33479
12316971501353788406.png
  • jazzy
    "Tonhalas korozott recept:
    400g tonhal, 400g sovany turo
    pirospaprika, bors, hagyma, fokhagyma, komeny

Osszedolgozni, hutobe berakni par orara. Ennyi.

Rizspuffira radolgozva, feherjeturmix-szal leoblitve nagyon vidam tud lenni."

Musclebulder fórumról. Próbáljátok ki, nagyon finom!!
    Én raktam még hozzá egy kis sót meg egy kis vegetát.
    Vacsorára csúcsszuper.
  • juzosch
    Akkor hajrá;)
  • juzosch
    Én szoktam csinálni. Kb 2hetente kinézek egy testrészt és legyilkolom:P

Will Smithtől a Hancock lesz istenkirálysg nyáron:P Alig várom.
  • Panzermeyer
    Nem-nem. Will Smith.
    Agyba-főbe dicsérik, én a hétvégén fogom megnézni, remélem tényleg olyan jó, mint mondják.

ON:
    Gyerekek ezt próbáljátok ki (aki még nem tette volna). Ma alkalmaztam bicepsz-sokkot, a Gyurmában látott és azóta is gyakorolt Lauter Viktor által bemutatott váll-sokk mintájára. Nagyon bedurrantotta az izmot, amit abból is éreztem, hogy amikor felvettem a pulóverem az kellemesen símogatta a karomat :) Legközelebb mégjobban besokkolom! Mellesleg van egy olyan gondolatom, hogy így tulképpen akármelyik izomcsoportot lehetne sokkolni.
  • Frayer
    Most nézem a legenda vagyokot, eddig aszittem, hogy bruce willis játszik benne, oszt nem.
  • Frayer
    Miért sértődtem én volna meg?
    Mindenkinek joga van a 100 alatti iq-hoz.
  • Jobson
    azt tudom, hogy csak akkor látszik ha nincs zsír....
  • jazzy
    Mivan megsértődtél kolléga? :)
  • Frayer
    Mondjátok el neki hogy kell a hasprést súllyal csinálni és azt is,hogy a kockák csak akkor fognak látszani ha le is diétázik utánna.
  • FOXX supreme
    van hasprés, van felülés, van lábemelés, és ezek különféle módszerei, gépeken ill. nem gépeken.

és a felülést súllyal, és a lábemelést (nyújtva) szoktam csinálni, nekem azok beváltak.

az hogy eredményes vagy sem, kinek mi, kire hogy hat, kinek mi a célja, stb...

Én minden edzés végén hagyok neki egy kis időt, sztem csinálhatod elég gyakran
  • Jobson
    Sziasztok !
    Már régóta olvasgatlak benneteket és most segítséget szeretnék kérni. Már lassan két hónapja csinálom a "hozzászoktató edzést" és lassan bele szeretnék kezdeni keményen az edzésbe. Minden oké egyedül azt szeretném kérdezni, hogy milyen edzést tudtok hasra, ami nagyon eredményes és hetente hányszror kellene csinálni. Köszi.
  • FOXX supreme
    OFF . nagyon sok bírka van !!!
    Én nem leszek bírka !!!

ON. Vettem Animal Max Proteint, jó húzós ára volt,(egyszer élünk) de az összetéteel nagyon jó, ízre is nagyon jó, kis kreatin is van benne, ártani csak nem fog:)
  • juzosch
    Leszarom kit küldesz, gyere te is meg a haverod is, és megbeszéljük, de NEM ITT!!!
  • jazzy
    Teljesen igaza van ez nem a testépítő topicba tartozik és légyszives fejezd be.
    Ha te harcolni akarsz az igazadért menj a parlament elé, attól nem birkák mert a testépítőtopicban nem politizálnak.
  • Frayer
    Oké, csak mond meg hól laksz, küldöm oda egy haveromat, aki ellopja az kocsidat aztán majd rajtam keresztül visszavásárolhatod az eredeti ár 20% áért, de aztán ne sírjon a szád, mert te is olyan leszel mint a nénike a buszon, és akkor el lesz kenve az arcod.
    Az a hülye aki hagyja magát baszogatni, nem az aki tesz is valamit nem csak a saját de a te jövődért is. Az eszem megál most már, ez nem igaz.
    Teli van birkákkal az ország?
  • juzosch
    Nanananana, ezt most kurvagyorsan fejezzük itt be a testépítőtopicban.
    #8060-t olvassátok el. Ti is olyanok vagytok mint a néni.
  • Frayer
    jaja, én is így látom a jövőmet.
    Most akárhogy simliskednek odafönt meg fenik a késüket az asztal alatt amivel elakarják majd vágni a torkunkat, én nem várom meg, én már hat tudok tavasszal lelépek olaszba először aztán majd lesz ami lesz.
    Nem kell semmi, egy kocsi, minimum egy sátor a kempingekbe, kis pénz meg egy pötty nyelvtudás. Odaát máris nem kell a pénzed felét lesarcolni gyurcsány barátodnak. hö
    A fiatal generációból aki hülye az it fog megdögleni semmirekellőként.

