Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Frayer
Macskát, kutyát veszek 400 ft / kg áron.
Ugyanitt kolbász eladó 800 ft / kg.

Van 3kg felesleges csirkemellem, 2500 ft ért, egy kiló alpha túróm 800 ft.
Van még fél kiló tõkehalam is, azt oda adom 400 ft ért.
Egyben vagy külön elvihetõk megtekintés után.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

FOXX supreme
nincs pénzem:(

hjajj.. kb. 250 gramm brokkoli, egy fej hagyma, két gerezd fokhagyma, 10 tojásfehérje..

szépen megpároltam a brokkolit, de a felénél adtam hozzá hagymát-fokhagymát.. a végén meg nyakonöntöttem 10 tojásfehérjével, és rásütöttem fehéren.. így nagyon jó ez a kaja, csak csak.. gázos.
eladó egy doboz NITRIX 360 as a BSN tol
email: [email protected]
Frayer
öhh oh. öhh, most akkor mit csináljak? abbba hagyjam vagy ne?
Szteroidokat sem szedek mert anyám látta a tv ben hogy az milyen rossz dolog, lebeszélt róla és így én sem szedem õket :)

FOXX supreme
beteg:)

Áááá, nemtom már milegyen, megyek megkérdezem a dokit...

Gracie Barra

Ja most olvasom a végét, akkor mégse hagyom abba:D

Gracie Barra

OK, akkor abbahagyom mától.

Gracie Barra

A csíkokról jut eszembe:

Eg haverom tele van velük, vörös, sötét égõ csíkokkal. Mondjuk nála egyszerre a növés meg a hirtelen hízás is okozhatta ezt, lévén, annyit zabál, mint két éhségövi ország fõvárosa három hétben. (ilyen napi 1 kiló fehérkenyér, fél kiló rizs, pörkölt, töltött káposzta, et cetera)

és mit mondott neki az orvos, miután meglátta a csíkokat, és megtudta, hogy edz is? "milyen szteroidokat szedtél?" "semmilyet" "akkor viszont abba kell hagynod az edzést, hogy eltûnjenek a csíkok.."

szóval arra nem is gondolt tisztelt dottor úr, hogy a csíkok esetleg az embertelen kajálás miatt is létrejöhettek. csakis a gonosz,egészségtelen és májatvesét tönkretevõ szteroidos sport tehet mindenrõl.. szerintem mi se sportoljunk, mert csúnyák leszünk, és a többségben lévõ narancsbõrös repedtseggû csajék félni fognak tõlünk, és magányban fogunk meghalni! AZONNAL HAGYJÁTOK ABBA TI IS A SPORTOT, HA JÓT AKARTOK MAGATOKNAK! ^^

szerencsére haver nem hallgatott rá :o) >ti se tegyétek<
FOXX supreme
Én is tele vagyok

Frayer
Ha már kialakult gyakorlatilag nincs semmi amivel el lehetne tüntetni, vannak ezek a terhességi csikokra való krémet, semmit nem érnek.
Én is teli vagyok ezekkel a striákkal, megelõzni esetleg úgy lehet,hogy ahól hajlamos a kötõszövet a szakadásra, vállnál a hajlatban és a bicepsznél ott naponta csipkeded egy kicsit a bõrödet, megcsíped és meghúzod hogy feszüljön, ez megerõsíti a kötõszövetet idõvel, egy két hónap alatt, és ha már elég erõs lesz nem fog repedni, De ez hajlamtól is függ, van akinek soha nem reped.

Japep
Hello!

Ma vettem fekpadot, és majd veszem a rudakat + súlyokat is.
Sok kondisnál látom, hogy a gyors fejlõdéstõl "szétszakad" a bõrük, és ez nem csak azoknál, akik szednek valamit...ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy nincs-e valami (pl. kenõcs), amivel ezt meg lehetne elõzni???

Ja, és nem ismertek valami jó oldalt, ahonnan lehetne rendelni dolgokat (pl. súlyokat...stb) ???

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jesszus.. nemsokára 1 hetes osztálykirándulás. már mindednki beszéli, ki milyen "szíverõsítõt" visz. de van egy gyerek, aki sose alkoholizál, csak energiaitalozik egész nap.. annak ajánlottam, hogy vegyen thermogenikus zsírégetõket, és a hülyéje bele is egezett, aszonta, hogy ha lesz ideje, benéz a boltba, és kér valami stimulánst :D

nagyon pörögni akar szegény :)
Hello, köszi szépen, bár a Veszprémi boltot próbáltam hívni és nem volt kapcsolható, remélem azért a bolt még megvan!

