Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Splenda (Sucralose, aspartame) – This popular artificial sweetener was discovered by accident in the mid 70′s by a pair of scientists attempting to formulate a synthetic fertilizer. They didn’t succeed in their original plan, but discovered that the compound they had synthesized tasted pretty darn good! (Why they would taste their fertilizer experiment is beyond us!) Splenda was introduced into our food system with minimal safety testing (the FDA conducted studies on a total of only 36 human subjects), and from there problems started to arise. Recent research into the health effects of Splenda has indicated that it may contribute to weight gain (probably not what you were looking for), diabetes, disruption of sleep patterns, sexual dysfunction, increases in cancer, MS, lupus, and a list of degenerative diseases. In our mind it’s a bit backward to spend money on something that may cause any of these. We’re trying to get healthier after all, not sick!
Továbbá számukra nyilván változatosabbnak is kéne lennie, mivel a csirke-rizs kombó az átlag ember számára eléggé unalmas. De számljunk egy kicsit, nekik napi max 4 étkezésre van szükség.
Olyan 150g rizsbõl megfõzve lesz 300-400g, amely férfiakat-nõket átlagosan véve, szerintem több mint amennyit megesznek egy nap, de számoljunk ezzel. Ha olcsóbb barna rizst nézünk, akkor is ez kb 100ft, de ha nagy 5-10kgos kiszerelésben veszik nagykerben, még kevesebbre is kijön kilója. Húsból ha napi 200-250g-ot megesznek, szerintem már sokkal elõrébb vannak mint amit manapság mûvelnek, ez kb 3-400Ft/nap. Hozzá számolunk némi zöldséget, mondjuk szintén 200-300Ft/nap áron, és ez bõ becslés, mivel egy 0.5kg fagyasztott brokkoli kerül ennyibe, ami pár napig elég is lehet nekik. Összesen alsó becslés: 100+300+200=600, felsõ: 100+400+300=800 Ft. De vegyük azt, hogy 500-1200Ft között van egy átlagos napi teljes kaja, ha megfelelõen, jó helyrõl válogatjuk össze, egy átlag ember számára. Ha úgy nézzük, hogy egy BigMac szendvics ennyibe kerül, menüben meg a másfél szerese, vagy egy nagy tábla milka ennyi, vagy egy doboz cigi, egy üveg bor stb.. Szerintem ez az emberek nagyrészének vállalható lenne, pláne ha a többi szemét nagyrészét kizárja, és csak ritkábban esznek édességet és társait. Ez egyszerûen akarat kérdése, semmi más.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
mennyi a husfogyasztas, plane ha csak a szarnyasokat es a halat vesszuk pe fo most? mennyi lenne akkor? zoldseg? gyumolcs? rizs? buresz?
az olcso szemet kaja ami oli az embereket olcso. es hozzaferheto viszonylag mindenkinek.
ha lefogyok, ezert viszem le a fogyasztasom 30deka kornyekere per nap, nem allapot hogy zabalok napi 50-60 deka hust, mas meg ehezik.
nem lettem szektas se idiota alszent meregzold. de tudatos igen.
oliver konnyen pofazik kodos albionbol ahol az atlag fizu max 5-8% megy el kajara, mig a csoro orszagokban neha a 100se eleg.
de neha elszegyellem magam en is, amikor bohockodik a hentesem, hogy na csirkefarhat nem kell? 😊 nem mondom baszki johet a szokasos csirkecsocs... 2kg...
hat ez az erem masik oldala.
MJ rulz Pink Team The Only One
Sziasztok! Még decemberben a pultos csajokkal szórakoztunk záráskor a terembe, h belesuttogtunk a mikrofonba horror filmbe illõ dolgokat. Azt hittük, h már nincs senki, de volt még egy fiú! Ezt írta az esetrõl az oldalára:
"Napi Segner Fitness és Egészségközpont:
Záróra, épp öltözök át, zene kikapcsolva már nincs senki, egyedül vagyok az öltözõben: hirtelen egy suttogó hang szólal meg valahol a fejem mögött:
"-Látlak..."