Kajak, ellehetetlenítik a fiatalok jövőjét, aztán meg ott sírnak,hogy elöregedik az ország, az ország átlagéletkora meredek ívben emelkedik, egyre kevesebb gyerek születik az országban, és minket hibáztatnak, akik elhagyjuk a süllyedő hajót. lol
    De most nemazé, ennek az országnak nincs jövője, kilátástalan a jövője az egyénnek ha beál a futószalag mellé, feljebb lépni nem tud csak rosszabb lehet.
    Szerintem fontos erről beszélni bazz, mert a napi egy kiló csirke mellünk forog veszélybe. Van aki már most sem tudja megvennni a normális kaja adagját, nagoyn sokan.
    És erről nem csak mi tehetünk, hanem nagy részben az állam is.
    Ha valaki kivenné a csirkémet a tányéromból miközben eszem, azt úgy pofán basznám hogy eltörne a feje bele.
    Emelett a kis 50 kilós gyurcsány nap mint nap el emel a kajámból nyilvánosan, és olyanokat mondogat,hogy ne féljek nem fog fájni.
    A kurrrva anyád, hogy dögölné meg.
  • FOXX supreme
    semleges vagyok, amint tudom, és meglesznek a lehetőségeim, itthagyom ezt az országot, és az húz le pénzről azt akit akar, meg csinálhatja az adóját, meg a faszságait....engem nem fog érinteni
  • Roman
    na, én nem szólok a politikáról, lévén, kicsi vagyok >haha :D< meg leszarom..

de izé.. női barátom ismételten felszólt, hogy szeretne fogyni, mit csináljon.. amikor mondtam, hogy esetleg diétázhatna, akkor mondá, hogy az nem jó, mert az anyja úgyse vesz majd olyan kajákat, (izé.. tudom, hogy normál embernek a liszt kiiktatása lehetetlen, csajoknak meg még annál is lehetetlenebb, így vmi alacsnyabb GI-jű barna kenyeret javallottam, meg a telített zsír és cukor kiiktatását.. ) amilyeneket kéne..

azért ez elég szomorú, nem?:S egy 15 éves lány anyja vesz a lányának cigarettát, vesz neki havonta egy üveg vodkát, "bulira", de pl. szemét kaja helett normális élelmiszerkót nem venne?
  • Frayer
    Én sem bírom a politikusokat, de már olyan szinten hogy ha akadna egy csöves vagy valaki aki hajlandó lenne megkisérelni egy merényletet gyurcsény barátunk ellen, én isten bizony támogatnám a dolgot anyagilag, nem akarom tudni hogyan, meg hogy milyen fegyvert vesz a pénzemből csak őlje meg őket a faszba. :)
    Én is megtenném, csak rizikós, mert ha valami balul sül el akkor nem akarok a börtönbe rohadni egy életen át. Olyanra gondoltam akinek nincs sok veszteni valója és utálja a kormányt, mondjuk egy csöves vagy valami elmebajos agresszív állat, komcsi.
    Én adok pénzt, megmondom merre lehet fegyvert venni, hogy lehet robbanó anyagot csinálni, hól lakik gyurcsány, milyen utvonalon jár, a többiről meg tudni nem akarok :))
    Valakit keressetek már erre a célra.
    Én nem vagyok passzív ha arról van szó hogy mások tönkre teszik az egyetlen hazáját a magyarnak.
  • FOXX supreme
    !
  • juzosch
    (Tisztelet a kivételnek. Vanakinek tényleg komoly gondja van, de a lelkibajosok 95%-a nem ilyen. Az h nehéz az élet még nem komoly gond, attól még lehet boldog)
  • juzosch
    Aki tele van lelki bajokkal, az csak magának köszönheti. Múltkor is felszál a néni (nemöreg, max 50). És már mondja is a politikát. Én csendben hallgattam, aztán mosolyogtam. Jobb lesz nekem attól hogy itt háborgok? Nem. Hátakkor? Inkább megyek edzeni, bulizni, szerzek egy csinos lányt akit imádhatok és boldogan élek:P
  • juzosch
    Jó dolog az ilyen ultra intenzív intervallum:D Ősszel kipróbáltam, épp így ahogy mondtad. (egyenesben futottam, az ívben séta)
    7ig bírtam, de haza már másztam:D Pulzusom az egekben, alig akart lemenni:D Tavasszal folytatom:P
    De nem fontos ennyire intenzív intervallumot. Lehet 1perc kemény futás 1 perc séta is.
  • Frayer
    jah, ez nem rossz elgondolás, jobb is mint a futópad, márcsak azért is mert a szabadban vagy egészségesebb meg látod magad előtt a célt, ahogy egyre közelebb érsz. Meg ha időt is mérsz akkor azt egyre meg tudod javítani, jó motiváció.
    De azért szerintem lehet kevés a 100 méter egy hiit edzésnél.
    A meg a másik,hogy teli van az orszák lelki nyomikkal, depressziós mindenki, érdekes,hogy akik rendszeresen sportolnak azoknak kutya bajuk sincs :)
    Lelkileg minden rendben van, és ha valakinek van is valami lelki baja, könnyen helyre tudja hozni ha sportos életet él, választ magának célokat.
  • Roman
    alap, jó közérzet nélkül nem edzhet az ember, mondhatnám, az edzés mellékhatása a jó közérzet :o)

