Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tested emléxik még arra mikor még 8 kilóval nehezebb voltál, emléxik még a test zsír százalékra is, ha tartósan hónapokig hoztad azt a fazont, tehát visszakerülni ebbe az álapotba könnyebb lesz mint hinnéd.
Csak adj a testednek egy kis pluszt hogy vissza tudja építeni magát.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Gracie Barra
Ha minõségi tömeget szeretnél akkor ahogy juzosch írta edzz, napi 2g/tskg fehérje, akár lehet több is és napi mondjuk 5-6g/tskg ch. Ha hízékony vagy akkor kevesebb. Tömegnövelõt, vitamint, fehérje kiegészítõt szedhetsz ha akarsz.
És ne felejtsd el, hogy a csirkerizs csak a táplálkozás magja. Ne felejtsd el a megfelelõ zsír, vitamin, ásványianyag, rostbevitelt se.
Szóval fél kiló csirke, meg még egy rakás más dolog. És ha rendesen edzel mellé nincs gond.
Gracie Barra
Az a problémám, hogy a nyáron akaratomon kívül lement rólam kb. 8 kiló...azóta az úristennek nem akar visszajönni. Így most vagyok 194cm / 90kg.
Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van valami jól bevállt módszer, amivel kb.3hónap alatt visszanyerhetem az elvesztett kilókat?
Természetesen nem tiszta izom lesz, ilyen rövid idõ alatt...
A kajálásra nagyon rá fogok állni, de igazából az érdekelne, hogy a szokványos rizs/csirke/tojás mellett mivel érdemes tömni magamat?
Csirkemell nem is szerepel minden nap, de úgy gondolom az nem olyan nagy baj, úgyis a CH-ra kell jobban ráállni.
Táplálékkiegészítõk terén esetleg valami tipp? Tömegnövelõn és kreatinon kívül mivel érdemes még próbálkozni?
Elõre is köszi a választ. Addig is tovább böngészem a topicot.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
3 órás tréning (tudom, hülye vagyok) amibõl 1 óra teremdíszítés, asztalpakolás, fél óra rendezõdés-öltözés, és másfél óra edzés.. igaz, az jól sikerült, a seggem naaagyon fáj 😊 guggolás és kitörés az, ami tönkretette, meg még a múlt heti felhúzást is érzem benne (felhúzni hát napon szoktam.. de a segged és hátsó combod is meghúzza kõkeményen)..
edzés után megittam az öcsikém whey professionaljának maradékát is (vagy 50-60 gramm?) meg szépen ettem, bevittem az 1000 mg c vitamint, (a napi adagom harmada :\ ) szóval most nagyon elégedetten, csak kicsit fáradtan vcagyok a székemben ^^ ég a seggem, combom, meg a tricepszem, azt hiszem, este jöhet a szolid partizás, koffein jelenlétében 😊 (amióta nem iszok alkoholt, ráálltamnagyon a lájtos energiaitalokra.. de sak ésszerû kereteken belül.. )
Ma a karomat sem bírom majd mellé mozdítani😄😄😄 Majd valakit megkérek h belémdöntse a sört.
A bulira ne felejtsetek el vinni pár proteinszeletet😄
Gracie Barra
ma nyomok egy laza napot, kb. annyira,hogy este alig bírjak mozdulni, úgy fájjon a lábam-seggem.. ez a terv ^^
Az idegtõl nem kívánod a kaját, könnyen le lehet adni egyszerre 20 kilót is.
Gracie Barra
-Kérnék három bigmacet, két óriás krumplit meg egy epres flurryt.
-azonnal uram, parancsol valamit inni is esetleg?
-jaa csak egy cola lightot...
