33479
-
#8242 http://www.supplementdirect.com/?content=52&product_id=14895
erre fele is jó árak vannak. 3 ezer kilója a wheynek. átszámítva
http://www.allthewhey.com/awpc10.html
akkor itt 2500 ft kilója a tejsavónak.
Nem rossz árak ezek, majdnem csoki árban van. És ezek még finomabbak is turmixban.
-
Roman #8241 valaki ivott már konzervhalat leturmixolva? szerintem borzalmas.. kell hozzá némi akaraterő.. kb. fél óráig tartott mire megittam.. ennyi idő alatt baszod csirkét sütök :D -
juzosch #8240 Hát ha a retail árat nézed, az pont ugyanannyi. De ilyen akciók itthon tényleg nincsennek:)
Egyébként meg ez a fejlődés. Fizetések, szolgáltatások ára egyre magasabb lesz, viszont a kész-árú (tv, autó, fehérje) -
Roman #8239 http://www.discountanabolics.com/
az árak.. no comment
de tényleg.. miért olyan "olcsó" ott, és miért ilyen "drága" itt minden?
azt hiszem, nyári külföldi útjaim során nyitva fogom tartani a szemem a tápkiegekre... tavaly még csak azt figeltem, hogy egy üveg smirnoff itthon 7-8 ezer, másutt 8 euró.. ha csak a kiegészítők is ennyivel olcsóbbak, akkor hajjaj lesz :D -
juzosch #8238 Az sztem csak a zsír mennyiségét határozza meg, hogy most csülök, vagy valamely más része. A zsír minősége mindenképpen a markának a jobb.
Bár azt elképzelhetőnek tartom, hogy ha a marha rosszabb részeit hasonlítod a disznó jobb részeivel, akkor az utóbbi kerül ki győztesen összességebben (mennyiség wins over minőség:)).
Node a marhának a jó tészeit kell enni:P:D -
#8237 A disznó nem feltétlenül rosszabb mint a marha.
Persze átlagban rosszabb, de én a csülökről beszéltem, a többi része sokkalta zsírosabb.
A marhának is vannak jó és rossz részei.
Asszem a disznó hús valamivel koleszterinesebb, ami rossz a szívnek, főleg ha van a családban szívinfarktusos ember. -
juzosch #8236 A disznóban még állati zsírokhoz képest is szar zsír van. -
juzosch #8235 Nemmondod:) Ez komoly?:D -
#8234 Jah ebben igazad van de disznóban meg marhában ami a példa volt nem szójából van a fehérje :) -
#8233 Héhh, azért a disznó csülök az nem olyan rossz arányú kaja.
Lehet csinálni belőlle jó kis pizzákat, sovány füstölt csülök, tudok hozzá olyan ovári sajtot is aminek 30% os fehérje tartalma van és 4-5% os zsírja.
valami 1000 valamennyi ft kilója.
Szerintem a marha meg a disznó is ugyan olyan szar állati zsír.
Az sem mindegy hogy az állat milyen részét veszed.
Egy bélszin a marhában az okés.
Egy comb a disznóban még elmegy.
Persze ha tömegezel.
Diéta alatt azért én csak tőkehalat, csirkét meg pulykát ennék. -
juzosch #8232 Mind a fehérje, mind a zsír, mind a szénhidrát elég tág fogalom.
Pl a fehérje se mind1, hogy szójából, vagy fehérje-izolátumból való, mégha grammra ugyanannyi is. A zsírnál pedig ez ugye hatványozottan számít. -
#8231 Jah mert nem mindegy, hogy az a zsír az milyen zsír.. -
#8230 hm, érdekes -
juzosch #8229 Megsúgom, első a sovány marha, második a sovány disznó:)
Na ennyit ér a tápanyagtáblázat. Számolgatni jó, de az alapján ételt választani... -
#8228 kíváncsi leszek melyik mi:D -
juzosch #8227 Inkább egy kérdés. Melyiket ennéd inkább?:
1. hús
Kalória: 228
Fehérje: 16
Zsír: 19
CH: 0,6
2. hús
Kalória: 159
Fehérje: 21
Zsír: 8,1
CH: 0,4 -
juzosch #8226 Most nézd meg a disznó arányait. -
#8225 Mondjuk én a csigát nem enném meg.....:D valahogy nem fáj rá a fogam:D -
#8224 -
Roman #8223 Fácánhús
fehérje:22.30
szénhidrát:0.50
zsír:1.90
kalória:111.00
a táblázat még az éticsigához is viszonylag jó arányokat írt, szerintem tavasztól azzal is ki fogom egészíteni a kaját, mer tavaly csak 10-15 bázinagy csigát szedtem össze 1 nap a kertben :D védett? no és? -
juzosch #8222 Az életmódját tekintve, főleg hogy nem táppal, napozimmel meg kitudja még mivel tömik, csak nyerhetsz vele:)
Az meg hogy rágós kit érdekel?:D Nem eszünk, táplálkozunk:D -
#8221 jah, a fácán eléggé rágós, levest szoktak csinálni belőlle de, gyúrós kajának nem tudom milyen lenne.
