erős hitük van abban a csodaszerben :D

Másik kedvencem az volt, amikor egy gyerek mondta, hogy ő úgy szokott hasazni, hogy megkér valakit, hogy üsse közben a hasát, mert úgy jobban égeti a zsírt.. mondanom sem kell, a gyerek hasa fullkockás volt, egybe az egész, de már annyira lecsiszolt-kiforrott, hogy rendesen kerekedtek a sarkai :)

Harmdadik (bár ez mindenki kedvence, mindenki ezen a fazonon röhög :) ) aki "szálkásít" nulla izomtömeg mellett.. 85 kilós gyerek, felteszi a csigát 25 kilóra, és elkezd lehúzni rajta.. 20asával.. amikor szólok neki, hogy tegye fentebb, mert ezzel lófaszt nem ér, közli,hogy ér, mert ő most szálkásít.. meg az iskola pályájára jár futni, és nyíregyházán boxol.. de még egy 40 perctől, 2 gyakorlattól (lehúzás csigán vagy guggolás egykezesekkel, valamint lábemelés) hosszabb edzést nem láttam tőle.. és ő fél négy után már nem eszik, fél négyig is csak nyerstojást túróval, de azért lefekvés előtt, hogy ne legyen éhes, megeszik három banánTOT is.. ja, vizet se iszik, mert ha iszik,nem csökken a testsúlya :) de ne nevessétek ki, hiszen ő nyolc hónap alatt ezekkel a módszerekkel 40 kilótól szabadult meg..

ja, és Ti találkoztatok már azzal a réteggel, amelyik a négy napnyi alapozás után rengő zsírral a hasán szálkásítani kezd, és minden sorozat felülés után felhúzza a pólót a hasán, és összecsippenti a zsírt, hogy mennyi van még belőle? :) aki látott már hasonlót, az kérem azonnal jelezze!

Nagy az isten állatkertje, nemhiába.. az edző túl keveset td csak a teremben eltölteni időben.. :) de én hálás vagyok, mindig amikor megyek, ott van ő is, így egyre állatabb edzéseim vannak :)
  • juzosch
    Na ma összegeztem az eddigi félévet. Najó, 5 hónap:) Most először jött össze faszán a jó edzés és a jó kaja. (leszámítva 1-2 kisebb sérülést, de az elkerülhetetlen)

súly: 72->78kg (viszonlyag minimális zsírtöbblet)
    összetett (fekvenyomás+guggolás+felhúzás): 317->393kg
    és megtanultam boxolni:D

megéri jól csinálni:P
  • Brolly
    én meg téged irigyellek:D
    nekem meg ki kellett hagyni egy kis időt, mivel hétvégén volt egy 40 órás maraton ébrenlét:S és azt csak mára tudtam normálisan kipihenni...
    így holnaptól zuszta...
  • Roman
    elnéptelenedett a topik :(

remélem azért, mert mindenki keményen edz-eszik és pihen :-) Nálam minden okes, a kreatin tömeget nem igen (na jó.. két kg-ot hozott.) de kitolt fáradtságküszöböt azt hozott. Mondjuk addig örüljek az eredményeknek, amíg ingyen kapom a kreatint :-). Ja, amúgy nem használtam dextrózt hozzá, lehet, kellett volna.

Edzőbácsim javaslatára kipróbáltam a nagyon széles terpeszű guggolást. Na, ezt kéne csajéknak puncizomgép helyett... ez szedi a belső combot iszonyat, szombaton lábaztam, de még most is érzem (és magamban csodálkozok, hog tudnak mások hetente háromszor lábazni.. :( irigylem a fejüket )

