33479
-
#8162 emberek emberek !!!! Nyugalom már...én nem szívok, egyik haverom szívja és ő ezt tapasztalta, és más is látta hogy hízott rendesen.
Mondtam én hogy csináljátok? Mondtam én hogy hű de jó? csak mondom hogy ez történt, mit szóltok hozzá.
egyen cucc nélkül annyit, ő enne, de nemtud, már hánnya vissza ( ő mondta ) cuccal meg nem is érzi hogy a gyomrában van, és jóvan többet evett, mint ugyanazt, ugyanakkor tisztán.
Értágító hatása is van, olvasta valahol, meg szemmel lehet látni hogy igen, sokkal eresebb.
Én nemtudom, nem próbáltam még, nem is áll szándékomban -
juzosch #8161 Hu látom már voltál indiában, jó hely?:)
AMúgy meg nekünk marhára fölösleges arról beszélnünk, hog ymi a kissebb rossz, hisz minden ami picit is rossz, érdemes elkerülni.
Inkább arról beszéljünk, ami hasznos. -
#8160 Nem azt mondom,hogy jó dolog a fű, csak hogy nem olyan veszélyes mint ha alkoholista lennél.
Abba már haltak bele, volt már olyan hogy emberek elitták a májukat.
A legnagyobb guruk indiában meg full bevannak tépve és semmi bajuk nincs.
Amúgy meg ne füvezzetek, iskolában azt mondták hogy az rossz dolog, értem?
A drog az nagyon nagyon rossz dolog, értem?
Gyerekek ne drogozzatok, értem?
-
juzosch #8159 Inkább kokszolj ,annak legalább nyilvánvaló az eredménye. -
juzosch #8158 Grat, beszélj cask rá mindenkit a hülyeségre...
Lehet van 1 haverod aki jól kezeli. A másik 99 meg nem.
Biztos vagy benne, hogy itt midnenki jól fogja kezelni?
Van egy kis esély rá, hogy kis előnyt okozzon, viszont nagy esély, hogy nagy hátrányt. Szted megéri? -
#8157 Akárhogy is a fű nem mérgezi a májat, és tényleg jó étvágyat csinál mellette, de nem csak amikor már jössz lefelé, hanem közben is.
Nem hülyeség amit írtál.
Ismerek olyan gyereket aki már évek óta napi rendszerrel szívja a füvet, magának termeli és agyilag semmi baja nincs, nem butult el tőle, csak laza és nem görcsöl a problémákon.
Nem a drog butit, hanem az hogyha annyira beleesel a drogba hogy kizárod magadat a külvilágtól és semmi nem érdekel a cuccon kívűl. Akkor egy idő után már azt se tudod hogy milyen hónap van, vagy hogy egyáltalán mi a fasz van körülötted.
Szóval nem a drog butít hanem te magadat.
Ha bekerülsz a sittre és elhagyod magad akkor egy két év alatt olyan buta paraszt válik belőlled hogy az agyad elszívja a villany fényét akkora sötétség van a fejedben.
Ez nem vicces amúgy, ismerek ilyen embereket is, visszaesők, újra szocializálni képtelenség őket.
Na mindegy ez a fű dolog nem tűnik hülyeségnek, inkább ez mint az alkohol ami tényleg mérgez, és érdekes módon legális drog, veszélyes és függőséget okozhat.
A fű csak lelkifüggőséget, az élménybe szeretsz bele csak. Ha elhagyod nem leszel beteg tőle. -
juzosch #8156 Mondjuk egyél sokat fű nélkül. -
#8155 háhá, lehet, sztem kb. annyira hatásos mint a speed azok számára akik szálkásítani akarnak:D -
#8154 Ne haragudj de ez egy oltári baromság. Értágítő hatásáról nem ismerek, viszont a folyadékot elszívja mint állat úgyhogy semmiképp nincs értelme.