Nézz utánna külföldi tápanyagtáblázatokban hogy milyen adatai vannak a fácánnak, aztán kopizd be ide is, hagy örüljön a szánk.
Végtére a fácán is madár mint a csirke, nem hiszem hogy túl nagy különbség lenne a kettő közt.
Fácánt meg tucatjával lehetne szerezni olcsón a vadászoktól.
Csak nagy vele a munka. -
juzosch #8220 Hát onnantól h madár, sztem mind1:) -
Roman #8219 a fácánhús jó? csak mert anyám tegnap gázolt el egyet, a kocsi elég szarul néz ki, a madár is, de ahogy néztem, viszonylag száraz, zsírmentes..
na, amúgy nem gázoltuk, lőttük, és tényleg iszonyat száraz.. azt hiszem, elkészítem, azt meglátjuk, ízre milyen :) -
hitman55 #8218 Okés.Kössz szépen az infókat és a linkeket. -
juzosch #8217 Ja és azt felejtsd el, hogy a sulyzós edzés belassít. Csak annyira, hogy bőven kompenzál a + erő.
Márha ügyesen csinálod, és nyújtasz stb...
Nézz meg egy-egy profi nehézsúlyút, azok is villámok. Pedig ki vannak gyúrva ők is.
Illetve regeneráció alatt persze lassabb vagy, mint említettem. -
juzosch #8216 Hát ahhoz előszöris zsákolj, mert ugye ez főleg technika.
Utána inkább a derék körüli izmokat erősítsd. Ne csak felhúzással, hanem forgó gyakorlatokkal is (pl rúd a nyakadba).
Utána jöhet a fekvenyomás. Próbáld robbanékonyan, lehető leggyorsabban kinyomni. Ehhez nem baj, ha visszaveszel a súlyból. Illetve nyomj maxközeli súlyokkal is.
Amire sztem nincs szükség fekvenyomásnál, az a közepes súllyal sok (10-12) ismétlés. Az kell a testépítőknek, nekünk nem.
http://tesztoszteron.hu/emagazin_04_97_Westside_nyeszletteknek.php
http://tesztoszteron.hu/emagazin_04_98_Westside_ero-gyorsasag.php
http://tesztoszteron.hu/emagazin_04_99_Westside_in-season.php
ebből a három cikkből is lehet sokat okulni, vehetsz át pár ötletet. -
juzosch #8215 Egyetértek. -
hitman55 #8214 jaja értem -
#8213 nem kell használni olyat, csak bizonyos súly felett mikor rekordot akarsz dönteni, jobb ha megerősödnek a tartó izmok a derékban -
hitman55 #8212 Ja és még azt hogy fekvenyomás vagy zsákolás ütés erősítéséhez vagy inkább is-is? -
hitman55 #8211 derékszorítót vagy hogynevezik azt használtok? -
juzosch #8210 Mindenképp szabályosan, ez az első. Egyenes derék, nem cicahát.
Nincs egy éve, hogy kezdtem, kb 60-70 kilóval. Most 130cal szériázok.
És igen, még a gerincet is védi. Nekem elmúlt tőle a gerincferdülésem. plusz esésnél, ha hátadra esel, igen jól jön, akkor szó szerint megvédi, páncélként:) -
#8209 vigyázni kell ,mert ha rosszul tanulod meg, legyilkolod magad, viszont ha jól megy, és megerősödsz benne, soha nem lesz sérved az biztos, én 50 el kezdtem annó, viszont most szerdán 150 be húztam 8 at..érzem is !:D -
#8208 a felhúzás egész testes gyakorlat, központilag erősít, amúgy derék, gerincmerevítők, segg, comb, fogás
-
hitman55 #8207 Aha.Milyen súllyal csinálod és mennyivel kezdted mikor először csináltad a felhúzást mert olvastam hogy hibás technikával sérülésveszélyes.? -
juzosch #8206 Box.
Főleg alsóhát, ami tipikusan a legtöbb embernél elég gyengus. Amúgy meg comb, váll, has, törzs, fogás stb... nem sorolom, általánosan tesz erősebbé. -
hitman55 #8205 Mért fontos a felhúzás?Az mit erősít: hát? Mien küzdősportöt üzöl? -
juzosch #8204 Ja és felhúzás. Küzdősportosoknak KÜLÖNÖSEN fontos gyakorlat. -
juzosch #8203 Annyira terheld, amennyire a többi izmot.
Combra pedig guggolás nagy súllyal. Nem baj, ha küzdősportolsz, akkor is. Másképp soha nem erősödik meg. NE hanyagold a súlyzót, attól nem lesz jobb, max a célod nem éred el.
Persze súlyzózás után közvetlenül nehezebben megy majd az edzés, de megéri;)
Én is küzdősport mellett csinálom.
Ha pedig verseny van, vagy hasonló, akkor előtte 1-2 hétig nem gyúrsz, és egyből fellazulsz és gyors leszel.