Hali, bocsi nem tudja valaki Veszprémben hol kapni Scitec táplálék kiegészitõket??

Ja és ha elõször csinálod, akkor számíts rá, hogy jól elfogod baszni, félreszámolsz, vagy csak a tested mûködik kicsit máshogy, és a korrekcióval súlyos hetek mennek el:D

Gracie Barra

Hát ha a maximumot akarod kihozni, akkor sztem egy rövid, de intenzívebb fogyasztást csinálj, és elõtte inkább tovább tömegelj. Az 1kg/hét szabályt betartva.

De a "szolid hétköznapi" kajálást FELEJTSD EL, azzal nem lehet semmire vinni.
TUDATOS ÉTKEZÉS a kulcsszó. PONTOSAN írd, hogy mit eszel, és számolj folyamatosan, és ezt vesd össze mindig a tested változásaival.

Ez esetben akár csalhatsz is, ehetsz nem olyan diétás kajákat, de ha nem jön az eredmény, pontosan tudni fogod, hogy mit kell majd változtatni, és megteheted a megfelelõ lépést.

Sokan azt hiszik h jól kajálnak, mégsem fejlõdnek (fogynak v izmosodnak). Aztán ha kiszámolják mit is esznek, jól meglepõdnek, hogy mennyivel többet/kevesebbet esznek, mint hitték.

Arra meg sztem ne építs, hogy egyszere izmosodsz és fogysz, mert ez inkább csak eshetõség, mint szabály. Legyen ez egy bónusz inkább:)

Gracie Barra

dilemmaba vagyok.. mert hát.. úgy õszintén, szeretnék nyárra (lehet röhögni :) ) nem zsírgombocnak kinézni.. gondoltam, márciusig tömegelhetek, aztán két-három hónap alatt elég radikálisan le lehet diétázni.. vagy, mivel kezdõ vagyok (öt hónapja edzem) még képes vagyok a két folyamatra egyszerre, csak lassabb ütemben (viszonylag lassan, de biztosan fogyni, nem túl gyorsan)

az edzõm azt javallotta, hogy alapgyakorlatokkal meg szolid, de hétköznapi étkezéssel simán be tudok fogyni nyárig.. azért én még hülyegyerek módjára kérdezni fogom :) bízok benne nah, már negyven éve foglalkozik a sporttal :)
Te sem tudsz állni?:D
Nekem egész jól bírja, tegnapi láb után haza tudtam menni, de ma délben rettenetesen elõjött, ülni is nehéz:D
Guggolás+felhúzás:P

Amúgy idõben kb napi 1 órát nyerek azzal, hogy dobozolok. (1x kell fõzni csak + nem kell elmászni a mekiig) Emellett 0 tudás kell hozzá.
Szóval ha valaki megkér h segítsek neki ilyen téren, akkor kifaggatom h mennyire gondolja komolyan, és ha igen akkor mellettem kénytelen lesz dobozolni, különben lebukik h mégsem gondolta:D

Gracie Barra

Frayer
terítsd ki magadat a földön az jót tesz

:) suliban hun van guggoló keret egyik órán egy oszttársam lefilmezett, amikor elmeséltem a guggolás milyenségét és kiviteleztem is.. :-) reggel is lehetne filmezni, ahogy a husit meg a rizst dobozolom az iskolába, vagy este, ahogy párolom a fincsi brokkolit, minden nap más fûszerrel :)

szerintem azért kéne egy átlag ember napirendjén át bemutatni, hogy sokak, kik szerint lehetetlen dobozolt kaját vinni, meg rendesen enni, lássa, hogy tényleg.. lehetetlen. csak egy átlag középiskolás is képes rá..

na de eleget pofáztam, bár most tudnék pofázni, lévén, felállni nem tudok :D a seggem-combom úgy fáj :) igen, lábas napom volt ma :)
Áhh, az idiótákon ez egyáltalán nem segítene. Lusták lennének megnézni, meg basznának betartani, õk úgyis jobban tudják.
Aki a bunny-féle alapismereteket nem képes elolvasni és megérteni, abból úgyse lesz semmi, nem olyan bonyolult az.

Amúgy meg röhögjenek csak, az idióta abból lesz, akinek nincs igaza:D És ha mi jól csináljuk, a hülyék csak õk lehetnek:D

Gracie Barra

Frayer
Én is együtt érzek veletek. De lehet hogy más meg rajtunk röhög hogy mi milyen balfaszok vagyunk, mi meg õrajtuk. Együtt röhögünk mindnyájan.
Úgy gondolom,hogy jó lenne végre egy olyan teljes mindent átfogó video TUTOR készítése ami: 1. rész. The Complete Idiot's Guide to Bodybuilding . Amiben szépen elõbb elmagyarázzák az alapelveket, az elméletet, hogy miért jó és mit hogy kell és mi várható tõle. Bemutatják az étkezés milyenségét. "Ezt hiányolom a bunny féle videokból, nem tér ki részletesen az étkezésre" Videon bemutatva a szabad súlyos alapgyakorlatokat, általános hibákra felhívva a figyelmet stb.
Egy olyan video lenne ami kitérne a táplálkozás mellett a kiegészítõkre teljes körûen, elmagyarázná mi mire jó. Hogy van értelme szedni, hogy csak kiegyensúlyozott táplálkozás,elégséges mennyiség felett ha még ilyet is szedsz ezt meg ezt maximalizálhatod vele.
A 2. rész lenne a haladóknak. Szálkásítás - Tömegnövelési ciklusok.
A 3. Rész meg már full profi testépítésrõl szólna, vízhajtás - pózolás.
Na ilyen anyag kéne és ha ingyenes is lenne akkor talán nem lenne annyi sík gyogyós fasz a termekben, plusz többen is csinálnák ezt a sportot a megismerés ereje által.
Ébren álmodok, szép lenne, de sajnos nincs ilyen video ma magyarországon, és azon gondolkozok ki csinálhatná meg?? Lauter Viktor elég inteligens lenne ehez szerintem, meg vinne a mûsorba jó kis poénokat, meg tudná mutatni, hogy mennyire alaptalanok a testépítõ sztereotipiák. Igaz hogy kigyúrt izoms, kopasz behajtó fejjel, de emelett tisztességes erkölcsös családapa is. Minta egyed magyarországon.

Én inkább nem is osztom az észt, csak haveroknak, másnál úgysincs hatása. Akinek lenne annyi esze, hogy megfogadja, az meg már úgyis tudja.

Vasárnap mondjuk felbaszott egy gyerek, de csak mert 2en voltunk a teremben. Kinézte a legutolsó gyakorlatokat (ami a legkevésbé sem alapgyakorlat), kitalálta a lehetõ legértelmetlenebb kivitelezést, csinált mindbõl kb 1-1 sorozatot kb 0 súllyal. Ezzel telt el a lennttöltött idõ 10%-a. 30ban a karjával körözött, mintha melegítene (jó dolog az, de nem ez az edzés), a maradékban rácsodálkozott a gépekre, meg ült.
Gondolkodtam, hogy hogy csinálhatná rosszabbul, de nem jöttem rá:D

Gracie Barra

Nekeménykedj:D
Kevés vagyok én testépítõnek (inkább a box:P), deazért jó félév volt:P

Gracie Barra

FOXX supreme
ismerõs mind sõt, nálunk van egy c***ány gyerek a terembe, minden egyes bicepsz után megy, és leméri a karját....

FOXX supreme
igaz te könnyebb vagy ! én 86 Kg vagyok

FOXX supreme
415 Kg :P:D

megfogadtam, nem foglalkozok mások véleményével és a helyi mítoszokkal, de ez tûrhetetlen!

mindenki agybafûbe szidja a kreatint, a proteint, a vitaminokat, a szõlõcukrot, meg mindent, amit a boltban lehet kapni, hogy "nem ér az szart se!"

amikor megkérdezem tõlük, mi ér valamit, azt mondják, hogy "az ipari fehérje, tudod, a százszázalékos!" amikor mondom, hogy 100%-os fehérje nem létezik, akkor mondják, hogy "csak a bolti szarból nincs olyan, de az ipari fehérje az 100%-os, és az sokkal olcsóbb is, azt fogok venni én is"

de istenemre mondom, ezeknek ha adsz egy kiló lisztet, és rámondod, hogy "ipari fehérje", másnapra rá 10 kilóval nyomnak többet fekve, annyira erõs hitük van abban a csodaszerben :D

Másik kedvencem az volt, amikor egy gyerek mondta, hogy õ úgy szokott hasazni, hogy megkér valakit, hogy üsse közben a hasát, mert úgy jobban égeti a zsírt.. mondanom sem kell, a gyerek hasa fullkockás volt, egybe az egész, de már annyira lecsiszolt-kiforrott, hogy rendesen kerekedtek a sarkai :)