Ha nem tud enni akkor turmixolja le és igya meg. A füvét pedig dugja föl a seggébe nehogy szorulása legyen a sok csirkétől. -
#8153 Gyerekek....lehet van a nehezen hízók számára is egy fura lehetőség:)
Érdekes, tudjátok elviekben ütközik a téma a sportal, de ahogy megfigyeltem van előnye is. Na most, egyik haverom is edz, de nagyon szálkás alkat, nehezen hízik. viszont mostanában, utóbbi pár hónapban megindult nagyon. Ő elég gyakran szív füvet, és mióta csinálja jobban, megfigyeltük, és ő is az tapasztalta hogy hízik. mert azt mondta hogy miután kezd múlni a jókedv, iszonytos éhsége van, és olyan mennyiségeket tud felzabálni, hogy amúgy azt "tisztán" épp ésszel nemtudna. és ezért szinta dupla annyit kajál, úgy saccra ahogy átnéztük. a másik jótékony, hogy értágító hatása van, ez látszik is, meg olvasta róla.
Ti véleményetek erről? Ez is lehet egy "trükk" esetleg?! -
#8152 -
#8151 Macskát, kutyát veszek 400 ft / kg áron.
Ugyanitt kolbász eladó 800 ft / kg.
Van 3kg felesleges csirkemellem, 2500 ft ért, egy kiló alpha túróm 800 ft.
Van még fél kiló tőkehalam is, azt oda adom 400 ft ért.
Egyben vagy külön elvihetők megtekintés után.
-
#8150 nincs pénzem:( -
Roman #8149 hjajj.. kb. 250 gramm brokkoli, egy fej hagyma, két gerezd fokhagyma, 10 tojásfehérje..
szépen megpároltam a brokkolit, de a felénél adtam hozzá hagymát-fokhagymát.. a végén meg nyakonöntöttem 10 tojásfehérjével, és rásütöttem fehéren.. így nagyon jó ez a kaja, csak csak.. gázos. -
donkompot #8148 eladó egy doboz NITRIX 360 as a BSN tol
email: [email protected] -
#8147 öhh oh. öhh, most akkor mit csináljak? abbba hagyjam vagy ne?
Szteroidokat sem szedek mert anyám látta a tv ben hogy az milyen rossz dolog, lebeszélt róla és így én sem szedem őket :) -
#8146 beteg:) -
juzosch #8145 Áááá, nemtom már milegyen, megyek megkérdezem a dokit... -
juzosch #8144 Ja most olvasom a végét, akkor mégse hagyom abba:D -
juzosch #8143 OK, akkor abbahagyom mától. -
Roman #8142 A csíkokról jut eszembe:
Eg haverom tele van velük, vörös, sötét égő csíkokkal. Mondjuk nála egyszerre a növés meg a hirtelen hízás is okozhatta ezt, lévén, annyit zabál, mint két éhségövi ország fővárosa három hétben. (ilyen napi 1 kiló fehérkenyér, fél kiló rizs, pörkölt, töltött káposzta, et cetera)
és mit mondott neki az orvos, miután meglátta a csíkokat, és megtudta, hogy edz is? "milyen szteroidokat szedtél?" "semmilyet" "akkor viszont abba kell hagynod az edzést, hogy eltűnjenek a csíkok.."
szóval arra nem is gondolt tisztelt dottor úr, hogy a csíkok esetleg az embertelen kajálás miatt is létrejöhettek. csakis a gonosz,egészségtelen és májatvesét tönkretevő szteroidos sport tehet mindenről.. szerintem mi se sportoljunk, mert csúnyák leszünk, és a többségben lévő narancsbőrös repedtseggű csajék félni fognak tőlünk, és magányban fogunk meghalni! AZONNAL HAGYJÁTOK ABBA TI IS A SPORTOT, HA JÓT AKARTOK MAGATOKNAK! ^^
szerencsére haver nem hallgatott rá :o) >ti se tegyétek< -
#8141 Én is tele vagyok -
#8140 Ha már kialakult gyakorlatilag nincs semmi amivel el lehetne tüntetni, vannak ezek a terhességi csikokra való krémet, semmit nem érnek.
Én is teli vagyok ezekkel a striákkal, megelőzni esetleg úgy lehet,hogy ahól hajlamos a kötőszövet a szakadásra, vállnál a hajlatban és a bicepsznél ott naponta csipkeded egy kicsit a bőrödet, megcsíped és meghúzod hogy feszüljön, ez megerősíti a kötőszövetet idővel, egy két hónap alatt, és ha már elég erős lesz nem fog repedni, De ez hajlamtól is függ, van akinek soha nem reped.
-
#8139 Hello!
Ma vettem fekpadot, és majd veszem a rudakat + súlyokat is.