=) hát ha egyszer diétázik, hagy igyon lájtoskólát :o)
Bár ez jellemzõ, ahogy néztem, a diéta abból áll, hogy lájt csipszet vesznek, meg kóla helyett "sió multivitamint" isznak, napi két litert, meg este csinálnak 15 felülést, és mindent megtettek, hogy csinosak legyenek.. snickers helyett mars, mert abban nincs "zsíros mogyoró ami hííííízlal" 😉
Pl a fehérjepor (talán egyenesen tejsavónak hívták) az szójából és tejsavóból van. Nincs ráírva, hogy melyik mennyi. Csak az, hogy 40% CH😄
Gracie Barra
Na ha a Animal Stak 2 rõl senki semmit nemtud, akkor esetleg az M Stak rõl????
Ennek szerintetek oka van, és értelmes dolog, vagy marha nagy parasztvakítás?
Én mindenesetre kb a tiszta fehérjét dönteném le a torkán a fogyisoknak.
Gracie Barra
Gracie Barra
kellenek a nagy súlyok, de kellenek a magas ismétlések is
ez nagyon fontos szerintem
Kiegészítésnek iktattam be ezt a második, tricepsz utáni fekvenyomást, mert a mellem el van maradva a többitõl. Majd meglátjuk mi sül ki belõle😊
Gracie Barra
mov ah,4ch int 21h end
Ma úgy csináltam, és nagyon éreztem ahogy feszül nyomás közben. Második melledzésnek asszem be fogom vezetni😛
Gracie Barra
Mesélték, hogy hasazás elõtt citromlevet kell inni, mert belülrõl húzza össze a hasat, és emiatt két héten belül kockás lesz a hasam 😄
sõt, megtudtam apámtól (orvos... amúgy rendes, de néha nem 😄) hogy vesekövem lesz, mert napi.. 2 gramm c vitamint nyomok 😄 pezsgõtabiból 1grammot, a többi meg daily one-ból meg egyéb kisebb c vitamin tabikbol.. sõõt, lényegtelen, hogy napi 6 litert iszok, mert a víz nem tisztítja a vesém, a vesét csak a sör tisztítja :-)
szóval Ti is igyatok minden nap hat rekesszel, különben betegek lesztek ^^ 😄
szerencsém van, mert ahol én lakok házba, annak a pincéjébe van fekpad, rúd ,meg pár súly, szóval erre ideális
bár az edzést itthon megoldottam, pl. láb feltéve a szekrényre, és fekvõtámasz karfás széken, így még vízszintes alá tudom engedni magam.. meg itt elég nehéz, sima fekvõbõl 40-50 is megy, ebbõl 10 alig :S
de amúgy gondolkoztam én is hogy kicsit beugrok már edzeni mert hiányzik, pedig egy hét pihit akartam csinálni....
De így legalább az aerob családi program lett.. tegnap este felõtözködtünk, aztán egy órás tempós séta, közben beszélgetés, gondolkodás.. kár, hogy többet nem nagyon lesz ilen 😄
Mi lenne ha én meg kitalálnám, hogy a nagy dzsippeket vezetõ emberek szennyezték be a bolygót és tõlük van a felmelegedés.
Aztán sorban lõném ki a kerekeiket a sztrádán 130 körül, aztán jót kuncognék azon hogy irányíthatatlanul neki mennek egy másik kocsinak vagy egy útszéli akadálynak. Mekkora lol lenne. A buta emberek a másodperc tört része alatt fel tudnak álítani olyan idealitást amivel meg tudja indokolni magának és másoknak értelmetlen és kártékony tetteit.
Tegnap tesómmal vetettem 10 kiló halat, meg 10 kiló rizst, aztán a pultnál megkérdezték, h számlát akar-e 😄
mov ah,4ch int 21h end
Tegnap este a héten elõször bekapcsoltam a tv-t,és mit látok? talán a viasat3on ment egy sorozat, ilyen helyszínelõk féleség volt, ahogy néztem (elnézést, nagyon nem vagyok tájékozott😄)
És egy testépítõ gyerek halálát vizsgálták.. kutakodnak a cuccai közt, sustanon, tûkészlet, ampullák.. telefonkönyvben csak krvák számai, és olyan élvezetes volt, ahogy magyarázta az egyik doki, hogy az ilyenek, mivel a sok szteroidtól nem áll fel a pöcsük, és emiatt agresszívakká válnak, alkalmatlanok normális szociális kapcsolatra, ezért havonta párszor kurvát hívnak lakásra, hogy kiéljék magukat..
