Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vitamin legyen alap kiegészítõ, meg sok vízfogyasztás (3-4 liter).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha ezek után van kérdés, nyugodtan 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Jó olvasást aztán jó edzést! Persze ha van kérdésed ami esetleg nincs megfogalmazva a weboldalon/könyvben nyugodtan tedd fel itt, azokra már szívesen válaszolunk
Csinálhatna guggolást fejjel lefelé, és a talpával tartaná a rudat, az is "gizda"
Következõ lépésként a hátára is feküdhetne, majd az oldalról "rázuhanó" rúddal nyomhatna fekve.
Mert az jó.
Meg szép.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2. Az edzéseid minõségétõl és mennyiségétõl, valamint az étrendedtõl függ. Lehet 1 év, vagy akár soha, attól függõen, hogy mit, hogyan végzel. Tehát ez a kérdés így önmagában adatok nélkül értelmetlen, megválaszolhatatlan.
Kb annyira lehet rá válaszolni, mint, hogy melyik a legjobb autó? Mire? Zongora szállításra szar a porsche, de csajozni meg jó.
December vége táján kezdtem érezni, hogy a bal oldalamon fáj a bordám. Olyan érzés, mintha meghúzódott volna. Azóta sem múlt el. Tegnap elmentem a háziorvoshoz, viszont nem lettem sokkal okosabb. Annyit mondott, hogy borogatni kell és majd elmúlik, bordaközi izomhúzódás.
Valakinek volt már hasonló? Vagy valami tapasztalat, javaslat?
For sale: thedronewebshop.com
Mielõtt elkezdtem edzeni súlyokkal nagyon sokáig kb 59-60 kg körül voltam. Másfél évet edzettem és kb olyan 74-75 kiló lettem a végére, de különbözõ okok miatt teljesen le kellett állnom az edzéssel. Eltelt 2 év és újra 60 kiló vagyok. Normális, hogy ennyire visszafogytam 2 év alatt? Ha újra elkezdek edzeni, mert most már lenne rá újra lehetõségem rá, kb mennyi idõ alatt érném el újra ezt a súlyt,ugyanazt az állapotot?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért van az, hogy egy társaságban ha valaki elszív egy doboz cigit egy este alatt, az igazából senkit nem zavar, de ha reggel 6-kor, vagy télen elindulunk futni a -5 fokban, akkor mi vagyunk komplett idiótának nézve?
Miért van az, hogy a fosásig lerészegedés létezõ összes stádiuma senkit nem zavar, de ha egy buliban mentes vizet iszunk, és nem verdessük szét magunkat 10 percenként egy tequilával, akkor mi vagyunk a rebellis különcök, akik nem tudják élvezni az életet?
És az örök kérdés...
Miért van az, hogy ha visszautasítjuk a cukorban hedonuló, zsírban tocsogó, minden tekintetben vállalhatatlan ételeket, akkor mi vagyunk a furcsa köcsögök, akiket órákon keresztül lehet baszogatni, de persze az asztaltársaságban ülõ kihízott fejû rokonokhoz egy rossz szavunk sem lehet, és még annyit sem mondhatunk nekik, hogy „Te figyelj már. Vágom én, hogy elfogadtad magad meg minden, és tényleg szerintem is szexi izzadt pofával szuszogva, a hatodik krémest zabálni, de azért csak meg kéne élni azt az 55 éves kort nem gondolod? Tudod, ott van 2 gyerek a ficakban, akiket talán még fel kellene nevelnie valakinek.”
De ezt persze nem szabad mondani. Viszont a gebézés, anorexiázás, röhögés a diéta, valamint a vegetáriánus kifejezés létezõ összes változatán gond nélkül mehet akár órákon keresztül is, de figyelmeztetni valakit, hogy ott maradt a szája szélén egy fél szelet dobos torta, na az micsoda parasztság már.
Miért azokat baszogatják, akik egészségesen akarnak élni, és miért nem szól senki egy rossz szót sem a társadalom azon tagjaihoz, akik látványosan mérgezik magukat?
