Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
mov ah,4ch int 21h end
Egy kezdõt simán hozzáirányítanék, õ megrendszabályozná😄
Gracie Barra
Én a helyedbe szõllõcukorral venném be, megemeli a vércukorszintet, jobban hasznosul az egész
Kicsit nekem is lassabb az enyémmel, de sokat hozzátesz az erõmhöz, motivál.
Hasazni kell, az egy fontos izomcsoport. Persze aki csak "mellbicepszezni" jár le, annak tényleg fölösleges😄 De aki törõdik a testével az nem hagyja ki. Amúgymeg hasizom nélkül nincs kockás has😊
Aztmondom inkább zsírral fedett óriási bordák, mint csontsovány semmi.
Én a kreatint 3x-ra veszem be. Reggel, edzés elõtt, edzés után. Egyiknél sem gáz a plusz szõlõcukor, de most az elsõ két esetben visszavettem minimálisra, az edzés utánit meg megdupláztam😊
Gracie Barra
tegnap kezdtem egy kreatin kúrát, de Bunny tanácsira cukor nélkül tolom. Kíváncsi vagyok az eredményekre, miket hoz majd.
Ja, és tuti, hogy edzõtárssal se edzek többet. Amíg egyedül vagyok, 2 izomcsoportot (egy nagyot, egy kicsit ^^) megedzek simán 1 óra 10-15 percben, aztán még egy negyed órácska hasazás (hogy minek? úgyse lesz tõle kockás a hasam.. 😄) és mehetek haza, de úgy, hogy majd szét szakadok.
edzõtárssal meg 2-2.5 óra, rengeteg pihenõ, áhh.. nem éri meg edzõtárssal nyomulnom nekem.
Volt már vki, ki cukor nélküli kreatin kúrát nyomott?😮 Ha igen, mik a tapasztalatai?
Gracie Barra
Épp arról beszélek,hogy az emberek esetében már nincs meg a természetes kiválasztódás.
Azaz nincs jelen az a kényszer amirõl te beszélsz.
Régen ha egy járvány elszabadult megölte a populáció 90% át, a megmaradt 10% akik immunisak voltak, azoknak immunis utódaik születtek.
A genetikai degeneráció az folyamatos, mivel hogy több ezerszer születnek genetikailag hátrányosabb egyedek mint amennyi elõnyös adottságokkal születik.
Azaz, ha nincs jelen a természetes kiválasztódás, akkor folyamatos hanyatlásnak indul a genetikai anyag minõsége.
Példának ott vannak a nemesített virágok, a vad rokonaik többször ellenálóbbak a betegségekkel szemben mint a mesterségesen szaporítottak. Ez tény.
Ott vannak a nemesített kutyafajták, szintén, minden ami mesterségesen lett manipulálva azoknak vannak degeneratíváik is.
Na mindegy, nem vagyok biológus, ezt inkább valami hozzáértõvel beszéld meg. Minden esetre én így látom az emberiség hosszú távú jövõjét.
De valószínû hogy elõbb lesz olyan okos az ember,hogy kedvére átalakítsa a saját genetikai állományát minthogysem túlságosan felerõsödnének ezek a gyenge gének.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Gracie Barra
Az tény, hogy nagyon régen, az orvos tudomány felvirágzása elõtt simán bele lehetett halni egy egyszerû tûdõgyulladásba, vagy akár megfázásba is, aszthma, cukorbetegség, allergia, és ez nem vicc.
Ma ezeket a betegségeket könnyûszerrel gyógyítani lehet, így ezekre való hajlam tovább öröklõdik. Az hogy ki mennyire hajlamos ez ilyen betegségekre, szimplán az egyén örökítõ anyaga határozza meg mint az egész szervezet milyenségét, felépítését és mûködését.
Tehát ezek a hajlmaok a betegségekre tovább öröklõdik mert mindenkit meg lehet belõllük gyógyítani, és pár generáció múlva tömegesen felszínre is kerül. Ahogy tudom, régen nem volt annyi cukorbeteg mont most, statisztikák egyértelmûen kimutatják,hogy évrõl évre nõ az allergiás betegek száma, fõleg a gyerekek körében, õk a friss generáció, persze vannak más betegítõ faktorok, de a genetika hajlam ha adott akkor kész a baj.
