Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Ha jól választod meg amit eszel, akkor nem elképzelhetetlen. Pont a magas fehérjebevitel az, ami segíthet egyszerre izomtömeget növelni és a zsírt (szép lassan) leadni. Amúgy éhezni semmiképpen sem szabad, hanem a napi kajamennyiséget el kell osztani 6-8 kisebb étkezésre. Saját példát hozva, egy év edzés után alatt több, mint 10 kilót szedtem fel, úgy hogy a végére kevesebb zsír volt rajtam, mint elõtte. Pedig egyáltalán nem figyeltem az evésre, zabáltam, amit csak találtam.
Szvsz meg kéne próbálnod rendesen enni és edzeni. Aztán, ha fél év után sem kopik a zsír, akkor egy ésszel végrehajtott diéta (nem fogyókúra!) -természetesen az edzést ugyan úgy folytatva- biztosan elhozza a megváltást.

jazzy
De az izmod meg csak akkor no ha megfelelo mennyisegu feherjet viszel be abban meg nagy valoszinuseggel nem sok zsiregetes szarmazik. En legalabbis izomtomegnoveles alatt vagy eheztem es nem birtam edzeni, ugyanakkor fogytam par kilot, vagy ettem, es birtam az edzest es erosodtem.
FtranX
jah, ez igaz. még annyit tennék hozzá, hogy az izmok pihenéskor is igényelnek "üzemanyagot". nem sokat, de ezt a nap 24 órájában. így izomtömegnövelés --> zsírégetés fokozása.

FtranX
szerintem jobb, mert nem megy tõle szét a lábad.

jazzy
En ma bicikliztem 40 percet, es tovabbra is tervezem, hogy fogok gyakran, emellett persze elotte 1.5 ora sulyzos edzes.
hykao
Annak van több értelme, amit tovább tudsz nagyobb pihenés nélkül csinálni...kb fél óra aktív mozgás után indul be a zsírégetés (nõknél 45 perc), tehát ahhoz, hogy értelme is legyen, legalább 45 percnyi (nyõknél 1 óra) aktív mozgásra van szükség...
Na most általában egy túlsúlyos ember nem képes 45 percnyi - nagyobb pihenõk nélküli - futásra, de ha képes is, az túlontúl megerõltetõ a szervezete számára...viszont egy óra súlyzós edzésre általában képes, s sokkal kevésbé terheli meg (károsan) a szervezetet...akár tetszik, akár nem, a súlyzós edzés áll az elsõ helyen zsírégetés terén!

...de persze ezt már ezerszer kitárgyaltuk itt...
jazzy
A biciklizesnek tobb ertelme van? Nekem mivel van tulsulyom inkabb nem futok izuletek miatt, hanem biciklizek. Marmint ilyen szobabicikli.
FtranX
Szerintem két -súlyzós- edzõnap közötti napokon érdemes futni, legalábbis én úgy csináltam anno. Azonban ne várj tõle csodákat, mert a befektetett munkához képest relatíve kevés zsírt lehet futással elégetni. Sokkal könnyebb odafiogyelni az étkezésre és mellette maximálisan a súlyozókra koncentrálni.

Súlyzós edzés után.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csacsi
És lenne egy másik kérdésem is. Szóvla szeretnék elkezdeni súlyzós edést, most hogy megint helyre állt a kezem, és dolgozhatok vele rendesen. Szóval eléggé elhíztam. Leginkább a hasam nagy. Most az lenne a kérdésem, hogy szeretnék futni rendszresen. Na most az lenne a kérdésem, hogy ezt súlyzós edzés elõtt, vagy után tegyem meg. Szerintetek mikor van nagyobb értelme? Mikor égetek el vele több zsírt? Válaszokat elõre is köszönöm.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy láttam a body.builder.hu oldalon, hogy van ilyen program, ami folyamatosan figyeli a súlyodat, meg kell adni az adataidat, és ad edzéstervet, és étrendtervet annak függvényében, hogy mit szertnél. Na most a következõ lenne a kérdésem, hogy nincse véletlenül vmi ilyen program ami ingyenes, esetleg nem teljesen legálisan beszerezhetõ, mert 10000 ft-ot kicsit sajnálok rá, fõleg úgy, hogy nem kipróbálható a program.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