Sok kondisnál látom, hogy a gyors fejlődéstől "szétszakad" a bőrük, és ez nem csak azoknál, akik szednek valamit...ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy nincs-e valami (pl. kenőcs), amivel ezt meg lehetne előzni???
Ja, és nem ismertek valami jó oldalt, ahonnan lehetne rendelni dolgokat (pl. súlyokat...stb) ???
Előre is kössz! -
Roman #8138 jesszus.. nemsokára 1 hetes osztálykirándulás. már mindednki beszéli, ki milyen "szíverősítőt" visz. de van egy gyerek, aki sose alkoholizál, csak energiaitalozik egész nap.. annak ajánlottam, hogy vegyen thermogenikus zsírégetőket, és a hülyéje bele is egezett, aszonta, hogy ha lesz ideje, benéz a boltba, és kér valami stimulánst :D
nagyon pörögni akar szegény :) -
powerdozer #8137 Hello, köszi szépen, bár a Veszprémi boltot próbáltam hívni és nem volt kapcsolható, remélem azért a bolt még megvan!
-
#8136 Itt meg fogod találni, szerintem az első lesz a jó. -
powerdozer #8135 Hali, bocsi nem tudja valaki Veszprémben hol kapni Scitec táplálék kiegészitőket?? -
juzosch #8134 Ja és ha először csinálod, akkor számíts rá, hogy jól elfogod baszni, félreszámolsz, vagy csak a tested működik kicsit máshogy, és a korrekcióval súlyos hetek mennek el:D -
juzosch #8133 Hát ha a maximumot akarod kihozni, akkor sztem egy rövid, de intenzívebb fogyasztást csinálj, és előtte inkább tovább tömegelj. Az 1kg/hét szabályt betartva.
De a "szolid hétköznapi" kajálást FELEJTSD EL, azzal nem lehet semmire vinni.
TUDATOS ÉTKEZÉS a kulcsszó. PONTOSAN írd, hogy mit eszel, és számolj folyamatosan, és ezt vesd össze mindig a tested változásaival.
Ez esetben akár csalhatsz is, ehetsz nem olyan diétás kajákat, de ha nem jön az eredmény, pontosan tudni fogod, hogy mit kell majd változtatni, és megteheted a megfelelő lépést.
Sokan azt hiszik h jól kajálnak, mégsem fejlődnek (fogynak v izmosodnak). Aztán ha kiszámolják mit is esznek, jól meglepődnek, hogy mennyivel többet/kevesebbet esznek, mint hitték.
Arra meg sztem ne építs, hogy egyszere izmosodsz és fogysz, mert ez inkább csak eshetőség, mint szabály. Legyen ez egy bónusz inkább:)
-
Roman #8132 dilemmaba vagyok.. mert hát.. úgy őszintén, szeretnék nyárra (lehet röhögni :) ) nem zsírgombocnak kinézni.. gondoltam, márciusig tömegelhetek, aztán két-három hónap alatt elég radikálisan le lehet diétázni.. vagy, mivel kezdő vagyok (öt hónapja edzem) még képes vagyok a két folyamatra egyszerre, csak lassabb ütemben (viszonylag lassan, de biztosan fogyni, nem túl gyorsan)
az edzőm azt javallotta, hogy alapgyakorlatokkal meg szolid, de hétköznapi étkezéssel simán be tudok fogyni nyárig.. azért én még hülyegyerek módjára kérdezni fogom :) bízok benne nah, már negyven éve foglalkozik a sporttal :) -
juzosch #8131 Te sem tudsz állni?:D
Nekem egész jól bírja, tegnapi láb után haza tudtam menni, de ma délben rettenetesen előjött, ülni is nehéz:D
Guggolás+felhúzás:P
Amúgy időben kb napi 1 órát nyerek azzal, hogy dobozolok. (1x kell főzni csak + nem kell elmászni a mekiig) Emellett 0 tudás kell hozzá.