Mert mindenki pontosan tudja hogyan kéne élnie, mi lenne a helyes életmód, de megvalósítani azt vagy nincs hozzá ereje, vagy emberileg nem képes rá. Minden ember aki úgy él, ahogyan mindenkinek kellene, -amely életmód kétségkívül lemondásokkal jár- tükröt tart a társadalom azon tagjai elé, akik nem ezt teszik. Márpedig ha szembesítesz valakit a hibáival, akkor az támadni fog. Támadni fog téged, mert te testesíted meg azt a személyt, amilyennek neki is kellene lennie és õ nem akar szembesülni. Persze hogy nem szól ha cigizel, ha piázol, ha szar kajákat tolsz magadba, mert õ is ezt teszi, így nyugtázza magában, hogy lám nincs egyedül a szarban, ezzel felmentést ad önmagának.
Senki nem fog szólni ha mérgezed magad, mert egy másik ember gyengeségét látva te különbnek fogod magad érezni. Minél inkább pusztítja magát valaki, te annál inkább többnek fogod magad érezni nála, ez ilyen rohadt egyszerû. Fõleg a nõknél van ez a sztori. Egyen csak a másik, legalább egy konkurenciával kevesebb.
Minél minõségibb életet élsz, a társadalom annál jobban fog utálni. Ezt fogadd el, és nyugodtan szólj be a dagadt fejû rokonoknak te is, ha az élet úgy hozza, hogy meg kell tenned.
Tudod, az õ érdekükben, csak ahogy miattad is aggódnak…
Mindenben van olyan anyag amely nem feltétlenül hasznos vagy valamennyire káros. De ha heti 5x1.5 órát edzem, hozzá az összes étkezésem grammra össze van állítva fehérje, szénhidrát, telítelen zsírok szempontjából, megvan a kellõ tiszta folyadékbevitelem, akkor ezzel máris a teljes emberiség 99.999985%-ánál tisztábban élek és étkezem. Ha ezek után van egy adag proteinben 10mg valami káros, akkor pont nem fog érdekelni, mert nem azon fog múlni, hogy beledöglöm e vagy sem. Amíg mások szemetet esznek, semmit sem mozognak, és eléldegélnek valahogy, akkor az életvitelem hozzájuk képest ûrtechnológia. Ezek mellett pont nem fog érdekelni egy némileg káros anyag néhány mg-ja. Amíg az nem VX-Ideggáz aminek néhány mg-ja is már halálos, addig pont nem izgat.
Azt se tudom, hogy ezzel mit akartál mondani, de van egy tippem: nem egészséges az, amit csinálunk 😊 Az ilyen felfogáson csak röhögni tudok...
Egyébként nem tudom, mi bajod vele, hogy újabb témákat hozok fel, gondolom nem jó dolog egy bizonyos szinten megragadni. Vagy te is olyan ember vagy, aki a földbe dugja a fejét mint egy strucc, hogy a problémáktól elmeneküljön, hiszen nincs semmi rossz. A világban minden szép és jó.... Jahj várj, ez még a föld???
A colában és hasonló édes italokban is megtalálható ez a mesterségesen elõállított édesítõszer, és ha ennek ellenére azt mondod, hogy minden oké, akkor le a kalappal elõtted, hiszen TE egy mérhetetlenül pozitív ember vagy.
Ha meg nem tetszik, hogy különbözõ dolgokról van szó egy testépítõ topicban, és nem csak a karod méretérõl, akkor sajnálom... Gondoltam, hogy esetleg érdekel pár embert ez a "kis" információ. Mindenki úgy dolgozza fel ahogy akarja, mint ahogy az életét is úgy éli, ahogy akarja.
Azért jársz ebbe a topikba, hogy ilyen faszságokkal traktálj minket?
Azt hittem, ennél hülyébb kérdésed nem lesz...
Te direkt keresed mindenben a rosszat, vagy valami más szellemi problémád van?
Utánanéztem ennek a szarnak, sima édesítõszer...
Pl...nem messze lakok Pakstól, fingunk nincs hogy a Duna vízébe miket önthetnek...lehet bugyutának hangzik, de érted a lényeget. 😊
Nem gondolok én már ilyenekre, hogy miben mi van...élvezni kell az életet, élni, és kész. 😊 Döntse el az ember saját maga, csak aztán vállalja az ennek velejáróját.