és van minden, ami az edzéshez kell, csirkehalrizsbrokkoli hegyek, cytogen wheypro, vitaminok, c vitamin extrába és sustanon..póló :)
  • Panzermeyer
    Úgy-úgy!
  • juzosch
    Hát inkább ott beszélgessenek, mint a teremben, nemigaz?:)
  • Frayer
    I Don't Want To Set The World On Fire
  • Roman
    lemegyek a terembe 1.50 körül, átöltözök, beszélgetek kicsit, 2kor nekiálltam edzeni.. 3.25re végeztem szépen, hát-bicepsszel, sőt, még tettem be guggolás-kitörés szuperszettet is (igaz, cask 3 sorozatot, nagyon lájtosban, így is szédültem a végére :)).. bemegyek az öltözőbe, mit látok?:D két csávó, akik előttem jöttek, még mindig benn az öltözőben beszélgetett, épp kezdtek volna neki az edzésnek, így jó másfél-két óra pofázás után :D

az embereknek nincs jobb dolga hétvégénként, mint majdnem két óráig egy öltözőben ücsörögni? :)
  • bcrics
    hell..van aki úgy csinálja hogy a táplálék kieg. mellé keveri...és edzés előtt..
  • Panzermeyer
    Persze, h a szőlőcukor ilyen szempontból nem előnyös. Ezértis nem kreatinoznak (főleg nem szőlőcukorral) a verseny előtt állók. A kreatinozás a tömegnövelés idejére való - szerintem. 70 kilósan biztosan elég napi 1-2x.
  • Frayer
    én nem vagyok nagy kreatinos, meg szerintem nem lehet sokat várni tőle ahoz képest hogy mennyibe kerül
    én olyat hallottam hogy elég ha naponta 1-2 szer veszel be max, mert hogy a sok cukor amit vele viszel be, az ne tegyen gajjra, úgyértem könnyen zsírosít ÁLLÍTÓLAG
    meg azt hallottam hogy mégiscsak jobb edzés után bevenni valamiért
  • Abruzzi
    Csáó! Aki tud segítsen légyszi :D
    Az a helyzet hogy vettem Creatine Phosphate 5000-t, de meg vagyok kavarodva a használattal kapcsolatban. Kreatin
    Erről lenne szó. Itt ugye azt írja hogy napi 5 g-t keverj el. De hogy mikor, mennyi vízben az nuku. Viszont van egy katalógus ami ezt írja:keverj el 5g creatine-t 300 ml vízben 15percel edzés előtt vedd be. edzésnapokon fogyassz 4 adagot 20 percel edzés előtt pihenőnapokon 2 adagot.
    Most ez mi? Eléggé meg vagyok kavarodva már szóval aki ismeri és/vagy tud segíteni az írjon. Köszi!
  • Frayer
    Szerintem a só az egy faszság.
    Indoklás.
    A só az vízmegkötő igen, de amíg a töbletkreatin töblet vizet is hoz magával az izomsejten belül, addig a só a bőr alatti zsír és kötőszövetben tartja vissza a vizet, ettől úgy néz ki a karod mint egy vizestömlő.
    Nem véletlenül iktatják ki a sót a versenyzők a diéta alatt.
    Olyan szinten, hogy még a csapvizet is kerülik, és a legtöbb ásványvíz is tabu.
    Sok húsféle sem játszik ilyenkor mert van nagyon sós hús is.
    Szóval a sóval csak csínnyán bánjatok, semmi pozitív hatása nincs.
  • Panzermeyer
    Lehet, h Bunny vagy vki azt mondja majd, hogy ez marhaság, de nem érdekel, akkor is jó volt
  • FOXX supreme
    só ?! nacsak, utánnanézek, nem is olyan hülyeség
  • Panzermeyer
    35-40 g-ot használtam egy-egy adagnál.
    Jól feloldod (éppenhogy) langyos vízben és ihatod. De én még a következőt is tettem bele: sót! A nátrium is vízmegkötő anyag, úgyhogy azt gondoltam kipróbálom, én úgy vettem észre így méghatásosabb. Az ízét ugye nem kell ecsetelnem, de az ugye kit érdekel?! :) Egy biztos, én legközelebb megint rakok bele sót is.
  • juzosch
    Bunny az a fajta aki kitalált(vagy inkább betanult) valamit, és aztán semmi mást meg nem hallgatva betonfejjel csak azt szajkózza.
    Előnye az, hogy amit betanult, az nem hülyeség (nem túl nagy). Sőt, 1000x jobb, mint amit a legtöbb ember tud a testépítésről.
    Hátránya, hoghy elszaladd mellette az idő, az új tanulmányokat már képtelen elolvasni, így elavult módszereket szajkóz.
    Épp ezek miatt mondom, hogy kezdőknek jó tanácsadó, mert a makacsságával kiveri a fejükből a sok faszságot, kb a helyes útra tereli őket. Nem a legjobbra, de az irány már meglesz.
    Aztán ha a kezdő ezeket megértette, jöhet az igazi tudás.
  • juzosch
    Mennyi cukorral toltad? Edzés után bátran belekanalazok a dextrózosdobozba, de a többi időpontban azért próbálom ésszel.
  • Frayer
    Ja jah, mindenki tudja hogy a kreatin ezerszer jobban hasznosul ha szöllő cukorral veszed be.
    Bunny szerintem nem akkora fasz hogy ilyet hazudjon neked, bár ki tudja akiket nem kedvel, az ország 99% azoknak bármit mondhat.
    Minden esetre több generációs kreatinok vannak. Az elsőben nem volt cukor, a másodikban már volt egy kicsi, és generációként mindig meg emelték a cukrot és raktak hozzá egy kis taurint is, egy kis inzulin utánzót.
    Ma már ott tartunk hogy egyesek egy adagot 100 gram szőlőcukorral vesznek be.
  • FOXX supreme
    de cukkorral tényleg jobb, persze nem haboskrémestortaszelettel, hanem szőllőcukorral, bár nekem még mondták régebben a mézet is, sztem a szőllő a legjobb
  • Panzermeyer
    Érdemes cukorral használni. Én nyomtam anélkül és cukorral is. A második verzió ezerszer jobb hatást produkál.
  • juzosch
    Igen, paraszt, de nagy hülyeséget nem szokott mondani.
    Egy kezdőt simán hozzáirányítanék, ő megrendszabályozná:D
  • FOXX supreme
    Bunny sztem egy ..... nah mindegy.