Lesz majd még olyan kor amikor mindenki hajlamos lesz az elhízásra, cukros lesz, gyenge lesz a szíve, keringési zavarok stb és már az ember születése után el kell majd kezdeni a gyógyszerezését egy életen át mert vagy 100 féle dologra lesz allergiás.
Persze ez még csak a fejembe van mint gondolat, de meg van rá az esély hogy ez lesz. Isten ne adja.
Gracie Barra
Ez egyszerû logikai következtetés volt, és teljesen független az egyén magán problémájától.
Csak megállapítottam,hogy pár száz év múlva mind genetikai selejtek leszünk, ha addig nem sikerül megtalálnunk az eszközöket, a módszert amivel saját magunk tudjuk célaink szerint formálni az emberi genom állományt.
Azaz, áttervezni magunkat. 😊
Szerintem nem baj ha ezek kidöglenek, ezt kívánja meg a természetes kiválasztódást, a gyengéknek hullania kell, mert ha a degeneratív minták megfertõzik a többiek génállományát az lesz mint ami most van kicsiben, csak az már globális lesz. Úgyértem ha így megy tovább akkor az ember gyógyszerek nélkül majd nem tud életben maradni, eleve majd betegen fognak születni az emberek.
Nagyon régen ha valaki fogékony volt a betegségekre, vagy valami rendellenességgel született az hamar kinyult és nem volt neki lehetõsége szaporodni. Ma mivan? Be a korházba mesterségesen meghosszabítják az életkorát, az egyén utódokat csinál, így tovább adja a hibákat amik rövid úton beolvadnak a kollektív genom állományba, így betegíti meg a társadalmat.
Érdekes dolog ez, jó a gyógyítás, jó dolog harcolni a betegség ellen, de ami jó az rossz is lehet, a gyógyítás csak elodázza a bategséget, mert ha ma meggyógyítasz egy gyenge genetikával rendelkezõ egyént, 200 év mulva lesz 100 hasonló beteg ember, ezer év múlva meg több millió hasonló betegséggel mert az az egy korábban átadta utódainak a gyenge géneket.
Tegnap a viasat3-on ki látta az emberi történeteket?😄 Két rész volt, az elsõben a nagyon zsíros a másodikban a nagyon lefogyott személyekrõl.. Hát az elsõn azt hittem, behalok :-S a csávó 330 kilós volt, fel se tudott már állni, lélegezni is gégemetszéssel tudott már csak, kórházi megfigyelés alatt állt, de azért a rendelések pizzából mindig bejutottak hozzá..
az olyan hogy tud életben maradni? :o\ nekem anno 130 kilosan is fájt a szívem, kapkodtam a levegõt, pedig csak 15 éves voltam, és aránylag nem is lusta, hanem "sportos" 😄
minden esetre gratula a testének, hogy még bírja a harcot.. énmár halott lennék a helyében.. és gratula neki is, hogy sikerült odáig eljutnia, a mentõbe is 50 percig pakolták a tûzoltóság kivezénylésével..
Sztem ha rájuk nézel már láthatod is😄
Gracie Barra
http://rcstuning.cwi.hu/
400g tonhal, 400g sovany turo
pirospaprika, bors, hagyma, fokhagyma, komeny
Osszedolgozni, hutobe berakni par orara. Ennyi.
Rizspuffira radolgozva, feherjeturmix-szal leoblitve nagyon vidam tud lenni."
Musclebulder fórumról. Próbáljátok ki, nagyon finom!!
Én raktam még hozzá egy kis sót meg egy kis vegetát.
Vacsorára csúcsszuper.
Gracie Barra
Will Smithtõl a Hancock lesz istenkirálysg nyáron😛 Alig várom.
Gracie Barra
Agyba-fõbe dicsérik, én a hétvégén fogom megnézni, remélem tényleg olyan jó, mint mondják.
ON:
Gyerekek ezt próbáljátok ki (aki még nem tette volna). Ma alkalmaztam bicepsz-sokkot, a Gyurmában látott és azóta is gyakorolt Lauter Viktor által bemutatott váll-sokk mintájára. Nagyon bedurrantotta az izmot, amit abból is éreztem, hogy amikor felvettem a pulóverem az kellemesen símogatta a karomat 😊 Legközelebb mégjobban besokkolom! Mellesleg van egy olyan gondolatom, hogy így tulképpen akármelyik izomcsoportot lehetne sokkolni.
mov ah,4ch int 21h end
Mindenkinek joga van a 100 alatti iq-hoz.
és a felülést súllyal, és a lábemelést (nyújtva) szoktam csinálni, nekem azok beváltak.
az hogy eredményes vagy sem, kinek mi, kire hogy hat, kinek mi a célja, stb...
Én minden edzés végén hagyok neki egy kis idõt, sztem csinálhatod elég gyakran
Már régóta olvasgatlak benneteket és most segítséget szeretnék kérni. Már lassan két hónapja csinálom a "hozzászoktató edzést" és lassan bele szeretnék kezdeni keményen az edzésbe. Minden oké egyedül azt szeretném kérdezni, hogy milyen edzést tudtok hasra, ami nagyon eredményes és hetente hányszror kellene csinálni. Köszi.
Én nem leszek bírka !!!
ON. Vettem Animal Max Proteint, jó húzós ára volt,(egyszer élünk) de az összetéteel nagyon jó, ízre is nagyon jó, kis kreatin is van benne, ártani csak nem fog😊
Gracie Barra
Ha te harcolni akarsz az igazadért menj a parlament elé, attól nem birkák mert a testépítõtopicban nem politizálnak.
Az a hülye aki hagyja magát baszogatni, nem az aki tesz is valamit nem csak a saját de a te jövõdért is. Az eszem megál most már, ez nem igaz.
Teli van birkákkal az ország?
#8060-t olvassátok el. Ti is olyanok vagytok mint a néni.
Gracie Barra
Most akárhogy simliskednek odafönt meg fenik a késüket az asztal alatt amivel elakarják majd vágni a torkunkat, én nem várom meg, én már hat tudok tavasszal lelépek olaszba elõször aztán majd lesz ami lesz.
Nem kell semmi, egy kocsi, minimum egy sátor a kempingekbe, kis pénz meg egy pötty nyelvtudás. Odaát máris nem kell a pénzed felét lesarcolni gyurcsány barátodnak. hö
A fiatal generációból aki hülye az it fog megdögleni semmirekellõként.
Kajak, ellehetetlenítik a fiatalok jövõjét, aztán meg ott sírnak,hogy elöregedik az ország, az ország átlagéletkora meredek ívben emelkedik, egyre kevesebb gyerek születik az országban, és minket hibáztatnak, akik elhagyjuk a süllyedõ hajót. lol
De most nemazé, ennek az országnak nincs jövõje, kilátástalan a jövõje az egyénnek ha beál a futószalag mellé, feljebb lépni nem tud csak rosszabb lehet.
Szerintem fontos errõl beszélni bazz, mert a napi egy kiló csirke mellünk forog veszélybe. Van aki már most sem tudja megvennni a normális kaja adagját, nagoyn sokan.
És errõl nem csak mi tehetünk, hanem nagy részben az állam is.
Ha valaki kivenné a csirkémet a tányéromból miközben eszem, azt úgy pofán basznám hogy eltörne a feje bele.
Emelett a kis 50 kilós gyurcsány nap mint nap el emel a kajámból nyilvánosan, és olyanokat mondogat,hogy ne féljek nem fog fájni.
A kurrrva anyád, hogy dögölné meg.
de izé.. nõi barátom ismételten felszólt, hogy szeretne fogyni, mit csináljon.. amikor mondtam, hogy esetleg diétázhatna, akkor mondá, hogy az nem jó, mert az anyja úgyse vesz majd olyan kajákat, (izé.. tudom, hogy normál embernek a liszt kiiktatása lehetetlen, csajoknak meg még annál is lehetetlenebb, így vmi alacsnyabb GI-jû barna kenyeret javallottam, meg a telített zsír és cukor kiiktatását.. ) amilyeneket kéne..
azért ez elég szomorú, nem?:S egy 15 éves lány anyja vesz a lányának cigarettát, vesz neki havonta egy üveg vodkát, "bulira", de pl. szemét kaja helett normális élelmiszerkót nem venne?