Baldo hirtelen megfordul hogy lerugja az illetö fejét amiért ijesztgeti. Erre nincs ott senki. Jo egy olyan 10-bõl 5ösre összeszartam magam, és mint tisztes horror film nézõ egybõl elkezdtem gondolkodni a menekülési útvonalakon. Minthogy fáradt voltam igy nem akartam zombi kislányokkal verekedni mert nagyon erõsek. Futásban rövidtávon hátha... Villámsebességgel átvedlettem, majd...
"Igen téged..." és egy "Siess!" suttogás után már kinn is voltam az öltözõbõl. Ahol is a pultos csajok épp megpukkadtak a röhögéstõl mivel a hangosbemondóval szopatják a tisztes népet Beszartam, de legalább van humoruk! "
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Múlt hét elején meghúztam a jobb vállam fekve nyomás közben. Bekentem este, kicsit jobb lett és 2 nap múlva lementem edzeni, de nagy hiba volt, mert újra elkezdett fájni.
Szombat óta kenegetem Flector-ral, de nem érzek nagy javulást. Alapjáraton nem fáj, csak ha valamit megakarok vele emelni, akkor szokott.
Mit ajánlotok? Pihentessem még egy hetet, vagy jövõ héten menjek el dokihoz?
kaka
Új munkahely, ingyen van a terem/uszoda/szauna, de valamire allergiás vagyok...fasza😊
Jólvan 😊
Versenyen meg nem õ tehet róla, hogy készülnek képek, nem saját magát fotózza. A zsûrinek pózol, és a nézõknek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Azért nincsenek képek mert "a testépítés az illúziók sportja".Néhány éves edzésmúlt kell, hogy az embert ezt megértse.
Vagy, nem tudom követni a logikád 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"a növényi eredetû szójaprotein izolátum, az állati eredetû tejsavó protein és kazein – felhasználásával készül, egyesítve a fehérjék kiváló tulajdonságait."
Szerintem, aki nem profi, annak "fölösleges" az izolátum stb.
Beszélnek itt is sokan minõségrõl, nem olyan jó mint a tiszta tejsavó stb...bár nem biztos hogy 1 doboz alapján kellene véleményt alkotnom, de:
SEMMIVEL nem éreztem pl. Basic Wheyt hogy jobban hatna...és ez csak tényközlés, mindenki azt eszik, ímit akar("tiszta" tejsavót mondjuk).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Elsõnek nyilván a kedvezõ ár megfogott, 4 kg 11800Ft de utánaolvastam rendesen és 80-90% ban pozitív a vélemény róla.
És még azt kérdezném h a fehérje mellett mit érdemes szedni?
Valami aminosav tablettát?
Elõre is köszönöm!
Swedish people are albino monkeys
Revex-16ot néztem ki, esetleg Brutal Blade-t. Ezek termogenikus zsírégetõk, az se biztos, hogy bírná a szervezetem. Szed ilyeneket innen valaki?
Szerintem mindenki egyen azt amit akar, nincs azzal baj ha valaki csak tisztan kajal es azzal se ha valaki hamburgert eszik mert eppen ahhoz van kedve. Bar egy faszom kakaotol ide jutni 😄
Swedish people are albino monkeys
Te belõled vagy baszott profi testépítõ lesz egyszer, vagy egy mogorva depressziós valaki 😛
"szerintem ez amúgy is szánalmas 😄 számolgatni hogy mennyit egyél, úristen. mintha azt számolgatnád milyen szögbõl dugd meg a csajodat " - ez megint honnan jött neked?! Nem is értelek ember.
"meg elvileg az a nézetük hogy tisztességesen vagy sehogy." - ne és EZT ki írta?
Ez amúgy tipikus olyan hozzáállás, hogy ha "én" csinálom, akkor az a normális. Ha "én" nem kajálok rendesen az normális, aki betartja, az szánalmas. Ha "én" így meg úgy teszem, akkor az tuti jó.
Kajálj egy hónapig tisztán, és látni fogod a különbséget. Amúgy nem értem, miért lenne baj az, hogy valaki számolná a grammokat? Azért mert figyel a kajájára, azért szánalmas? <#zavart2>#zavart2> Kb. akkor az összes profi testépítõ szánalmas?
Te nem figyelsz rá, a te dolgod, de aki nálad precízebben csinálja, azt minek szólod le (én sem számolom grammra, nem magamról írtam)?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever