Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

viccet félretéve, szálkásítani addig nincs értleme, amíg nem rendelkezel egy korrekt izomtömeggel, mert a zsírégeés során a leadott tömeg legalább fele (jó esetben csak a fele!) izom. Így utána úgy néznél ki, mint egy etióp hosszútávfutó. 😊
nem tudjátok mit egyek h sokat hizzak =>amit késöbb legyúrhatok! (nyers tojás kilõve)
pls segítsen valaki mert nem tudok hízni!<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Egy ilyen csajnál nem jól fagyizol rögtön eltöri a nyakad olyan combja van!!!
De azért jó party.
Arnold is ilyesmi csajokkal vezette le a délutáni edzés után a fölösen megmaradt energiát még ott a teremben!Nem?? (Asszem valahol ezt olvastam)

azért nem veszekednék velük

Mondjuk a termekben is legalább fele rosszul csinálja.
tanácsokat vtudok adni de mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia
mi a jó neki
ha kicsit visszaolvasol, vagy rákeressel akár fekvõtámasszal kapcsolatos gyakorlatokat is olvashatsz.
Van aki úgy kezdte itt.
Viszont ha magára a gyakorlatok helyes végrehajtására vagy kiváncsi akkor abban tudunk sztem segíteni illetve a neten akár ábrákkal is van útmutató.
fontosabb a szabályos söt általáan lassú (de folyamatos) végrehajtás mint y súlll szabálytalan gyakorlat.
PL kétkezes bicepsz
Nagyon sokan szabálytalanu csinálják behimbálják a testük felsõ részét.
Egyszer egy nmenõ beszólt odaállítottam a falhoz és fel sem tudta emelni :-)
Ja és ha nem már gyakorlat akkor a negatív fázissal is sokat lehet fejlõdni sõt.
Igaz nálam már van alap, és mondjuk én nem akarok soha nagydarabb lenni.
de nem igaz hogy nem lehet vhogy otthon is edzeni
Nekem eleg ha ugy nezek ki mint a gorog atletak.
Egyébként tömegnövelés nem egyenlõ a zsírosodásal...
De nem is akarok zsiros lenni.Konditerembe most nem tudok eljarni
,itthon szoktam sulyzozni.Kellene vmi super etrend.
Tudtok segiteni?
Tehát szerintem örüljön az, akin az alkatából adódóan kevés zsír van, akin meg sok, az próbáljon tõle megszabadulni.