Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Dj Balloon

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Oooo ismét egy szuper produkció......

FtranX
akkor miért kell a háj, ha nem vagy olyan vékony? :>>>

viccet félretéve, szálkásítani addig nincs értleme, amíg nem rendelkezel egy korrekt izomtömeggel, mert a zsírégeés során a leadott tömeg legalább fele (jó esetben csak a fele!) izom. Így utána úgy néznél ki, mint egy etióp hosszútávfutó. 😊

Yo Lord
ne forgasd már ki a szavaimat és mellesleg nme vagyok olyan cingár mint ahogy azt te képzeled! 😄DD

FtranX
izom nélkül??? 😄

Yo Lord
hát én nemtudom szálkásítani már próbálok némi seikerrel! 😄DD

FtranX
de minek neked a háj? nem jobb, ha szép izmos vagy, kevés zsírral (=szálkás) ?

Yo Lord
figy mert én vékony vagyok ezért elöször háj kéne nem és utána izom! 😄

hi

FtranX
izmot akarsz, vagy hájt? 😊

Yo Lord
hi all!
nem tudjátok mit egyek h sokat hizzak =>amit késöbb legyúrhatok! (nyers tojás kilõve)
pls segítsen valaki mert nem tudok hízni!<#nemtudom><#help>

Bliblibli

2. faszi jobb válla, ehh... <#szomoru1>

Bliblibli

http://www.testmester.net/images/kepek/nagyok/1039.jpg

JGTC
Tudom, de.... 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a másikak is így néznének ki ha nem lenne benn szilikon... <#sniffles>

JGTC
na ez már viszont durva <#schmoll2>

Itt sem kell túlságosen sokat szövegelni, a produkció szintén csúcs. Már aki komálja...

Ha engeded akkor eltöri a nyakadat, de ha engeded 😊)) No és mi van ha.... De ez már 18 éven felüliknek való ;-)))
Breki33
nem P
JGTC
Értem Én!!!<#beka2>
Egy ilyen csajnál nem jól fagyizol rögtön eltöri a nyakad olyan combja van!!!
De azért jó party.
Arnold is ilyesmi csajokkal vezette le a délutáni edzés után a fölösen megmaradt energiát még ott a teremben!Nem?? (Asszem valahol ezt olvastam)

Pedig nem lenne rossz egy kis veszekedés velük, meg .....
Szerintem is ;-)))
Ismét egy szuper produkció

No comment, csupán szuper jó a kép....

JGTC
ejjha <#finom>
azért nem veszekednék velük

hoo bangin
brutál. istennõ.<#vigyor>

Elõbb rossz "útvonalat adtam meg" a képnek. Így nem jelent meg. Szóval ez az a frankó produkció....

Ismét egy frankó produkció....

Ugye Te is láttad már ezt a produkciót???? .... még nem ???? Hogy mirõl maradtál le!!!!!

Breki33
Ja de azt, hogy pl a tárogatást helyesen csinálod-e innen nem fogom megmondani P

Mondjuk a termekben is legalább fele rosszul csinálja.
Breki33
ehhez tudni kéne hogy nézel ki milyen súlyaid vannak

tanácsokat vtudok adni de mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia
mi a jó neki

ha kicsit visszaolvasol, vagy rákeressel akár fekvõtámasszal kapcsolatos gyakorlatokat is olvashatsz.

Van aki úgy kezdte itt.

Viszont ha magára a gyakorlatok helyes végrehajtására vagy kiváncsi akkor abban tudunk sztem segíteni illetve a neten akár ábrákkal is van útmutató.
Trade
tudnal akkor nekem segiteni edzestervben?

Breki33
Ez igaz

fontosabb a szabályos söt általáan lassú (de folyamatos) végrehajtás mint y súlll szabálytalan gyakorlat.

PL kétkezes bicepsz

Nagyon sokan szabálytalanu csinálják behimbálják a testük felsõ részét.
Egyszer egy nmenõ beszólt odaállítottam a falhoz és fel sem tudta emelni :-)

Ja és ha nem már gyakorlat akkor a negatív fázissal is sokat lehet fejlõdni sõt.
Breki33
Dehogynem, sõt annó leírtam, hogy én hogy edzek otthon és jobban fejlõdök mos

Igaz nálam már van alap, és mondjuk én nem akarok soha nagydarabb lenni.
Trade
meg mindig azt mondtak hogy nem a suly szamit hanem az hogy szabalyosan csinalod -e a gyakorlatot

Trade
jo,jo tudom hogy a fekvotamsz csak bemelegitesnek eleg a wilderes konyv szerint
de nem igaz hogy nem lehet vhogy otthon is edzeni

Breki33
persze fel kell állítani egy ncélt de WEider szerint részfeladatokat is.

Különben.......
Breki33
lol

Azok voltak az akkori ideálok

pár hó után nem leszel olyan

Sõt valószínû évek kellenek
Trade
meg az is fontos hogy nem akarok porokat sem inni,max vitaminokat.
Nekem eleg ha ugy nezek ki mint a gorog atletak.

FtranX
a zárójeles rész a lényeg, nem az, hogy hol edzel.

Breki33
Ez hülyeség

Otthon is ugyanolyan jól lehet edzeni sõt.
FtranX
jah. normálisan edzeni csak konditeremben lehet (megfelelõ mennyiségû súly, fokozatos terhelés-növelés, stb). E nélkül nem ér sokat a jó étrend sem.

Tufa
ez így nem fog menni... Csak súlyzó nem elég ahoz hogy izmosabb legyél.

Egyébként tömegnövelés nem egyenlõ a zsírosodásal...

Trade
nekem az a bajom hogy nem tudok hizni.
De nem is akarok zsiros lenni.Konditerembe most nem tudok eljarni
,itthon szoktam sulyzozni.Kellene vmi super etrend.
Tudtok segiteni?

FtranX
Hát nem tudom, hogy a kettõ ennyire összefügg-e, de azt tudom valamennyi zsírnak mindenképpen mindenképpen lennie kell az ember(b)en. (Már ha nem akar meghalni). 😊 A 0%-os testzsírszázalékot amúgy is lehetetlen elérni.

Tehát szerintem örüljön az, akin az alkatából adódóan kevés zsír van, akin meg sok, az próbáljon tõle megszabadulni.

Tufa
nem, igy szószerint tényleg nem, de azért ahoz ha valamit elakarsz érni, kell valamennyi zsír. A zsír nem feltétlen azt jelenti hogy 170centisként legyél 140 kiló, nagy pocakal, hanem minimális, akár láthatatlan zsír. Igy több energia van az izomnövelésre(legalábbis szerintem)

FtranX
persze, az izomtömeg-növelést nem lehet (vagy nagyon nehéz) szálkásítással összekötni, vagy közben szálkásnak maradni, de az biztos, hogy a zsír nem alakul át izommá.

Breki33
sztem arra gondolt hogy szokás izomtömeget építeni és aztán szálkásítani

zsírból tényleg nem lesz izom