Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Azt szeretném tudni, hogy ki és mit hallot a Pro Nutrition táplálék kiegészitöröl.
Vagy aki esetleg már használta annak mi a tapasztalata vele kapcsolatban.
Elöre is köszi
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
amúgy pont a thaiboxot akarom most elkezdeni. :) csak elõbb kesztût kéne venni...
NAh, de nem offolok tovább.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egy jó pár évet én is lehúztam Jiu-Jitsu-n meg Shotokanon, de sohasem éreztem, hogy annyira nagyon tudnék verekedni. Tudtam mindenféle ütést, dobást, rúgást
katát (formagyakorlatot), de valahogy nem volt az igazi.
Persze, ez nem biztos, hogy a sport hibája, hanem inkább annak köszönhetõ, hogy a gyerekeket nem igazán szokás ténylegesen összeereszteni, hogy püföljék egymást (ami ugyebár a verekdés elsajátításának alapfeltétele lenne).
Másrészt szvsz, aki valóban szeretné magát megvédeni, és nem akar soksok (>15 év) évig gyakorolni, vagy elvonulni shaolin szerzetesnek, az jobban teszi, ha nem harmûvészetet ûz, hanem elmegy egy pitbullképzõbe valami küzdõsportot elsajátítani (pl. thai-box, kickbox, bírkózás).
de a kinézetre is hajtok :DD
sztem egyelõre jó így aztán ha úgy érzem h még kell fejlõdni akkor beiktatok vmi küzdõsportot.
köszi a tanácsokat :)
Kuss!-magyarázta.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
:)
hát majd ha már meglesz a kellõ erõm akkor talán belekezdek énis vmi küzdõsportba
Kuss!-magyarázta.
nem akarok gyenge farok lenni...a mai világban sztem meg kell tudni védeni magát az embernek
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Ha viszont mindenáron erõltetni akarod, akkor elõtte járd körül kicsit a témát, olvass utána a neten. Ma már igazán nem nehéz magyar nyelvû anyagot találni a témáról.
hát...nemtom hogy lehet mondani a lehúzóst...1 bot amit elérek ha felemelem a kezem madárfogásba megfogom aztán lehúzom...30 kg-s a súly amivel dolgozok.
aztán 2 kg-s kézisúlyzót emelgetek 4 sorozatba sorozatonként 25 emelés.
nemtom csak úgy összeszedtem...eddig ezt csináltam ha szted(sztetek) helytelen akkor tudtok mondani olyan edzéstervet, ami még kezdõ testépítõknek van csinálva?
kösz
Kuss!-magyarázta.
Ha komoly, akkor ezeket fejtsd már ki egy kicsit bõvebben:
"mostanában naponta 30 kilós lehúzós súllyal 4*20-at csinálok bicepszre"
Milyen az a "lehúzós" súly??? Ezt a jelzõt eddig csak madarakra ismertem... :)
4*20 = 20 ismétlés * 4 sorozat???
"2kg-s súlyt emelek vállra 4*25-t"
Pontosan milyen mozdulat is ez, ahogy a 2kg-os súlyt emeled vállra??? (4 sorozat * 25 ismétlés???)
Amúgy hogyan találtad ki ezt az "edzéstervet"???
Bár végülis ha John Travolta "Életben maradni" c. filmben mutatott fizikumának elérése a cél, akkor nem rossz edzésterv!!! :)))
Komolyra fordítva: elõször is ne pár izomcsoport fejlesztésében gondolkozz... Tested izomzatának csoportjai nagyobb összefüggésben vannak egymással, mint gondolnád...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kuss!-magyarázta.
Én 500 kilóval csinálom a bicepszfelhúzást, kétóránként nyomok 5000 fekvõtámaszt mégse merek versenyen indulni.
nekem kicsit sok lenne a 7000
meg 250 kilós súllyal?
úristen...nem szoktál indulni vmi versenyen?
Kuss!-magyarázta.

Én eleinte 250 kilóval nyomtam bicepszre, a felülést pedig úgy csináltam, hogy a nyakamon volt egy 150 kilós súly. Ja, meg minden nap 10zel több fekvõt nyomok, mint az elõzõ nap. Ma 7830 fekvõt csináltam.
Persze közben minden nap magamba lövök 1 dl szert...
Ma már ott tartok, hogy ki kellett rúgnom a szobám falát, mert nem fértem be az ajtón, és már a boltba is úgy megyek el, hogy a fogaimmal húzok magam után egy kamiont.
szeretnék 1 kicsit erõsödni bicepsz, vállizom és hasizom dologban.
milyen gyakorlatokat tudtok ajánlani?
mostanában naponta 30 kilós lehúzós súllyal 4*20-at csinálok bicepszre, 2kg-s súlyt emelek vállra 4*25-t , és 50 felülést csinálok felülõpadon(nemtom így nevezik-e)
ez így jó?vagy más gyakorlatokat csináljak?
köszi elõre is :)
Kuss!-magyarázta.
nos, in medias res:
3 éve bizonyos okok miatt abbhagytam a karatét, és bár jó alapom volt ahhoz hogy kisportolt alkatom legyen (széles váll, keskeny csípõ), de elég sok háj rakódott rám, fõleg a has és az "uszogumi", harántizomnál vannak problémáim, de ugy általában mindenhonnan kéne lejönnie..
A kérdésem egyszerû, javasoljatok egy full edzésprogramot ha tudtok. Mennyit szabad ennem, meddig, mennyit edzeni, hogy, ilyesmik. Célom lenne a következõ strandszezonra egy jó fizikumot kialakítani.
elõre is köszönöm
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Tudom mennyire hangzik hihetõnek de nem kamuzok , nekem is tátva maradt a szám amikor megláttam mennyivel edz egy nálam fiatalabb srác. Jó mondjuk nem volt kisdarab a gyerek alapban sem!