Harmdadik (bár ez mindenki kedvence, mindenki ezen a fazonon röhög :) ) aki "szálkásít" nulla izomtömeg mellett.. 85 kilós gyerek, felteszi a csigát 25 kilóra, és elkezd lehúzni rajta.. 20asával.. amikor szólok neki, hogy tegye fentebb, mert ezzel lófaszt nem ér, közli,hogy ér, mert õ most szálkásít.. meg az iskola pályájára jár futni, és nyíregyházán boxol.. de még egy 40 perctõl, 2 gyakorlattól (lehúzás csigán vagy guggolás egykezesekkel, valamint lábemelés) hosszabb edzést nem láttam tõle.. és õ fél négy után már nem eszik, fél négyig is csak nyerstojást túróval, de azért lefekvés elõtt, hogy ne legyen éhes, megeszik három banánTOT is.. ja, vizet se iszik, mert ha iszik,nem csökken a testsúlya :) de ne nevessétek ki, hiszen õ nyolc hónap alatt ezekkel a módszerekkel 40 kilótól szabadult meg..

ja, és Ti találkoztatok már azzal a réteggel, amelyik a négy napnyi alapozás után rengõ zsírral a hasán szálkásítani kezd, és minden sorozat felülés után felhúzza a pólót a hasán, és összecsippenti a zsírt, hogy mennyi van még belõle? :) aki látott már hasonlót, az kérem azonnal jelezze!

Nagy az isten állatkertje, nemhiába.. az edzõ túl keveset td csak a teremben eltölteni idõben.. :) de én hálás vagyok, mindig amikor megyek, ott van õ is, így egyre állatabb edzéseim vannak :)
Na ma összegeztem az eddigi félévet. Najó, 5 hónap:) Most elõször jött össze faszán a jó edzés és a jó kaja. (leszámítva 1-2 kisebb sérülést, de az elkerülhetetlen)

súly: 72->78kg (viszonlyag minimális zsírtöbblet)
összetett (fekvenyomás+guggolás+felhúzás): 317->393kg
és megtanultam boxolni:D

megéri jól csinálni:P

Gracie Barra

Brolly
én meg téged irigyellek:D
nekem meg ki kellett hagyni egy kis idõt, mivel hétvégén volt egy 40 órás maraton ébrenlét:S és azt csak mára tudtam normálisan kipihenni...
így holnaptól zuszta...

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

elnéptelenedett a topik :(

remélem azért, mert mindenki keményen edz-eszik és pihen :-) Nálam minden okes, a kreatin tömeget nem igen (na jó.. két kg-ot hozott.) de kitolt fáradtságküszöböt azt hozott. Mondjuk addig örüljek az eredményeknek, amíg ingyen kapom a kreatint :-). Ja, amúgy nem használtam dextrózt hozzá, lehet, kellett volna.

Edzõbácsim javaslatára kipróbáltam a nagyon széles terpeszû guggolást. Na, ezt kéne csajéknak puncizomgép helyett... ez szedi a belsõ combot iszonyat, szombaton lábaztam, de még most is érzem (és magamban csodálkozok, hog tudnak mások hetente háromszor lábazni.. :( irigylem a fejüket )

és van minden, ami az edzéshez kell, csirkehalrizsbrokkoli hegyek, cytogen wheypro, vitaminok, c vitamin extrába és sustanon..póló :)
Panzermeyer
Úgy-úgy! <#taps>

mov ah,4ch int 21h end

Hát inkább ott beszélgessenek, mint a teremben, nemigaz?:)

Gracie Barra

Frayer
I Don't Want To Set The World On Fire

lemegyek a terembe 1.50 körül, átöltözök, beszélgetek kicsit, 2kor nekiálltam edzeni.. 3.25re végeztem szépen, hát-bicepsszel, sõt, még tettem be guggolás-kitörés szuperszettet is (igaz, cask 3 sorozatot, nagyon lájtosban, így is szédültem a végére :)).. bemegyek az öltözõbe, mit látok?:D két csávó, akik elõttem jöttek, még mindig benn az öltözõben beszélgetett, épp kezdtek volna neki az edzésnek, így jó másfél-két óra pofázás után :D

az embereknek nincs jobb dolga hétvégénként, mint majdnem két óráig egy öltözõben ücsörögni? :)
hell..van aki úgy csinálja hogy a táplálék kieg. mellé keveri...és edzés elõtt..