Szóval ha valaki megkér h segítsek neki ilyen téren, akkor kifaggatom h mennyire gondolja komolyan, és ha igen akkor mellettem kénytelen lesz dobozolni, különben lebukik h mégsem gondolta:D -
#8130 terítsd ki magadat a földön az jót tesz -
Roman #8129 :) suliban hun van guggoló keret egyik órán egy oszttársam lefilmezett, amikor elmeséltem a guggolás milyenségét és kiviteleztem is.. :-) reggel is lehetne filmezni, ahogy a husit meg a rizst dobozolom az iskolába, vagy este, ahogy párolom a fincsi brokkolit, minden nap más fűszerrel :)
szerintem azért kéne egy átlag ember napirendjén át bemutatni, hogy sokak, kik szerint lehetetlen dobozolt kaját vinni, meg rendesen enni, lássa, hogy tényleg.. lehetetlen. csak egy átlag középiskolás is képes rá..
na de eleget pofáztam, bár most tudnék pofázni, lévén, felállni nem tudok :D a seggem-combom úgy fáj :) igen, lábas napom volt ma :) -
juzosch #8128 Áhh, az idiótákon ez egyáltalán nem segítene. Lusták lennének megnézni, meg basznának betartani, ők úgyis jobban tudják.
Aki a bunny-féle alapismereteket nem képes elolvasni és megérteni, abból úgyse lesz semmi, nem olyan bonyolult az.
Amúgy meg röhögjenek csak, az idióta abból lesz, akinek nincs igaza:D És ha mi jól csináljuk, a hülyék csak ők lehetnek:D -
#8127 Én is együtt érzek veletek. De lehet hogy más meg rajtunk röhög hogy mi milyen balfaszok vagyunk, mi meg őrajtuk. Együtt röhögünk mindnyájan.
Úgy gondolom,hogy jó lenne végre egy olyan teljes mindent átfogó video TUTOR készítése ami: 1. rész. The Complete Idiot's Guide to Bodybuilding . Amiben szépen előbb elmagyarázzák az alapelveket, az elméletet, hogy miért jó és mit hogy kell és mi várható tőle. Bemutatják az étkezés milyenségét. "Ezt hiányolom a bunny féle videokból, nem tér ki részletesen az étkezésre" Videon bemutatva a szabad súlyos alapgyakorlatokat, általános hibákra felhívva a figyelmet stb.
Egy olyan video lenne ami kitérne a táplálkozás mellett a kiegészítőkre teljes körűen, elmagyarázná mi mire jó. Hogy van értelme szedni, hogy csak kiegyensúlyozott táplálkozás,elégséges mennyiség felett ha még ilyet is szedsz ezt meg ezt maximalizálhatod vele.
A 2. rész lenne a haladóknak. Szálkásítás - Tömegnövelési ciklusok.
A 3. Rész meg már full profi testépítésről szólna, vízhajtás - pózolás.
Na ilyen anyag kéne és ha ingyenes is lenne akkor talán nem lenne annyi sík gyogyós fasz a termekben, plusz többen is csinálnák ezt a sportot a megismerés ereje által.
Ébren álmodok, szép lenne, de sajnos nincs ilyen video ma magyarországon, és azon gondolkozok ki csinálhatná meg?? Lauter Viktor elég inteligens lenne ehez szerintem, meg vinne a műsorba jó kis poénokat, meg tudná mutatni, hogy mennyire alaptalanok a testépítő sztereotipiák. Igaz hogy kigyúrt izoms, kopasz behajtó fejjel, de emelett tisztességes erkölcsös családapa is. Minta egyed magyarországon. -
juzosch #8126 Én inkább nem is osztom az észt, csak haveroknak, másnál úgysincs hatása. Akinek lenne annyi esze, hogy megfogadja, az meg már úgyis tudja.
Vasárnap mondjuk felbaszott egy gyerek, de csak mert 2en voltunk a teremben. Kinézte a legutolsó gyakorlatokat (ami a legkevésbé sem alapgyakorlat), kitalálta a lehető legértelmetlenebb kivitelezést, csinált mindből kb 1-1 sorozatot kb 0 súllyal. Ezzel telt el a lennttöltött idő 10%-a. 30ban a karjával körözött, mintha melegítene (jó dolog az, de nem ez az edzés), a maradékban rácsodálkozott a gépekre, meg ült.
Gondolkodtam, hogy hogy csinálhatná rosszabbul, de nem jöttem rá:D -
juzosch #8125 Nekeménykedj:D
Kevés vagyok én testépítőnek (inkább a box:P), deazért jó félév volt:P -
#8124 ismerős mind sőt, nálunk van egy c***ány gyerek a terembe, minden egyes bicepsz után megy, és leméri a karját.... -
#8123 igaz te könnyebb vagy ! én 86 Kg vagyok