döntöttörzsû evezés, nézdmeg , www.bodybuilder.hu , edzések.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A hátat itthon (felsõrésze, delta), egy kétkezes ruddal, vagy egy egykezes ruddal hogyan lehet a legjobban, leghatásosabban fejleszteni?
El akartam menni én is a debreceni versenyre, de olyan kis információt sikerült a neten összeszedni, hogy nem láttam értelmét elmenni. A testmester.net-en olvastam egy "nyúlfarknyi" programleírást, abból pedig egyértelmûen az olvasható, hogy ez egy inkább expo (vevõket keresõ kiállítás), s nem egy verseny. A töltelék mûsorok pedig, hát.... Mustafat ismerem a Mr.Olympia DVD filmben láttam. Fantasztikus lehetett élõben, sõt, hogy még tudtál róla fotót készíteni.... Csúcs. No mindegy most csomagolok, és indulásra készen állok. Utazom Budapestre a versenyre. Ugyan nem lesznek nemzetközi sztárok, de ez is biztosan nagyon jó lesz. A tavaszi legalábbis is jó volt.
FtranX
jaja :)

DEXTER92
Akk ezt fényképezték ott agybafõbe.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

FtranX
aztán késõbb Mustafa M. ült ott.

FtranX
pedig ott ült õ is az egyik pavilonban Flex-szel meg Timeával.

FtranX
Az egyéni produkciókra azért voltak voltak olyan normálisak, és abbahagyták.

DEXTER92
Csak azt a krapit nem láttam aki 'Svájcinégert' jácca abba készülõ filmbe.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
ÉN EZTET LÁTTAM!

DEXTER92
Jaja, bár volt olyan amikor bekussoltak a kis ribik, amikor saját számra feszítettek a pacsirták.

FtranX
berakok már egy képet Mustafa Mohamedrõl:

FtranX
kira :)

nekem az nem tetszett, hogy párhuzamosan ment két program a csarnokban. biztos jó lehetett caramel számára karaoke-zó kislányokra pózolni.

DEXTER92
Az a megasztár kornyikálás nagyon szar volt :P

DEXTER92
Hey, én is voltam!

FtranX
Ma voltam Debrecenben a Fitparádén. A versenyfelhozatal elég gyenge volt, de a végén bemutatót tartott Mustafa Mohamed (most 10. lett a Mr. Olympián) és ott volt Timea Majorova és Flex Wheeler is. Sajna csak az elsõ kettõvel tudtam közös képet csinálni.

bens
ez Markus Ruhl csaja?? <#wow2>

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

nem minden napi bodys csaj Ruhl kisasszony. A film nagyon jó.

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ritkaság, érdekesség Ms Universe 1994-bõl. Aki még nem látta annak ajánlom.

karikusz
Eladó haspadot keresek....ha tud valaki segíteni, akkor küldjön egy privit.

...thx

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

jazzy
Koszi.
jazzy
Tudnal adni vmi ilyesmirol szolo oldalt?
Nem kell hozza semmilyen bogyo. Ha mar mindenkepp vmi segedlethez nyulsz, van vmi kinai tea, ami ilyen hatasu, es akkor a majad is egybenmarad. De sztem nem sok ertelme van, foleg annak lehet jo, aki nem sportol. Elsosorban az izomtomegen es az etrenden mulik, ennek jobb ha utanaolvasol magad, hogy tudd mik az alternativak.
nekem reggel ez nagyon gázos, egyébként i 6.20kor kelés van mert suliba busszal megyek, szoval altalaban ugy csinalom h este fél 6kor utolso kaja, 7 - félnyolckor futok, és este már nem eszek.

FtranX
miért kellenének hozzá bogyók?

jazzy
Anyagcseret felporgetni ilyen bogyokkal? Azt irtak, mondtak hogy amelle is kell "izzaszto" tevekenyseget vegezni mert kulonben nagyban csokken a hatekonysaga.
Van egy futos oldal, majd belinkelem ha eszembejut. Reggel meg reggeli elott kell futni 45-60 percet kozepes intenzitassal, aztan meg egy oran at nem eszel. Futassal igy lehet leghatekonyabban zsirt egetni. Kiprobaltam, azert nem kellemes.