Én is megtenném, csak rizikós, mert ha valami balul sül el akkor nem akarok a börtönbe rohadni egy életen át. Olyanra gondoltam akinek nincs sok veszteni valója és utálja a kormányt, mondjuk egy csöves vagy valami elmebajos agresszív állat, komcsi.
Én adok pénzt, megmondom merre lehet fegyvert venni, hogy lehet robbanó anyagot csinálni, hól lakik gyurcsány, milyen utvonalon jár, a többirõl meg tudni nem akarok 😊)
Valakit keressetek már erre a célra.
Én nem vagyok passzív ha arról van szó hogy mások tönkre teszik az egyetlen hazáját a magyarnak.
Gracie Barra
Gracie Barra
7ig bírtam, de haza már másztam😄 Pulzusom az egekben, alig akart lemenni😄 Tavasszal folytatom😛
De nem fontos ennyire intenzív intervallumot. Lehet 1perc kemény futás 1 perc séta is.
Gracie Barra
De azért szerintem lehet kevés a 100 méter egy hiit edzésnél.
A meg a másik,hogy teli van az orszák lelki nyomikkal, depressziós mindenki, érdekes,hogy akik rendszeresen sportolnak azoknak kutya bajuk sincs 😊
Lelkileg minden rendben van, és ha valakinek van is valami lelki baja, könnyen helyre tudja hozni ha sportos életet él, választ magának célokat.
Amúgy arra gondoltam, hogy amint egy kicsit melegebb lesz (február,március?) kipróbálnám az intervallum kardiót.. szerintetek megtenné-e az,hogy kijelölök két pontot, mondjuk 100 m távban, és 100 m sprint, aztán séta vissza a starthoz? és ezt megcsinálnám mondjuk 5ször? :S
párolni, húst sütni, basszameg, dobozból evés" dolog jött megint
elõ.. lázasan keresem ételes dobozaim, de nem találom.. nagyon
balsejtelmesen kicipzárolom az iskolatáskám.. ott vannak a
dobozok.. jóég, kb. három hete bezárva a kaja maradéka, a
nyálammal és nedvességgel együtt..
nagy levegõ, kinyit.. elégedetten konstatáltam,hogy a rizsszemek
is fáznak a télen, nem csak én, ugyanis ilyen zöld szõrzetet
növesztettek, ráadásul valami zöld büdös vízszerûben
áztak,akárcsak a sok thermál medencében tébláboló vénasszony.. de
mivel nincsen fürdõ sziklakert nélkül, így a sors errõl is
gondoskodott, kanalamon vastag,kemény sziklaréteg képzõdött,
barna és sötétszürke színekben..
rövid úton kijelöltem a bagázs új lakhelyét, a lefolyóban.. de õk
azért ragaszkodtak.. a súrolószivas és mosogatószer küzdött,
azonban munkájukat hátráltatta a tény,hogy a szivacs
elérzékenyült.. ugyanis a szivacs egy gerinctelen, zöld szõrös
súrolófelszínnel rendelkezõ puhapöcs, a zöld szõrös rizsecske
látványától rokoni kapcsolatokra kezdett gyanakodni,és nagyon
gyengéden simogatta csak õket. ezt felismerte a mosogatószer, és
rövid úton üzenetet küldött jóbarátjának, kivel együtt állnak a
nap alatt, a súróló krémnek..
iszonyatos haragra gerjedt a Krém, ráfolyt a rizseskék lakhelyét
jelentõ doboz falára,és ott ütötte-vágtaõket, ahol tudta.. a
szivacsnak ez nem tetszett, próbálta felszívni a Krémet, de az
bedurvult, és átvette az irányítást a szivacs felett.. így erejük
kombinálódott, és a súrolókrém iszonyatos haragja rövid küzdelem
után kiírtotta a parazitákat a dobozból..
azért én még gondolkozok azon, hogy holnap merjek-é abba a
dobozba pakolni.. :o)