33479
12316971501353788406.png
  • hitman55
    Csá! Hyperhajlítással a törzset merevítő izmokat mennyire terheljem ugyértem ha már kezdem érezni a hatást akkor huzzak még rá egykét kört vagy inkább fokozatosan??? És mit javasolnátok comb és vádli erősítéséhez mert nemakarok ugy járni hogy gyúrok de csak a felsőtestem és a lábam pálcika marad mert az nemnagyon szép látvány meg nekem főleg kéne erősíteni a lábam mert küzdősportot is űzök szóval megköszönném ha olyan tippet adnátok amibe a súlyzó elhanyagolható.Előre kössz a választ.
  • hitman55
    gondoltam.csak mondom megkérdezem :)
  • juzosch
    +photoshop:D
  • FOXX supreme
    kaja + cucc + genetika + idő !
  • Brolly
    nem gondolod hogy ott több minden van, nem csak étrend vagy kiegészítő?
  • hitman55
    Csá! az lenne a kérdésem hogy azt hogy csinálják hogy ugy megvastagodnak?étrendmiatt vagy valami táp.kiegészítő?
  • juzosch
    Koffein. Felgyorsítja a szívverésed, több energiát égetsz. Ennek még van is értelme, a profi zsírégetők is tartalmaznak.

De azért képzeld el, amikor semmit nem eszel egész nap, csak 1 almát (ami savas) és ráküldesz pár kávét. Vajon lesz gyomorfekélyed?
  • FOXX supreme
    én csak azt nem értme minek annyi kávé, én csak beleolvastam 3 részbe, mindehol kávé kávé kávé
  • juzosch
    Kis esze lenne, feladná az egészet. Pont ugyanilyen ronda lenne, de legalább az egészségét nem baszná tönkre.
  • juzosch
    Amúgy megnéztem, a blog alapján már jónéhány ciklust végigcsinált, és valahogy mindegyik elején kövér volt:D
    Szóval az ideje 80%ában éhezik,és ideje 80%ában kövér mint egy disznó, ennek ellenére xedszerre is ugyanazt csinálja.

Ez már nem tudatlanság, hanem idiotizmus:D
  • FOXX supreme
    Lee Priest

• Frayer
    Erről beszélek már mióta.
    Az emberek nem tudják mi a táplálkozás és azt gondolják hogy az a diéta ha nem esznek semmit.
    Egy okos diétázó napi 1 kiló kajával is le tud fogyni heti 1 kilót, egy buta ember napi egy db alma mellett nem lenne rá képes.

Nagyon mondom már tényleg szükség lenne egy ingyenes felvilágosító médiára az országban ami foglalkozna az edzéssel és táplálkozással.
    Na nem ilyen norbi módon, hogy megjelölöm a durung tésztát mint zöld pontos étel és beveszek belőlle 2 kilót naponta, egyszerre.

Még az iskolában kötelező foglalkozás képpen tanítanám a helyes edzőtréningeket elmélet és gyakorlat.
    Mellette táplálkozás tan, a tesi órán vagy modul tárgyként biológia órán.
    Ennek a tudásnak hasznát is venné az ember egy életen át, nem úgy mint a differenciál egyenleteknek.
    De persze az igazán hasznos tan anyagok sosem szerepelnek egy tan anyagban sem.
    Az oktatási miniszter meg szarik mindenre.
    Most azon gondolkozok,hogy lehet fel fogok tenni a netre ilyen bomba készítő recepteket, telefonos detonátorokkal meg leírásokat különböző halálos mérgek előálítására.
    Mellékelve a nemrégiben nyilvánosságra került politikusok címeivel, Különösen gyurcsány kolega címét kiemelve. :)))
    Egy kis RDX ciklonit, vagy amónium nitrát könnyen feloldaná a problémáimat. Én nem csinálnám meg, mert nem vagyok annyira fasza gyerek de talán akadna egy aki elég kemény egy merénylethez csak nincsenek meg az eszközei. Na ha tudtok ilyen embert én minden információt meg segítséget átadok.
    Megvan a terroristák kézikönyve, meg a jolly Roger féle bomba cook-book.
    Aki csinálni is akar valami, privát üzeneten diszkréten keressen meg.
  • juzosch
    Vacsora: hús? nem tudom, hogy megehetem e még....

wááá ez beteg:D:D:D
  • Roman
    basszáátokmeg :D beírtam gugliba a kávé kcal szavakat (mert imádom a kávét, kíváncsi voltam, ónecukker mennyire megy az étrendbe) és ezt dobta ki vmelyik oldalon:

