Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
honnan tudod ilyen biztosan?
én ismerek jópár élsportolót, de a testépítõkön, meg erõemelõkön kívül nem nagyon szednek semmit.
persze a fehérjét, kreatint meg a többi legális táplálékkiegészítõt kivéve.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

lehet, de itt mar olyan penzekrol es tetekrol van szo, hogy nem igazan engedhetik meg a sportolok, hogy esetleg emiatt elveszitsenek egy meccset
az elsportoloknak joval atlagon feluli a teljesitmenyuk anyag nelkul is, de lehet hogy pont azon a pluszon mulik a gyozelmuk, amit az anyag biztosit a szamukra
jazzy
Az lehet hogy szed, de szerintem egy jo kosarasnak peldaul nem lenne fontos.
FtranX
ez így van

BránerMaister
Az élsportolók 99%-a szed valamilyen szert......
Mindegy, hogy kosár, foci, hoki, kondi...

Utálok mindenkit!

pl az olimpian is azert buknak le allandoan a kulonbozo sportag kepviseloi...
bens
nekem a gyúrás nem a méretek miatt kell, hanem az erõ miatt.

a profi testépítés teljesen más tészta. ott valóban nincs esélyed kox nélkül. arra célozgattam, hogy azt már nem reklámozzák magukról, h minden másnap a popójukat szúrkálják, mert az már nem olyan menõ...

bens
nyugodj meg.
én is voltam már EB-n. nem doppnigoltam és 3 lettem.
bunyó, mielõtt még kérdeznéd.

MrSpock
Megvan ez a filmecske,nemsemmi azért milyen súlyokat mozgatmeg..ez a kis egykezes sem semmi..én kétkézzel talán elbírnám:-))
amikor lábgéppel nyomta,brutális volt,na meg a guggolás is.Meg úgy minden.
Bírtam a kajálását is,meg s ok kis bogyócskát,úgy ete,mondjuk mint én a drazsét:-)Szemezgetett:-))

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igenis a profi szinten valamelyest kell dopingolni..Te 6 éve gyúrsz,de gondolom Mr. Olympiára még nemmérnél oda,(lehet tévedek,de kétlem)van aki meg ennyiidõalatt odér..amegfelelõ eszközök használatával..
Egyik nevesebb bodys mondta,hogy õ semmi pluszt nemad be magának amit a többiek ne tennének,mert..hogyismondjam..kenyéren ,vízen nemlehet ekkora izomzatra szert tenni,bármennyire keményen dolgozol is.

Go Jeff Go!!!!

jazzy
Miert kene mindenben doppingolni? Ez ugy uberbaromsag ahogy van. Testepitesben oke, ahhoz, hogy akkora allat legyel mint nemelyik ahhoz termeszetesen kell, de a sportok nagytobbsegeben halisten nem kell doppingolni.
a shot
haversrác😊) lol, igen minden fizikai sportban doppingolnak valamilyen szinten.Ez tény, beszélgess el egykét legalább ebre kijutott magyar sportemberrel, utána oltogass.haversrác😊 lol

bens
nem akadt fenn senki rajta haversrác.
képzeld én is gyúrok 6 éve.
úgy gondolod, h minden sportban doppingolni kell ahoz h ne maradj le, akkor feküdjél vissza...

a shot
manapság már kurvára természetes ha valaki kokszol, nemcsak ilyen szinten hanem sokkal alacsonyabb osztályban is.nemtudom mit kell ezen fennakadnia mindenkinek.rohadtuk nem gáz, ahoz hogy legyél valaki azt természetes módon nem tudod elérni.fogalmatok nincs errõl a sprotról.én sem edzem rég óta max 5-6 év de azér ennyit már énis tudok.égessétek magatokat tovabb.
hozzátenném hogy minden sportban szednek doppingot, mert anélkül lemaradnának a többiektõl mint a szar.ez van, el kell fogadni, igy lehet versenyképes maradni.ha nem teccik mennyetek sakkozni.

a shot
vinsztrol

hykao
Nem csak zsír, víz is.
bens
tömegeléskor símán van annyi zsír rajtuk. 10-15kg.
az más kérdés, h azt se szobabiciglizéssel égetik le...

Tufa
Azért vicces lenne ha annyi fölösleg lenne rajtuk 😄

Magnumrolcsi
mikor nem készülnek versenyre akkor olyan 140kg, versenyre leadnak vagy 15-20kg-ot szerintem.

bens
ehez nem kell tapasztaltnak lenni haversrác...

bens
nyugi, a fecskedõiket meg az ampulláikat nem mutogatják a TV elõtt. az már kevésbé menõ.

ezek vajon hány kilósak lehetnek?

Haamtahk
Nekem a "nagy õ" Dorian Yates volt és gondolom neki se volt egy tiszta perce az életében. Hát sajna ezzel jár, mindenki tudja mit csinál. <#nemtudom>

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Magnumrolcsi
lehet!

van két Cd-m róla amin mutatja, hogy felkel .... majd elõveszi azta kis dobozt amiben vannak!
kb. 20féle bogyó van benne!!