Én a helyedbe szőllőcukorral venném be, megemeli a vércukorszintet, jobban hasznosul az egész
  • juzosch
    Keress jobb edzőtársat:)
    Kicsit nekem is lassabb az enyémmel, de sokat hozzátesz az erőmhöz, motivál.

Hasazni kell, az egy fontos izomcsoport. Persze aki csak "mellbicepszezni" jár le, annak tényleg fölösleges:D De aki törődik a testével az nem hagyja ki. Amúgymeg hasizom nélkül nincs kockás has:)
    Aztmondom inkább zsírral fedett óriási bordák, mint csontsovány semmi.

Én a kreatint 3x-ra veszem be. Reggel, edzés előtt, edzés után. Egyiknél sem gáz a plusz szőlőcukor, de most az első két esetben visszavettem minimálisra, az edzés utánit meg megdupláztam:)
  • Roman
    no a témához 100%ig visszatérve.

tegnap kezdtem egy kreatin kúrát, de Bunny tanácsira cukor nélkül tolom. Kíváncsi vagyok az eredményekre, miket hoz majd.

Ja, és tuti, hogy edzőtárssal se edzek többet. Amíg egyedül vagyok, 2 izomcsoportot (egy nagyot, egy kicsit ^^) megedzek simán 1 óra 10-15 percben, aztán még egy negyed órácska hasazás (hogy minek? úgyse lesz tőle kockás a hasam.. :D) és mehetek haza, de úgy, hogy majd szét szakadok.

edzőtárssal meg 2-2.5 óra, rengeteg pihenő, áhh.. nem éri meg edzőtárssal nyomulnom nekem.