Amúgy arra gondoltam, hogy amint egy kicsit melegebb lesz (február,március?) kipróbálnám az intervallum kardiót.. szerintetek megtenné-e az,hogy kijelölök két pontot, mondjuk 100 m távban, és 100 m sprint, aztán séta vissza a starthoz? és ezt megcsinálnám mondjuk 5ször? :S
  • FOXX supreme
    jól érzed magad?:)
  • Challanger
    Köszi szépen a segítséget mindenkinek...igyekszem mihamarabb jobb formába lendülni, mert a nyár megint húzós lesz szerintem.
  • Roman
    "na holnap megint suli, lehet este húst pácolni, reggel rizst
    párolni, húst sütni, basszameg, dobozból evés" dolog jött megint
    elő.. lázasan keresem ételes dobozaim, de nem találom.. nagyon
    balsejtelmesen kicipzárolom az iskolatáskám.. ott vannak a
    dobozok.. jóég, kb. három hete bezárva a kaja maradéka, a
    nyálammal és nedvességgel együtt..

nagy levegő, kinyit.. elégedetten konstatáltam,hogy a rizsszemek
    is fáznak a télen, nem csak én, ugyanis ilyen zöld szőrzetet
    növesztettek, ráadásul valami zöld büdös vízszerűben
    áztak,akárcsak a sok thermál medencében tébláboló vénasszony.. de
    mivel nincsen fürdő sziklakert nélkül, így a sors erről is
    gondoskodott, kanalamon vastag,kemény sziklaréteg képződött,
    barna és sötétszürke színekben..

rövid úton kijelöltem a bagázs új lakhelyét, a lefolyóban.. de ők
    azért ragaszkodtak.. a súrolószivas és mosogatószer küzdött,
    azonban munkájukat hátráltatta a tény,hogy a szivacs
    elérzékenyült.. ugyanis a szivacs egy gerinctelen, zöld szőrös
    súrolófelszínnel rendelkező puhapöcs, a zöld szőrös rizsecske
    látványától rokoni kapcsolatokra kezdett gyanakodni,és nagyon
    gyengéden simogatta csak őket. ezt felismerte a mosogatószer, és
    rövid úton üzenetet küldött jóbarátjának, kivel együtt állnak a
    nap alatt, a súróló krémnek..

iszonyatos haragra gerjedt a Krém, ráfolyt a rizseskék lakhelyét
    jelentő doboz falára,és ott ütötte-vágtaőket, ahol tudta.. a
    szivacsnak ez nem tetszett, próbálta felszívni a Krémet, de az
    bedurvult, és átvette az irányítást a szivacs felett.. így erejük
    kombinálódott, és a súrolókrém iszonyatos haragja rövid küzdelem
    után kiírtotta a parazitákat a dobozból..