Haamtahk
Na valaki naggyon tapasztalt...<#ejnye1><#ravasz1>

bens
nem szed az semmit. beadja magának.

Magnumrolcsi
<#wilting>

Haamtahk
Nem kell a reklám! <#ejnye1>
<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Magnumrolcsi
Ronnie Coleman
látnád mennyi bogyót szed, hogy ilyen lehessen! <#shakehead>

Haamtahk

Magnumrolcsi
javítok!!
NEM "tavaly szeptember" hanem 2004 szeptember óta <#whatever>

Magnumrolcsi
Mióta jártok edzeni ??

#2044 <#hehe>

😊 akkor ok, énis így vagyok vele, megnyugodtam

Haamtahk

köszönöm a filmhez
a
kiegészítésedet
djemba-djemba
Szerintem is emberre válogatja, hogy kinek mi jön be. Tömegnöveléshez lehet jobb lenne a kevesebb ismétlésszám nagyobb súllyal. Talán...viszont a HST edzés tényleg jó-nekem bejött! Kisebb, de sokkal szebb izmok, és sokkal jobb kondi és kitartás-ezt nyújtja a HST!

Szerintem...<#smile>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Magnumrolcsi
az egyik srácot aki pózol Jenei Istvánnak hívják. A Euro-ba volt edzõ csak elment 😞(
most Pesten van ha jól tudom

Magnumrolcsi
azért járok edzeni, hogy "egészséges" legyek.
nincs olyan vágyam, hogy majd versenyezzek vmikor, ezért nem adom fel az étkezési szokásomat se!

Magnumrolcsi
"akkor miért edzel annyit?"- mert gondoltuk úgy hatásosabb, de mostmár(kb.2 hete)egy nap kondi egy nap pihenés van.
nem változtattam a kajáláson! (úgy eszek mint mikor nem jártam edzeni)
nem szedek mindent ami a kezem ügyébe akad, mert akkor szedhettem volna már bármit.
elég szépen fejlõdök mint fizikailag mint alkatilag szerencsére.

kedvenc szinem nincs 😊)

nem vagyok ideges 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Es miert nem irsz arrol, mi a kedvenc szined? <#idiota>

nyugi Ben 😊
ha tudod hogy sok, akkor miért edzel annyit? miért irod ezt le, kajálásról miért nem irsz? azt kéne rendbetenni , nem szedni mindent ami a kezed ügyébe kerül, mert azzal adsz egy pofont a szarnak. A fejlõdésedrõl miért nem irsz?

Magnumrolcsi
Azt hitte nincs ilyen topik <#zavart1>

Én tavaly szeptember óta járok edzeni folyamatosan. Elõtte is jártam edzeni testvéremmel a Kikötõbe kb.5 hónapig, de félbe maradt. Mikor újra kezdtük volt oszt. társammal az Atlantiszba jártunk 2 hónapig, most az Euro fitnessbe járunk. Heti 6 alkalommal szoktunk menni (tudom, hogy sok)!!
Szedtem már creatint, fehérjét kiegészítésként. Most nem szedek semmit(nincs pénz), de nyáron majd veszek vmit.

edzés
1nap: mell, bicepsz,has
2nap: hát, váll, has
3nap: láb,tricepsz, alkar
....ez ismétlõdik

Super Body 2005
A tavalyi versenyrõl készült DVD nagyon jó lett.

FtranX
Hát sztem mindenki csinálja úgy, ahogy neki beválik, bár azt mondják, hogy tömegnöveléshez a 6-8 ismétlés a legoptimálisabb.

Enis hasonlokepp csinaltam mostanaban mint o, 3x12-es kiszerelesben. Es eleg jol ossze sikerult szedni magam vele nehany honap alatt.

Ha vmibol mar jol megy a 12 akkor lehet emelni sulyon (az emelt sulybol kb 8-10 lesz, es azt ujra feltornaszni 12-re hamar megvan es johet az ujabb lepes). Nem rosszabb sztem ez a modszer sem, mas mint a klasszikus 6-8-as ismetlesszamu. Van is valami puccos elnevezese. Hipertrofias trening vagy ilyesmi
FtranX
Szerintem állj majd át az "egy edzés, egy nagyobb izomcsoport" módszerre és az ismétlésszámot csökkentsd 6-8-ra, vagy másképpen mondva akkor a súlyokkal eddz, amivel csak 6-8 ismétlést tudsz sorozatonként elvégezni.

Csacsi
+ edzésnapokon 20-30 perc biciklizés

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Köszi a helpet.Én most hétfõ, szerda, péntek edzek. Teljes testedzést, izomcsoportonként két gyakorlat. Gyakorlatonként pedig 3 sorozat 10-15-ös ismétlésszámmal. Így talán elkerülöm a túledzést, és szépen fejlõdgetek, csak még mindig sok a zsír hasamon, ezért most jön a diéta, viszont utána izomtömeget akarok növelni. Ehhez is elég ez az edzés? vagy vmit változtassak?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.