Szerintem hatekonyabb az anyagcseret felporgetni, akkor pihi kozben is zsirt egetsz. Izomtomeget magasan tartani, es etrendre ugyelni. Kisebb adagokban, napi 6 folotti etkezes, este csak konnyebb kaja. Nekem ez hatekonyabbnak bizonyult, mint a futas, azt csak kondicionalasra hasznalom.
zsirégetés szempontjából csinálom.

Hat teljesen attol fugg mi a cel. Van olyan, aki minden nap fut, de heti 2 -vel is jo kondiciot lehet elerni, ha mast is mozogsz mellette. Mondjuk en 1 orat en sem szoktam futni, inkabb a tav a lenyeges. Elmeletileg 5-6 km -ig szamottevo a vitalkapacitas fejlodese, erdemes ezt megcelozni.
jazzy
Mint mondtam en meg nem futok :) Ha fogok.. az heti 3-4 alkalom lesz, de inkabb 4, es korulbelul 1 ora. Szerintem az elegendo. De sokat fugg peldaul a testfelepitestol, en nehezebb csontu is vagyok alapbol nehezebben futok.
milyen gyakran ajánlott aerobozni? én jelenleg minden második nap futok, átlag 40 percet.. emelni kéne, és fussak minden nap, vagy ez így jó?

JGTC
Úgyhalottam Big Ron nyolcadszor is ....

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

jazzy
Egyelore le kell adni a sulyfelesleget, megy is a dieta, sikeres is, de meg kell ido, addig nem akarok futni mer szetmegy a terdem, de tervezem hogy tavasszal futni is fogok.

AZ IDEI MÁTRA KUPÁN DUDI TE NEM A HARMADIK HANEM A MÁSODIK HELYET ÉRDEMELT VOLNA MEG. CSAK HÁT TUDOD AZ ÉLET, A BÍRÁSKODÁS FURCSA DOLGOKAT PRODUKÁL. A SZERVEZÉS, A LEBONYOLÍTÁS NAGYON DE NAGYON POCSÉK VOLT!!!!!!!!!!!!!! 2 ÓRÁRA ODARENDELNI A VERSENYZÕKET, S KÖZBEN KB. ESTE 7-RE KERÜL RÁJUK A SOR!?!?!?!?! A NÉZÕTÉREN AZZAL HÚZNI AZ IDÕT, HOGY A VERSENYZÕKET SORBAÁLLÍTGATJÁK, STB. STB.

A TAVALYI FILMED EZ ITT ALUL MÉG MINDIG CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AZ IDEI MÁTRA KUPÁN DUDI TE NEM A HARMADIK HANEM A MÁSODIK HELYET ÉRDEMELT VOLNA MEG. CSAK HÁT TUDOD AZ ÉLET, A BÍRÁSKODÁS FURCSA DOLGOKAT PRODUKÁL. A SZERVEZÉS, A LEBONYOLÍTÁS NAGYON DE NAGYON POCSÉK VOLT!!!!!!!!!!!!!! 2 ÓRÁRA ODARENDELNI A VERSENYZÕKET, S KÖZBEN KB. ESTE 7-RE KERÜL RÁJUK A SOR!?!?!?!?! A NÉZÕTÉREN AZZAL HÚZNI AZ IDÕT, HOGY A VERSENYZÕKET SORBAÁLLÍTGATJÁK, STB. STB.

A TAVALYI FILMED EZ ITT ALUL MÉG MINDIG CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha thaiozni akarsz kesobb, akkor a kondi mellett pl fuss es mindig nyujts utanuk este. Kulonben olyan merev es lassu leszel, hogy hihetetlen hatranyt kell majd behoznod. Vitalkapacitasod, eronleted nem novekszik a sulyzozastol, az mas jellegu edzest igenyel. Viszont ha kombinalod a kettot, az nagyon hatekony.