Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ismerek jópár élsportolót, de a testépítõkön, meg erõemelõkön kívül nem nagyon szednek semmit.
persze a fehérjét, kreatint meg a többi legális táplálékkiegészítõt kivéve.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
az elsportoloknak joval atlagon feluli a teljesitmenyuk anyag nelkul is, de lehet hogy pont azon a pluszon mulik a gyozelmuk, amit az anyag biztosit a szamukra
Mindegy, hogy kosár, foci, hoki, kondi...
Utálok mindenkit!
a profi testépítés teljesen más tészta. ott valóban nincs esélyed kox nélkül. arra célozgattam, hogy azt már nem reklámozzák magukról, h minden másnap a popójukat szúrkálják, mert az már nem olyan menõ...
én is voltam már EB-n. nem doppnigoltam és 3 lettem.
bunyó, mielõtt még kérdeznéd.
amikor lábgéppel nyomta,brutális volt,na meg a guggolás is.Meg úgy minden.
Bírtam a kajálását is,meg s ok kis bogyócskát,úgy ete,mondjuk mint én a drazsét:-)Szemezgetett:-))
Go Jeff Go!!!!
Egyik nevesebb bodys mondta,hogy õ semmi pluszt nemad be magának amit a többiek ne tennének,mert..hogyismondjam..kenyéren ,vízen nemlehet ekkora izomzatra szert tenni,bármennyire keményen dolgozol is.
Go Jeff Go!!!!
képzeld én is gyúrok 6 éve.
úgy gondolod, h minden sportban doppingolni kell ahoz h ne maradj le, akkor feküdjél vissza...
hozzátenném hogy minden sportban szednek doppingot, mert anélkül lemaradnának a többiektõl mint a szar.ez van, el kell fogadni, igy lehet versenyképes maradni.ha nem teccik mennyetek sakkozni.
az más kérdés, h azt se szobabiciglizéssel égetik le...
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
van két Cd-m róla amin mutatja, hogy felkel .... majd elõveszi azta kis dobozt amiben vannak!
kb. 20féle bogyó van benne!!
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
a
kiegészítésedet
Szerintem...<#smile>#smile>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
most Pesten van ha jól tudom
nincs olyan vágyam, hogy majd versenyezzek vmikor, ezért nem adom fel az étkezési szokásomat se!
nem változtattam a kajáláson! (úgy eszek mint mikor nem jártam edzeni)
nem szedek mindent ami a kezem ügyébe akad, mert akkor szedhettem volna már bármit.
elég szépen fejlõdök mint fizikailag mint alkatilag szerencsére.
kedvenc szinem nincs 😊)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nyugi Ben 😊
Én tavaly szeptember óta járok edzeni folyamatosan. Elõtte is jártam edzeni testvéremmel a Kikötõbe kb.5 hónapig, de félbe maradt. Mikor újra kezdtük volt oszt. társammal az Atlantiszba jártunk 2 hónapig, most az Euro fitnessbe járunk. Heti 6 alkalommal szoktunk menni (tudom, hogy sok)!!
Szedtem már creatint, fehérjét kiegészítésként. Most nem szedek semmit(nincs pénz), de nyáron majd veszek vmit.
edzés
1nap: mell, bicepsz,has
2nap: hát, váll, has
3nap: láb,tricepsz, alkar
....ez ismétlõdik
A tavalyi versenyrõl készült DVD nagyon jó lett.

Ha vmibol mar jol megy a 12 akkor lehet emelni sulyon (az emelt sulybol kb 8-10 lesz, es azt ujra feltornaszni 12-re hamar megvan es johet az ujabb lepes). Nem rosszabb sztem ez a modszer sem, mas mint a klasszikus 6-8-as ismetlesszamu. Van is valami puccos elnevezese. Hipertrofias trening vagy ilyesmi
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.