Volt már vki, ki cukor nélküli kreatin kúrát nyomott?:O Ha igen, mik a tapasztalatai?
  • juzosch
    Arról beszélek, hogy emiatt nem fognak elterjedni. Szimplán csak nem tűnnek el.
  • Frayer
    Milyen evoluciós kényszer?
    Épp arról beszélek,hogy az emberek esetében már nincs meg a természetes kiválasztódás.
    Azaz nincs jelen az a kényszer amiről te beszélsz.
    Régen ha egy járvány elszabadult megölte a populáció 90% át, a megmaradt 10% akik immunisak voltak, azoknak immunis utódaik születtek.
    A genetikai degeneráció az folyamatos, mivel hogy több ezerszer születnek genetikailag hátrányosabb egyedek mint amennyi előnyös adottságokkal születik.
    Azaz, ha nincs jelen a természetes kiválasztódás, akkor folyamatos hanyatlásnak indul a genetikai anyag minősége.

Példának ott vannak a nemesített virágok, a vad rokonaik többször ellenálóbbak a betegségekkel szemben mint a mesterségesen szaporítottak. Ez tény.
    Ott vannak a nemesített kutyafajták, szintén, minden ami mesterségesen lett manipulálva azoknak vannak degeneratíváik is.
    Na mindegy, nem vagyok biológus, ezt inkább valami hozzáértővel beszéld meg. Minden esetre én így látom az emberiség hosszú távú jövőjét.
    De valószínű hogy előbb lesz olyan okos az ember,hogy kedvére átalakítsa a saját genetikai állományát minthogysem túlságosan felerősödnének ezek a gyenge gének.
  • juzosch
    Attól még nem változik az a tény, hogy nincs evolúciós kényszer ezen selejtek elterjedésére. Az egy dolog h nem tűnnek el, nem halnak ki, de el se terjednek.
  • Frayer
    Hát ebbe hosszú lenne belemenni, meg offtopik.
    Az tény, hogy nagyon régen, az orvos tudomány felvirágzása előtt simán bele lehetett halni egy egyszerű tűdőgyulladásba, vagy akár megfázásba is, aszthma, cukorbetegség, allergia, és ez nem vicc.
    Ma ezeket a betegségeket könnyűszerrel gyógyítani lehet, így ezekre való hajlam tovább öröklődik. Az hogy ki mennyire hajlamos ez ilyen betegségekre, szimplán az egyén örökítő anyaga határozza meg mint az egész szervezet milyenségét, felépítését és működését.
    Tehát ezek a hajlmaok a betegségekre tovább öröklődik mert mindenkit meg lehet belőllük gyógyítani, és pár generáció múlva tömegesen felszínre is kerül. Ahogy tudom, régen nem volt annyi cukorbeteg mont most, statisztikák egyértelműen kimutatják,hogy évről évre nő az allergiás betegek száma, főleg a gyerekek körében, ők a friss generáció, persze vannak más betegítő faktorok, de a genetika hajlam ha adott akkor kész a baj.
    Lesz majd még olyan kor amikor mindenki hajlamos lesz az elhízásra, cukros lesz, gyenge lesz a szíve, keringési zavarok stb és már az ember születése után el kell majd kezdeni a gyógyszerezését egy életen át mert vagy 100 féle dologra lesz allergiás.
    Persze ez még csak a fejembe van mint gondolat, de meg van rá az esély hogy ez lesz. Isten ne adja.
  • juzosch
    Mi az az evolúciós kényszer, ami miatt a genetikailag selejtes emberek fölénybe kerülnének?
  • jazzy
    Hát azért a genetika nem teljesen így működik.. Hogyha régen mindenki aki gyenge volt meghalt, lemorzsolódott, akkor a te logikád szerint csak a jók maradtak és csak azok nemzettek gyerekeket, ergo minden gyerek jó, és ez így tovább. Akkor honnan lettek beteg emberek akiken elkezdték tesztelni a gyógyszereket és akik miatt szükség volt a gyógyászatra?
  • Frayer
    Persze, akkor is ha én lennék nyomorék.
    Ez egyszerű logikai következtetés volt, és teljesen független az egyén magán problémájától.
    Csak megállapítottam,hogy pár száz év múlva mind genetikai selejtek leszünk, ha addig nem sikerül megtalálnunk az eszközöket, a módszert amivel saját magunk tudjuk célaink szerint formálni az emberi genom állományt.
    Azaz, áttervezni magunkat. :)
  • cs511
    Ha a te családodban lenne beteg ember, akkor is így gondolkodnál?
  • Frayer
    Felelőtlen a társadalom, az emberek, nem csak másokkal szemben, de még magukkal szemben is.
    Szerintem nem baj ha ezek kidöglenek, ezt kívánja meg a természetes kiválasztódást, a gyengéknek hullania kell, mert ha a degeneratív minták megfertőzik a többiek génállományát az lesz mint ami most van kicsiben, csak az már globális lesz. Úgyértem ha így megy tovább akkor az ember gyógyszerek nélkül majd nem tud életben maradni, eleve majd betegen fognak születni az emberek.