Panzermeyer
Persze, h a szõlõcukor ilyen szempontból nem elõnyös. Ezértis nem kreatinoznak (fõleg nem szõlõcukorral) a verseny elõtt állók. A kreatinozás a tömegnövelés idejére való - szerintem. 70 kilósan biztosan elég napi 1-2x.

mov ah,4ch int 21h end

Frayer
én nem vagyok nagy kreatinos, meg szerintem nem lehet sokat várni tõle ahoz képest hogy mennyibe kerül
én olyat hallottam hogy elég ha naponta 1-2 szer veszel be max, mert hogy a sok cukor amit vele viszel be, az ne tegyen gajjra, úgyértem könnyen zsírosít ÁLLÍTÓLAG
meg azt hallottam hogy mégiscsak jobb edzés után bevenni valamiért

Csáó! Aki tud segítsen légyszi :D
Az a helyzet hogy vettem Creatine Phosphate 5000-t, de meg vagyok kavarodva a használattal kapcsolatban. Kreatin
Errõl lenne szó. Itt ugye azt írja hogy napi 5 g-t keverj el. De hogy mikor, mennyi vízben az nuku. Viszont van egy katalógus ami ezt írja:keverj el 5g creatine-t 300 ml vízben 15percel edzés elõtt vedd be. edzésnapokon fogyassz 4 adagot 20 percel edzés elõtt pihenõnapokon 2 adagot.
Most ez mi? Eléggé meg vagyok kavarodva már szóval aki ismeri és/vagy tud segíteni az írjon. Köszi!
Frayer
Szerintem a só az egy faszság.
Indoklás.
A só az vízmegkötõ igen, de amíg a töbletkreatin töblet vizet is hoz magával az izomsejten belül, addig a só a bõr alatti zsír és kötõszövetben tartja vissza a vizet, ettõl úgy néz ki a karod mint egy vizestömlõ.
Nem véletlenül iktatják ki a sót a versenyzõk a diéta alatt.
Olyan szinten, hogy még a csapvizet is kerülik, és a legtöbb ásványvíz is tabu.
Sok húsféle sem játszik ilyenkor mert van nagyon sós hús is.
Szóval a sóval csak csínnyán bánjatok, semmi pozitív hatása nincs.

Panzermeyer
Lehet, h Bunny vagy vki azt mondja majd, hogy ez marhaság, de nem érdekel, akkor is jó volt <#vigyor3>

mov ah,4ch int 21h end

FOXX supreme
só ?! nacsak, utánnanézek, nem is olyan hülyeség

Panzermeyer
35-40 g-ot használtam egy-egy adagnál.
Jól feloldod (éppenhogy) langyos vízben és ihatod. De én még a következõt is tettem bele: sót! A nátrium is vízmegkötõ anyag, úgyhogy azt gondoltam kipróbálom, én úgy vettem észre így méghatásosabb. Az ízét ugye nem kell ecsetelnem, de az ugye kit érdekel?! :) Egy biztos, én legközelebb megint rakok bele sót is.

mov ah,4ch int 21h end

Bunny az a fajta aki kitalált(vagy inkább betanult) valamit, és aztán semmi mást meg nem hallgatva betonfejjel csak azt szajkózza.
Elõnye az, hogy amit betanult, az nem hülyeség (nem túl nagy). Sõt, 1000x jobb, mint amit a legtöbb ember tud a testépítésrõl.
Hátránya, hoghy elszaladd mellette az idõ, az új tanulmányokat már képtelen elolvasni, így elavult módszereket szajkóz.
Épp ezek miatt mondom, hogy kezdõknek jó tanácsadó, mert a makacsságával kiveri a fejükbõl a sok faszságot, kb a helyes útra tereli õket. Nem a legjobbra, de az irány már meglesz.
Aztán ha a kezdõ ezeket megértette, jöhet az igazi tudás.

Gracie Barra

Mennyi cukorral toltad? Edzés után bátran belekanalazok a dextrózosdobozba, de a többi idõpontban azért próbálom ésszel.

Gracie Barra

Frayer
Ja jah, mindenki tudja hogy a kreatin ezerszer jobban hasznosul ha szöllõ cukorral veszed be.
Bunny szerintem nem akkora fasz hogy ilyet hazudjon neked, bár ki tudja akiket nem kedvel, az ország 99% azoknak bármit mondhat.
Minden esetre több generációs kreatinok vannak. Az elsõben nem volt cukor, a másodikban már volt egy kicsi, és generációként mindig meg emelték a cukrot és raktak hozzá egy kis taurint is, egy kis inzulin utánzót.
Ma már ott tartunk hogy egyesek egy adagot 100 gram szõlõcukorral vesznek be.