mondom pafpafcsáköszönöm szépen.. mindenhol úgy állítják be a testépítõket, mint kokszos, izomagyú agresszív segglyukak.. azt ugyebár ez a hülye szemlélet ragad az emberekre is..
ja amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek, sok csirkét és rizst a fa alá 😊
tegnap viszont valami aranyosat találtam.. még régebbrõl, slayer audiokat.. hát vinni kéne a terembe, erre lenne jó gyúrni :-)
Nem tudja valaki hogy mi a szám cime egész jó lenne edzés alatt:
http://www.youtube.com/watch?v=k0_hHHJs0ZM
Live for nothing or die for something.
az nem edzés, az "idõ-elütés"
Ahova én járok, az egy 10 emeletes ház pincéjébe van berendezve, ott is van minden cucc, sok súly, jól felszerelt, stb...vannak tipikus testépítõk, vannak erõmeleõk is, van egy két hülye is ugye, mint mindehol
nálunk a "terem" a kultúrháznak az öltözõjében van, van egyfekpad, meg egy oylan többfunkciós gép, amin lehet egy pár dolgot csinálni, még 60ból, arnold féle gép. Meg van egy hosszabb rúd, és egy pár súly, egykezest mi vettünk, francia rúdat mi vettünk, meg persze súlyokat is, kb. ennyi van, de így is össze tudok hozni testrészenként min. 8 gyakorlatot, csak rafináltnak kell lenni😊 de oylan zene szól amilyet én akarok és ha akarok akkor egyedül gyúrok, amit már egyre jobban szeretek, vhogy jobb nekem egyedül...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Igazság szerint nekünk a városban van 4 népszerûbb terem, meg még pár apróbb, kisebb terem. (Kisvárdán vagyunk ugyebár 😄)
A legpatinásabb a Botond SC, minek jómagam is tagja volék. Na, itt fullházi készítésû gépek, kopott vakolat és festék, cserépkályha, meg sima 60 wattos tunsgram izzó várja az embert, a padló is betonra terített gumiszõnyeg. ennek ellenére a klub háromnegyede papucsban edz ;-) van egy öltözõ, kb. 2 ember fér el benne, meg 1 darab wc. a havibérlet 3000, nyitva vagyunk délután kettõtõl este nyócig papíron, valójában kb. déltõl este tovább.. szerintem megéri nagyon, mert ez a legjobban felszerelt terem a városban, meg az egyetlen, ahol edzõ is van 😊 nem csoda, hogy az újonnan épült szépségszalonkák tele vannak 22es karral rendelkezõ derékból lóbálós kisköcsögökkel.. a mûvészetek házában is van egy terem berendezve, ahol az öcsém nyomja az ipart, nos, ahogy néztem, õk inkább tápkieg kereskedelemben járnak nagyon elõl, mindent rá tudnak tukmálni az emberre..
persze nem bûn ez az egész, de szerintem aki várda környékén lakik, és jót akar edzeni, az jöjjön hozzánk, mert fejlõdés cask ott van, ahol szenvedés is..
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"3 edzés egy héten lehet elég a gyógytornásoknak, de aki eredményt akar, annak több kell" 😊 nekünk a 6 edzést mondta, egyik nap nyomás másik nap húzás felosztásban, eddig így is csináltuk .) de most épp egy hetes pihin vagyok 😊
Amúgy ismeri esetleg valaki az öreget, vagy valaki szabolcs környékin lakike?😄
sztem valami becsípõdött vagy nemtudom, én se tudtam rájönni
Gracie Barra
de ezt már biztos komolyan gondolom, hogy most ha veszek levegõt akkor a hátam bal oldalt középen elkezd szúrni, addig amíg ki nem fújom a levegõt, ez mitõl lehet?