Nagyon régen ha valaki fogékony volt a betegségekre, vagy valami rendellenességgel született az hamar kinyult és nem volt neki lehetősége szaporodni. Ma mivan? Be a korházba mesterségesen meghosszabítják az életkorát, az egyén utódokat csinál, így tovább adja a hibákat amik rövid úton beolvadnak a kollektív genom állományba, így betegíti meg a társadalmat.

Érdekes dolog ez, jó a gyógyítás, jó dolog harcolni a betegség ellen, de ami jó az rossz is lehet, a gyógyítás csak elodázza a bategséget, mert ha ma meggyógyítasz egy gyenge genetikával rendelkező egyént, 200 év mulva lesz 100 hasonló beteg ember, ezer év múlva meg több millió hasonló betegséggel mert az az egy korábban átadta utódainak a gyenge géneket.
  • Roman
    Ejnye Jobson, ilyet nem tudni! Hát nézd már meg, hogy a sovány húst evő kis kínaiak milyen kicsik, és milyen szép nagyra nőnek az igazi húst evő nyugati polgárok.. :-)

Tegnap a viasat3-on ki látta az emberi történeteket?:D Két rész volt, az elsőben a nagyon zsíros a másodikban a nagyon lefogyott személyekről.. Hát az elsőn azt hittem, behalok :-S a csávó 330 kilós volt, fel se tudott már állni, lélegezni is gégemetszéssel tudott már csak, kórházi megfigyelés alatt állt, de azért a rendelések pizzából mindig bejutottak hozzá..

az olyan hogy tud életben maradni? :o\ nekem anno 130 kilosan is fájt a szívem, kapkodtam a levegőt, pedig csak 15 éves voltam, és aránylag nem is lusta, hanem "sportos" :D

minden esetre gratula a testének, hogy még bírja a harcot.. énmár halott lennék a helyében.. és gratula neki is, hogy sikerült odáig eljutnia, a mentőbe is 50 percig pakolták a tűzoltóság kivezénylésével..
  • juzosch
    Igazuk van, meghozza a hatását:D:D:D:D:D
    Sztem ha rájuk nézel már láthatod is:D
  • cs511
    Találtam egy testépítő oldalt, de nem tudtam linkelni, mert még kell pár nap, hogy leteljen a 30napos reg korlátom. Azért ha érdekel valakit:
    http://rcstuning.cwi.hu/
  • Jobson
    Az egészséges kajálásom első napján sikerült belefutnom nekem is a hülyékbe. Vittem a melóba dobozba rizs meg husit. Az első kérdésük az volt, hogy fogyózom hogy sovány húst eszem? Mondtam, hogy épp ellenkezőleg nővekedni szeretnék tőle. Akkor gyorsan kiosztott mindenki, hogy ettől egy grammot se fogok növekedni egyek jó zsíros husokat majd az meghozza a hatását. Mondanom sem kell hogy nem sikrlt meggyőznöm őket. vannak ilyenek is....
  • jazzy
    Akit érdekelnek még receptek musclebuilderről az kattintson szerintem jó dolgok vannak.