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=8056&p4=2

:D :D öngyilkosjelölt, vagy nem tudom :D
  • FOXX supreme
    :D
  • juzosch
    Persze a bicepsz is kialakult születésnél, ezért nyerik sorra a csecsemők a Mr Olympiát:D
  • jazzy
    Nálam a "kialakulni" = elkezdem látni hogy ott van. Mivel már születésnél kialakult..:P
  • juzosch
    Egyébként énis így vagyok vele, nemérdekel h látszik-e, de nekem ne legyen puha.
  • juzosch
    Abban is csak hasizomról volt szó, nem arról h látszik-e:D
  • jazzy
    A második mondatára feleltem az elsőmmel :)
  • Frayer
    ja ja, egy kis lábemelés, egy felcsatolható súllyal.
    Az aztán ad neki.
    Sok pronál kidolgozatlanok az alsó kockák, általában jól látni a felső három párt, de az alsó pár sokaknál mintha ott sem lenne.
    Ha ezt is és a fűrész izmokat rendbe tartja az ember akkor fantasztikus nézhet ki az ember optikailag.
    Az egy dolog hogy a testet lehet edzeni és ma már akármilyen gebéből vagy hálygolyóból csinálni lehet herkules fizikumot, de mi van a fejjel?
    Gondolkoztatok már ezen?
    Mivan ha valakinek nem tetszik a saját fejformálya, nemtetszik a saját pofája, azt nem nagyon lehet edzeni hogy jobb legyen.
    Bár lehet nemsokára feltünik a tv-shopban olyan arc-edző stuff amit be kell venni a pofádba és rágó mozdulatokkal edzheted az arcodat.
    Az előtte utánna képeknél meg majd ilyen pitbull pofát fogna mutogatni, hogy ha te is következetesen végig csinálod a programot akkor neked is ilyen lehet az álkapcsod.
    Aztán ne csodálkozz ha sok helyre nem engednek be mert kutyákat tilos oda behozni.
  • FOXX supreme
    lábemelés, L tartás !
  • juzosch
    A diétától jobban dolgozik az alsó-hasizom, vagy mi?:D Érdekes elképzelés az emberi biológiáról:D Diétától még senki sem lett izmosabb, max szálkásabb.

A lábemelés viszont jó.
  • jazzy
    Elsősorban diéta..
    Másodsorban lábemelés.

Ugyanúgy vannak alsó hasizmaid is mint felsők csak maximum még lentebb van rajtad zsír.
  • DjCooll
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudok valamilyenfajta gyakorlatot mondani, hogy az alsó hasizom jobban dolgozzon?? Mert a Rendes felüléssel a felsőhasizmaim már-már kezdenek kialakulni de az alsónál semmi változás:S:S

Előre is köszi szépen.
  • FOXX supreme
    ?
  • juzosch
    Hát biztos nem 10esek, mert akkor max csak bemelegít:)
  • Frayer
    jajj gyerekek, már rájöttem hogy a pihenés árt az agynak
  • Frayer
    remélem előtte bepelenkázták, nehogy beszarjon közbe
  • jazzy
    Szerintem 20 kilósak és a rúd is 20. Tehát 260 körül..
  • Brolly
    hát én 240re tippelek, me nem hiszem hogy azok a súlyok vannak 30kilósak.
  • juzosch
    Mennyi lehet ez?
  • FOXX supreme
    Jesse Marunde

• juzosch
    Meg:D Én szimplán csak a "nő" szót használom:)
  • FOXX supreme
    Akkor úgy mondom hogy testén belül, x gramm tömegű, új izomszövetek épültek, melyek által, a személynek a tömege pozitív irányba változott....

megfelel?:D
  • juzosch
    "hogy hízott rendesen"
  • FOXX supreme
    Tessék? Ki mondta hogy zsírosodott ? a gyerek tisztán eszik, nem a mekdonáldsba tudott még egy extra krumplit megenni.

tisztán nőtt, és igen, a vállába, karjában, és nyakában jóval jobban látszódnak az erek. ( de még a vádlijában is ! )
  • jazzy
    Próbáltad már befogni az orrod?
  • Frayer
    daráld le vagy turmixold le a szója kockákat, ízesítsd kakaóval cukorral vagy amivel akarod, de ha meg tudsz inni 200 grammot másfél liter vízben azt mondom hogy fasza gyerek vagy.
    Annak az íze akár hogy is csináltam meg eddig verhetetlenül fos volt.
  • juzosch
    Tehát zsírosodott, mégis jobban látszódnak az erek? Szép látvány lehet:D
    Az ereknek nem épp azt kéne mutatnia, hogy mennyire száraz az ember?

Amúgy épp ezért vannak a tömegnövelők, mert egy szint fölött nem lehet olyan sokat zabálni, inni viszont mindig könnyű.