azért én még gondolkozok azon, hogy holnap merjek-é abba a
    dobozba pakolni.. :o)
  • FOXX supreme
    "izom-memória" létezik.
  • Frayer
    Szerintem ne ilyedj meg, emeld meg a kalóriákat, kicsit feljebb a fehéret. És dőlj hátra.
    A tested emléxik még arra mikor még 8 kilóval nehezebb voltál, emléxik még a test zsír százalékra is, ha tartósan hónapokig hoztad azt a fazont, tehát visszakerülni ebbe az álapotba könnyebb lesz mint hinnéd.
    Csak adj a testednek egy kis pluszt hogy vissza tudja építeni magát.
  • FOXX supreme
    van benne valami...
  • juzosch
    A kiegészítő egyébként a +20%. 80% a kaja. Ha tömegnövelő nélkül nem hízol, vele se fogsz.
  • jazzy
    Hát ha csak az elvesztett kilókat akarod visszanyerni akkor egyél többet mint amennyi beléd fér..
    Ha minőségi tömeget szeretnél akkor ahogy juzosch írta edzz, napi 2g/tskg fehérje, akár lehet több is és napi mondjuk 5-6g/tskg ch. Ha hízékony vagy akkor kevesebb. Tömegnövelőt, vitamint, fehérje kiegészítőt szedhetsz ha akarsz.
  • juzosch
    Fehérje nélkül CH-val max zsírt tudsz beépíteni. A 2g/tkg-nak mindenképp meg kell lennie. Aztán emellett ha sok CH-t eszel nőlsz, ha keveset, szálkásodsz.
    És ne felejtsd el, hogy a csirkerizs csak a táplálkozás magja. Ne felejtsd el a megfelelő zsír, vitamin, ásványianyag, rostbevitelt se.
    Szóval fél kiló csirke, meg még egy rakás más dolog. És ha rendesen edzel mellé nincs gond.
  • Challanger
    Hello!

Az a problémám, hogy a nyáron akaratomon kívül lement rólam kb. 8 kiló...azóta az úristennek nem akar visszajönni. Így most vagyok 194cm / 90kg.
    Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van valami jól bevállt módszer, amivel kb.3hónap alatt visszanyerhetem az elvesztett kilókat?
    Természetesen nem tiszta izom lesz, ilyen rövid idő alatt...
    A kajálásra nagyon rá fogok állni, de igazából az érdekelne, hogy a szokványos rizs/csirke/tojás mellett mivel érdemes tömni magamat?

Csirkemell nem is szerepel minden nap, de úgy gondolom az nem olyan nagy baj, úgyis a CH-ra kell jobban ráállni.

Táplálékkiegészítők terén esetleg valami tipp? Tömegnövelőn és kreatinon kívül mivel érdemes még próbálkozni?

Előre is köszi a választ. Addig is tovább böngészem a topicot.
  • FOXX supreme
    bulizni úgy megyek, hogy reggelik kibírjam, szendvicsek, víz, aminók :D stb...szolid ital, ( valami jó minőségű bor max. ) koffeinre nincs szükségem, jól bírom az éjszakázást nagyon, sőt:D
  • Roman
    húhh ilyet sose csináljatok!+ :D

3 órás tréning (tudom, hülye vagyok) amiből 1 óra teremdíszítés, asztalpakolás, fél óra rendeződés-öltözés, és másfél óra edzés.. igaz, az jól sikerült, a seggem naaagyon fáj :) guggolás és kitörés az, ami tönkretette, meg még a múlt heti felhúzást is érzem benne (felhúzni hát napon szoktam.. de a segged és hátsó combod is meghúzza kőkeményen)..

edzés után megittam az öcsikém whey professionaljának maradékát is (vagy 50-60 gramm?) meg szépen ettem, bevittem az 1000 mg c vitamint, (a napi adagom harmada :\ ) szóval most nagyon elégedetten, csak kicsit fáradtan vcagyok a székemben ^^ ég a seggem, combom, meg a tricepszem, azt hiszem, este jöhet a szolid partizás, koffein jelenlétében :) (amióta nem iszok alkoholt, ráálltamnagyon a lájtos energiaitalokra.. de sak ésszerű kereteken belül.. )
  • FOXX supreme
    valami probléma?
  • juzosch
    Nekem még mindig fáj a tegnapelőttitől:P
    Ma a karomat sem bírom majd mellé mozdítani:D:D:D Majd valakit megkérek h belémdöntse a sört.
    A bulira ne felejtsetek el vinni pár proteinszeletet:D